a se že kadil trawo.?

<< | 1 | 2
• Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: a se že kadil trawo.? 28.4.2011 12:19
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
men se zdi da glih ne znam najbolš vdihnit oz.narobe in pol začnem tko kašlat tko k da bi me hotlo vsak čas pobrat

a to pr čikima al trawci.?

pr čikih in travi sam pri travi še bolj

ja dj ne doug zadržat u plučah. al pa probi brez da inhaleraš.? neki mixsej al neki. ;D Laughing

a kej vn skuhat pa še nis poskuso kdaj? npr kaki kukiji čaj mleko*? :=)

po sluvensk npiš (:

s kod pa si? a ne poznaš glagola kuhati npr kosilo Smile lol
hotla sm te vprašat če si že kdaj zaužil travo brez kajenja
• Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: a se že kadil trawo.? 28.4.2011 12:22
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Eay pravi:
men se zdi da glih ne znam najbolš vdihnit oz.narobe in pol začnem tko kašlat tko k da bi me hotlo vsak čas pobrat

a to pr čikima al trawci.?

pr čikih in travi sam pri travi še bolj

ja dj ne doug zadržat u plučah. al pa probi brez da inhaleraš.? neki mixsej al neki. ;D Laughing

a kej vn skuhat pa še nis poskuso kdaj? npr kaki kukiji čaj mleko*? :=)

po sluvensk npiš (:

s kod pa si? a ne poznaš glagola kuhati npr kosilo Smile lol

em jz sm pa od daleč. Nism sploh še trauce pušila. po pučitncah jo dubim ;D
hotla sm te vprašat če si že kdaj zaužil travo brez kajenja
• Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: a se že kadil trawo.? 28.4.2011 12:22
[quote="PorceLan"] gosak1 pravi:
hahahahahahaha

Eay : vodo mej polek (: kukiji so fajn samo te primjejo po pol ure komaj x) pa če boš kdaj, pojej najprej pol kukija ker en te fajn zalima Wink vsaj mene, je pa res da mamo vlke doze heh (: čaj smo tut naredli ampak ni blo efekta tak da je šlo 4g za brezveze /:

Smilea kukije si sama naredila? maš kšn recept? sm jih na netu kr velik našla sam bi rada naredila iz tistega k je že bil preizkušen Smile
• PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: a se že kadil trawo.? 28.4.2011 12:32
[quote="Eay"] PorceLan pravi:
gosak1 pravi:
hahahahahahaha

Eay : vodo mej polek (: kukiji so fajn samo te primjejo po pol ure komaj x) pa če boš kdaj, pojej najprej pol kukija ker en te fajn zalima Wink vsaj mene, je pa res da mamo vlke doze heh (: čaj smo tut naredli ampak ni blo efekta tak da je šlo 4g za brezveze /:

Smilea kukije si sama naredila? maš kšn recept? sm jih na netu kr velik našla sam bi rada naredila iz tistega k je že bil preizkušen Smile

nisem jih jas delala, sem pa bla polek ko so jih drugi, ful je pač po travi vse x) am nisem celega postopka polek gledala, najprej morš pač dat travo pa nekaj masla noter, pol pa se to more kuhat 3ure? pol pa nevem kak so naredli haha, pač nekak so dol pobrali da je bla trava v maslu noter pol pa narediš navadno kekse s totim maslom ;d to je vse kaj sem si zapomnila tak da raje naredi po pravem receptu saj ziher je tega puno na internetu haha Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.