Skupno hujšanje<< | 1 | 2
• ful
• Od: 23.8.2011
Re: Skupno hujšanje
29.8.2011 22:37
NickeyBu pravi:Evo, še mene u tale klub
Moj cilj je da do 31.9 shujšam za 5 kil! Zdej mam 170cm pa 53kg Moja telovadba dons: 100 trebušnjakou 20 sklec in še ene par drugih krepilnih vaj hem pikica teb hujšat ni treba mogoč le mal mišične mase dobit najbrž si precej suha ker moja cilna tea je enaka tvoji pa smza celih 11cm manjša od tebe ;P drugače pa kar voljno trenutno sm velka 159cm pa 53 kil -.-'' poročam 31.9 kakšni bojo rezultati • Ciiciban
• Od: 20.9.2011
ewoo menee :DD
21.9.2011 20:02
okeej šluštee am jst sm med poletnimi že shujšala mela sm 64kg pa 164cm stara 13 pa sm shujšala do zdej na 59kg aampaak moja najbol normalna teža bi bla 54 in tok bi rada se pravi 5kg... ampak zdei se je šola zaćela in je že pritisk in sm mau žiučna ... in je lepo kdaj pa kdaj slišat kok sm se spremenila čez počitnce... sam res zdele sm začela kr fajn jest to bo treba neeehaaat tko daa 5 kil dool nuujno ... sm z wami ws bom podbpirala ... tkoo da lets get doed... Aja paa ful je lepo vidt k lahko oblečm eno številko manjše hlače in si tega ful želim in sm se tudi odloćla da bom pršparala keeš k ga mam pa šla na konc oktobra z igubljenimi kilogrami v shooping s frendicami in nasplohh fuŁ uživaalaa ... Ewoo to je moj cilj ... Aja pa lepo bi blo met tut fanta sam kai čmo ane ... sei sm ful fantom ušeć pa me sprašujejo pa to sam kai k mi niso ušeeč :// (rabla bi enga za spodbudo) ampak sei shujšam še nabavm nove cune paa na lov za fanti :DDDD staaay coool beatchees • patricki
• Od: 9.8.2010
22.9.2011 19:14
no js sm velika 167 pa mam 55kil...vem da nism debela..sam mam cilj 50 kil..
od kr se je šola začela sm shujšala 4 kile..sam ne zato kr bi neki ful telovadla..ampak zato kr čist mal jem..zajterka ne jem..kr preprosto nimam časa..da bi se prej ustala pa ni pogojev..že tko zj mi je muka.. sj je fajn da kile zgubiš..pa da je postava mal lepša..da ne visi vse z tebe...sam hiter te začne bolet želodec...tko da to ni fajn.. aiia..drugč pa v črnih majcah zgledaš mal bl suh..kr se usi "šlaufki" ne vidijo tko k pr kkšni rumeni, zeleni barvi..... • lhribljan
• Od: 20.10.2010
22.9.2011 22:26
ja zdravo zdravo...
sm se odloču da še js mau napišem.. skratka.. Janura 2011: 118 kg 190 cm (višina)....22.9.2011 97.5 kg 190 cm ...pač js vam lohka powem da se da shujsat tko u ene 3 mescih...drgac pa ja ... po 18.00 se ne je ničesar.. čimveč VLaknin(lajk solata p to), pa beljakovin... , čim manj cukra nč alkohola k hujšaš, amm nč saladic čokolade ipd..amm pa nč McDonalds ap kebabu p tega pa ti rata evo .. recmo u 6mescih 20 kil.. sam itk od začetka 1 al ap 2 tedn vam bo teža občutno padla tko za ene 5-8 kg... kasnej usak teden največ 1.kg... LP |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.