Kraj/ starost<< | 1 | 2 | 3 | >>• DeliverMeFromEvil
• Od: 12.10.2008
Re: Kraj/ starost
18.10.2008 22:53
Čau.
Js sm 14 in iz Nouga mesta. Ime mi je Maja...hodm u oš drug let pa sredna. PosLušam rock&techno. Mislm da je dost. • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
19.10.2008 0:13
synergy1effect pravi:seem iz mariboraa ( valda)
mam ene petnajst let..še malo pa šestnajjst. hodim na szkš maribor..če hoče kdo veet kera šola je to naj poglea na net ker se mi nea da pisat zaii. dugač sem pa udarjena na rokerje in metalce..sem pa čisti etno človek nisem neka črna metalka ki bi sovražla sonce--ja. od muzike mam najrajš metallico in scorpionsee. =D no to bi blo zaenkkrat tole..če pa koga kaj zanima pa ne grizemm. =D neki me zanima, če poznaš kšno natalijo? _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • krisTi
• Od: 19.10.2008
19.10.2008 1:18
Ime: kristina
starost: 15 kraj : Celje sqL : poslovno-komercialna šola celje hodm na plesne-hip hop,učasih sm še orientalski ples.pa rokomet sm tut trenirala 4 leta. musko poslušam kterokoli.naibolše muske p so od enrique iglesiasa pa še ktera bi se še najdla če se pa hočeš ment z mano p me bol spoznat.pa praši za msn če hočeš. ayde.uživiTe. • barbc
• Kraj: Trbovlje
19.10.2008 10:08
No jst sm barbii , prhajam iz TRBOVELJ ...am hodm na SREDNJO ZDRAVSTVENO ŠOLO V LJUBLJANI..ZTo sm tm večino tedna v Dijaškem domu...
am ja poslušam pa vse možn sam prevladuje BALKAN (ne me sodit po tem kar poslušam ...pač ta zvrst mi najbl sede...) če vs še kj zanima pa prašte... • Ameba
• Od: 16.10.2008
• Kraj: black diamond bay
19.10.2008 14:34
no, jaz sem pa Ana, 15 let, Maribor, prvi letnik Prve Gimnazije MB. v prostem casu velikanska lenoba (kar sama opravicujem s tem, da recem, da sem bolj 'na chill'). v po-solskem casu me je precej izi najti v Cajeku, mimogrede (: ce prides mimo pozdravi, haha ^^ sicer pa po dusi umetnica, zato tud hodim na klasicno. hodim drugac tudi v gledalisce, ceprav trenutno pac nimam se nekih izkusenj, ampak vse s svojim casom. hodim pa tud k SILI in fotografskemu, SILA je bolj tako, za zabavo, ker mi je pac improvizacija kul, fotografija pa.. je moja strast in rada bi bila fotografinja. hmm, kaj se? sem skavtinja in ceprav folk v trenutku dobi tisti klik v glavi, ki pravi "aha, to so tisti, ki prodajajo piskotke", jaz cisto uzivam (:
hmm, kaj se? rada risem. in rada imam glasbo, sploh starejso, tam od Billa Haleyja pa nekje mogoce do Gunsov, ceprav ja, rada si zavrtim tudi kaj novejsega, ce gre ravno kaj v uho. sploh kaksne novejse slovenske bende, Big Foot Mama so recimo cisto okej, mogoce tud Dan D, definitivno Sank Rock.. Adi Smolar _________________ it's chaos, it's clocks, it's watermelons, it's everything. • manculinka
• Kraj: Ljubljana-rudniik
19.10.2008 16:52
manca iz ljubljane-rudnika. stara sm 16 let pa hodm na zobotehnično 2. letnik od muske poslušam tehno, balkan, house, pop, dance, rnb.. drgač ga pa ful rada žuram Nazadnje urejal/a manculinka 19.10.2008 18:18; skupaj popravljeno 1 krat • blaz
19.10.2008 17:29
stsr sm 13 let, hodm v osnovno šolo v ljubljani rd poslušam rock. sm samski • synergy1effect
• Od: 18.10.2008
19.10.2008 19:32
ma ja jih poznam dosti...ti mi sam priimek povej...pa bom vidla...
• sarch
• Od: 9.10.2008
20.10.2008 16:12
bom 18,Lj,hodm na suaš,poslušam dance,techno
• LooLly
• Od: 1.10.2008
20.10.2008 16:26
sarch pravi:bom 18,Lj,hodm na suaš,poslušam dance,techno
opa pravš suaš a?? • manculinka
20.10.2008 19:57
haha mamo suaš mafijo.. poznam kr ene par folka iz suaša. ta šola pa je poljom • sarch
• Od: 9.10.2008
20.10.2008 20:11
manculinka pravi:haha mamo suaš mafijo.. poznam kr ene par folka iz suaša. ta šola pa je poljom
ne priporočam k je zlo slaba pa tud folk n kj preveč uredu. ej a ti si iz Rudnika tko k jst wiuuuu • manculinka
30.10.2008 2:04
sarch pravi:
manculinka pravi:
haha mamo suaš mafijo.. poznam kr ene par folka iz suaša. ta šola pa je poljom
ne priporočam k je zlo slaba pa tud folk n kj preveč uredu. ej a ti si iz Rudnika tko k jst wiuuuu hehe men je pa folk čizt gud k je mal strgan jup rudnik mafija • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
30.10.2008 3:17
jst sm pa Mateja iz Kočevja (tam k so medvedi doma),stara sm 14 let (9.razrd)...
U prosm času rada plešm,poslušam musko (metal,rock),čepim na msn-ju... Najrajš mam spanje pa čokolado, aja pa tut tipa kadar ga mam XD pogosto dožiuljam napade smeha... mislm da je zaenkrat to dovol če koga še kej zanima pa naj mi piše... fajn se mejte folk. • BlackAngel
• Od: 8.10.2008
30.10.2008 11:06
Prhajam z Jesenic stara sn pa 16. Hodm na Jeseniško Gimnzaijo Treniran Športno Plezanje pa Aikido. Drgač me pa zanima Forenzika. U prostmu cajtu rada poslušam musko sevede d Metal [/quote] • BloodyPrincess
• Od: 31.10.2008
1.11.2008 14:46
noo bom pa še js kj puvejala amm sm z Velenia valda.
Stara 15 let ane pool hodim na sredno frizersko šolo v Celje tk d ia bom frizerka To bo še fain k bom fušala stranke. No pol poslušam metal itaq pa u prostmu caitu sm na kompu al pa zuni p take fore no to nei bi blo use Fsm aidee:) • Bexxie
• Od: 2.11.2008
2.11.2008 23:11
manculinka pravi:manca iz ljubljane-rudnika. stara sm 16 let pa hodm na zobotehnično 2. letnik
od muske poslušam tehno, balkan, house, pop, dance, rnb.. drgač ga pa ful rada žuram a poznaš Alana? [k je hodiw lan na to šolo, pa pač se je prepisaw] drgač jz sm s Postojne, 14let; nemorm pač brez muske [schranz,hardstyle,hardcore,speedcore,gabber,psy trance,minimal.. drug let grem u LJ na SŠFO [umetniška gim.-likowna smer] a je kdo tam? (: • Morena
• Od: 11.10.2008
5.11.2008 20:55
Stara sm 14 in sm iz Kranja.
To je pa vse kar na grobo rabte vedt. Ubistvu še tega ne. • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
7.11.2008 14:52
Morena pravi:Stara sm 14 in sm iz Kranja.
To je pa vse kar na grobo rabte vedt. Ubistvu še tega ne. saj nei rabla nix napisat,noben te ne sili • manculinka
9.11.2008 17:28
Bexxie pravi:
manculinka pravi:
manca iz ljubljane-rudnika. stara sm 16 let pa hodm na zobotehnično 2. letnik
od muske poslušam tehno, balkan, house, pop, dance, rnb.. drgač ga pa ful rada žuram a poznaš Alana? [k je hodiw lan na to šolo, pa pač se je prepisaw] drgač jz sm s Postojne, 14let; nemorm pač brez muske [schranz,hardstyle,hardcore,speedcore,gabber,psy trance,minimal.. drug let grem u LJ na SŠFO [umetniška gim.-likowna smer] a je kdo tam? (: am..ja men se zdi d uem ker je biu. take blond-rjave lase. pa werner so ga klical od kje ga pa ti poznaš? • uršaa.
• Od: 23.10.2008
• Kraj: domđalee.
9.11.2008 19:04
Domžale,14let
9.klas osnoune šole. -.- razmišlam za naprej da bi šla na SPSŠB.. am.plešm jazz balet v URŠKI <3 (državni,evropski prvaki) rada mam svoje frende.(seveda) sm odvisna od muske pa telefona. sovražm zimo. (sam mam takrt b-day.) kakšna smola. obožujm đesen (listje & to) & rojstne dneve & kri rada se đoukam. pofarbala sm se na red. (zdej sm car) to biti to. • Wordie
• Od: 25.10.2008
9.11.2008 20:22
barbc pravi:No jst sm barbii , prhajam iz TRBOVELJ ...am hodm na SREDNJO ZDRAVSTVENO ŠOLO V LJUBLJANI..ZTo sm tm večino tedna v Dijaškem domu...
am ja poslušam pa vse možn sam prevladuje BALKAN (ne me sodit po tem kar poslušam ...pač ta zvrst mi najbl sede...) če vs še kj zanima pa prašte... Heii! Ker cLass si? No, jz sm pa ena, ki se ji ime začne na 15. črko abecede. Prihajam severozaodno od glavnega mesta slovenije, kraj, kjer živim, ima 1. črko 17. črko abecede. Hodim na istoimensko šolo. Poslušam pop, včasih, kadar sem res "tečna" pa se najde tudi alternativa. Sem zelo nezaupljiva. Upam, da ste me v teh ÷i[rah dobr spoznal. _________________ I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. DAMM! That boy was HOT! ORANGE IS MY COLOUR! DO NOT COPY! • manculinka
9.11.2008 22:02
Heii! Ker cLass si?
No, jz sm pa ena, ki se ji ime začne na 15. črko abecede. Prihajam severozaodno od glavnega mesta slovenije, kraj, kjer živim, ima 1. črko 17. črko abecede. Hodim na istoimensko šolo. Poslušam pop, včasih, kadar sem res "tečna" pa se najde tudi alternativa. Sem zelo nezaupljiva. Upam, da ste me v teh ÷i[rah dobr spoznal.[/quote] uff.. sm rabla pa kr neki caita d sm razbrala tvoj post • abortion
• Od: 1.11.2008
12.11.2008 10:13
I'm Karin, iz okolice Kopra. yeea, KP rulz XD
stara sm 14, deveti class. nxt year grem na Splošno gimnazijo Koper.tko d če gre še še kdo nj piše. obsedena sem z muziko, ravnalcem za lase, eyelinerjem in svojo frizuro, ktera more biti vsaka 2 mesca drugačna; rumena,bela,bela&roza,bela&črna,rjava,rdečerjava,rdečerjava&bela. ne, to niso moje naj barve, to so use barve las k sm jih mela. XD drugač poslušam rock, hard rock, shock rock bla bla bla. naj skupine:My Chemica lRomance, Mindless Self Indugence, Slipknot, Guns n'roses,HIM, blebleble. sovražim pozerje, folka k si ne zna najti svojega lastnega stila in pol kopira od prijateljev(mrš), sovražim tut EMOTE. Have a nice day. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.