A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...?

<< | 1 | 2
streetdance • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 3
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 8.10.2010 22:08
gossip_girl pravi:
TwilightSaga pravi:
evo sma že dve XD sam js sem zej ful dobla naudih pa mislm da bo čez kak tedn, mogoč dva že končana, tk da bom mogla počasi začt iskat založbo pa take... drgač pa naslov je Destiny
pa vso srečo s tvojo knjigo Very Happy

oh kul...k je u angleščini al kaj???čeprov moja knjiga najbrž ne bo še kmal...kr mam enkat naudih s5 drugič pa popolne bedarije pišm Razz mam pa ful probleme delat te odstavke pa to k sploh nwm kdaj se jih dela...dost bo še dela, vsekakor Razz Wink

KO SMO ŽE PRI TEM SEJ JE PRI MEN ISTO ENKRAT MAM NAVDIH S5 DRUGIČA PA SE SPLOH NE MOREM VŽIVET V KNJJIG Exclamation
gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 9.10.2010 12:39
streetdance pravi:

KO SMO ŽE PRI TEM SEJ JE PRI MEN ISTO ENKRAT MAM NAVDIH S5 DRUGIČA PA SE SPLOH NE MOREM VŽIVET V KNJJIG Exclamation

jah, lej pr men je istu. Ga ni, pa je. sej bo enkat narjena, mogoče. sej bo. k ti tut pišš knigo??? Very Happy
streetdance • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 3
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 10.10.2010 10:31
gossip_girl pravi:
streetdance pravi:

jah, lej pr men je istu. Ga ni, pa je. sej bo enkat narjena, mogoče. sej bo. k ti tut pišš knigo??? Very Happy

ne jaz ne pišem knjigo ampak knjige
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 10.10.2010 21:22
Uau ... jst tuii pišem knjige .... oz mam dve napisane do nekega določenega dela, kr nimam časa za dokončat zaradi šole :S ampak bom in isto se jst sprašujem kko bi lahko te knjige dala u tisk in u prodajo :S in poleg tega pišem še tipo neko krajšo zgodbo ^^
in jaaaa Very Happy drugače pa ljubim angleške knjige, ki slo prevodi angleških kjig so za se ubit :S:S:S:S
drugač pa te podpiram, sm tko naprej in upam da bom lahko enx jo prebrala Very Happy
TwilightSaga • Od: 4.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 11.10.2010 6:38
poune ti hvala Wink tut js tebi želim vso srečo in upam da bom enkrat lahko prebrala vsaj eno od tvojih knjig (=
HF!!
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 30.11.2010 16:19
jst sm tud probala nki napisat,pa mi ni uspel.
o čem pišete?
SunshineXOXO • Od: 28.11.2010 • Prispevkov: 18
Re: A ma kdo kake izkušnje z izdajo knjige? help...? 1.12.2010 17:01
Ojla, jaz sem nazaj!!!! prejšnji ražun mi je nagajal, zato sem se mogla preimenovat Razz
1. Dudolin, kako kaj gre????(to je mišljeno za streetdance)
2. knjiga žal ne bo izdana, ker sem pisala na oguljeno temo. -.-
3. pišem novo knjigo, za katero ne vem,če jo bom izdala, ker je neke vrste dnevnik.
(žal kloniranje ne bo vključeno Very Happy )
zalozbamurano • Od: 21.4.2011 • Prispevkov: 5
Knjige 21.4.2011 15:57
Pozdravljene, punce!

Prebrala sem si vašo temo in opazila, da imate veselje pri pisanju.

Sama sem direktorica založbe Murano, ki išče avtorje, ki pišejo zanimivo, privlačno ... Skratka, da branje knjig ni dolgočasno. Sama sem mnenja, da slovenske založbe izdajajo knjige avtorjem, ki imajo v bistvu le ime. In posledično se ljudje dolgočasijo ob branju besedil ob katerih zaspiš.

Tako, da vas vabim, da se mi javite na e-mail naše založbe:

zalozbamurano@gmail.com

in si ogledate tudi našo spletno stran:

[link]

Sama sem tudi napisala 11 knjig in jih že izdala. Vsak je dobrodošel, lahko vam svetujemo ... itd.

Tista, ki je dobila zavrnitev; lahko se mi javiš in bom pregledala tvojo knjigo. Mislim, da so te zavrnili le zato, ker njim se zdi vse oguljeno, če nisi avtor z imenom.

Lep pozdrav,
Tanja F.,
Založba Murano
cutegirl15 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 13
pliss 14.8.2011 14:02
Kaj bi mi lahko izvod knjige poslala na e-mail? Ker se vsebina sliši zelo zanimiva..
Very Happy e-mail je manta.love@gmail.com[/u]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.