Kdaj ste imele prvega fanta?<< | 1 | 2
• vatrena19
• Od: 14.10.2008
Re: Kdaj ste imele prvega fanta?
23.8.2010 15:02
EcstasyKittie pravi:pr 7.
hehe to pa najbrz ni biu fant, ampk samo simpatija:) • maja_A
• Od: 27.9.2009
23.8.2010 16:27
mah jaz sem stara 16 pa še ga nisem mela.. tako da tiste ki jamrate pri 13 malo poglejte v svet in boste vidle da niste edine brez fanta • Sarch91
• Od: 23.8.2010
23.8.2010 16:40
v vrcu kao neki **** hehe, pol pa tm pr 13... pr 15 resnga in sva še vedno skupi • vatrena19
• Od: 14.10.2008
24.8.2010 0:28
icekiss pravi:ok je tko sem dvanajst pa še nisem mela fanta...finta je u tem da so vse moje bff
ga mele ....HELP!!! js pr 12tih se niti prblizn razmisljala o tem. prvega fanta sm mela pa pr 15...pomoje nis nc zamudila se no hehe:) vse ob svojem casu;) • miisk
• Od: 15.5.2010
24.8.2010 13:41
icekiss pravi:ok je tko sem dvanajst pa še nisem mela fanta...finta je u tem da so vse moje bff
ga mele ....HELP!!! pr dvanajstih pa res ni vredno jokat za to ! sploh ne zarad tega kr so prjatlce že mele tipa uživej kokr ti je nekdo napisu če bo una skočila tja u un gnoj boš tut ti ? use še pride za tabo, bl boš uživala s prvim tipom pr 14ih - 15ih kokr s 6im pr 14ih - 15ih letih * pa lepo se mej |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.