Kako ponavadi reagirate ko greste narazen s punco / fantom?<< | 1 | 2• yoyo
• Od: 18.4.2009
Re: Kako ponavadi reagirate ko greste narazen s punco / fantom?
21.4.2009 13:36
jas se tui jočem ponavadi.. sam pol prebolim počasi.. včasih pa vseeno ne • Urshiii
• Od: 20.4.2009
21.4.2009 14:11
uf, učaih se sekiram učasih pa ne... odvisn je od tega kolk sm mela rada tega tipa... enga sm mela res rada najbl od usega, takrt sm jokala ceu večer, in k sm se zbudila nasledn dan spet jokala... potem žalovala še do takrt, dokler nism spoznala enga k sm se zalubila vanga na pru pogled *_*... in seveda tokrat že przadeta in izdana (mal pretiravam) mi je že čist useen... ugotovla sm da se je brezveze sekirat, ubistvu se mi tut jokat neda več. ubistvu je to edin prov. =)
tisti k si zasluž tvoje solze te nebo nikol spravu u jok. • mojcka
• Od: 27.4.2009
8.2.2011 9:46
Mene pa ful nekej zanima in res nevemm kam nej to temo dam .. nove pa ne bi odpirala ... uglaunm moj problem:
~ S tipom sva bla skupej pou leta in pol mi je učerej predlagou da bi naredla eno pauzo da oba o vsem premislva ker sva se zadne časa resno kregala za usako bedarijo. Ampak tut glede na to da mi je predlagou to ''pauzo'' mi u smsih piše d me bo meu vedno najrajš da me ljubi in da me nikol ne bo pozabu in da si želi vrrnt v moj objem. Ampak pač rab mal časa sam zase. Zdej me pa zanima kaj si vi mislte o vsemm tem ? Ker js sm fuul na tleh Huala za odgovore <3 • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
8.2.2011 10:05
mojcka pravi:Mene pa ful nekej zanima in res nevemm kam nej to temo dam .. nove pa ne bi odpirala ... uglaunm moj problem:
~ S tipom sva bla skupej pou leta in pol mi je učerej predlagou da bi naredla eno pauzo da oba o vsem premislva ker sva se zadne časa resno kregala za usako bedarijo. Ampak tut glede na to da mi je predlagou to ''pauzo'' mi u smsih piše d me bo meu vedno najrajš da me ljubi in da me nikol ne bo pozabu in da si želi vrrnt v moj objem. Ampak pač rab mal časa sam zase. Zdej me pa zanima kaj si vi mislte o vsemm tem ? Ker js sm fuul na tleh Huala za odgovore <3 No najprej kako je bilo pri meni.. tut jst sem imela tipa, ki me je nekak pusto zaradi druge.. sicer je pa to tk skos do zdej delo..drugače pa, če se v enga res zaljubiš je potem ko greš narazen kr kriza..cry cry cry..in jst no sem rabla več ko sam en tedn, da sem ga pozabila, ker sem tak tip človeka, da če se na koga zelo navežem,..rabim kr dosti časa, da ga pozabim.. ampak zdei sem ga na srečo pozabila in užiwam samski stan Zate pa lej, če sta se zdej res za bv kregala itd., se mi zdi smiselno da naredita pavzo, in pomoje res rabi samo malo časa, nwm mogoče tudi ti? Lej govorim čisto iz mojih izkušenj, pri meni je šlo umes potem že na malo slabo in sma šla narazen itd. in sem se šele potem zavedala, da bi rabla mau pavze, ker potem ti je vse bolj jasno in začneš morda drugače razmišljat in začneš še bolj cenit to zvezo, se lahko imate še bolj rada itd. .. na tvojem mestu bi naredila en teden pavze, potem bi pa videla kako bo • mojcka
• Od: 27.4.2009
8.2.2011 10:08
Zate pa lej, če sta se zdej res za bv kregala itd., se mi zdi smiselno da naredita pavzo, in pomoje res rabi samo malo časa, nwm mogoče tudi ti? Lej govorim čisto iz mojih izkušenj, pri meni je šlo umes potem že na malo slabo in sma šla narazen itd. in sem se šele potem zavedala, da bi rabla mau pavze, ker potem ti je vse bolj jasno in začneš morda drugače razmišljat in začneš še bolj cenit to zvezo, se lahko imate še bolj rada itd. .. na tvojem mestu bi naredila en teden pavze, potem bi pa videla kako bo Bolj ko premišlujem bol mam občutk da to pauzo tut js rabm ... in pomojm bi blo mogoče pol res še lepše in spet use tko kot je blo na začetka P.S. Tvoje razmišljanje mi je ušeč! Hvala ti • fukickaa
• Od: 31.5.2010
21.2.2011 22:23
tudi jaz že kaki mesec užiwam samski stan • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
22.2.2011 0:35
js sm bla še zmiri du zdj fuul srečna k sm se razšla s tipom, to pa sam zto ker sm mela res največje kretene... -.-
edin mugoč za enim mi je blo mal žou, pa sm hotla bit s5 z njim sam nism bla, ker je biu še zmiri kreten (kao neki ****ć) >.< • ludacrna
• Od: 21.2.2011
22.2.2011 3:12
jss raabm en tedn daa mau pozaabm. taprwe dva dnii pa jokaam ampak pol se delam da sm močna in pomaga:)))))
• Gasilka14
• Od: 5.3.2011
5.3.2011 19:32
Jst sem bla z enim tipom od junija 2010 do januarja 2011.
Končala sva sporazumno in on mi je tut reko da še mam šanse da sva skupi, u bistvu še zdej nevem pravga razloga zaakj sva šla narazen... Ampka vem da usi pravijo da če greš narazen tko da se ne skregaš ampak sporazumno končaš ti ni hudo. S tem dejstvom se niti malo ne strinjam. Prejokala sem kaki 14 dni. dobedn ni vedo kej se z mano dogaja. sploh si nisem bla več podobna če se spomnim kako sem zgledla me postane strah. Ampak sem si opomogla. Poanta je da nikol ne vrjemte tmeu ko pravijo da greš narazen normalno da ti nebo nič hudo. s tem se sploh ne strinjam. tašna je pač moja izkušnja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.