OTIPAVANJE<< | 1 | 2• luckaa
• Od: 25.11.2010
Re: OTIPAVANJE
26.11.2010 19:01
TMCFE pravi:
pk4life pravi:
luckaa pravi:
Right guys and girls...
Lejte če vas to slučajno kaj moti, zakaj jih preprosto gledate.. oukeei ko sem bla jaz tam ene 11, 12 me je tipo, sošolec prijeu za joške, se ga z atlasom lopnila po zobih.. Ja in blo mi ni nič žau. Zdej me pa ne mot če me kir tip kdaj prime za joške, al pa za rit.. Damn noo.. Sej smo usi ljudje in pač nekaterim paše da jih nekdo otipava, nekaterim pa ne. xD Ma oukeei ne rečem zdej de js NE šlatam tipou.. To bi se uvrnih zlagala.. Privlačjo me nihove mišiceee. *____* to je res wauu pa tut RITK se ne morm upret xD jah uspredi ap kokr je no.. Če dobim kak izziu al pa stavo, zakaj pa ne.? xD Pa ne mislte zei neki oo fak ei.. tota je pa res neki ful putrebna.. Ne nism.. sam pačmen ni nič takega če se kdo otipava no.! Sej a teb ne paše ko enga tipota ku ma res hudo rit primeš.? i guess da ti Če ste pa stari tam 10,11,12 let pa ni čudno da se vam zdi to bedno.. LoL xD Smo ljudje Kar sem pa že gor napisala: ČE TE MOTI PA PAČ NE GLEJ.... Če gledaš to pomen de si ti želiš sam si pi*ka ker si ne upaš... Lej če te moti spoki svojo rit stran pa ne glej hahhh a ti no to mal čudn no??.. jah here i am.. touch all you want.. mislm.. friki no.. zej kot moški bom reku toj fajn... sam če pa razmišlam z zgorno glavo frka je v tem, da te človek vbistvi sploh pozna ne, pa ti reče da si ku*ba.. hahaha ma daj, se nea sekiram... Sam ne rečem zaj da se mu nekaj ponujam na primi me.. sam pač ne **** se mi pa to.. Drgač NI narobe če te kdaj kjir pušlata. xD haha LoL Ma lej kot sn že rekla ne glejte jih (nas) pa bo vrei xD • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.11.2010 20:49
poišč si raj tipa pa te bo otipawu profesjonalno pa kadarkol ne hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • luckaa
26.11.2010 22:03
pk4life pravi:poišč si raj tipa pa te bo otipawu profesjonalno pa kadarkol ne hehe
oh otrok odje*bi.. (: ne rabim da me otipava profesionalno, ker nism kur*a.. ! Če si pa ti me pa ne moti. (: Sam pač se mi ne zdi nč takega če je to zločin... pa ne vem pol.. hahaha • pk4life
26.11.2010 22:24
hahahaha zj sm jz kur.ba ker sm ti predlagu nej te rajš en k pa kdorkol?.. ah no prow.. sej mamo usi swoje predstawe ne.. lej men je usen_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 26.11.2010 22:45; skupaj popravljeno 1 krat • luckaa
26.11.2010 22:26
pk4life pravi:hahahaha zj sm jz **** ker sm ti predlagu nej te rajš en k pa kdorkol?.. ah no prow.. sej mamo usi swoje predstawe ne.. lej men je usen
Lepuu de ti je useen.. (: • luckaa
26.11.2010 22:27
luckaa pravi:
pk4life pravi:
hahahaha zj sm jz **** ker sm ti predlagu nej te rajš en k pa kdorkol?.. ah no prow.. sej mamo usi swoje predstawe ne.. lej men je usen
Lepuu de ti je useen.. (: odvisno je v kakšni šoli si in kakšni so tam ljudje xD se navadiš.. Tko kot sn rekla.. Prvič ko me je sošolec v OŠ prijev za joške sn ga z atlasom po zobah lopnila xD • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
26.11.2010 22:37
luckaa pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
hahahaha zj sm jz **** ker sm ti predlagu nej te rajš en k pa kdorkol?.. ah no prow.. sej mamo usi swoje predstawe ne.. lej men je usen
Lepuu de ti je useen.. (: odvisno je v kakšni šoli si in kakšni so tam ljudje xD se navadiš.. Tko kot sn rekla.. Prvič ko me je sošolec v OŠ prijev za joške sn ga z atlasom po zobah lopnila xD ful smešno sm se kr smejat pozabu am ja ni lepo da ti drugim govoriš ****...to kar se pa tiče otipavanja pa tega šlatanja pa mi je useen kar vi delate samo kam to vodi? kak bi blo če bi sam po cest šli pa bi se za tazadnjo držali z drugimi al pa za joške? no sj je lepo če češ posnemat nov izvod Ameriške pite.....sam če maš ti karakter pa se znaš zase postavt se neboš prilagajala tistim k to počnejo _________________ Peace!
• luckaa
26.11.2010 22:39
Timi pravi:
luckaa pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
Lepuu de ti je useen.. (: odvisno je v kakšni šoli si in kakšni so tam ljudje xD se navadiš.. Tko kot sn rekla.. Prvič ko me je sošolec v OŠ prijev za joške sn ga z atlasom po zobah lopnila xD ful smešno sm se kr smejat pozabu am ja ni lepo da ti drugim govoriš ****...to kar se pa tiče otipavanja pa tega šlatanja pa mi je useen kar vi delate samo kam to vodi? kak bi blo če bi sam po cest šli pa bi se za tazadnjo držali z drugimi al pa za joške? no sj je lepo če češ posnemat nov izvod Ameriške pite.....sam če maš ti karakter pa se znaš zase postavt se neboš prilagajala tistim k to počnejo Ameriško pito nou izvod sploh še nisn glidala, tku de mi ne guvor sploh de meki hočm(o) bit ameriška pita. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
26.11.2010 22:44
luckaa pravi:
Timi pravi:
luckaa pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
Lepuu de ti je useen.. (: odvisno je v kakšni šoli si in kakšni so tam ljudje xD se navadiš.. Tko kot sn rekla.. Prvič ko me je sošolec v OŠ prijev za joške sn ga z atlasom po zobah lopnila xD ful smešno sm se kr smejat pozabu am ja ni lepo da ti drugim govoriš ****...to kar se pa tiče otipavanja pa tega šlatanja pa mi je useen kar vi delate samo kam to vodi? kak bi blo če bi sam po cest šli pa bi se za tazadnjo držali z drugimi al pa za joške? no sj je lepo če češ posnemat nov izvod Ameriške pite.....sam če maš ti karakter pa se znaš zase postavt se neboš prilagajala tistim k to počnejo a ti ne razumeš da je to sam predlog? ja sej maybe boš ti tanou izvod posnela ...pa velik sreče sam mal manj morš udarjat z atlasom Ameriško pito nou izvod sploh še nisn glidala, tku de mi ne guvor sploh de meki hočm(o) bit ameriška pita. a ti ne razumeš da je to sam predlog? ja sej maybe boš ti tanou izvod posnela ...pa velik sreče sam mal manj morš udarjat z atlasom _________________ Peace!
• pk4life
26.11.2010 23:31
luckaa pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
Lepuu de ti je useen.. (: odvisno je v kakšni šoli si in kakšni so tam ljudje xD se navadiš.. Tko kot sn rekla.. Prvič ko me je sošolec v OŠ prijev za joške sn ga z atlasom po zobah lopnila xD ahja.. se nawadš?.. u osnowki ti je blo še čudn?.. zej n sredni ti je normaln???.. kaj bo pa k boš študirala?.. ah ne lej.. nočm se ukwarjat s tem.. aja pa če si z tem (odwisn u kašni šoli) hotla prašat kok sm str da se mi čudn zdi.. sm u sredni.. in ja še wedn se mi zdi čudn.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
27.11.2010 0:14
punca hoče bit priljubljena, in kot večina pocestnic ugotovi, da je najbolje da postane 'faca' če jo lahko vsi šlatajo..
tukaj smo normalni,in mamo možgane na pravih mestih in zato je pametna tuki. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
29.11.2010 16:59
oh ja.. k sm tole brala sm se kr režat začela.... xD
• Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
21.1.2011 23:47
ja zdj si usi tole mal po svoje razlagate..
lucka: a veš da mene ne zanima če si ti **** al ne. zrd mene si lohk tut prostitutka sam finta ni bla u tem. hočm povedat da se mi je.be za to če se nevem določene ženske (ne mislim tebe ) pč nameravajo nafu.kavat u osnovni, sredni al pa u vrtcu... kr ene so take... mene sam moti da te en tip k ga vidiš prvič in vrjetno tut zadnič začne otipavat kr tko nekje. al pa nevem da greš domou pa za tabo prlaufa ka pa vem 5. razrred oš? pa misljo kua so k te za rit prime no! ah. dj. in moti me tut če določeni osebki ne zdržijo enga odmora da nebi use pretipal. prosim -.-'' če je pa to za finto kj al pa nevem pri kissu pa itak. sj nismo u samostanu pi.z.da sam useen tut sošolcm pa prjatlom se jz ne pustim neki... lej. za mene je to ku.r.ba če se pusti slečit pa d jo usi šlatajo tm. (en primer...) pa še neki. kur.ba ni tista k fu.ka za dnar. to je prostitutka. po kur.bi se lohk pa zaston vlačjo več al mn usi. ;D whatever. sam se mi zdi da so kur.be dost bl ugodne? ;DD • peetraax3
• Od: 4.5.2010
22.1.2011 0:23
twix13 pravi:js sm tip in se mi to ne zdi OK, pac otipavanje na hodniko in tko..... za mene taki tipi ful niso frajerji, ampak navadn potrebnez k neupa it do punce, pa povabit na pijaco....
ce pa punca to pusti(pac na hodniku in tko) je pa za moje pojme k u R_b-a, pa če je še nevem kak lušna, pol (usaj men) več ni... se mi pa zdi cis ok otipavanje(do neke mere) med poljubljanjem.... ker je to cis neki druzga kot pa tko na hodniku... nocm ti nč očitat sam najprej mors vedit kua pomen ****. **** je izraz za žensko k se prodaja za denar. sam tok d veš ne • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
5.10.2011 21:22
hahahaha,.. ker pogowor, (star, ampak bmk, smešn je useen) Lol, jst se spomnm, k me je kr en tip (seveda je bil čefčef(čefur)) tm na stadionu prjeu za rit,..mislm bla sm tko 7 klas?? On pa je biu tko ukol 15-16? Sej sm mu vrnila,..em, pač brcnla sm ga v ... moško zelo občutljivo točko, ... _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • pk4life
5.10.2011 22:37
Ronny6 pravi:hahahaha,.. ker pogowor, (star, ampak bmk, smešn je useen)
Lol, jst se spomnm, k me je kr en tip (seveda je bil čefčef(čefur)) tm na stadionu prjeu za rit,..mislm bla sm tko 7 klas?? On pa je biu tko ukol 15-16? Sej sm mu vrnila,..em, pač brcnla sm ga v ... moško zelo občutljivo točko, ... ne to delat... resno.. raj ga lepo prlep.. bo bl ponižujoče pa doseže cil.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • zmaychika
• Od: 11.8.2010
6.10.2011 14:04
ja iz mojih izkušn je to zarad tega k so/je vate. ;D lahk pa sam zarad pubertete k use razganja. ;P
• justfly
• Od: 17.7.2011
6.10.2011 14:45
ola, pa še moje mnenje men se tui zdi da tipi šlatajo k hočjo bit cari in tko.. al pa jim je kaka dora, al pa je dan šlatanja ( tui to je že blo, pa je cela šola šlatala) kar se pa, da si **** in tega tiče : men se zdi da če se pustiš mal prjamat ni nč narobe ( js sm best frendica z enim in se skos šlatava • slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.10.2011 15:24
šlata te zato ker tip rad čuti pač ker si mu všeč ane • brikca
• Od: 5.8.2010
6.10.2011 15:40
mah samo je rs odvisno kje to ker u osnovni se spomnim so skoraj usi fantje šlatali punce ampak pomojem je to blo iz radovednosti....zdaj u sredni pr nas se to ne dogaja nobeden tip ne šlata punc sploh ne na hodnikih, to vidiš samo če je kak par ki je bol drzen...
• brikca
• Od: 5.8.2010
6.10.2011 15:49
amm okej zdaj sm prebrala usee...jst mislm FuCK oFF vsak ma soje mnenje in bi šla tut stavit da je usak usaj enkrt pomislu kko bi blo doro če bi pršu edn ful frajr al ful huda bejba in bi te osvajal/a pa tut malo pošlatu....in ta beseda k/u/r/b/a jst je ne prenesem mislm prvo pometaj pred svojim pragom kot pa drugim solit pamet kaj se sme in kaj ne in kaj je etično in bla bla bla.....moje mnenje
• rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
9.10.2011 19:40
ej tipi,
dej raj povejte, ke najraj vidte da vs ženska šlata pa kko • slovenc79
• Od: 19.8.2011
9.10.2011 19:49
da bi me šlatala ker bi me hotela šlatata • makotejebe
• Od: 30.8.2010
13.10.2011 15:31
rsyka pravi:ej tipi,
dej raj povejte, ke najraj vidte da vs ženska šlata pa kko mednožju |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.