kdo 17+ za resne 'let's talk about sex'<< | 1 | 2 | 3 | >>• barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
Re: kdo 17+ za resne 'let's talk about sex'
29.6.2011 23:31
Eay pravi:kakšn pa je 69?
mal poglej obliko številk • lovejb
• Od: 14.6.2011
30.6.2011 1:47
barby999 pravi:
Eay pravi:
kakšn pa je 69?
mal poglej obliko številk hahah ta je huda. eh sex 69 ni ql. najbol je nawadno... • slovenc79
• Od: 19.8.2011
19.8.2011 16:15
jaz sem 20. ampak iščem punco ki ima tak fetiš kot jaz.
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.8.2011 16:29
sj pol se pa sploh noče menit... žalostno
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.9.2011 23:41
justahuman pravi:umm.. ja ej kaj to pomen če te fant upraša ''če ti lohk da liz?'' sam ne mi rečt d je to res neki zlo pokvarjenga x''D
ne to ni tisto ta pokvarjeno to sam pomeni da bi ti rad tamalo lizal • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
3.9.2011 0:10
esprero pravi:Bi se podali v sex z nekom ki vam je vizualno privlačen ampak ga ne poznate od prej?
Jaa! ce ga vidm prvic & zadnic. Če bi se pa hotu še kdaj dobit pa tolk bolš • SeeMeSmile
3.9.2011 0:13
Punce (predvsem!)
Mam problem. Sexala sm samo s svojim tipom - bivšim. s katerim sm končala pred 9 mesci. In od tkrt nism sexala -.- Zdej bi bil že počas čs da spet ker me res počas že ubija tole No ugl. Mene je zdej nekak ''strah'' oz. sm živčna da bi s kom drugim. Nwm a je to normaln. al ni xD? Pa če mi kera predlaga karkol. npr. kako se znebit strahu al pa kej podobnga... • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
3.9.2011 0:20
Čeprau nisem punca, bom kr odgovoru... No v zgornjem postu si povedala da bi se bla z nekom ki ga ne poznaš od prej oz. z nekom ki ga prvič vidiš, potem v naslednjem pa omenjaš da te je tega strah. To pa ne gre skupaj Uglavnem nič bat. Sprobaj pa boš vidla kako bo šlo. Če ti ne bo to to, lahko še vedno si premisliš in se ne spuščaš v to, da bi z nekom ki ga prvič vidiš, če ti bo pa uredu, pol pa sploh fain Srečno • SeeMeSmile
3.9.2011 0:28
D3NiiS pravi:Čeprau nisem punca, bom kr odgovoru...
No v zgornjem postu si povedala da bi se bla z nekom ki ga ne poznaš od prej oz. z nekom ki ga prvič vidiš, potem v naslednjem pa omenjaš da te je tega strah. To pa ne gre skupaj Uglavnem nič bat. Sprobaj pa boš vidla kako bo šlo. Če ti ne bo to to, lahko še vedno si premisliš in se ne spuščaš v to, da bi z nekom ki ga prvič vidiš, če ti bo pa uredu, pol pa sploh fain Srečno Mal narobe si prebraw. tm je uprašanje če bi a ne pa sm reklaa , da ja itd. Samo k se pol pojav točno ta problem k sm ga opisala. Dejansko mi je bed to delat z nekom drugim... pa govorim nasplošno... Zdj npr. že neki časa z enmu neki bluzim in to. (mislm da se bo to v kej več prelevilo). Res mudeel me tok napali. da sm res čist OUT*. sam k pa pride do tistga dela da bi šla pač '' naprej ''. se pa ustav... • D3NiiS
3.9.2011 0:30
jah se vid ta zmedenost že po tem ko pišeš da bi z nekom ki ga prvič vidiš, torej se sklepa da si za avanturce trenutno, potem pa razlozis da imaš trenutno nekaj z enim, ki se bo najbrž razvilo v nekaj več, torej v resno zvezo.
Kaj hočeš met trenutno moreš pa sama pri sebi razčistit Kolk si pa stara, če smem vedet • SeeMeSmile
3.9.2011 0:40
D3NiiS pravi:jah se vid ta zmedenost že po tem ko pišeš da bi z nekom ki ga prvič vidiš, torej se sklepa da si za avanturce trenutno, potem pa razlozis da imaš trenutno nekaj z enim, ki se bo najbrž razvilo v nekaj več, torej v resno zvezo.
Kaj hočeš met trenutno moreš pa sama pri sebi razčistit Kolk si pa stara, če smem vedet 16. v kratkem bom 17. No da ti natančnej povem. Res je zmedena sm Ko se je zgodil v 3-tje . sm rekla da tko ne bo šlo več. Ja biw je moja prva ljubezn in z njemu sm se prvič spustila dlje od rajca. Zadnje čase pa res ne vem kaj bi rada. A bi bla še naprej na avanturah. Al bi šla v resno zvezo (tko da tale del o vezah lahko spustimo). Moj problem je biw napisan več al mn zto. Ker si ne upam z nobenim drugim sexat kokr z njim.(- mojim bivšim) In bi rada to odpravla pa ne gre. Ker sm preeveeč živčna... in največkrat se mi v glavi porajajo tele misli n.pr. : - a mu bo moje telo všeč? - a me bo mew samo za to noč? - a mu bo sedl kar mu bom delala ? - kaj če mi pač '' ne bo šlo ''... ? ... itd. pač podobno. Pa probi mi ne rečt : pošlihti pr seb u glavi pa bo. Keeeer... sm to že probala. Hvala in LP • D3NiiS
3.9.2011 0:54
Te čisto razumem glede tega da si mela resno zvezo in ko jo prekineš neveš več kako in kaj.
Če bi bil jaz na tvojem mestu bi dau času čas in se zaenkrat še ne spuščal v resno zvezo, ampak poskusil z nečim novim, ali z svobodo in užival v prijateljstvo ali pa z kakšno avanturco, katera se lahko kasneje obrne na kaj več, a ta kasneje naj bo mal daljši kt ponavadi, da se lahko prepričaš da se ne bo ponovila situacija s tvojim bivšim. Uživaj • Denis10
• Od: 24.7.2011
• Kraj: Ljubljana
8.2.2012 0:32
No a bo oživela tale tema al ne..dejmo mau +17 tuki kako rečt • Mandex
• Od: 19.2.2012
19.2.2012 15:10
Sem takoj za podoben klepet.. Star sem pa 21 tako, da upam da bo starost uredu.. Edino ne vem kako bi se to u živo menla, ker kot vidim si iz Novega Mesta, jaz pa iz Ljubljane..
Kok je povprečna starost tu gor? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
21.2.2012 23:52
mislim, da je povprečna starost kar nizka tukaj >.<
kolk sem zasledila jih je kr dost tam 13,14,15,16 starih. • Mandex
• Od: 19.2.2012
22.2.2012 7:41
Vidim, da sem potem eden izmed najstarejših tukaj gor.. • AnjaEmmaSluga
• Od: 10.3.2012
mam 18 let in z fantom sva mela nezaščiten sex
10.3.2012 21:15
pred enim tednom sva mela z fantom nezščiten sex ampak mu ni prišlo vame, nebi se niti moglo rečt da je biu sex ampak mi ga je utakniu notr samo enih parkrat sam sm se ustrašla.. a je kej možnosti da sm noseča? • Eay
• Od: 25.4.2010
11.3.2012 12:25
ne jst sm 19 :)tko da mandex..tvoja leta niso tok huda • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
11.3.2012 16:55
a ste že probal v rit? pa že mal stara tema... ampak, zakaj vm pa 69 ni ušeč • AnjaEmmaSluga
mam 18 let in z fantom sva mela nezaščiten sex
13.3.2012 0:41
-->pred enim tednom sva mela z fantom nezščiten sex ampak mu ni prišlo vame, nebi se niti moglo rečt da je biu sex ampak mi ga je utakniu notr samo enih parkrat sam sm se ustrašla.. a je kej možnosti da sm noseča?
---->da ampak ali ima kaj tudi pri tem ovulacija. ker jz sm mela ta nezaščite spolni odnos 9 dni pred mojo menstruacijo. ampak. nimam redne. učasih mi zamudi 3-5 dni. učasih pa pride 2 dni prej. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
13.3.2012 17:29
jajčniki ponavad bolijo med ovulacijo, ko se jajčna celica sprosti, pa ko se jajcevoci krčijo da lahko celica potuje pa take fore. al pa če folikel zateče malo, te pa še težje gre po jajcevodu in pol itak boli.
• LuckyGuy
• Od: 7.3.2012
13.3.2012 19:37
haha to temo je zihr en začeu k je 17 star xD sam tak.. ičasih se en ko je 15 star dost bol spozna na sex ko en ko je 17, 18, 19, 25... pač odvisno gdaj začneš. tak d raj napiš nvm.. sam za une k že saj en let seksajo al pa kj podobnga.. če že hočeš omejit.
• la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: mam 18 let in z fantom sva mela nezaščiten sex
13.3.2012 23:07
AnjaEmmaSluga pravi:-->pred enim tednom sva mela z fantom nezščiten sex ampak mu ni prišlo vame, nebi se niti moglo rečt da je biu sex ampak mi ga je utakniu notr samo enih parkrat sam sm se ustrašla.. a je kej možnosti da sm noseča?
---->da ampak ali ima kaj tudi pri tem ovulacija. ker jz sm mela ta nezaščite spolni odnos 9 dni pred mojo menstruacijo. ampak. nimam redne. učasih mi zamudi 3-5 dni. učasih pa pride 2 dni prej. Možnosti so res minimalne, sploh če te boli in se očitno nekaj dogaja. Ne sekiraj se, zarad stresa ti lahko zamuja, bo že prišla. • AnjaEmmaSluga
:)
14.3.2012 18:37
menstruacija mi je zamujala slaba 2 dni. ni blo razloga za skrb hvala za vašo podporo ena izkušnja več |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.