rada bi zbolela za nou let

<< | 1 | 2
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 1:56
pk4life pravi:
očitno se ni dost pogoworila da bi jo razumel.. drgač greš pa protestirat.. nemorš pol kr it pa zbolet.. to ni zdrawo XD

boli te kurac. ti praviš, da to ni zdravo. njo to boli kurac. Rajš pomagi namest, da nakladaš u 3dni kak to ni zdravo Cool
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 1:57
pol če te bo kera prosila da ji pomagi najt način da postane anoreksična ji boš pomagala???.. (je tut že biu tak primer d nauš misnla d gwrim krneki)
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 2:01
pk4life pravi:
pol če te bo kera prosila da ji pomagi najt način da postane anoreksična ji boš pomagala???.. (je tut že biu tak primer d nauš misnla d gwrim krneki)

to je pa druga pesm. ampak dejte a ste vsi res otroci, da jokate ker bo ena neznanka ostala doma?
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 2:04
usen mi je če ostane doma al ne.. mal weč je pa fore na kakšn način to spele.. in to da se greš prehladit pč ni en normaln način če prašaš mene..
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 2:13
pk4life pravi:
usen mi je če ostane doma al ne.. mal weč je pa fore na kakšn način to spele.. in to da se greš prehladit pč ni en normaln način če prašaš mene..

ja tut js tko mislm. a bmk, raj ji svetujm, da se naj dela, da je bolana kot, da je dejansko. Pa zarad tega sploh ne rečem, da je bolana v glavi.. Wink
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 2:21
nikol nism reku tega .. sam je pa dost čudn.. aja bdw: kunc a si šla pol al ne?
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 14:03
Ham js sm tut bl pr t lenih in se mi ponavad neda v šolo in se delam d sm bona lej nvm tušerat se pejt z mrzlo vodo . umij si glavo reč da greš na sprehod sam kapo si dej gor k pa pridš stran od hiše d te noben od staršev nemore vidt dej pa kapo dol pa nvm v snek se ulež z mokro glavo Razz upam da ti bo ratal drgač pa pij ledeno vodo pa vse nej bo ledeno pa je aja pa bosa hot brez copatov in nogavic Smile velik sreče
Applle • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 23
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 16:03
Zelodko pravi:
Applle pravi:
Kera otročarija je pa to.

Kok si pa stara drgač? Se ne morš nekak dogovorit s starši, da ne bi šla?

as ti napol slepa al kaj? Wink Saj je lepo napisala, da se je že pogovorila s starši pa ni šlo. najprej raje preberite preden kj napišete. Wink

[tu govorm zavsem]
prosila je za pomoč, vi pa tko: tis že itk bolana, otročarija in kaj vsega nevem. Naj vas boli kurac če bo za nou let doma al kaj. Raje pomagite, če znate sam napadat pejte u wordu pa napišete, sam tuk ne. Twisted Evil Če veste kak zbolet napišite, če ne spi.zd.ite.. Aj to tok tešk?

Ne nism slepa. Pa nehi se razburjat ker usak lahko piše kar želi in usak ma pravico izrazit svoje mnenje.

-----------------------------------------------------
Drgač pa nwm no jst se nebi igrala z zdravjem. Sploh pa ne na tak način da greš z morko glavo vn na mraz.

Če že ni druge rešitve zaigraj nwm, da ti je slabo, da boš bruhala.
Al pa vročino.
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 22:29
underberg pravi:
teb ni treba zbolet si že tk dost bolana da sploh na tole poštudiraš

Pomojm ni treba tega pisat kr če se je tko odločla ima svoje razloge in je res bedn pol take komentarje brat.
Ona hoče sam nasvete kko zbolet.... (fizično, ne psihičnoo.)
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: rada bi zbolela za nou let 26.12.2010 22:37
Applle pravi:
Zelodko pravi:
Applle pravi:
Kera otročarija je pa to.

Kok si pa stara drgač? Se ne morš nekak dogovorit s starši, da ne bi šla?

as ti napol slepa al kaj? Wink Saj je lepo napisala, da se je že pogovorila s starši pa ni šlo. najprej raje preberite preden kj napišete. Wink

[tu govorm zavsem]
prosila je za pomoč, vi pa tko: tis že itk bolana, otročarija in kaj vsega nevem. Naj vas boli kurac če bo za nou let doma al kaj. Raje pomagite, če znate sam napadat pejte u wordu pa napišete, sam tuk ne. Twisted Evil Če veste kak zbolet napišite, če ne spi.zd.ite.. Aj to tok tešk?

Ne nism slepa. Pa nehi se razburjat ker usak lahko piše kar želi in usak ma pravico izrazit svoje mnenje.

-----------------------------------------------------
Drgač pa nwm no jst se nebi igrala z zdravjem. Sploh pa ne na tak način da greš z morko glavo vn na mraz.

Če že ni druge rešitve zaigraj nwm, da ti je slabo, da boš bruhala.
Al pa vročino.

ne razburjam se sam hočm povedat, da je ful bv, da jo napadite če je hotla sam za pomoč.. mah..neda se mi... Zdj k temi.
SaraEma • Od: 27.12.2010 • Prispevkov: 21
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 11:45
jz sm se nrdila bolano ta 2 meseca in sicer da sm dala toplomir pod luč.
zvečer ko si šli spat sem šla u kopalnico in notri bila kšne 3 min. pole sm potegnila vodo in šla povedat tsrarm d sm bruhla in to je to.

p.s.
starši so res verjeli.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 12:48
KaixX pravi:
underberg pravi:
teb ni treba zbolet si že tk dost bolana da sploh na tole poštudiraš

Pomojm ni treba tega pisat kr če se je tko odločla ima svoje razloge in je res bedn pol take komentarje brat.
Ona hoče sam nasvete kko zbolet.... (fizično, ne psihičnoo.)

ja nej bo bedno brat... nej se mal zamisli kake piše... tk ko da se ne da zment pa je treba kr zbolet... nalij se ga čez dan pa boš lahk pol mirno spala čez noč... drug dan te bo pa mal matral sam kr hiter bo bolš... je to bolš ko pa da 14dni ležiš u postli...
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 16:20
pomagite mi dobit anoreksijo prosm.. faq nemorš.. no zdej pa namest da mi goworte da sm bolan mi rajš pomagite awš.. dej nebodte mejhni.. use se da rešt z pogoworom če je pa že tok extrem ma pa saraema bl elegantno rešitu.. mal zaigraš.. uff.. nemorš rečt pomagite mi zbolet..
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 16:43
ja fak kaj ji te težite vsi, saj te sama najbolše ve zakaj je to dobro, če nebi blo "nujno" pa če kot zgleda se res neda na noben drugi način njenim staršom dopovedat te pač.. niso vsi starši isti ne. pa tui nič takega ne more naredit da bi zaj pa 2tedna zaradi tega v pojsli ležala halo, tak **** pa mnda tui ni da bi šla v sneg ležat kot ji je nekdo "svetoval". sicer pa jas tui pravim da najbolše da si nekaj zmisliš, da te pune glava boli pa se malo bogo narediš pa itak vžge (y) če pa ne, se pa pač postavi za sebe, povej zakaj nočeš it pa stoj za tem, enkrat boš to mogla naredit, ker verjetno to ni edina stvar k kateri te silijo.. boš vidla da ti bo šlo lepše ko se boš zjasnila kaj oni lahko pričakujejo od tebe pa kaj ne Wink

sploh se pa anoreksije pa tega neda primerjat, daleč od tega, tak da ne met kislih prosim, vsaj glede tega ne.
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 17:21
pk4life pravi:
pomagite mi dobit anoreksijo prosm.. faq nemorš.. no zdej pa namest da mi goworte da sm bolan mi rajš pomagite awš.. dej nebodte mejhni.. use se da rešt z pogoworom če je pa že tok extrem ma pa saraema bl elegantno rešitu.. mal zaigraš.. uff.. nemorš rečt pomagite mi zbolet..

Podpis pod to!

(sori mal naumesna, ma useen)
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 17:43
sej nisem rekla, de bom zdej tist krompir pojedla, pa de bom dobila vročino
al pa kej...
pač sm vas šla tuki gor povprašat, ka nej nardim...kr sm rabla nasvet, kr bi
sama ziher kej narobe nardila..(pa bi blo še slabi)...
.....uglavnem ja, hvala usem za te mnenje....zdej sm se tak odločla, de
bom probala tko, de se bom SAM delala, de sm bulana.,,in ne nebom
krompirja žrla, pa tut ven se ne bom šla prehladit.... Smile

RABLA SM SAM NASVETE, IZKUŠNJE..PA KA,PA KOK BI VI
NARDIL NA MOJEM MESTI...SAM TO..NČ DRUGA...JA HVALA, ZA
VAŠA MNENJA...SEJ JE PROV DE STE MI POVEDAL, KA VI MISLTE...NIMAM
NČ PROTI ,ŠE VESELA SM))).
HVALA VSEM Very Happy Very Happy Very Happy
Re: rada bi zbolela za nou let 27.12.2010 23:40
uf hwala.. bolš je zaigrt mal k pa zbolet.. pa tut .. bje da se lahk sama sebe prepričaš u to da maš wročino.. dobr sicr sliš se čudn sam psiha ma welk upliu n ljudi.. ponawli si skos da maš wročino .. dawidmo če dela Razz
Re: rada bi zbolela za nou let 28.12.2010 20:10
pk4life pravi:
uf hwala.. bolš je zaigrt mal k pa zbolet.. pa tut .. bje da se lahk sama sebe prepričaš u to da maš wročino.. dobr sicr sliš se čudn sam psiha ma welk upliu n ljudi.. ponawli si skos da maš wročino .. dawidmo če dela Razz

haha hecn a res..???nism vedla...
uglavnem ja...probala bom to (de si bom govorila)....pa de
vidmo če res dela.. Very Happy
ja, kujk doug pa to se rab,.de kao deluje...DE VEM KUJK PREJ
NEJ TO ZAČNEM DLAT Very Happy
hahhaha hvalaa Very Happy
Re: rada bi zbolela za nou let 28.12.2010 20:48
nimam pojma kok prej.. pa sej to sm sam tko slišu neke.. nwm niti če res dela.. pč za probat je.. drgač pa zaigrej ne Razz
Re: rada bi zbolela za nou let 28.12.2010 21:04
okej.....hvala Very Happy
Rampepurda • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 1
Re: rada bi zbolela za nou let 29.12.2010 0:12
moje ime pravi:
ja...odpiram temo, v kateri vas sprašujem.....ka nardit de zares rataš
bolan al dobiš vročino...al pa celo bruhaš....
no, tko...de povem od začetka...
za nov let misl it moja familija na en koncert....pač poslušat/ gledat eno
glasbeno skupino na ulico...
no..in prej sm jst to skupino oboževala in jih poslušaLA kr naprej...in smo
šli tut dve leti zapored (za nov let) na njihov koncert al neki..pač na
prostem to... (cela nora sm bla na njih)

zdej mi pa že dobesedno grejo na jetre pa na k.u.r.a.c...
in fajn bi blo, de bi bla jst kao bolana, pa uni bi šli, jst pa ne...de bi kao
doma u pojsli ležala...u resnici bi bla na računalniki, na tv-ji...al pa kje drugje to še nevem...pač nek bi že bla...neki bi že počela...

to bi pomoje...tut velikrat pumagal kirmu zarad testu al pa kej...(mogoče)

sam nemi predlagat kej u zvezi z mlekom (npr. de bi kej zmešala pa pol pojedla)
kr sm alergična na mlek....
sej lahka tut kej za pojest SAM NESME NOT BIT MLEK... Very Happy
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Vročino dobiš, če poješ surov krompir. Raje dva. Zelo težko se grize, tako da se pripravi na dolgotrajno žvečenje. Poročaj Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.