ONLINE RAZMERJA<< | 1 | 2• genius94
• Od: 29.8.2011
Re: ONLINE RAZMERJA
3.11.2011 14:27
smsanje in vse kar spada zraven..
• pk4life
• Od: 20.7.2010
4.11.2011 3:22
hmm.. no zkj bi to prekinla?.. probi bit pol pa usaj prjatlca z njim al neki.. al ga pa nared mal lubosumnga.. reč mu nej ti swetuje kej za kšnga tipa k ti je šeč.. pa pol poglej kašn bo odziu_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • littlepig
• Od: 4.7.2011
4.11.2011 20:40
pk4life pravi:hmm.. no zkj bi to prekinla?.. probi bit pol pa usaj prjatlca z njim al neki.. al ga pa nared mal lubosumnga.. reč mu nej ti swetuje kej za kšnga tipa k ti je šeč.. pa pol poglej kašn bo odziu
okej to zaj čist mimogrede.. bv se mi zdi novo temo odpirat pa bom kar tu vprašala (: ni to malo otročje če bi ga hotla na taki način ljubosumnega naret ? ker jaz sem nameravala nekaj podobnega ampaaaaak se mi zdi malo neumno oz. otročje • genius94
• Od: 29.8.2011
5.11.2011 21:56
men se to ne zdi najbolša ideja ne v mojem ne v tvojem primeru če nisi za to da ga direktno vprašaš, mu poizkusi vsaj namigniti. čeprav bi se pomoje najbolše obneslo če ga direkt vprašaš, ker kolkor jaz poznam moško pamet, nevem če si bo "gor pršu" z namigovanjem če pa se odločiš zato, pa dejansko postaneta par potem ko se iskreno pogovorita drug z drugim pa svaka čast • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.11.2011 15:08
glede lubosumja sm reku bl zto ker če se stwar itq nč ne premika bi ga lahk usaj mal razdražla da nej pride alpa nč.. sj drgač usen ni lih neki dobra ideja sam nimam weč pojma kaj bi še lahk nrdila XD .._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • mici27
• Od: 8.11.2011
8.11.2011 21:33
hej hej, mene pa neki zanima, kk nej rešm to stisko...
Na spletni strani omegle(talk to strangers) sem enkrat zabijala čas sredi noči, ker nisem mogla spat in itak je gor polno folka k si drkajo pa to... in pol najdem enga tipa, k je biu čist normaln, sva se pogovarjala 1 uro, me je prašu za skype in sva se pogovarjala še 2 uri tm.. Fuuul luštn, zabavn, nevsiljiv... Uglavnem, všeč mi je in zdej skoz mislim nanj, je pa res da se bova lahk slišala šele čes vikend, ker živi v državi z 12 ur zamika... Nova Zelandija... O moj bog, kaj nej naredim, ne morem ga spravit iz glave... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.