tatoo?<< | 1 | 2• zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: tatoo?
11.6.2011 0:05
sekica pravi:js tut tuhtam d bi si sama nardila tatoo...
saaam s kakim tušam...? pa al morš ful razkužvaat??? Dej uni k ste si že to nardil...Mi mal Puvejte...k res nimam nč iskušn s teem pa bi mii fuL PumagaaL ... (:* tnx <3 Have Fun evoo tuki maš en člank k ti rees ČIST USE pove sam je u angleščini. upam d dobr šprehaš Hf** ps: loh ti ga jz nrdim k iščem prostowolce • zebraxD
11.6.2011 0:07
BuBu pravi:ne ni glih iz wikija je pa iz enga članka, niam welik pojma o tem sam je šla prjatlca si ga delat in ji je tut našteu kako eni neprofesionalci te lah ornk ****. tkoda jz sam powem nočm nobenmu nč slabga alpa bit neki pamtna, sam raj powem pa če pol to uzamš za rezerwo alpa ne mi je usejn sam pazte *
okei.okei ni panike.. SAFETY FIRST ;D aš kao :3 • hanaHANA
• Od: 12.6.2011
12.6.2011 21:12
a si prizadeta! ne si tega delat... če sta prjatlce si kj druga dejta u spomin ne se pa žgat! resno ti pravim! al pa se tetoviri ne se pa žgat! RESNO!
• zebraxD
13.6.2011 0:30
hanaHANA pravi:a si prizadeta! ne si tega delat... če sta prjatlce si kj druga dejta u spomin ne se pa žgat! resno ti pravim! al pa se tetoviri ne se pa žgat! RESNO!
justahuman: Objavljeno: 08 Jun 2011 15:07 Naslov sporočila: -------------------------------------------------------------------------------- ma kok ste vi fajn.. zj ste me prepričal d si ga ne grem.. zto ker ja ne prenašam bolečine neki dobr.. ampak sm se rajši odločla za pirs pod jezikom.. sm si ga sama naredla in je čist uredu.. nč se mi ni zagnojil pa nč.. pa še tastari ne bojo vidl.. ;D ... HALOO? xD • annabelle
• Od: 20.3.2011
13.6.2011 17:09
Kok ste pa vi tule stari? 13,14,15 ?
Dirket za v časopsis je bil ta, da si je avtorica spomnla, da bi blo kul če bi užgal hahahaha. Čist za u psiho. Da si sami delate prise v jeziku pa ni važn, pod, nad, na levo, desno če nimaš sreče si boš kr dost **** s tem če je ena znanka hotla bit carica in zej je nema. Baš briga me za vas k zgleda, da nimate še uštiman v glavo ampak mislm, da staršem ne bi blo kul če bi bili nemi al kašno drugo bolezn dubli. Sam okej, čez 5let boste na drugem forumu pisali kak ste bili smešni ko ste bili majhni itd.. Vse te prebadanje, tatto raje delate v salon ne pa sami fak ej Užgat kožo za spomin na bf hahaha polom • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.6.2011 19:07
kaj ste tak pametni vsi haha pa kaj si nor.
@justahuman: jas sem si tui tattoo sama naredla, z tušom, pa je čisto vrei izpadlo, malo bol je bledo kot pravi, ampak meni je tak všeč (: pa tut kolegicama dvema sem, pa ni blo nič narobe al pa kaj, samo razkužit pač moreš pa je vse okej (: drugač pa si gre zaj kolega po hrbtu tattoo narejit tak da če vam je kul za to dat +100e pol kr, mam rajši nove cote in tattoo zastojn _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.