Prvi poljub

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>

Koliko ste bili stari, ko ste doživeli prvi poljub
manj kot 10
4%
 4%  [ 13 ]
10-12
18%
 18%  [ 55 ]
13
27%
 27%  [ 82 ]
14
21%
 21%  [ 64 ]
15
12%
 12%  [ 36 ]
16-18
12%
 12%  [ 38 ]
19+
1%
 1%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 293

• MissBeauty • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Prvi poljub 27.10.2008 14:34
Prii men je blo pa pr 13-ih letih z enmu tipu ko sma takrat hodla..Pač sma bla pri enmu frendu in sma gledala film u dnevni..Drugi so naju pustli same kr so vedli da so nezaželeni Smile
No in tko da on men lupča kar mi je že blo dougočasno skoz mi je devu neke na hitr lubčke..In pol sm bla js prva ko sm ga kr zažvalila:) Tko se on pripraula na lupča in ga js kr zažvalim biu je kr preenečen ampak tega ni kazu:)...In pol se je to še vlkkrat ponovilo Smile
• Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: prui poljub 27.10.2008 20:04
AnahiDulce pravi:
kdaj ste p vi doživel prui poljub.. js ga na žalost še nismm Crying or Very sad Sad
in kaku se je zgodil... a je res, kot praujo, da pride kr sam od sebe in ne rabš nč vaje

JA JS TUD NE!
kr mal za zaostalo se mam pr 14ih :S..
kua bi blo loh narobe z mano??
-Debela nism. (edin če je 48 kg pe 166 cm debelost?!)
-Grda nism.(povprečna) (vame sta 2 tipa. al pa trije. še ne vem Very Happy sam mi niso ušeč!)
-Tiha SPLOH nism Very Happy (praš mal prfokse Wink)
-NIMAM problemov z navezovanjam stikov z tipi (mam ful FRENDOV ne sam frendic)
???
grrrr Twisted Evil
• JUSTkid • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 29
Re: prui poljub 27.10.2008 20:24
Taanc pravi:
AnahiDulce pravi:
kdaj ste p vi doživel prui poljub.. js ga na žalost še nismm Crying or Very sad Sad
in kaku se je zgodil... a je res, kot praujo, da pride kr sam od sebe in ne rabš nč vaje

JA JS TUD NE!
-Grda nism.(povprečna) (vame sta 2 tipa. al pa trije. še ne vem Very Happy sam mi niso ušeč!)
???
grrrr Twisted Evil

Heh..pol si na istm k jz..Smile
men usi govorijo d so se, jz pa d se nism..heh..Smile
sam jz sm enkat skor se, sam sm se pol zmaknila..k me je blo tok strah..
sicr zej tga NE obžalujem, k sovražm unga tipa..
tok da učash strah pride prou..Smile
sam useen pa me je mau sram ja..hehe..( =
pomoje da prvi poljub maš s tisto osebo k jo dovol poznaš pa tu..da se res štekaš..ne pa kr enga k ga za ovinkom pobereš..in ne nis nč zaostala..k nis edina..=)
• Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: prui poljub 28.10.2008 18:32
JUSTkid pravi:
Taanc pravi:
AnahiDulce pravi:

JA JS TUD NE!
???
grrrr Twisted Evil

Heh..pol si na istm k jz..Smile
men usi govorijo d so se, jz pa d se nism..heh..Smile
sam jz sm enkat skor se, sam sm se pol zmaknila..k me je blo tok strah..
sicr zej tga NE obžalujem, k sovražm unga tipa..
tok da učash strah pride prou..Smile
sam useen pa me je mau sram ja..hehe..( =
pomoje da prvi poljub maš s tisto osebo k jo dovol poznaš pa tu..da se res štekaš..ne pa kr enga k ga za ovinkom pobereš..in ne nis nč zaostala..k nis edina..=)

aaaaKei suuuper Wink
huala huala za podporo Wink pa vlik sreče Very Happy
• nanke • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 10
Re: Prvi poljub 31.10.2008 17:23
hehh meni se je zgodil pri 13..z tipom od 18..no ugl...kr samo od sebe pride in res nerabiš vajee...pač velja da vaja dela mojstra ne??...tko da nerabiš čakat ampak se bo samo zgodilo..in nerabiš bit živčna al kaj takega kr je zlo lepo..usaj meni je bilo Razz
• Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: Prvi poljub 2.11.2008 12:32
rockgirl pravi:
ka je z manooo narooobee če sm stara 16 pa se še nism žvalila s tipom :s zrd tega se počutm zlo bedno kr vem da se je večina sošolk in sošolceu in frendic...pa plz ne se mi posmehovat zrd tega

To sploh nima veze kok si str. recmo so eni k majo 20 let pa se tut še nikol niso žvalili. pa pač šezmer čakajo na tist trenutk da bo ona/on ga zažvalila. ampak bezveze čakat na poljub. poljub morš ukradt pa nj bo kratk alpa doug važn da bo sladk.
• crazZiimaiaa • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 5
don'T worry 2.11.2008 14:35
amm ia PoPcorn maš Prou^^jz Priznam sTara sm 15 LeT Pa sm se že sicer zažvaLiLa amPk sam 2x^^ in čakam na Prauga:D..Pr 15 sm imeLa Pruga TiPa..ne Praum sei sm dokaj LušTna & usi so zijaL (misLm TiPi še PoseBi)k sm jim To PovedaLa & usi so hoTL BiT moji Prvi...dožveLa sm Pru kiss&sex hkraTi =/..PoLom vam rečem =/..Tko da raiš PočakTe na Prauga ker iee Pru PoLjuB neki naiLePŠga&sex oF course Wink..

bodiTe v cveTju**
ajdi
• Bexxie • Od: 2.11.2008 • Prispevkov: 20
Re: Prvi poljub 2.11.2008 22:43
Jz sm pr 13 pa pou..
am ne spomnim se lih dobr, sam wem, da ni blo nekej waaaw..
spila sm kr precej, tko da..pa ni blo iz ljubezni niti =/
newem, mew je nekak..trd jezik XD ubistvo mi je blo funny^^
tak fuul mi je težiw za lupčka ane.. in pol na začetk nism hotla,
kr me je blo po eni strani strah, kko se bom žvalila, k se še nism..
pol me je pa prepričaw.

pol sm se pa z enim tipom, k sm bla pač vanga..pa mi je blo fuul lepš..
[sicer se je tist prvi bolš žvaliw n_n]
sam pač..lubezn dela swoje (:
funny, sam se pa nespomnim, čiz točno kko je blo [s5 alkič dela swoje =/]
• chick • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 42 • Kraj: Kranj
hey 3.11.2008 17:40
no jst sm s pa tm pr 13 prvič zažvalila in takrt sva s tipom sedela na klopci in je reku da ga zebe in pol sm se na nega naslonila in me je zažvalil in pol sa tko se še naprej žvalila usej po ure pol sm se še mal nanga usedla in me je s5 žažvalil in use je pršlo kr samo od sebe in bla sm u 9 nebesih.k sva pa moogla jt dam sm pa hrepenela po njegovih poljubih.pol sva hodila še 3 mesce in po teh 3-h mescih sm ugotovila da mi ni kej preveč ušeč in sva šla narazn.ampak je kmal za tem pršu drug fnt .
• sandek • Od: 3.11.2008 • Prispevkov: 11
Re: Prvi poljub 3.11.2008 20:34
Prvič letos junija s prvim tipom. Blo je čist spontano pa na hitro. Ampak prvih par ni blo fajn, ker se človk res ni znal zažvalt. Po tistem sm bla čist mokra okol ust. -.- Pa vedno sm js mogla dat pobudo (pač tist uvod, ko z jezikom njegova usta razpreš).
Drugač pa z zdejšnim je pa ful lepo, in se velik rajš tistga poljuba spominjam, čeprov ni bil prvi =) tak pol minute tišine, srček začel razbijat in pol me je kušnu. Ful lepi spomini. Pa še mal bolj je izkušen, lepš dela z jezikom pa to. In pomembn faktor je to, da sem v tega dejansko zaljubljena, ful ga mam rada. Zato so tud poljubi velik bol sladki =)
• vanci • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Prvi poljub 3.11.2008 20:38
hi hi .. moj prvi (francoski) kiss pa se je zgodiu , ko sma se s frendom zmenila da grem k njemu na obisk .. kar neke sma ležala na njegovi postli in pol je blo ne .. sam je blo svetoun .. zdaj pa mam eniga tipa .. star je 18 let , jaz pa 15 in pol se ful dobr poljublja .. franzoski .. pa kar za ustnce grize Wink sam fuul romantično je .. ja prvo ko sma se z njim poljubila sem se jaz tud začela njemu smejat x) sam fant pa je popoun Smile * res enkraten =) Embarassed Embarassed Embarassed
• ursheeq • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: Prvi poljub 8.11.2008 21:00
moiii prvi kiss ie biu pa ko sm bla stara 14 let in nimam lih nailepših spominom k sma se s tipm pred mojim blokom zaliznala tak že takoj prvi dan ko sma začela hodit (on ie navalio) blo ie pa čudn kr sma se z zobi enkrat zaletela Embarassed
in pol takoj ko sm se spounala na kiss me je zvijal u trebuhu kr ie blo res grozn!
• Dul • Od: 8.11.2008 • Prispevkov: 44
Re: Prvi poljub 8.11.2008 23:15
No jest se pa še nism... pa sej sm stara 11 sej se mi ne mudi:P
• ursheeq • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: Prvi poljub 9.11.2008 0:28
če si pa 11 stara se pa res ti ne mudi.Laughing Laughing
• frjolish • Od: 9.11.2008 • Prispevkov: 3
Re: Prvi poljub 9.11.2008 16:24
prvi kiss.. z nekim mudelom k je čis bedn. sam me je firbc kak zgleda se žvalt. poznej mi je blo žou, k mi je skor zube vn zbou. O.o

drgač pa s simpatijo.. ne doug nazaj. blo je lpo.^^
• lolika12 • Od: 9.11.2008 • Prispevkov: 2
Re: Prvi poljub 9.11.2008 16:49
heii..no tut js sm šele svoj prvi "ta pravi" kiss doživela pr 15..tk da tiste ki se sekirate da se še pr 14ih niste zažvalile..brez panike Wink pač pomoje to leta sploh niso važna, pač pa je važno to, da maš fanta rada, da ti neki pomeni..da pr tem občutiš metuljčke..pa to Smile tk vete o čem govorim. Drgač pa pr nama je blo maagično čist Embarassed bla sma skup okol enega mesca in pol..in do takrat so bli sam tisti mali, sladki poljubčki..tist večer pa sm js nekak nakazala da bi rada še kai več..Razz no in pol se je pač preprosto zgodlo Very Happy njegoua usta na moja..njegou jezik pa moj jezik...in to je blo to Very Happy supr glaunem..u tistem trenutko..ko je ž tk daleč..je najbolš da se sprostiš & prepustiš norim občutkom..Very Happy uživiteee Laughing
• abortion • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 5
Re: Prvi poljub 12.11.2008 10:22
Jst pa sm se prwič pri trinajstih i think.
blo je na neki zabawi pa sm bla čiz pjana(damn) p ame je zalizaw en tip. blo je krneki. sploh se ne spounem.
potem drugi kiss je biu spet pod vplivom alkohola.pa sm kr pršla k tipu k je biu vame pa ga zažvalila. Shocked trezna si NKOOOL nebi upala.
potem pa sm končno doživela kiss k ni biu pod vplivol alkoja(nekak). pa je blo krnekiiiii kermi tip ni biu ušeč alinekitacga.pa še hrvat je biu. XD
potem pa sm se spet vrnila na žvaljenje pod vplivom. XD

uglaunem, še wedn čakam na kiss brez alkohola in kmi bo RES neki pomenu.
• Thisis • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: ... 12.11.2008 17:37
smallvillegirl pravi:
Nism se še.. pa sm mela 4 fante.. čudno Shocked
Aja pa mam 14 let

Jah sej ubistvu je tko, da če maš RES FANTA da potem se vsaj objemata,kušujeta ipd, ostalo zame ni resen fant mi je kot pač frend ane.Morš ločt razmerje od friendship.Vsak ti lahko reče:A BI HODILA Z MANO, ampak če v tej "zvezi" se samo doivata,pogovarjata,ipd. je to zame prijateljsko razmerje. Cool

Prvega poljuba še nisem doživela, sem pa na presneto dobri poti do tega Embarassed Embarassed Embarassed Vem pa da more it vse spontano in tale tip mi ogromno pomen...vem da je on vame ampak na žalost še vse nekako skriva on in jst njemu Razz Mah sej bo bolš...kmal se bo pa tut še kej več zgodil kot samo pogovarjanje Surprised
• maLenaa • Od: 26.11.2008 • Prispevkov: 1
Re: Prvi poljub 26.11.2008 20:07
naiprej full ql tema... pol pa še neki .... jst sm stara 13 in še nism dožiuela pruga kissa an in mi je full bet k mam staln aparat za zobe... mela ga bom pa tko še 1 leto in me zanima če ma kdo kej izkušn z tem- poljubljanjem z aparatom namreč Embarassed Embarassed
• blue3baby • Od: 24.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Prvi poljub 26.11.2008 21:10
Am... Jst se pa pač prov francosko še nism kušvala, drgač je bil pa tist kiss s tipom na ustnce tok smešn... K smo se šli resnica al izziv pa ga je pač on dubu pa so mu rekl nj pač mene kušne pa se je sam zabil, pa kr mava oba aparat mi je ustnco razbil, pa še s čelom me je zabil. tko da sm komi živa to dožvela Very Happy
• Keet • Od: 18.11.2008 • Prispevkov: 6
Re: :/ ?? 27.11.2008 18:36
PerFecT pravi:
OiiLaa..Rezz HuDaa TeMaa..

EnkaT Mi Jeee Enaa ReKLaa Daa Če Ne Morš OBrnT JeziKaa PoL Se Ne BoŠ PoLjuBLjouu DoBr.. ?? A Jee To Rezz ?? Mene Je ZToo FuL StraH !! PLizz OdGovoRte MoiiMuu ProBLeMčKuu Embarassed Question Question

Heej (: ah verjem da obračanje jezika ne upliva na poljubljanje (: moj biuši (nažalost biuši Sad Sad ) se poljublja najbolš ud useh k sn jih do zdej zažvalila (pa ni jih blo mal) xDDD pa tud nemore obrnat jezika pa nč...ampk poljublja se pa RES ono FUUUUUUUUUUUUL dobr Embarassed božansko (:

drgač pa..prvi poljub ti vedno ostane v spominu Embarassed
moj je biu na morju, stara sn bla 12 let tip pa 17.sicr sua bla oba en mičken pijana..ampak je blo ful dobr (: res (:
• XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Prvi poljub 27.11.2008 22:08
maLenaa pravi:
naiprej full ql tema... pol pa še neki .... jst sm stara 13 in še nism dožiuela pruga kissa an in mi je full bet k mam staln aparat za zobe... mela ga bom pa tko še 1 leto in me zanima če ma kdo kej izkušn z tem- poljubljanjem z aparatom namreč Embarassed Embarassed

am js ga sicer nimam... sam baje to ni sploh noben problem... razn če si pač FUL nerodn.. al kukrkoli xD drugač pa poznam kr neki folka k ma aparat in... mislm da ni problema tle.. x)
Re: Prvi poljub 23.12.2008 23:12
..haha prvi poljub. Bli smo zuni (13let) pač plesal smo na plesišču pa sva se kr zažvalila. Nč posebnga. Valda pa me je blo strah uno 1× in to.. sej to je pa kr pomojem use. sam najboljš se je enostavno prepustit ;D
zdej mi že govorijo (tipi) da se zlooo dobr žvalim. haha ( ok ta je bla neumesna XD)
hf+
• pikca22 • Od: 25.12.2008 • Prispevkov: 9 • Kraj: Ilirska Bistrica
Re: Prvi poljub 25.12.2008 1:48
hja blo je pr 14-ih..s fantom ki mi je biu všeč, sam nism bla pa zaljubljena vanj Sad ..ampak je blo pa ql zto k mi je biu dovolj ušeč da mi je biu tud poljub hud.. Very Happy in res je biu hud poljub..tip se zlo dobr zalizuje..in baje d se tud js [dvom] ..

in res pride sam od sebe..če ne veš kai počet..nvm mogoče mu daš navadnga ljupčka na usta naprej bo pa že......ampak sm se tud js doug časa sekirala kko se poljublja pa to..ampak res pride samo od sebe..če bo prvi poljub katastrofa, bo pa drugi tolk boljši..Very Happy

IZ NAPAK SE UČIMO......in........VAJA DELA MOJSTRA
• sss • Od: 25.12.2008 • Prispevkov: 33
prvi poljub 16.1.2009 16:38
no meni pa se je zgodil pred približno 5 meseci.
ja pač s fantom sva hodila 9 dni in je bil moj prvi taapravi fant (s katerim sva se tudi dobila) z drugimi sem si samo pisala Very Happy haha - otročarije Very Happy
in fora je bla da nikoli prej nisem dobila niti poljuba na ustnice..
in prvi je bil torej francoski...
s fantom sva se dobila na eni zabavi in najprej ga nisem upala niti pozdravit (v celem življenju sva se vidla samo 2x kot prijatelja, takrat spregovorila največ 1 poved.. spoznala sva se preko msnja drugače ...) no in on je pol mene pozdravil prvi jaz pa sem bla s prijateljicami pa sem rekla da takoj pridem... in smo odšle v šotor (zabava je bila pod šotorom.. on je bil zunaj s prijatelji) in jaz potem nisem več upala ven Very Happy in je prišel po mene in omg ugotovila sva da je okoli 30-40 cm večji od mene!! Exclamation
no ok pol nisva vedla o čem se naj pogovarjava in sva se nekaj bv spraševala pol pa me je vprašal če greva malo ven.. vedla sem da se bo zgodilo ker me je na msnju cel čas spraševal če se bom upala z njim prvič.. (on je bil fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!! Exclamation izkušen Very Happy)
no in prideva do neke cisterne (to je blo vse blizu) in on meni začne govorit da naj govorim v njihovem narečju (on govori drugo narečje kot jaz - prekmursko) in nisem hotela pol pa me je glih zvala mama..omg narjaje bi takoj prekinila Very Happy spraševala me je vse mogoče in končno ko sem prekinila je on rekel: "no pol pa greva ovo?" jaz sem si mislila: ovoo??? poljub imenuje ovo? omg.. strah me je blo kot še nikoli.. in potem me je objel (mislim da me je primil za rit, nisem ziher ker od strahu nisem nič čutila Very Happy) potem sem objela jaz njega in sklonil se je ... pol je nekaj roval po mojih ustih jaz pa cela v paniki - sem otrpnila Very Happy nekaj malo sem sodelovala pol pa sva nehala.. nisem ga upala pogledat v oči zato sem ga samo objela in ga stisnila k sebi ... to mi je blo ful lepo in v tistem trenutku sem se tako močno zaljubila vanj da ga še sedaj ko teče šesti mesec od najine zveze, ne morem pozabiti Crying or Very sad
no vglavnem po tistem ko sem se zavedala kaj se je zgodilo mi je blo slabo še cel teden.. po mojem zaradi občutka.. Very Happy pol mi je blo nerodno ko me je vprašal če sem mela odprte oči (in sem mela!! jao jaz Very Happy) pa še rekel mi je po msnju da naj drugič stopim na prste ker je skoraj špago naredil Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy (to je rekel v hecu Very Happy Very Happy )
no sicer pa res vaja dela mojstra.. ko sva se drugič je šlo že lažje (v istem dnevu..)
ko sva se pa dobila drugič pa je šlo že velikoo lažje.. pol sem že skoraj jaz vodila ... in pol že sploh nisem hotela nehat Very Happy on se je vlekel nazaj jaz pa kar dalje Very HappyVery Happy hehehe Very Happy pa tudi boljše je blo ker sem zaprla oči Very Happy

sicer pa ni tako kot sem mislila da je .. nekateri govorijo da je prvi poljub slinast.. moj je bil čisto "suh" ker sva se samo na eno stran Very Happy

heh, sem se redno razpisala.. Very Happy
fsm-te Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.