Depresijaa...<< | 1 | 2 | 3 | >>• poisongirl
• Od: 11.10.2008
Re: Depresijaa...
25.10.2008 16:19
ja sej je res lepo komu povedat, se prav bolš počutiš. amapk vem da me ne bi noben razumev, če bi me pa že pol bi me pa nwm, mislim d mel za neko depresivno bitjr ubistvu me majo pa radi glih zarad tega kr sm v držbi vedn povna energije, čeprav ne vem kako pride do tega da sem z njimi čist druga. res mam dobre frende, ampak to je moja skrivnost, to so moji oblutki in nčem da bi jih kdo vedu kr se počutim ne vem ko da bi se jim smilla al pa kaj takega =/
• poisongirl
• Od: 11.10.2008
25.10.2008 16:24
depresivno bitje**** moji občutki***
ne razumem kak moji starši najdejo vedno k sm v uni bedi neke stvari k jih motjo d mi težijo, pol nastanejo prepiri in je spet vse narobe. lih takrat • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
26.10.2008 1:32
uf aja=/ živlenje je bedno, vsi mamo težave, vrjamta pa, da nismo edine z tolk hujšimi težavami.
crazy: glede tvoje rpijateljice, ki je zašla vsllabo družbo in to.. sta se kej pogovarjali o tem? ker res..potrebujš nekoga, kmu lah zaupaš.. to se kopič v tep..in bo enkrat izbruhnl..inbo še bol hudo. tut men se to dogaja, fant me jepustu zarat druge, svet semije dejansko podru, ful sem slabe volje..seveda frendica to šteka, sam mije ufl bed skos govort o tem..in najhuj mije zvečer..ko poslušam musko,mislm na to kar je blo, kaj sem zgubila..tok časa sva bla res skp. in vem, da čebom mela možnsot bit še kdaj z nim nebom hotla tega.. krivim sama sebe, ker mislm, da nism bla dovol dobra zanga, pa sem se ful trudla. res za njegabi nardila use..potem pa to.podrl me je čis..ponoč doskrat ful jokm zadne čase, da komi pridem do sape..in takrt..self harm time =/ tut js se naibol počutm sama zadne čase..v miru, noben ne teži, lahko jokam..počnem kaar čem..ampak vem da ni to prava pot.. poisongirl, welcome to the club, žal :/ js te čis razumm, tut mene majo za veselo in tko..zadne čase kosem pa ful take volje meusi sprašujejo kaj je narobe..itak rečm nč ker nočm dase utikajo.. glede staršev, pr men je enako. pridm slabe volje domov že mat teži naj se učim naj pospravm gordol da nč ne nardim..pomožnosti se še spravjo name z bratom vret..in me przadane, boli, da se name tko spraulajo usi..*občutek ničvrednosti* in potem mam že dost svojih težav, ki ubistvu sploh niso tako hude..ampak js jih tko dojemam..nevemzakaj, zdi se mi daje to neki najhujšga, danikol ne bobol..:S tko da, razumem obe..živlenje je pi*zda -.-' _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
26.10.2008 1:53
am...ne bi bla rada neki pametna tle al pa kej tazga ampak to kar vi opisujet ni depresija ampak najstniška slaba volja. depresija je bolezen ob kateri so najbolj mili znaki naglo hujšanje, težave z dihanjem, zaprtost, tesnoba, misli na samomor, uhajanje seča, hemeroidi in glavoboli, pri resnejših primerih so tudi panični napadi, težave z vidom in sluhom. samo za informacijo upam da vas ne moti in da ne boste mislili da pametujem sam tko povem če kga mot mi nej pa pove pa bom šla dol če pa koga še kj več zanima nej pa piše • XXX
26.10.2008 2:06
tut js nočem pametvat ampakče si prebrala naše zgodbe..je dost teh znakov ki jih opsiješ,prisotnih v naših življenjih.._________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
26.10.2008 8:31
ja točno tko.. ne zdj uzet prosim d mam kej proti tebi prosim....
pa sj ok, sm rekla d sm ubistvu tahujše prebolela... ampak bla je pa precej druače nedolgo nazaj. tebi se zdi normalno da usak dan si žalostna in slabe volje, polovico dneva prejočeš, ceu dan misliš nonstop kko bi blo lpo če bi bla mrtva, ne družiš se z nobenim, boli te glava in si močno utrujena.. nisi se sposobna z nobenim pogovarjat, notr u tebi te stiska ko morš s kom govorit, notr te stiska tud učasih kr tko.. tko te tišči u prsih in glavi da ne morš prenest in najraš bi začela rezat... pa veš da to ni prau in se zadržuješ, najrajš bi kričala in se spraula na usakega ki pride mimo tebe, pa veš da te bojo pol usi meli za nesramno. nočš nikamor pohajat, večinoma si sama, tvoj best frend je muzika. lpo je tud da bi non stop žrla, nisi lačna in tko si že najedla da ti dela slabo ampak še zmiri hočš jestin se rediš in rediš (btw če boš rekla da to pa ne spada pod znake, pejdi si malo več prebrat o tem) ne morš se učit, ni šans, tudi če bi hotla, se nemorš, ne morš se skoncetrirat, kar ti da še bolj vedet da si nesposobna, povrh usega pa sm sama sebi prigovarjala da nimam depreseije in da sm tak človek in da bom taka do konca življenja in tko da itq najbolš d se čimprej ubijem. čeprow sm prebrala use linke na googlu in use kar sm najdla.. sm se prepričevala da sm pač naravno čudna, nesposobna in taka pač ku sm bla. ne da se mi več res, sm že preveč povedla _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
27.10.2008 0:26
razumem te, veš..in točno to, kar si opisala, se dogaja men..
počutim seničvredno vsakdan bol:/ sovražim moj lajf in vem, dabo vedno tko. nikol nebom pozabila njega..in on me bo zaznamvou ceu lajf..spremenu me je.močno=/ ZAKAJ MI TO DELA..demt..okej bom nehala, da se nebom preveč razpisala..=/ uglavnem, neda se mi živet in noben mi nemore pomagat..=/ _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
27.10.2008 3:09
ja vidm da vas je kr dost s temi problemi :/ ....na žalost sm mela tut jst učasih take probleme......ubistvu je blo skor use enako kot pri XXX, sm da jst nism prstala na psihiatriji-mogoč bi blo bolš da bi pa bi si lažje uredila zadeve.....no ja sej zdej sm že uredu, sm nekok prešla čez to...sm jst sm itq magnet za probleme in kadar mam dost resnih problemou pa jih neznam nikakor rešt pa čist zabred u njih, prc dobim dobim tist filing pa na take slabe stvari mislm pa to,...sm na srečo mi rata pol nekok preidt čez, da si ne probam kej nrdit al pa kej...zdej ubistvu se usmerjam v to da na naši šoli pomagam takim s takimi al pa podobnimi težavami, pa ubistvu ful mi pomaga k vidm da drugim lahk pomagam-tut iz lastnih izkušenj....k to je ena izmed stvari k jih res nobenmu ne prvoščm,pa ful upam da bo čim manj ljudi/mladoletnikou melo probleme z depresijo/rezanjem ipd.
• XXX
27.10.2008 14:52
devilgirl:) bravo, da ti je uspelo.
Glede psihiatrije, nevem..men osebno ni nč pomagal, okej ttist en mesc kosbla tam se nism rezala, mela sem le mal črnih misli in pomissla na to..ampak takrat naj bi obiskala psihiatra, ki je vbiu v isti stavbi. mel smo terapije, sporstitve in razne fore..men to ni nč pomagal. ampak sem prepričana, da tep bi. ker če ti to v šoli dost pomaga bi ti stoposto tut tisto...tko da lej, če boš še kdaj v tem, bolš da se obrnš na psihologe in te bodo oni dal naprej. tut js NIKOL ne prvoščm tega nobenmu..=/ Je pa v tej stavbi tut tko. tam si pač po lastni želji, mene je vprašal psihiatr če čm bit tukej neki časa, da bi mi pomagal. in majo pravila, da če se samopoškoduješ,piješ,bruhaš,prenajedaš,..(v tej stavbi so namreč tud ostali oddelki, ki spadajo pod psihiatrijo like oddelek za motne hranjenja, psihoza,..) te izklučjo in dajo premislek, če češ pridtt nazaj. ker tam pač nesmeš tega počet, ker se zdraviš ne. tko da, mnogim je to dost pomagal, večino tistim s katerimi sme bla tam. je pa super, ker maš okol sebe ljudi, ki te stoposto razumejo. toje blo men najbol. usedla sem se na klopco, pržagala čiki se je zravn mene usedu 25letnik z nnasprotnega oddelka in sva se normalno pogovarjala, kaj je blo in to.. ni problema zaupat nekomu, čeprav ga vidš prvič. in to je blo men najbol tam. in pogrešam te ljudi. mislm, da je to men dost pomagal..nevem pa zakaj mi pogovori s psihiatri niso -.-' tko da ja, res..če boš še kdaj v tem oz KDORKOLI bo v tem..priporočam obisk psihiatra, mogoče bo le vam pomagal:) tut js si želim čimmanj tega.. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
30.10.2008 0:24
ja hvala.upam da bo tut tebi uspelo. pa tut vsem ostalim.
• Thisis
2.11.2008 23:53
been here...
ja sm mela depresijo.Blo je hudo...mučno....res ni blo dobr.Še zdej mam včasih manje napade, včasih zvečer.Občutk je...tak kot da maš v sebi eno tako orromno luknjo.Ko te noben ne mara....in res dokler ne dobiš tega filinga ne veš kako je.Ta presneta osamljenost in pol še jokanje....jst sm se rezala..ni fajn.Ne postan depresivna • sarita
• Od: 6.11.2008
6.11.2008 0:35
mene ko pa kdo malo zbada ali pa kaj se takoj z njim začne tepsti ker me jezi em..........saj se rada pretepam haha em..nvm kaj naj storim da ne bbom več tako živčna
• cebelca14
• Od: 13.12.2008
13.12.2008 23:42
mam srečo, še nikol nism padla u depresijo im mislim da bi tut težk kr sm zlo pozitivn člouk. tut samozavestna če je treba.
Ful mi je žau za use k ste mogl to dat čez, k sm že vidla ženske u depresiji. Upam da si boste lahk pomagal in bote okej. to vam ful želim drgač pa če bi se pogovarjal o raznih pmsjih... auč sm sitna takrat, kr jokala bi... _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • Miska
• Od: 14.12.2008
14.12.2008 21:00
aam.. mene zanima kak se človek obnaša ko je v depresiji pa to...no mislim da moja frendica je pa nevem ravno kak naj ji pomagam
• XcrazyyX
15.12.2008 18:45
no sej maš na internetu fuul tega...
js najrajš to gledam po tujih straneh, tudi bolj priznanih, kr mislim da so tm podatki bolj sigurni. no to je u ang, upam da kei razumeš x) - constant feelings of sadness, irritability, or tension - decreased interest or pleasure in usual activities or hobbies - loss of energy, feeling tired despite lack of activity - a change in appetite, with significant weight loss or weight gain - a change in sleeping patterns, such as difficulty sleeping, early morning awakening, or sleeping too much - restlessness or feeling slowed down - decreased ability to make decisions or concentrate - feelings of worthlessness, hopelessness, or guilt - thoughts of suicide or death no tko. tle maš neki simptomov. ni nujno da so prisotni usi.. lahko jih je samo par, pa je to že depresija. no npr če je večino časa žalostna, slabe volje, brez energije, če nima volje za razne stvari, motnje koncentracije in spomina... in najpomembnejše: če non stop misli na smrt že rabi pomoč. če ne strokovne, vsaj tvojo. no upam da sm ti kej pomagala _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • artsy
• Od: 15.12.2008
15.12.2008 23:46
No,bom pa še jst svojo zgodbo povedla...sicer to ni bila ravno tipična depresija...ampak anyways...
torej,pr men se je pa začelo k sta se mi ločla staradva,sicer na začetku mi ni blo nč hudo ampak lih nasprotno,bolš mi je blo... pač je bil mir v stanovanju,nič več prepirov... edino kar mi je blo res hudo je gledat mojo mamo kk ji je blo hudo,kko je jokala in podobno.To mi je blo pa res hudo.Kmalu zatem sem pa začela doživljat neki čudnega... občasno so se mi začeli pojavljat nekakšni napadi,takrat sploh nism vedla kaj bi naj to blo,zgleda pa nekako tko : srce ti začne zelo hitr bit,dihanje se pospeši,maš občutek d doživljaš neki takšnga kot srčni napad in maš hkrati filing,da zgubljaš nadzor nad vsem in da ti sploh nisi ti in... hudo je blo.Najhujš je blo,da sploh nisem vedla kaj je to.Pogosto se je začelo pojavljat v šoli,še posebi pr kšnih situacijah k si se mogu bolj izpostavit : sicer se na zunaj ni toliko opazlo,ampak znotr mene je potekal vihar čustev... najprej sm si to razlagala kot nekakšno hudo tremo,uredu pač.Ampak ti napadi so se pojavljali spet in spet,in bli so vse hujši,men se je mešal,nism več mogla tko naprej.Ko sm se zaupala mami ji je bil problem mal čudn,kao,wadafak je pa s tabo.Grem k splošni zdravnici,ona me pošlje k psihologinji... in tu se je začelo.Psihologinja mi ni mogla pomagat,tist čas sem bla pa že v takem stanju,da sem se vsako jutro zbujala s tako tesnobo v seb da je blo res NEZNOSNO.Do takrat sm ubistvu že nekako vedla kaj mi je : anksioznost s napadi panike.Jemal mi je voljo do življenja,srce mi je vedno bilo dvakrat hitrej ...in to čist za brezveze,brez razloga.Psihologinja mi ni znala pomagat,in sm šla k psihiatru,ta mi je predpisu antidepresive,na katerih sem bla približno pol leta.Na žalost ni imelo nikakršnega učinka,zato sem zamenjala še tri psihiatre in enga hipnotizerja,ampak velik jih sploh ni imelo pojma o čem govorim,poskušala sm res VSE,ker s tem nism mogla več živet.Uničeval me je.Strah me je blo,da me bo ta napad doletel kjerkoli,kadarkoli,da se mi bo preprosto zmešal.Ampak ne vem... sčasoma... se je vse nekako poleglo.Niti ne vem kako... preprosto nehal se je.Še vedno se natančno spomnem kaj je blo,ti dve leti sta bli res... morilski,ne vem kk nej drugač rečm :S.Teh filingov nobenmu ne prvošm... ampak ej,zmogla sem.Kr naenkrat,zbudla sm se in si rekla,da ne bom temu pustla,da me dotolče... da mi vzame mladost in veselje do življenja... da me pahne v depresijo... In ko sem bla na dnu,sm si to ponavljala... Verjemte mi,vse bo minlo,če rabte pomoč SI JO POIŠČTE ker obstajajo ljudje,k so za te težave usposobljeni in vam lahko pomagajo!!You call can do it!! • XcrazyyX
16.12.2008 23:24
ei.. hug <3
ja in sm vesela zate, da se je to nehalo... in upam, da boš lahk normalno uživala lajf x) js pomoje nebom nikol popolnoma uživala živet.. upam da ja, no. najbolj me živcira to.. npr. js tebe zdj popolnoma štekam. in zdiš se mi čisto normalna. večina ljudi pa tega ne razume, misli da smo neki čudaki.. freaki.. in to je meni ful nerazumljivo... res mi je uzelo kr en cajt, da sm ugotovila, da u bistvu noben ne razume, tega kar čutm.. in da če začnem govort o tem.. usi mislijo da sm čudna. zto sm se tud js zapirala vase. pomoje. no sj zdej sm ok. usaj tko ok, da normalno živim. še kr. itak ma tle tud veze moj karakter.. k se ga pač ne bom znebila xD good luck ^^ baii** _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • maca
• Od: 17.12.2008
• Kraj: koper
17.12.2008 18:30
XcrazyyX pravi:hei
jaz vem ful dosti o depresiji ker se z njo borim že drugič u življenju.......ponavadi izbruhne zaradi dogodkov iz otroštva.spremljajo jo tudi bolezenski znaki,,,,,,,,,ubistvu jokaš za vsak kurac,,,,,,,,,,,za vse kriviš samega sebe,misliš da te noben ne mara in podobno....
znima me če veste kei o depresiji.. ma če poznate koga k se bori s tem pa to.. feel free to talk about it x) • XcrazyyX
17.12.2008 22:33
maca pravi:
XcrazyyX pravi:
hei
jaz vem ful dosti o depresiji ker se z njo borim že drugič u življenju.......ponavadi izbruhne zaradi dogodkov iz otroštva.spremljajo jo tudi bolezenski znaki,,,,,,,,,ubistvu jokaš za vsak kurac,,,,,,,,,,,za vse kriviš samega sebe,misliš da te noben ne mara in podobno....znima me če veste kei o depresiji.. ma če poznate koga k se bori s tem pa to.. feel free to talk about it x) hug <3 ei.. sam res ful ljudi čuti posledice z otroštva.. in pol padejo u to.. pomoie je biu to pr meni tud edn od uzrokou... problemi u družini, problemi pr prjatlih.. praktično nism mela ne prvega ne druzga. sej pol ni čudno da sm taka kt sm. a pa ti gre kei na bolš? al ne? a hodš na pogovore? _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
20.12.2008 12:57
artsy pravi:No,bom pa še jst svojo zgodbo povedla...sicer to ni bila ravno tipična depresija...ampak anyways...
torej,pr men se je pa začelo k sta se mi ločla staradva,sicer na začetku mi ni blo nč hudo ampak lih nasprotno,bolš mi je blo... pač je bil mir v stanovanju,nič več prepirov... edino kar mi je blo res hudo je gledat mojo mamo kk ji je blo hudo,kko je jokala in podobno.To mi je blo pa res hudo.Kmalu zatem sem pa začela doživljat neki čudnega... občasno so se mi začeli pojavljat nekakšni napadi,takrat sploh nism vedla kaj bi naj to blo,zgleda pa nekako tko : srce ti začne zelo hitr bit,dihanje se pospeši,maš občutek d doživljaš neki takšnga kot srčni napad in maš hkrati filing,da zgubljaš nadzor nad vsem in da ti sploh nisi ti in... hudo je blo.Najhujš je blo,da sploh nisem vedla kaj je to.Pogosto se je začelo pojavljat v šoli,še posebi pr kšnih situacijah k si se mogu bolj izpostavit : sicer se na zunaj ni toliko opazlo,ampak znotr mene je potekal vihar čustev... najprej sm si to razlagala kot nekakšno hudo tremo,uredu pač.Ampak ti napadi so se pojavljali spet in spet,in bli so vse hujši,men se je mešal,nism več mogla tko naprej.Ko sm se zaupala mami ji je bil problem mal čudn,kao,wadafak je pa s tabo.Grem k splošni zdravnici,ona me pošlje k psihologinji... in tu se je začelo.Psihologinja mi ni mogla pomagat,tist čas sem bla pa že v takem stanju,da sem se vsako jutro zbujala s tako tesnobo v seb da je blo res NEZNOSNO.Do takrat sm ubistvu že nekako vedla kaj mi je : anksioznost s napadi panike.Jemal mi je voljo do življenja,srce mi je vedno bilo dvakrat hitrej ...in to čist za brezveze,brez razloga.Psihologinja mi ni znala pomagat,in sm šla k psihiatru,ta mi je predpisu antidepresive,na katerih sem bla približno pol leta.Na žalost ni imelo nikakršnega učinka,zato sem zamenjala še tri psihiatre in enga hipnotizerja,ampak velik jih sploh ni imelo pojma o čem govorim,poskušala sm res VSE,ker s tem nism mogla več živet.Uničeval me je.Strah me je blo,da me bo ta napad doletel kjerkoli,kadarkoli,da se mi bo preprosto zmešal.Ampak ne vem... sčasoma... se je vse nekako poleglo.Niti ne vem kako... preprosto nehal se je.Še vedno se natančno spomnem kaj je blo,ti dve leti sta bli res... morilski,ne vem kk nej drugač rečm :S.Teh filingov nobenmu ne prvošm... ampak ej,zmogla sem.Kr naenkrat,zbudla sm se in si rekla,da ne bom temu pustla,da me dotolče... da mi vzame mladost in veselje do življenja... da me pahne v depresijo... In ko sem bla na dnu,sm si to ponavljala... Verjemte mi,vse bo minlo,če rabte pomoč SI JO POIŠČTE ker obstajajo ljudje,k so za te težave usposobljeni in vam lahko pomagajo!!You call can do it!! :* tut js te čis štkem. in sem enako vesela da se je to use nehal! nevem točno kako je to, ker nisem doživela ampak razumem kako bedne je to lahko. ko sm bla js v bolnci sm mela okol sebe ene par takih in vrjamm da je blo hudo:S in te dve leti se slišita mal, ubistvu pa sta ogromn. res sem ful vesela da se je nehal s tabo tole in ubistvu sem ponosna na take ljudi, ki si ne pustijo da jih "zje..be" če se slučajno to še enkrat ponovi TAKOJ h psihologu al neki in vsak dan si govor te spodbunde besede. ampak sem prepričana, da nebo treba uživej kokr lahko :* drgač pa XcrazyyX se strinjam s tabo glede tega, da nam ostali pravjo da smo čudaki ipd. ko je h men pršla sošolka v bolnco meje prašala če sm zdej nora. in sm jo dejansko hotla poslt v ... ja >< okej, sej je rekla mav v šali..sam okej no,halo. če ne razumeš, bot raj tih -.- in še neki, ne se tok zapirat vase zarat drugih. torej sploh se ne sekirej kaj si misljo in kaj govorijo o teb ljude, majo pač preveč časa. nekdo, kbo pa stopu do tebe, te lepo prašou kako si, te poslušov in tko naprej..mu boš ušeč in lahko postane tvoj prjatu;) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
20.12.2008 16:10
XXX pravi::* tut js te čis štkem. in sem enako vesela da se je to use nehal!
nevem točno kako je to, ker nisem doživela ampak razumem kako bedne je to lahko. ko sm bla js v bolnci sm mela okol sebe ene par takih in vrjamm da je blo hudo:S in te dve leti se slišita mal, ubistvu pa sta ogromn. res sem ful vesela da se je nehal s tabo tole in ubistvu sem ponosna na take ljudi, ki si ne pustijo da jih "zje..be" če se slučajno to še enkrat ponovi TAKOJ h psihologu al neki in vsak dan si govor te spodbunde besede. ampak sem prepričana, da nebo treba uživej kokr lahko :* drgač pa XcrazyyX se strinjam s tabo glede tega, da nam ostali pravjo da smo čudaki ipd. ko je h men pršla sošolka v bolnco meje prašala če sm zdej nora. in sm jo dejansko hotla poslt v ... ja >< okej, sej je rekla mav v šali..sam okej no,halo. če ne razumeš, bot raj tih -.- in še neki, ne se tok zapirat vase zarat drugih. torej sploh se ne sekirej kaj si misljo in kaj govorijo o teb ljude, majo pač preveč časa. nekdo, kbo pa stopu do tebe, te lepo prašou kako si, te poslušov in tko naprej..mu boš ušeč in lahko postane tvoj prjatu;) ja sej to ugotaulam... da važno je da jst vem, kdo sm in kaj sm, da sm sama s sabo zadovolna, da vem kaj js delam in da vem kaj je dobro zame.. in da sploh ni važno, če me kdo ne mara.. noben na svetu ni frend z usemi.. pač so taki in drugačni ljudje.. no hvala... =) zakaj si pa bla ti u bolnici? _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • thegirl
• Od: 28.12.2008
28.12.2008 22:10
jaz sem bila v depresiji..
sej na začetku se sploh nisem zavedala..vedela sem samo da se mi ne da nič..stala sem za knjigo in ko butelj gledala v njo..pa nism se naučila nič..v šoli sem hotela bit sama..nisem se več zafrkavala kot prej..pa so to takoj opazile moje prijateljice..hotele so mi stat ob strani..samo js jim nisem dovolila..hotela sem biti ves čas sama..bila sem tiho in nism spregovorila s nobenim razen če sem morala.. doma..nisem delala nič..sedela sem pred televizijo pa če me je mama vprašala kaj gledam ali pa kaj se je zgodilo jaz nisem znala odgovorit..ko sem se vozla v avtu sem samo polsušala muziko in bla tiho.. v sobi sm sedela za pisalno mizo in gledala al v strop al v kr en predmet ki mi je bil blizu.. moji starši niso vedeli kaj nardit.. ker vedno ko so me vprašalai kaj je narob sem samo rekla nič in odšla stran.. to je trajalao dokler jim ni blo že vsega dovolj in so me odpeljali k psihiatru.. ah psihiater mi niti ni znal pomagati.. v tistem obdobju sem bila ranljiva kot še nikoli.. vendar sploh nisem jokala.. nisem nič jedla.. in sm shujšala.. malo sem spala.. vendar nisem nikoli jokala ! drugače ko sm slabe volje se zjočem sama pri sebi in upam,da bo šlo mimo.. vendar takrat ni bilo tako.. počutila sem se samo.. vendar mi je bilo lepo !! nisem se zavedala kaj se resnično dogaja s mano.. odšla sem k drugemu psihiatru..pa sm spregovorila končno po 2 mesecih..sem nekako dobila to moč in s nekom spregovorila.. ni me takoj minilo .. bila sem slaba še kar 2 mesca.. vendar sem šla čez to.. ni rečeno da se ne bo več ponovilo.. ampak vem,da niti nesmem dovolit da se ponovi..ker verjemi te mi.. ko zdaj razmišljam na tisto obdobje.. se smilim sama sebi.. ker sm izgubila 5 mesecev v katerih bi lahko uživala in doživela marsikaj lepega • XXX
31.12.2008 1:22
XcrazyyX pravi:
XXX pravi:
:* tut js te čis štkem. in sem enako vesela da se je to use nehal!
nevem točno kako je to, ker nisem doživela ampak razumem kako bedne je to lahko. ko sm bla js v bolnci sm mela okol sebe ene par takih in vrjamm da je blo hudo:S in te dve leti se slišita mal, ubistvu pa sta ogromn. res sem ful vesela da se je nehal s tabo tole in ubistvu sem ponosna na take ljudi, ki si ne pustijo da jih "zje..be" če se slučajno to še enkrat ponovi TAKOJ h psihologu al neki in vsak dan si govor te spodbunde besede. ampak sem prepričana, da nebo treba uživej kokr lahko :* drgač pa XcrazyyX se strinjam s tabo glede tega, da nam ostali pravjo da smo čudaki ipd. ko je h men pršla sošolka v bolnco meje prašala če sm zdej nora. in sm jo dejansko hotla poslt v ... ja >< okej, sej je rekla mav v šali..sam okej no,halo. če ne razumeš, bot raj tih -.- in še neki, ne se tok zapirat vase zarat drugih. torej sploh se ne sekirej kaj si misljo in kaj govorijo o teb ljude, majo pač preveč časa. nekdo, kbo pa stopu do tebe, te lepo prašou kako si, te poslušov in tko naprej..mu boš ušeč in lahko postane tvoj prjatu;) ja sej to ugotaulam... da važno je da jst vem, kdo sm in kaj sm, da sm sama s sabo zadovolna, da vem kaj js delam in da vem kaj je dobro zame.. in da sploh ni važno, če me kdo ne mara.. noben na svetu ni frend z usemi.. pač so taki in drugačni ljudje.. no hvala... =) zakaj si pa bla ti u bolnici? ni panike,srečno pto:D u bolnci sm bla..ubistvu..v uni psihiatrični..zarat rezanja in poskusa samomora oO _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XXX
31.12.2008 1:25
thegirl pravi:jaz sem bila v depresiji..
sej na začetku se sploh nisem zavedala..vedela sem samo da se mi ne da nič..stala sem za knjigo in ko butelj gledala v njo..pa nism se naučila nič..v šoli sem hotela bit sama..nisem se več zafrkavala kot prej..pa so to takoj opazile moje prijateljice..hotele so mi stat ob strani..samo js jim nisem dovolila..hotela sem biti ves čas sama..bila sem tiho in nism spregovorila s nobenim razen če sem morala.. doma..nisem delala nič..sedela sem pred televizijo pa če me je mama vprašala kaj gledam ali pa kaj se je zgodilo jaz nisem znala odgovorit..ko sem se vozla v avtu sem samo polsušala muziko in bla tiho.. v sobi sm sedela za pisalno mizo in gledala al v strop al v kr en predmet ki mi je bil blizu.. moji starši niso vedeli kaj nardit.. ker vedno ko so me vprašalai kaj je narob sem samo rekla nič in odšla stran.. to je trajalao dokler jim ni blo že vsega dovolj in so me odpeljali k psihiatru.. ah psihiater mi niti ni znal pomagati.. v tistem obdobju sem bila ranljiva kot še nikoli.. vendar sploh nisem jokala.. nisem nič jedla.. in sm shujšala.. malo sem spala.. vendar nisem nikoli jokala ! drugače ko sm slabe volje se zjočem sama pri sebi in upam,da bo šlo mimo.. vendar takrat ni bilo tako.. počutila sem se samo.. vendar mi je bilo lepo !! nisem se zavedala kaj se resnično dogaja s mano.. odšla sem k drugemu psihiatru..pa sm spregovorila končno po 2 mesecih..sem nekako dobila to moč in s nekom spregovorila.. ni me takoj minilo .. bila sem slaba še kar 2 mesca.. vendar sem šla čez to.. ni rečeno da se ne bo več ponovilo.. ampak vem,da niti nesmem dovolit da se ponovi..ker verjemi te mi.. ko zdaj razmišljam na tisto obdobje.. se smilim sama sebi.. ker sm izgubila 5 mesecev v katerih bi lahko uživala in doživela marsikaj lepega woooah:/ toje blo pa hudo =/ no,upam dasi oz daboš nadomestila še teh 5 mescov in boš uživala še za nazaj;) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • thegirl
• Od: 28.12.2008
31.12.2008 13:09
XXX pravi:
thegirl pravi:
jaz sem bila v depresiji..
sej na začetku se sploh nisem zavedala..vedela sem samo da se mi ne da nič..stala sem za knjigo in ko butelj gledala v njo..pa nism se naučila nič..v šoli sem hotela bit sama..nisem se več zafrkavala kot prej..pa so to takoj opazile moje prijateljice..hotele so mi stat ob strani..samo js jim nisem dovolila..hotela sem biti ves čas sama..bila sem tiho in nism spregovorila s nobenim razen če sem morala.. doma..nisem delala nič..sedela sem pred televizijo pa če me je mama vprašala kaj gledam ali pa kaj se je zgodilo jaz nisem znala odgovorit..ko sem se vozla v avtu sem samo polsušala muziko in bla tiho.. v sobi sm sedela za pisalno mizo in gledala al v strop al v kr en predmet ki mi je bil blizu.. moji starši niso vedeli kaj nardit.. ker vedno ko so me vprašalai kaj je narob sem samo rekla nič in odšla stran.. to je trajalao dokler jim ni blo že vsega dovolj in so me odpeljali k psihiatru.. ah psihiater mi niti ni znal pomagati.. v tistem obdobju sem bila ranljiva kot še nikoli.. vendar sploh nisem jokala.. nisem nič jedla.. in sm shujšala.. malo sem spala.. vendar nisem nikoli jokala ! drugače ko sm slabe volje se zjočem sama pri sebi in upam,da bo šlo mimo.. vendar takrat ni bilo tako.. počutila sem se samo.. vendar mi je bilo lepo !! nisem se zavedala kaj se resnično dogaja s mano.. odšla sem k drugemu psihiatru..pa sm spregovorila končno po 2 mesecih..sem nekako dobila to moč in s nekom spregovorila.. ni me takoj minilo .. bila sem slaba še kar 2 mesca.. vendar sem šla čez to.. ni rečeno da se ne bo več ponovilo.. ampak vem,da niti nesmem dovolit da se ponovi..ker verjemi te mi.. ko zdaj razmišljam na tisto obdobje.. se smilim sama sebi.. ker sm izgubila 5 mesecev v katerih bi lahko uživala in doživela marsikaj lepega woooah:/ toje blo pa hudo =/ no,upam dasi oz daboš nadomestila še teh 5 mescov in boš uživala še za nazaj;) ej hvala res sem prebrala kaj si gor napisala..da si bila v bolnici pa to.. kako si zdaj ? je boljše ? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.