igra: kakšno si me predstavljaš ?

<< | 1 | 2
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 22.8.2010 21:50
JuicyStar pravi:
Svetlo rjavi dolgo ravni lasje. Modre oči
Stil oblačenja: Preprosto, oblečeš se v oblačila, v katerih se dobro počutiš. Smile
Osebnost: Svobodomiselna, pogumna, zgovorna, rada fotografiraš, imaš veliko prijateljev & vedno odprta za nove stvari. Smile

(upam, da sm kej zadela. Very Happy)

wow! mam douge svetlo rjave lase zeleno-modre oči glede oblačil maš tut prov. zlo rada fotografiram čeprov nisem lih profesionalc glede osebnosti maš tut prov edin prijatlov nimam nič vsi me sovražijo mislim ta nou razred Sad za nove stvari pa sem zmeri! (samo da so men ušeč!)
JuicyStar • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 34
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 22.8.2010 22:00
AmyAmy pravi:
JuicyStar pravi:
Svetlo rjavi dolgo ravni lasje. Modre oči
Stil oblačenja: Preprosto, oblečeš se v oblačila, v katerih se dobro počutiš. Smile
Osebnost: Svobodomiselna, pogumna, zgovorna, rada fotografiraš, imaš veliko prijateljev & vedno odprta za nove stvari. Smile

(upam, da sm kej zadela. Very Happy)

wow! mam douge svetlo rjave lase zeleno-modre oči glede oblačil maš tut prov. zlo rada fotografiram čeprov nisem lih profesionalc glede osebnosti maš tut prov edin prijatlov nimam nič vsi me sovražijo mislim ta nou razred Sad za nove stvari pa sem zmeri! (samo da so men ušeč!)

Sm pa kr dobr zadela, ene stvari Very Happy
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 22.8.2010 22:03
ja ,ful dobr!!! Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 23.8.2010 9:26
iasnaaa pravi:
Eay: sredne dougi bŁond lasje, zeŁene oči, visoka ene 170 cm, vitka postava, emo stiŁ obŁačenja, pu karakterju pa drzna, energična, trmasta, rada tvegaš. Razz

Very Happy sredne dovgi rjavi lasje oči mam res zelena visoka sm 165:) vitka no ja..
nimam emo stil oblačenja, karakter si pa uganla Wink
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 23.8.2010 12:29
JuicyStar(upam,da sm prv napisala)
Sredne vlka .(številke se vrtijo okol 160-170)
Rjavi lasi v originalu (kar pomeni,če nisi pobarvana.če si si na blond.xD)
am,oči maš rjave.

Oblačiš se u tist,kar ti paše.Nimaš nekiga wau stila ampak maš nekiga svojga.

mam kj prav al čis nč.(osebnosti nem opisvala.brezveze.)
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 23.8.2010 12:51
ImmortalLea do ramen rjavi lasje..modre oči..sredne velka tm men 150 pa 160..stil pa tko bl..kar ti tiskret paše..čist odvisnu od volje:D..osebnosti nom opisvala kr je kr neki..

mam kej prou?Very Happy
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 23.8.2010 13:26
Luciiika pravi:
ImmortalLea do ramen rjavi lasje..modre oči..sredne velka tm men 150 pa 160..stil pa tko bl..kar ti tiskret paše..čist odvisnu od volje:D..osebnosti nom opisvala kr je kr neki..

mam kej prou?Very Happy

mam rjave lase,nimam do ramen mam krajšo frizuro (fantek...mal dalšo.)
oči mam neko čudno barvo zeleno-rjavo-črno-(modro)..
vlka sm 180 (haha.fail.)
nosim tist,kar mi je prav...pa kar mi paše. ko si rekla,da je odvisn od vole tud res.(:
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ? 23.8.2010 19:44
Snowshine pravi:
eetaqNIIKA:

veliko časa si na compu, si nasmejana pa ne upoštevaš glih pravil, si mejhna pa maš črne lasi pa čokoladno rjave oči. oblačiš se bolj emo Very Happy

ne vem no, ahha Very Happy

nism lih dosti na compu.. sploh pa ne poleti
nism majhna, mam rjave lase.. in moj stil ni emo

drugo je pa še kar prou XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.