Razpad RBD<< | 1 | 2 | 3 | >>• js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
Re: Razpad RBD
6.5.2009 21:33
ok...men tud RBD niso nevem kaj...mislm kšna pesem je ql...drgač pa...me zanima zakaj grejo nekatjrim na žiuce pa zakaj jih tku sovražjo...mislm men tud npr.Chris Brown ni ušeč pa ga zarad tga ne sovražm...nevem no...ne zastopm lih tašnga razmišljanja....
• js.js.in.js
6.5.2009 21:37
DeViLgIrL pravi:jao folk...mate probleme s tem RBD :P :roll:
1. USAK MA SVOJ OKUS!!! nevem kok lahk rečete da je njihova muska šit..no ja za vas je mogoč, za drugim je pač ušeč,..nmorte spreminjat njihouga okusa 2. če so tok popularni po celm svetu; v mehiki so popularni že vse od nastanka, se pravi da že kr nekej let nonstop(to vam povem iz 2. roke)...se pravi da neki je na tem da so dobri, pač folk ma rad tako musko 3.res je da je folk ful obsedn z njimi sam je*at ga,...sam eni so pa pač obsedeniz drugimi..kaj jst vem kerimi,..sam pač rbd majo zdej naveč feou in se norost bl pozna 4.jst NISM neka fenica rbd,..tko da mi je ubistvu useeno,...me pa useeno žiucera k mate take bolane:roll: FSM !!! ja jst se čist strinjm s tabo :wink: • OnlyMe
• Od: 3.12.2008
6.5.2009 21:56
ok bolano, men tud niso kul pa jih ne žalim ful mate težave usi pa se za druge brigate, pomoje bi mogo usak za sebe pro poskrbet pa pol za druge .... ful mi gre na K....... ko majo usi kr neke težave:D okej se ti ni treba brat al pa kaj pa žalit tud ne, zadrž brezvezne komentarje k nobenga ne brigajo za sebe • lollipop
• Od: 2.12.2008
7.5.2009 12:03
rbd rbd rbd rbd jeeeeeej <3 <3 naiboooolšiiiii sooooooooo anja pa stopči jih tut obožujetaaaaaaa.... <3 <3 <3
• dari
• Od: 8.3.2009
...
7.5.2009 18:46
vi ne morste verjet kolk sm jst veseu da je ta kup pudra razpadu...
ta skupina sux... bedna pač... nimš kej.... njihova muzika ni kvalitetna... to je sama komerciala.... • Silly.Wasp__x
• Od: 21.3.2009
7.5.2009 19:50
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x) se strinjam xDD Ma se s3njam tudi jz xD. hah Nevem.. oni so bli meni ood zmerom en shit.. Pa take komade so meli za une male prče -> 5letnike :S.. pa usi komadi so mi bli enakii.. mh. Ni mi žau da so razpadli • pikaa
• Od: 26.2.2009
7.5.2009 20:20
CrazyChica pravi:
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x) se strinjam xDD Ma se s3njam tudi jz xD. hah Nevem.. oni so bli meni ood zmerom en shit.. Pa take komade so meli za une male prče -> 5letnike :S.. pa usi komadi so mi bli enakii.. mh. Ni mi žau da so razpadli ok no vsi se bunite kak je vrei da so raspadli... mislim dobesedno otročje.. nekateremu folku so pač všeč tak ko so vam nwm drugi glasbeniki isti kurac če bi šli vaši glasbeniki iz scene aŁ pa pač rebeŁde.. men osebno mate izjave totalka mimo.. za 5 letnike mislim wtf.. če nisi opazla se najde dosti fantov pa tud punc ki so stare okoli 19 pa gledajo in poslušajo rbd.. nwm no.. če ti ne rauumeš besedila nemorš rečt da majo bedne muzike.. aŁ pa enake xD vsaka pesem ma čist drugačno besedilo kolko sn zasledila to.. tak da ne bodite otročji če bilokoga kaj moti na tem forumu naj bo tiho pa naj zapre pa gre drugo temo gledat namesto da daje take pripombe tu not.. • dari
• Od: 8.3.2009
...
7.5.2009 20:35
pikaa pravi:
CrazyChica pravi:
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x) se strinjam xDD Ma se s3njam tudi jz xD. hah Nevem.. oni so bli meni ood zmerom en shit.. Pa take komade so meli za une male prče -> 5letnike :S.. pa usi komadi so mi bli enakii.. mh. Ni mi žau da so razpadli ok no vsi se bunite kak je vrei da so raspadli... mislim dobesedno otročje.. nekateremu folku so pač všeč tak ko so vam nwm drugi glasbeniki isti kurac če bi šli vaši glasbeniki iz scene aŁ pa pač rebeŁde.. men osebno mate izjave totalka mimo.. za 5 letnike mislim wtf.. če nisi opazla se najde dosti fantov pa tud punc ki so stare okoli 19 pa gledajo in poslušajo rbd.. nwm no.. če ti ne rauumeš besedila nemorš rečt da majo bedne muzike.. aŁ pa enake xD vsaka pesem ma čist drugačno besedilo kolko sn zasledila to.. tak da ne bodite otročji če bilokoga kaj moti na tem forumu naj bo tiho pa naj zapre pa gre drugo temo gledat namesto da daje take pripombe tu not.. ma sama komerciala jih je.. • mySTUFF
• Od: 5.5.2009
7.5.2009 21:15
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x) se strinjam xDD se pridružujem..hehe • pikaa
• Od: 26.2.2009
Re: ...
7.5.2009 21:56
dari pravi:
pikaa pravi:
CrazyChica pravi:
Nincy pravi:
XcrazyyX pravi:
you know what...
i don't care! x) se strinjam xDD Ma se s3njam tudi jz xD. hah Nevem.. oni so bli meni ood zmerom en shit.. Pa take komade so meli za une male prče -> 5letnike :S.. pa usi komadi so mi bli enakii.. mh. Ni mi žau da so razpadli ok no vsi se bunite kak je vrei da so raspadli... mislim dobesedno otročje.. nekateremu folku so pač všeč tak ko so vam nwm drugi glasbeniki isti kurac če bi šli vaši glasbeniki iz scene aŁ pa pač rebeŁde.. men osebno mate izjave totalka mimo.. za 5 letnike mislim wtf.. če nisi opazla se najde dosti fantov pa tud punc ki so stare okoli 19 pa gledajo in poslušajo rbd.. nwm no.. če ti ne rauumeš besedila nemorš rečt da majo bedne muzike.. aŁ pa enake xD vsaka pesem ma čist drugačno besedilo kolko sn zasledila to.. tak da ne bodite otročji če bilokoga kaj moti na tem forumu naj bo tiho pa naj zapre pa gre drugo temo gledat namesto da daje take pripombe tu not.. ma sama komerciala jih je.. ja šment je... jih pač je v jok pa na drevo • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
10.7.2009 19:44
Taanc pravi:SUPER! KR TK NAPREJ!
sam res. komi čakam:P. lej, ka vam delajo... like: heroji bote, če se bote drli pa fušal z nami. namesto rebelde bi mogli bit the debils... hehe • leTii
• Od: 30.5.2009
10.7.2009 19:48
Ameba pravi:pomoje gre bolj za reklamno potezo kot karkoli drugega. najbrz bodo zdaj, ko naj bi razpadli, lahko prodali karte za koncerte po dvakratni ceni..
js se tuut tko strinjaam...najbl na jetra mi pa gree..k si folk.tko npr. na netlogu pol da nick mia colluci.pa Te foree..aL pa roberta al kua je unaa. tut js niaam nč prot unim k ih puslušaajo.sam nj ne bojo ubsedeni is nimi..k so kr eeni. • pokerface
• Od: 29.3.2009
11.7.2009 20:02
ej fała bogi de so končn razpadl!!!!!!!
RBD-HATERJI SMO DOUGO ČAKAL NA TO!!!--->predougo!!! RBD-->SUX • pokerface
11.7.2009 20:05
vallykalove pravi:
Taanc pravi:
SUPER! KR TK NAPREJ!
sam res. komi čakam:P. lej, ka vam delajo... like: heroji bote, če se bote drli pa fušal z nami. namesto rebelde bi mogli bit the debils... hehe maš totalno prov!!! tak dougo smo mogli čakat da se ta kupček dreka razpade--->predougo!!! RBD-->SUX 4EVER! • pokerface
11.7.2009 20:06
vallykalove pravi:
Taanc pravi:
SUPER! KR TK NAPREJ!
sam res. komi čakam:P. lej, ka vam delajo... like: heroji bote, če se bote drli pa fušal z nami. namesto rebelde bi mogli bit the debils... hehe maš totalno prov!!! tak dougo smo mogli čakat da se ta kupček dreka razpade--->predougo!!! RBD-->SUX 4EVER! • js.js.in.js
13.7.2009 23:34
ma jooo ma res ste bedni...k ste nekatjri napisali d ste predougo čakali na to d bojo razpadli...MA KAJ VS MATRA????!!!!! kaj vm ni istu č so na sceni al pa č ih ni???? sej poslušste drugo musko KAJ PR BOGIII VS TA RBD ZDEJ TULK MATRA???????!!!!!!!!!! jooo k me taki bedni komentarji raz*********.....kaj te briga sploh kaj se z nimi dogaja č jih pa ne poslušte je na sveti še pounu nihovih fenu....in kaj se zdej še neki greste neki heterji????
jooooo kretenizm eii... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
14.7.2009 13:01
BMK ka se bo z njimi zgodlo al bojo v grabn pali, al bodo skup sexali, al bojo še naprej peli.. bmk • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
3.8.2009 13:59
men je bla telenovela ubistvu čist ql pa to ampk useen zdej nebom ponižvala skupine tle sicr mam pa js tud to teorijo da bojo pa zdej prodajal karte za dwakrat alpa bogve kokrat več kr pač u enih državah ( nažalost tud pr ns - sam ns nebojo več obiskal (: ) so bli oni ful pupolarni in zdej majo tm koncerte in to in pomoje da bi stem loh kr dost zaslužil če pa zravn prštejemo to recesijo .. hm mogoče jim pa ja nebo ratal
js osebno nimam nč prot njim gledala sm telenovelo dokonca pakaj pač sm ena izmed tistih k jim je napou useen za njih napou pa okej no sej so bli ql pa to ja pa tisti k sovrašte rbd - uau so razpadl sam sej niste vi nč pripomogl lejte loh bi drugo musko poslušal druge oddaje gledal po tvju pa nebi niti vedl za njih razn na netlogu k majo mia colluci pa roberta pardo pa njihove fotke pa to pa kaj vs boli ku*ac ja okej so razpadl JEEJ in kaj zdej? tud tkt k so bli skp sploh nwm kaj ste se ukwarjal z njimi .. res to je edina stvar k je nekontam pr vs nwm zakaj ste se ukwarjal z njimi pa pisal jeej razpadl bojo pa to k bi loh še naprej bli tko k tkt k njih še ni blo na sceni p to ** • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
g
3.8.2009 14:09
ej mn je čist vseen a so al niso al kaj...
samo da se gre kdo ubit zrdi tega pa ne štekam in ne bom nikol • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: g
3.8.2009 14:12
tanjatanja2 pravi:ej mn je čist vseen a so al niso al kaj...
samo da se gre kdo ubit zrdi tega pa ne štekam in ne bom nikol Ka se je kdo ubil? o_O • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.8.2009 17:31
to mene najman gane_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
Re: g
3.8.2009 21:10
PorceLan pravi:
tanjatanja2 pravi:
ej mn je čist vseen a so al niso al kaj...
samo da se gre kdo ubit zrdi tega pa ne štekam in ne bom nikol Ka se je kdo ubil? o_O hahah sn res a se je do? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.