it's all about BOYS<< | 1 | 2• aelah
• Od: 26.12.2010
Re: it's all about BOYS
26.12.2010 21:06
joj zarad tega se ti je pa res đaba sekirat.. počak s prvm poljubom nej se ti ne mudi.. kr pol k boš kr enga tm upecala in bota šunjala pa k ti tip sploh nau nč pomenu ti nebo kul d si pru pojub dala tm kr enmu k ti uresnic ne pomen prou dost.. se splača počakat in če je s tapravo osebo na tapravm mestu in času pol je stvar res nepozabna.. • Zelodko
• Od: 13.11.2010
26.12.2010 22:55
Gasika pravi:
LifeSaBitch pravi:
k mam(o) res jajca :/
Lohka je guvort ane Jst tko že ene dva mesca mislm povedat enmu..sam je itak too late :/ če te zdej nauš nardla bo trajalo še 5,6mesece.. Aveš js sm bla nekoč ful boječka in tipu nism upala priznat in trajalo je 2leti da sm mu priznala in mi je pol on reku, da sm mu tut js ušeč, 2meseca po tem se je preselu,če bi mu priznala tkoj bi hodila 2leti. ah bedna sm bla.. In ti... tkoj mu povej, tkoj zdj. sj vem, da je fuul teško a resn tkoj mu powj. Js sm nardla tko, da sm mu povedala prek msnja in se tkoj izpisala, čez 5ur pa vpisala. xD • Gasika
• Od: 7.5.2010
26.12.2010 23:18
Zelodko pravi:
Gasika pravi:
LifeSaBitch pravi:
k mam(o) res jajca :/
Lohka je guvort ane Jst tko že ene dva mesca mislm povedat enmu..sam je itak too late :/ če te zdej nauš nardla bo trajalo še 5,6mesece.. Aveš js sm bla nekoč ful boječka in tipu nism upala priznat in trajalo je 2leti da sm mu priznala in mi je pol on reku, da sm mu tut js ušeč, 2meseca po tem se je preselu,če bi mu priznala tkoj bi hodila 2leti. ah bedna sm bla.. In ti... tkoj mu povej, tkoj zdj. sj vem, da je fuul teško a resn tkoj mu powj. Js sm nardla tko, da sm mu povedala prek msnja in se tkoj izpisala, čez 5ur pa vpisala. xD Mjaaa vem.. >.< Boječka sm ;P Tut midva bi že en cajta hodla, če kot prvo jst neb tko odreagirala kot sm.. xD Hahaha • Jok3r
• Od: 22.7.2009
26.12.2010 23:32
če vam manjka samozavesti, vam osebno priporočam par poštenih rund preden greste do tipa • Gasika
26.12.2010 23:42
Jok3r pravi:če vam manjka samozavesti, vam osebno priporočam par poštenih rund preden greste do tipa
Hahahahha • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.12.2010 23:47
alcohol sawes the day XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
26.12.2010 23:49
pk4life pravi:alcohol sawes the day XD
Ne ne ne • pk4life
26.12.2010 23:50
if there is no other way ... bolš pijan k nč XD.. ne sej ne no.. sam powej mu že enkrt_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
26.12.2010 23:51
pk4life pravi:if there is no other way ... bolš pijan k nč XD.. ne sej ne no.. sam powej mu že enkrt
Hahaha • Jok3r
• Od: 22.7.2009
27.12.2010 0:07
iiii Gasika eno fino idejo mam, kako bomo tole lepo zrihtal.
mi 3 se bomo dobil ( jz, Gasika, pk4life). pol ti bova radlerja ponudila, potem počasi bandidos, union, laško, potem bomo šli na par požirkov 12% pol suhega vina. no zdej se pa zares začne. pol litra 22 % sadne vodke na eks, da te malo zagrabi. privoščila si boš 5 minutno pavzo. med tem ti bova midva pripravila 6 kozarčkov soka (0,3 dcl) 1kozarec :štok kola v razmerju 5:1 2kozarec :travarica 3kozarec : vodka trojka 4kozarec : čisti štok 5kozarec : domači šnops (66% ) 6 kozarec: epic fucking deadly 80 % beloruski absinth. no, ko boš to spila, bova prijazna in ti našponala tist trak okoli trebuha pa pasu, da boš komaj dihala, po verjetnosti še kozlala nekako te bova do tipa spravla, in ti zaželela vso srečo. je majhna možnost, da se zbudiš v bolnici, in če se boš ob tem tipu zbudila, boš lahko rekla v mislih : ja to je tapravi. to bo moj mucek ^^ • pk4life
27.12.2010 0:10
hahahahaha jok3r sawes the day.. ow and alcohol too XD konc si dost bolš spelu k sm mislu da bo.. tkoda.. ej supr bo XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
27.12.2010 0:13
hahahahahhahaha jst pa da umrem od smeha kle za kompom a Ma da spelemo to • pk4life
27.12.2010 0:23
jah pa sej se itq nauš spomnla zju3 kaj je reku XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
27.12.2010 0:25
pk4life pravi:jah pa sej se itq nauš spomnla zju3 kaj je reku XD
ful dobr pol ja >.< • pk4life
27.12.2010 0:35
ja sej zto XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • SaraEma
• Od: 27.12.2010
27.12.2010 2:01
Jz tud nimam sreče v ljubezni stara sem 14 pa pou.
mene pa ni strah poljubit strah me je da ko se bom poljubila bom začutila njegovo slino. (meni že od malih nog gre za bruhanje če vidim slino kaj šele začutim. p.s. boš že našla pravega. • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
27.12.2010 10:56
js mam pa enga iz paralelke ogledanga tko že 1 let, in sm se zanč prvič z njim po fbju pogovarjala, pa poj sva se še enkat pogovarjala...
zdej bi pa js to enkat rada v živo spelala, pa nekak ratala njegova frendica, poj pa pč upamo na kej več... Kšni predlogi, nasveti, kaj mu rečt, a mu nej direkt kej rečm al pč lepo po dolgih in šrokih ovinkih? pa ne vidva se kej dost na šoli... pa nism čist zihr če on ve kera sm... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.