Zalublenost *_*<< | 1 | 2• Gasika
• Od: 7.5.2010
Re: Zalublenost *_*
22.11.2010 21:12
I know,i know..I'm idiot! >.<
Nvm kak nej navežm stik z nemu..če ga bom skoz klikala na fbju me bo meu že pouhn kura.c-če me že nima xD Sej mu ne pišm usak dan,pa tut na fbju ga ne kliknem skoz..Nwm no.. Ja zgleda da me je že pozabu.. =.= kr neki! K nočm se neki usilvt za brez veze..sam k vem da ga nam tko zlahka pozabla,vem da boua še zmer frenda sam js bi kej več od tega ;P sej veste ka mislm.. K je res on prau za mene! • Arya09
• Od: 18.8.2010
22.11.2010 21:33
jah punca, če ti je ušeč... go for it!!! dooh kje je dilema??? če si ugotovila d je prau zate... resno, kje je problem??_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Gasika
22.11.2010 21:36
Problem je v men.. enkrat sm pesimistična in mislm na to, da bo sam ne reku itd. Drugič sm največji optimist pa samozavestna pa sanjam ke u tri dni.. x)
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
22.11.2010 21:38
Gasika pravi:I know,i know..I'm idiot! >.<
Nvm kak nej navežm stik z nemu..če ga bom skoz klikala na fbju me bo meu že pouhn kura.c-če me že nima xD Sej mu ne pišm usak dan,pa tut na fbju ga ne kliknem skoz..Nwm no.. Ja zgleda da me je že pozabu.. =.= kr neki! K nočm se neki usilvt za brez veze..sam k vem da ga nam tko zlahka pozabla,vem da boua še zmer frenda sam js bi kej več od tega ;P sej veste ka mislm.. K je res on prau za mene! ja sej jst te čist razumem!!! [img]http://www.gifmix.net/smiley.php?image=annoyed-smilies/192.gif[/img] pa tud jst sm v tej situaciji -.- razlika je v tem da sem jaz že vprašal(le po fb, kar pa bi jst usakmu ne reku), se pa zlo razumema z uno osebo sma si ful blizu tak da jst si vlivam upanje pa vem da boma enkrat skupi....čas prinese svoje.....čas združi tiste ki se ljubijo, počasi a zagotovo! tak da ti kr pogum zberi, če boš mal obarvala ko ga boš to uprašala ne skrbi, bo vsaj ziher da ti res to hočeš don't be scary he wouldn't eat you _________________ Peace!
• Arya09
22.11.2010 21:39
hah sj to pa use sanjamo, ne sam ti lej če mu ne rečš, ti bo žou... pa pol se bož sekirala, fak zakaj mu nism nč rekla... sj pač reče ne... a bi blo to reees tok grozn? usaj vedla! če ne bi se pa sprašvala kaj bi reku... _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Gasika
22.11.2010 21:45
Sm mu poslala mesič pa standardno: Oi. Kko pa da si se name spounla? Am ja no uglaunem držte pesti par dni da bom zbrala moči in kej ukrenla ane • Arya09
22.11.2010 21:46
_________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Timi
22.11.2010 21:48
Arya09 pravi:jaz tudi ______________________________ ja dej mu kej lušnega napiš _________________ Peace!
• Gasika
22.11.2010 21:49
Timi pravi:
Arya09 pravi:
jaz tudi ______________________________ ja dej mu kej lušnega napiš Hvala hvala Amm kaj pa?? Ooo please ja ;P Haha ^^ • Timi
22.11.2010 21:52
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
jaz tudi ______________________________ ja dej mu kej lušnega napiš Hvala hvala Amm kaj pa?? Ooo please ja ;P Haha ^^ heheh _________________ Peace!
• Gasika
22.11.2010 21:59
Timi pravi:
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
jaz tudi ______________________________ ja dej mu kej lušnega napiš Hvala hvala Amm kaj pa?? Ooo please ja ;P Haha ^^ heheh poslala sm ti zs [ fb ] xD • Pačupa
22.11.2010 22:08
končno neki xD
so good luck =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Timi
22.11.2010 22:09
Pačupa pravi:končno neki xD
so good luck =) ja saj _________________ Peace!
• Gasika
22.11.2010 22:10
Pačupa pravi:končno neki xD
so good luck =) haha I'm slowly.. i know ^^, And thanks all for help [ in nwm zkaj pišm anglešk] ;D • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.11.2010 23:44
a ti je reku d mu greš že na jetra če ga tok pogost klikaš?.. a te pogost kensla?.. a si spremeni stanje u zaseden k se prkažeš n msnju?.. pomoje da ne.. torej nimaš nbenga dobrga razloga da bi lahk sklepala d se noče pogowarjat z tabo oz da mu greš n jetra alpa karkol n tak način.. zej nwm zkj sam jz tut ne klikam lih pogost folka pa skor wem da bi ih mogu.. to ne delamo ker se nočmo pogowarjat.. mogoče zto k nimamo take potrebe se pogowarajt.. sam usen pa se radi pogowarjamo.. ql?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
22.11.2010 23:57
jah doh pa več klikite, p noumo mislle d težimo!!!! aje to tok težko.. pač ena stvar d boste olajšal lajf velikim puncam k majo take probleme..._________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Arya09
22.11.2010 23:58
Gasika pravi:
Pačupa pravi:
končno neki xD
so good luck =) haha I'm slowly.. i know ^^, And thanks all for help [ in nwm zkaj pišm anglešk] ;D hahh ker se u angleščini use bolš slišš!! doh _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
23.11.2010 0:44
pk4life pravi:
Gasika pravi:
Am ni mi odpisu sploh učer >.< ;P
Zej pa še komp neki ****.e tko da res nau nč dans =P izgowori izgowori.. hahaha **** sem mislil da sem pri zobarici ki mi govori izpljuni,izpljuni hahah xD • Gasika
23.11.2010 16:42
pk4life pravi:a ti je reku d mu greš že na jetra če ga tok pogost klikaš?.. a te pogost kensla?.. a si spremeni stanje u zaseden k se prkažeš n msnju?.. pomoje da ne.. torej nimaš nbenga dobrga razloga da bi lahk sklepala d se noče pogowarjat z tabo oz da mu greš n jetra alpa karkol n tak način.. zej nwm zkj sam jz tut ne klikam lih pogost folka pa skor wem da bi ih mogu.. to ne delamo ker se nočmo pogowarjat.. mogoče zto k nimamo take potrebe se pogowarajt.. sam usen pa se radi pogowarjamo.. ql?
ne nč ni reku.. x) Ja ful logično.. ne klikate k se vam ne da pogovarjat al bi se radi • Timi
23.11.2010 16:51
Gasika pravi:
pk4life pravi:
a ti je reku d mu greš že na jetra če ga tok pogost klikaš?.. a te pogost kensla?.. a si spremeni stanje u zaseden k se prkažeš n msnju?.. pomoje da ne.. torej nimaš nbenga dobrga razloga da bi lahk sklepala d se noče pogowarjat z tabo oz da mu greš n jetra alpa karkol n tak način.. zej nwm zkj sam jz tut ne klikam lih pogost folka pa skor wem da bi ih mogu.. to ne delamo ker se nočmo pogowarjat.. mogoče zto k nimamo take potrebe se pogowarajt.. sam usen pa se radi pogowarjamo.. ql?
ne nč ni reku.. x) Ja ful logično.. ne klikate k se vam ne da pogovarjat al bi se radi To pa u celot ni res!!! če jaz moje biuše neb klikno bi pozabla d obstajam! ko sm ji pa mir dau ker je mislila da je kraljica ker je več fantou u njo blo pa sma mi2 hodila ji je pa žau blo pa me je ona začela klikat pa srčke pa take!!!!!! _________________ Peace!
• Gasika
23.11.2010 19:57
Timi pravi:
Gasika pravi:
pk4life pravi:
a ti je reku d mu greš že na jetra če ga tok pogost klikaš?.. a te pogost kensla?.. a si spremeni stanje u zaseden k se prkažeš n msnju?.. pomoje da ne.. torej nimaš nbenga dobrga razloga da bi lahk sklepala d se noče pogowarjat z tabo oz da mu greš n jetra alpa karkol n tak način.. zej nwm zkj sam jz tut ne klikam lih pogost folka pa skor wem da bi ih mogu.. to ne delamo ker se nočmo pogowarjat.. mogoče zto k nimamo take potrebe se pogowarajt.. sam usen pa se radi pogowarjamo.. ql?
ne nč ni reku.. x) Ja ful logično.. ne klikate k se vam ne da pogovarjat al bi se radi To pa u celot ni res!!! če jaz moje biuše neb klikno bi pozabla d obstajam! ko sm ji pa mir dau ker je mislila da je kraljica ker je več fantou u njo blo pa sma mi2 hodila ji je pa žau blo pa me je ona začela klikat pa srčke pa take!!!!!! noo to je odvisn od usebe.. xP Ej whatewa ;P • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.11.2010 20:06
Jok3r pravi:
pk4life pravi:
Gasika pravi:
Zej pa še komp neki ****.e tko da res nau nč dans =P izgowori izgowori.. hahaha **** sem mislil da sem pri zobarici ki mi govori izpljuni,izpljuni hahah xD mislm d si nrobe naglasiu besedo XD.. izgowori kot izpeljanka besede izgowor.. ja?.. izgowarjati se?.. ne izgowori kot izgowori to besedo.. hahaha torej: (sami) izgowori (so te) _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
23.11.2010 20:14
pk4life pravi:
Jok3r pravi:
pk4life pravi:
Gasika pravi:
Zej pa še komp neki ****.e tko da res nau nč dans =P izgowori izgowori.. hahaha **** sem mislil da sem pri zobarici ki mi govori izpljuni,izpljuni hahah xD mislm d si nrobe naglasiu besedo XD.. izgowori kot izpeljanka besede izgowor.. ja?.. izgowarjati se?.. ne izgowori kot izgowori to besedo.. hahaha torej: (sami) izgowori (so te) hhahahah |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.