Kajenje<< | 1 | 2
• theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: Kajenje
20.2.2012 13:01
Sama sem že probala, kadila pa ne bom nikoli, nočem smrdet, nočm si **** zdravja, itd...
Nevem, kaj mate od tega, da kadite, dnarja itak ful zagonte namest, da bi si kej lepga kupl, al pa šli kam, zdravje mate zelo slabo, koncentracija je pa na nuli. In pol so tamle eni frajerčki stari 15, 16, ki rečejo da jim je čist useen al umrejo pri 50ih al pa pri 80ih, vseen pa rajši pri 50ih, da se ne bojo matral. Tole je pa svetovn vic, ni važn pri katerih letih umreš, zmer se boš matrau, če pa kadiš pa še 3x bolj, razn če se ustrelš al pa obesš. Sam škoda je, ker ne pomislite na prihodnjost, kaj če boste meli otroke, in kaj če bi radi videli svoje vnuke, pa boste umrli, zarad teh čikov? Ful se smejem, ko vidm enga bogega tipa al pa punco, ki se čist treesee, ker že pol ure ni skadil/a enga čika, ali pa ko hodijo ven kadit, v največjem mrazu... Sej se mi smiljo ampak kua jim čem... Naj jim še js težim, da si bojo uničl lajf, čeprou so si ga že? ŠKODA MOJEGA ČASA ZA TAKE NEUMNOSTI! • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
20.2.2012 14:06
Vsak, ki kadi se tega zaveda, da to ni zdravo.. Meni je recimo smešno, ko so nekadilci pametni zakaj ne nehamo kaditi.. Mislim, da če bi bilo to tako enostavno nebi več kadili.. Sicer pa tisti, ki se po pol ure tresejo so pa že orto pušači..
• theoneblondie
• Od: 8.2.2012
20.2.2012 19:55
Mandex pravi:Vsak, ki kadi se tega zaveda, da to ni zdravo.. Meni je recimo smešno, ko so nekadilci pametni zakaj ne nehamo kaditi.. Mislim, da če bi bilo to tako enostavno nebi več kadili.. Sicer pa tisti, ki se po pol ure tresejo so pa že orto pušači..
ha ha, sej vem da se zavedajo da to ni zdravo, sam useen, če je volja mi ne bo noben govoriu, da se ne da nehat... Vse se da, če se če. Tko da, mene nč ne moti če ker kadi, njegov problem, men se pač s tem ne da ukvarjat • Mandex
20.2.2012 20:29
Ja sam to ni taka volja kot ti ko se odločiš da greš laufat ven.. Za prenehanje je potrebna prekleto moćna volja, lahko bi se reklo jeklena volja, ker drugače ne bo nič.. Veš kokrat sem že jaz hotel nehat pa ni ratalo.. Posebi tisti, ki imajo tanjše živce imajo probleme pri prenehanju kajenja ampak bo že prišel čas, ko nam bo ratalo nehat..
• koxica22
• Od: 30.7.2010
21.2.2012 14:05
Lej, js se odvajam in že od sobote nism prižgala čika . Sej bo počas... • Mandex
21.2.2012 14:07
Že imaš dost močno voljo, da nehaš jaz se pač trenutno še nimam..
• koxica22
21.2.2012 14:11
Pa ne, sej pride dan, ko si rečem, ma boli me kurac, bom pač kadila, zakaj pa ne... Sam zdej je tko, da so počitnice, ne grem si kupt svojih čikov, v šoli nisem in ni odmorov za čik in pač... Nekak se držim, čeprav je tole verjetn sam neka pavza, pol bom pa spet... Ne, madona, mor mi ratat • Mandex
21.2.2012 14:15
Koliko časa pa že kadiš drugače?
• koxica22
21.2.2012 14:17
Pa ne dolgo, dobre pol leta... Sej zato, da se čimprej spravim ven iz tega, da me zares ne potegne...
• Mandex
21.2.2012 14:40
Aja potem pa normalno, da ni nekih večjih problemov.. Js kadim že 7 let tako, da je malo težje nehat..
• koxica22
21.2.2012 16:07
Owh... Dej, pač če se boš odloču da boš nehu, začni tko po malem... En dan brez... Pa naslednji dan brez, al pa ena škatla na teden... Pač počas počas zmanjšuj... Ker če boš naenkrat se odloču da zdej pa nič več ne bo šlo... Govorim iz izkušenj prijateljice ki je kadila 5 let in se je odvadila. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.2.2012 16:14
ne kadim, nisem še probal. ne cigaretov, ne drog.
folk mi pravi "poskusi, mogoče ti bo pa všeč ratal, nikol ne veš če ne probaš" ja. in kaj če mi všeč rata? jaz nočem da mi je nekaj škodljivega všeč. pravim, poskusit je treba tiste stvari s katerimi si zboljšaš življenje, ne možnost da ga uničiš.. sicer mi je vseen, mam dobre pirjatelje ki tudi kadijo. meni je važno edino, da jaz ne kadim in da moja punca ne kadi. • la-joie
• Od: 26.4.2009
21.2.2012 18:30
Sem poskusla v osmem razredu, pa potem nekaj časa tu pa tam, pol sm bla v fazi ko sm bla striktno proti, lani sem pa spet začela najprej po malem, potem pa že škatlo na dan. Lepega dne sm se pa odločla, da mi je škoda denarja in mi gre čist preveč na živce da smrdim. Zdej pa kdaj pa kdaj, če sm res obupne volje in se mi zlušta, al pa zunaj če res ni drugega za počet nafehtam kak čik, svojih pa ne kupujem. Trava ni pa vsaj v mojem okolju nič majn običajnega od cigaretov in alkohola, pa pri men ni nikol uzbujala kakih posebnih občutkov, vsaj po daljšem času ne več, tak da sm tut to opustila.
Drugač pa js mislim da če hočeš nehat, pač nehaš. Nič izgovorov. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
22.2.2012 0:15
kadim ful redko, večinoma poleti na čagah, to pa je tud to...
na leto mi gre tak pol škatlice, s tem vred da jih nekaj ''prodam'' naprej al pa menjam za pijačo in niti nimam želje da bi kadila.. ne sprošča me al kakorkoli že, včasih mi samo okus zapaše (od rozastih glamourjevih) • Mandex
22.2.2012 7:51
koxica22 pravi:Owh...
Dej, pač če se boš odloču da boš nehu, začni tko po malem... En dan brez... Pa naslednji dan brez, al pa ena škatla na teden... Pač počas počas zmanjšuj... Ker če boš naenkrat se odloču da zdej pa nič več ne bo šlo... Govorim iz izkušenj prijateljice ki je kadila 5 let in se je odvadila. Smo sprobavali morje enih načinov pa ni šlo.. To sem tolikokrat probal pa nikoli ni zneslo.. Najprej sem si dal mejo 10 cigaret na dan, potem pa sem zniževal.. Največ sem prišel do 5 na dan potem pa sem imel en dan precej živčno vse skupaj pa sta šle dve škatle in potem posledično se je vse podrlo.. Pač treba bo zbrat voljo naprej preden se bom naslednjič v to spušču.. Hvala za nasvet drugač.. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.