HUJŠAJMO SKUPAJ!<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Max
• Od: 17.6.2011
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ!
27.6.2011 15:55
Torej danes je 27. junij in to je dan začetka skupne diete. Kako vam gre?
• BiiNKii
• Od: 26.3.2009
27.6.2011 15:59
Zaenkrat uredu.&. nism se obupala.Max a ti mogoce poznas kak dobr jedilnik za zdej k hujsamo, da bi nam to lazje slo.?? • Max
27.6.2011 17:25
V bistvu ne. Jaz se ravnam po sistemu low carb, kar pomeni samo ogljikovi hidrati s sadja (brez kruha,testenin, stročnic, mlečnih izdelkov, krompirja), ampak je zelo zahtevno in iščem nekaj bolj primernega • BiiNKii
27.6.2011 17:42
Če najdes kej fajnega, kr prlep link, pa bom js tut poskusla.• spacesheep
• Od: 27.3.2009
27.6.2011 20:22
men se meeeeša brez kruha trenutnu xD_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • BiiNKii
27.6.2011 20:50
Nisi edin/-a spacesheep.sam bo treba potrpet,. • kajca123
• Od: 5.5.2011
27.6.2011 21:26
Js zdej pač poskušam čim manj kruha in krompirja jest, v ponedeljek pa začnem z tole dieto in upam da mi uspe.....
[link] • onlygirl
• Od: 9.3.2011
28.6.2011 11:36
ojej,danes sem stopla na tehnico pa pokaže 69 kg. zredila sem se :S drgač sem zmer bla nekot na teži 65 kg- pač 166 cm sem vlka, in sem hotla še manj, zdej pa res začnem hujšat,preden pride do št. 70!!! začela bom pa spt z tekanjem, kolesarjenjem, veliko vode itd. s tem sem že izgubila veliko kg. (pred dvema letoma z 85 - na 63, v roku od junija do decembra) no to tje to, vam še sporočam • Max
28.6.2011 14:19
Tell me about it!
Brez ogljikovih hidratov je težko težko zelo težko! + to da te ta dieta prisili da ne ješ in si večino časa lačen in lahko pride do tega da te prvih 5 - 7 dni boli želodec ker se ti krči. Ampak to je dolgoročno gledano dobro ker si z manjšim skrčenim želidcem hitreje sit in manj poješ. (: • kajca123
28.6.2011 19:20
Katera dieta?
Upam da nam vsem uspe..... • SweetThing
• Od: 28.6.2011
28.6.2011 20:07
POMOČ, PROSIM!
Hej! Tale tema s hujšanjem se mi zdi dobra ideja! Tud jz bi rada zgubila kakšen kilogram.. Visoka sem 170 cm, težka 56 kg in stara 13 let :/, številko oblačil mam pa 38. Men se to zdi mal preveč glede na moja leta. Res da sem velika, ampak vseeno imam 'špeh' na stegnih in trebuhu. Zanima me vaše mnenje kaj naj naredim (predlogi, ki sem jih prebrala se mi zdijo sicer super, ampak na kakšno dieto ne morem it, ker mi mama ne dovoli. Misli namreč da sem takšna kot sem zdej, čist ok...). Gibam se tudi (skoraj vsak večer intenzivno telovadim 20-30 min). Malo napredka sicer je, ampak gre ful počasi... Moj cilj je da bi prišla na številko 36, ampak ne vem če mi bo uspelo.. Mogoče kakšna zvijača kako bi lahko zgubila centimetre v pasu in stegnih? Hvala • kajca123
28.6.2011 20:28
Trebušnjaki za trebuh.• BiiNKii
28.6.2011 22:12
No tak mamo, ne.Js sm se dans odlocla, da bom locevala in ne bom jedla zivil z ogljikovimi hidrati (kruh, testenine, makaroni, krompir, meso. ena prjatlca od moje mame je to dieto preizkusala 2 mesca in je shujsala za 12 kg.!! In poleg tega da je bla res debela in da ni nic sportala.. Tak, da js bom to probala, ceprav bo full tezk brez kruha pa mesa pa tega, ampak za zdravje je treba poskrbet in upam, da mi bo ratalo. Hf;* • onlygirl
• Od: 9.3.2011
29.6.2011 9:32
Js sm sicer dieto brez OH poskusla že večkrat, največ sem zdržala 10 in 15 dni. drgač je cilj tja do 21 dni... poznalo se mi je ful ja, sam sm pol za*ebala k sm se kr nažirala po tem :s in je blo isto...tko da zdej pa res nikol več ne delam tega ker tut ni za zdravje ok...treba je jest vsega po malem in malo sladkarij itd. pa gre (: -> čeprav tako zelo počaaaasi, pri dieti brez OH pa ful hitro če se je držiš, še preveč hitr • BiiNKii
29.6.2011 9:54
Ja sej pravjo, da lahka v 24 dneh zgubis tut do 20 kg, sam to je pa spet mal preveč.. Js se bom probala čim bolj držat, kr se baje pri tej diete maščobe zlo hitr topijo in zato pač zgubis na tezi.Hf;* • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
29.6.2011 10:05
hej hoj!
se pridružujem jst začenjam dons, zdele no prejle(ob 2h zju3i :$$) sm se najedla riževih vaflov, tko za spodbudo, zdej pa zares!! danes zju3i sm šla tečt, zajtrk - voda z limono & sadje baje voda z limono skoraj topi kilograme, pa tut zdravnica na sistematskem je to predlagala, tko da bom kr upoštevela potem trebušnaki... čim več tem bol pa kr se tiče prehrane, večkrat po mal... zame bo to dost izziv, ker tko jem ene 2x,3x na dan pa takrt res dost... tko da bomo vidl kko se bo izšlo, sicr pač jst sm taka oseba, k si more narest točn načrt, da res uspe... no ja... čim več solate se pomoje najbol ''splača'' ker tko no nasiti te, pa res je skor tko kot bi jedu vodo ^^ čim več zelenjave, kot ste že usi umenl, pa ne tok sadja... mislm še zmer dost, sam zelenjava more prevladat... recimo če ti zadiši neki jest, namest jabolka ect. vzem korenje al pa kei podobnega velik, največ max vode čez ceu dan tm 4-5 l upam torej ja, čim več gibanja, kolesarjenje, tek, telovadba, pohodništvo, plavanje,... sei so počitnce, tko da pomoje bo kr ratal hf!! + men dost pomaga da si postavm kkšn ''cilj'' za motivacijo... mislm dostkrat si pravm, da če pr tem ne bom ustrajala, tut potem na bom pršla na arhitekturo xD (vedno užge pa še ena misel al kokr kol : NO PAIN, NO GAIN... tole tut dost užge pr men najte si kej tazga no... ;DD <3 • Rocafella
• Od: 24.1.2010
29.6.2011 13:50
jaz sem vam tut pridružujem nimam glih nekih ciljev glede teže, samo procent maščobe bi rada spravla na minimum znese mi nekje (v tem letu pridobljenih! -.-) 4-5 kg, kar upam da bo v 4 mescih šlo dol tak da jem: meso, zelenjavo, skuto, malo sadja, malo jogurtov - ok. 6 obrokov telovadba: 4-5 ur dnevno hell yeah we can do this • BiiNKii
2.7.2011 9:43
HeiiLa.In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* • kajca123
2.7.2011 11:25
BiiNKii pravi:HeiiLa.
In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* Bi nam povedla točno kaj ješ? • BiiNKii
2.7.2011 11:32
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
HeiiLa.
In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* Bi nam povedla točno kaj ješ? Ja za zajtrk ponavadi navadn jogurt pa sadje, za kosilo pač kar mama skuha, sam ce so testenine, meso, krompir, makaroni al pa kej takiga, pol ne jem in jem sam solato recimo... Pol pa za malco oz. za večerjo pojem kako sadje, pa pijem sam vodo. Sej prvih 4,5 dni je prav mučno, kr si skos lačn, sam pol se počas navadiš in se tut zelodec navadi in pol sploh nisi vec tak fejst lačn in gre use supr. Ena moja prjatca se je tut odločla včeraj, da bo poskusla isto dieto k jst in ji je uspeval use, pol je pa zvecer bla tak lacna, da si je mogla na kruh namazat pasteto, tak da ni neki zlo lahka ta dieta, ker mors brez kruha hujsat, ampak se navadis in ti to pride v vsakdan. Poleg prehrane se morš pa tut gibat, kar je logično. Hf;* • Rocafella
• Od: 24.1.2010
2.7.2011 12:24
sadje in jogurt spadajo pod OH drugače, ampak dobro
• kajca123
2.7.2011 13:07
BiiNKii pravi:
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
HeiiLa.
In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* Bi nam povedla točno kaj ješ? Ja za zajtrk ponavadi navadn jogurt pa sadje, za kosilo pač kar mama skuha, sam ce so testenine, meso, krompir, makaroni al pa kej takiga, pol ne jem in jem sam solato recimo... Pol pa za malco oz. za večerjo pojem kako sadje, pa pijem sam vodo. Sej prvih 4,5 dni je prav mučno, kr si skos lačn, sam pol se počas navadiš in se tut zelodec navadi in pol sploh nisi vec tak fejst lačn in gre use supr. Ena moja prjatca se je tut odločla včeraj, da bo poskusla isto dieto k jst in ji je uspeval use, pol je pa zvecer bla tak lacna, da si je mogla na kruh namazat pasteto, tak da ni neki zlo lahka ta dieta, ker mors brez kruha hujsat, ampak se navadis in ti to pride v vsakdan. Poleg prehrane se morš pa tut gibat, kar je logično. Hf;* Js tut to poskušam sam da js meso jem kr baje lahko sam nwmo no..... • BiiNKii
2.7.2011 13:53
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
kajca123 pravi:
BiiNKii pravi:
HeiiLa.
In kako vam gre.? se ze kej pozna na tehtnici.?? No js sm od torka shujšala za 4,5 kg in sm zlo srećna, ker sm pršla zdej na 74,2 kg, tak da se vedno ustrajam pr tej dieti brez OH (kruha, testenin, krompirja, makaronov,...) in pa brez mesa ter sladkarij in ostalega kar ne spada zraven.. Res je blo prvih neki dni prav mučno brez tega in sm bla skor skos lačna, ampak zdej se je moje telo ze navadl in prav uživam v hujšanju, tak da nadaljujem. Pa vi.?? Kako vam gre.??? Hf;* Bi nam povedla točno kaj ješ? Ja za zajtrk ponavadi navadn jogurt pa sadje, za kosilo pač kar mama skuha, sam ce so testenine, meso, krompir, makaroni al pa kej takiga, pol ne jem in jem sam solato recimo... Pol pa za malco oz. za večerjo pojem kako sadje, pa pijem sam vodo. Sej prvih 4,5 dni je prav mučno, kr si skos lačn, sam pol se počas navadiš in se tut zelodec navadi in pol sploh nisi vec tak fejst lačn in gre use supr. Ena moja prjatca se je tut odločla včeraj, da bo poskusla isto dieto k jst in ji je uspeval use, pol je pa zvecer bla tak lacna, da si je mogla na kruh namazat pasteto, tak da ni neki zlo lahka ta dieta, ker mors brez kruha hujsat, ampak se navadis in ti to pride v vsakdan. Poleg prehrane se morš pa tut gibat, kar je logično. Hf;* Js tut to poskušam sam da js meso jem kr baje lahko sam nwmo no..... sej meso lahko ješ, sam js sm se odločla, da ga ne bom, drugače pa lahko ješ. • BiiNKii
2.7.2011 13:56
Rocafella pravi:sadje in jogurt spadajo pod OH drugače, ampak dobro
sej vem, sam pač js to oboje jem, ker nimam potem več veliko drugih stvari za jest, pa tut mal bl zdrave so kot pa na primer kake testenine al pa kej takega. drugače pa hvala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.