parčkanjeXP<< | 1 | 2 | 3 | >>
• RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
Re: parčkanjeXP
23.8.2010 19:18
spol: šjorca
opis: visoka tm 172, rjawi dougi lasje čez ramena, neki stopničasto postriženi.. zelene oči s pridihom rjave.. nism lih suha pa tud debela nism ... notranjost: ful sm rada u družbi s prijatli..če mam ki za povedat to povem..sm kar zgovorna (učash pa tud ne)... prijazna sm do ush ljudi(nism rasistka)... pa optimistična sm glede usega!... še ki? . mislm da ne.. starost: 15 in še neki časa vč plac: enih 60 km severno od ng (se mi zdi) ^^ • shee
• Od: 10.7.2009
23.8.2010 19:21
izbrisano*
Nazadnje urejal/a shee 10.1.2011 16:34; skupaj popravljeno 1 krat • snoopi
• Od: 14.8.2010
23.8.2010 19:38
Spol:moški
Zunanjost:temno rjavi gosti lasje,rjave oči,športna postava,visok(192cm) Notranjost:dobrosrčen(nebom prizadel nobenega namerno),simpatičen(mislim da je tko),duhovit,pravi prijatelj in oseba za pogovor(preverjeno od frendov) Starost:18 Kraj:Metlika • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
23.8.2010 19:53
SPOL: ženski
OPIS: dolgi rjavi lasje, blond prameni, rjave oči, velika tm okoli 165, bol suha ku debela.. vesela, dobra prijatlca, zabauna, ponavadi prijazna, priprauljena pomagat&prisluhnt LETA: 13 decembra 14 KRAJ: nova gorica ( je še kdo iz nove gorice al tm okoli?? ) • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
23.8.2010 21:04
twix13 pravi:haha...stajerska prevladuje, kozjansko pa na stajerskem prevladuje
zdei smo zgleda že 3-je XD • Gaja
• Od: 24.4.2010
23.8.2010 21:19
SPoL: ženski(:
OPSI: khmmm...rjavi lase.srednje dolgi;D..am skodrani..:S.velikrt zlikani;D..amm...višina 164....postava..->ni lih uauuu..ampak recmo normalnaxD...pa 2 uče , pa en nos, pa ena usta,pa dva ušesa, pa 2 nogi,pa 2 roki...hahahh:D..pa am treniram atletko(:..=P drgac pa govorim..sam ce pa mifolk ni lih blizu pa ne preveč ....pomagam, pa nemaram ljudi k se delčajo da so pijanixD..kadar niso=P. LETA:15 KRAJ: ljubljana :3..dass is daaas:P.. • soonck
• Od: 16.2.2010
23.8.2010 21:33
spol: ženski ZUNANJOST: tmno rjave oči, tmno rjavo, dougi, skodrani lasje... postava suha, sam da mam obline al kko se reče NOTRANJOST: kadar mam nekoga rada, ga mam RES rada, sm takoj za ****, velikrat za pi*darije, znam prsluhnt nekomu, sovražm hinauce, rada rišm (grem na oblikouno), pojm, nemorm brez športa, obožuuujm večerne sprehode... in sm seveda romantik STAROST: 15 let KRAJ: Ljubljana ((: • soonck
23.8.2010 21:34
* za za**ebancijo • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
23.8.2010 22:19
Spol :
ženska Opis xP : khmmm..ke da začnem.: kratki lasje, zelene uči, 165, dokaj uredu pustauca xP, amm pač mau debilno zgledam xD sm bl tiha pa to..sam je ubistvu dost udvisn ud razpoloženja xP drgač sm pa prjazna pa znam bit tut zloo nesramna! ;D seveda sm tut za kkšno z***** ane(gdo pa ni) Starost: 14 ;D Žvim u Ljubljani <3 vi ljubljana folk pa hitr link da vs najdm na fejsu ;D <3 _________________ bite me.! • soonck
23.8.2010 22:22
helouči katebriga ((; dj napiš na zasebca fejs a sva sam midve LJUBLJANAA ?? <3 • steph
• Od: 15.5.2010
24.8.2010 0:11
SPOL: ženski;)
OPIS: ZUNANJOST: amm tok malo čez rame, pobarvani blond lasi NOTRANJOS T: amm še kr tiha ponavadi nism neki preveč uklučena v družbo ampak sam stojim tam pa poslušam razen no če so ljudje ki jih poznam ful doug tej se znam ful fajn uklučit...znam bit tečna, prijazna blablabla... STAROST: 12 let :] KRAJ: Mežica *-* • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.8.2010 1:40
soonck pravi:* za za**ebancijo
iiiiin.. razočaranje -.- _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • iphone
• Od: 19.12.2009
24.8.2010 1:49
Spol: Moški
Zunanjost:Do ramen ravni temno rjavi lasi sivo modre oči,mejhn(dokaj)152cm 46 kg,mogoč mal nabildana postava in to je to Notranjost:Tih, zadržan,dokaj sramežljiv,zmeri za p*zdarije,kdaj pa kdaj se zlo razjezim,prjatlam povem use in vejo več u men kukr jst drgač pa poslušam metal in mogoč kak old rock,pa treniram judo Starost: 12 let Kraj: Kisovec,v osrčju slovenije • Mancyy
• Od: 4.7.2010
24.8.2010 8:21
Spol:
ženska. Starost: 14 let. Kraj: okolica Celja. Opis: Zunanjost: rjave oči (čokoladne). velika cca 170 cm. teža 53 kg. rjavi lasje(malo čez ramenA,postrzeena na stopničke,ravni). srednje polti. stil:mam svoj. Notranjost: rade se ukvarjam s športom(gimnastika,rokomet). prijazna. vedno nasmejana. trmasta. romantična duša. rada pišem pesmi. učasih sramežljiva. ne kadim. vredna zaupanja. vedno priprauljena poslušati in pomagati frendom. obožujem nakupovanje. • Mancyy
• Od: 4.7.2010
24.8.2010 8:24
Mancyy pravi:Spol:
ženska. Starost: 14 let. Kraj: okolica Celja. Opis: Zunanjost: rjave oči (čokoladne). velika cca 170 cm. teža 53 kg. rjavi lasje(malo čez ramenA,postrzeena na stopničke,ravni). srednje polti. stil:mam svoj. Notranjost: rade se ukvarjam s športom(gimnastika,rokomet). prijazna. vedno nasmejana. trmasta. romantična duša. rada pišem pesmi. učasih sramežljiva. ne kadim. vredna zaupanja. vedno priprauljena poslušati in pomagati frendom. obožujem nakupovanje. obožujem sk8 boy. • B-Girl Tya
• Od: 23.8.2010
24.8.2010 11:15
SPOL: ženska xDxD
STAROST:12 KRAJ:lj OPIS:hmmm....pač mam rjawe sredne douge lase..rjawe uči xP.. p pustawa pa nwm no xDxD...na žiuce mi grejo ludje k so samoušečni xP...p trenira BREAKDANCE...paa puslušam david guetta pa pač za brejkat musko • Ribica
• Od: 4.11.2009
24.8.2010 16:22
No da dam se js opis -SPOL-ženski .ZUNANJOST-ja rjavi dolgi lasje rrjave oči, velka 158, pa mal bol buckasta :$, številka noge 39 .NOTRANJOST-am ja no sm prjazna ampak učasih pa ful rada spraulam ludi ob žiuce ja no drgač pa tko vedno za žur pa za neumnosti. Uporablam dvojino. am ja no uni k me ne pozanjo misljo da sm mal friki ampak je kul. -STAROST-15 -KRAJ- Ljubljana • Gabiee
• Od: 26.8.2010
26.8.2010 20:58
no pa bom še jst an ;D
Spol; Ženski Zunanjost; rjavo-blontni dougi rauni lasje z enim pinki podalškom ;D modre oči, vlka tam okrog 155 (sej vem majhna sm ;D) am pa suha sm ;D Notranjost; prijazna, če mam koga rada mu to tut pokžem, obnašam se tko k se drugi do mene če je edn nesramn sm lahko js še bol =) sovražim hinauce in lažniuce sm skos nasmejana malo kdaj me vidiš v bedu =) vedno za žure in **** ;D obožujem motoje ono ful ;D pač so moja strast ;D Starost; 16 Kraj; okolica celja • MissDanza7
• Od: 19.5.2010
27.8.2010 12:11
SPOL: ženski
STAROST: 16 KRAJ: Maribor ZUNANJOST: Mam bol dolge črne lase, drugač mam emo stil srednja postava, mam zlo svetlo polt x) rjave, skoraj črne oči xP NOTRANJOST: Sem prijazna, rada pomagam, sem bol mirna oseba,romantična, ukvarjam se z plesom, glasbo in risanjem, skratka bol umetniška duša sn No to je to, če pa še hočeš kaj več zvedet o meni al pa kar koli drugega, piš na zasebca • deadgirl
• Od: 10.7.2010
27.8.2010 12:19
Ok..Še jst;D
SPOL: ženski STAROST: 14 KRAJ: Hrastnik ZUNANJOST: kratke rjavo blodn lase... rjave oči, postava je glihprou..;D vlka sm 160 NOTRANJOST: prjazna, zlo rada pomagam usem, sm mirna(učas tut ne:D) plešem, pojem,..uglaunem muska je moj lajf. obožujem odbojko:D zabavna... poslušam rada use sorte muske.. To je to aja..kdo bi pa zej skup pasu? • ucauca
• Od: 16.9.2009
27.8.2010 13:37
fnt...
1996... lesce(bliz bleda) temno rjavi lasje...temno rjave oči...165cm 50kh čupa tk na stran pustran ko so mal dalši lasi... športnik....rd pomagam onim neznancim ko nevejo ka delajo:P...rad se zajbavam...se tuji velik...pa upam daj dost • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
27.8.2010 22:17
spol; ženski
starost; 15 zunanjost; srednje dolgi rjavi lasje, modre oči, vlka okol 170, postava? glih prau al neki.;D notranjost; umm.TRMASTA.;P rada pomagam prjatlom, će jim le lahk, zraun frendou glasna, pa ful živa, ućasih mal sramežliva, obćutliva, hitr se razjezim, vedno za žur..ne morm žvet brez muske. kraj; Kozjansko-okolica Šmarja pri Jelšah • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
28.8.2010 1:24
starost: 14
kraj: okolica Celja spol: I'm a girl ^^ opis: visoka sem 173 cm, postava: am pč mal več k 50 kg mam. tko nisem neki koščena ampk debela pa tut nisem ^^ mam blond lase, tko postrani postrižene; na eni strani do brade, na drugi do rame... sivo modre oči, svetla polt najraje sem sama, zaprta, ne preveč zgovorna, tiha tut nisem no, bl umetniška ^^, bl skromna, prijazna, vljudna... težko je pisat o sebi! ^^ to je to. a koga še kj zanima?? ;P • Diablo
• Od: 14.10.2009
28.8.2010 14:08
- Spol: Moški
- Zunanjost: temno rjavi ravni lasje podobna čupa kot alex evans, visok 182, postava suha z sixpački, mam 62 kg. - Starost: 14 - Kraj: okolica kranja Nazadnje urejal/a Diablo 4.9.2010 14:10; skupaj popravljeno 1 krat • spacesheep
• Od: 27.3.2009
28.8.2010 21:08
-ženska
-em...črni lasje,kao neka emo čupa,rjave oči,normalna postava... -prjazna,divja,skos bi kje žurala,skos mi na sarkazem vleče,potrpežljiva sam ko mi dopidzi sam stran od mene xD -15 -okolca nm ;D _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.