med počitnicami se je fant nehal zanimat zame

<< | 1 | 2
• fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
Re: med počitnicami se je fant nehal zanimat zame 6.8.2010 13:34
thefuckingking pravi:
Pišem približno knjižno pravilno, ker sem pač daleč pametnejši od vas in vam to tudi dokazujem. Vsi vzamete moje komentarje zelo osebno, kar brez dvoma nakazuje, da ste mentalno nezreli luzerji in imate šibko osebnost. Žalostno. Ti, punca, ne govori o nizkem IQ, kajti to imaš ti sama, zato ne obtožuj drugih za svoje napake. Nice of you to CARE about what other people think of you, ESPECIALLY on a forum, full of losers. Ti 10 letnik, Boris ali nekaj podobnega, povej mi, zakaj bi kdo spraševal podobne debile na forumu kot si ti o kakršnemkoli mnenju, če pa lahko to vprašaš koga IRL? Aja sej res, večina na forumu vas sploh ne ve, da se to da. Vsi pišete, da me boste ignorirali, imam pa največ odgovorov v vsaki temi, kateri kaj napišem. To še enkrat potrdi vašo mentaliteto. Če ne bi imel življenja, ne bi bil živ, debilka. Nasvet od najjaće osebe na svetu (beri: mene): Fantje primite za tistega majhnega lulčka, katerega funkcije še ne poznate in se igrajte. Punce - primite se kakega gospodinjskega dela, saj veste zakaj imajo ženske majhna stopala, ane?

Manjka vam še marsikaj, da se boste lahko kosali z mano. Za enkrat vas še vse gledam iz neba, ker ste tako nizko in dvomim, da se bo to spremenilo.

Me prou zanima zakaj si daleč pametnejši od nas? Ker si mogoče mal starejši? Seveda smo mentalno nezreli luzerji s šibko osebnostjo. Samo da ti nobenga od nas ne poznaš. Jst bi to sicr prej rekla zate, ker se spravljaš na druge na forumu. NAJBOLJŠA OBRAMBA JE NAPAD? Gotovo imaš nizko samopodobo in s to te dela slabe volje in pol se na druge spravljaš.
Sm ti ravn prej napisala zakaj vprašaš. ZATO DA KDO S TABO DELI IZKUŠNJO! In zakaj ti sodeluješ pri teh mnenjih?
Dobr veš kaj sm mislla da nimaš življenja.Lahko pa ti bolj podrobn razložim, če nisi ugotovu? Niso vse stvari na tem svetu dobsedne. To je blo nekak tko od tebe kokr slovenski pregovor: Prijatelja sem pustil na cedilu. Kako lahko prijatla pustiš na cedilu, če je pa cedilo premajhno, da bi bil lahko na njem, debil??
In ne žal drugih ljudi, zateženc. Noben ti nč ni naredu.

In tisto tvoje ne "punca, ne govori o nizkem IQ, kajti to imaš ti sama, zato ne obtožuj drugih za svoje napake.." Verjetno to delaš ti in tukej obtožuješ druge za svoje napake? In če si tak tud v resničnem življenju si gotov brez prjatlov, ker noben ne mara ljudi k use kritizirajo in misljo da so boljši od ostalih.
Ah, you naughty little boy!
In to, da jemlješ ženske kot kuharce (ja poznam to foro z mejhnimi stopali) nakazuje na tvoj primitivizem. Kolk si sploh str?
jst bi nekak rekla da nisi najstnik in maš slab življenje oz. si ga usaj mel kot najstnik in zdj se na ostale spravljaš.
Kako biti še večji luzer? Postani "thefuckingking!"
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: med počitnicami se je fant nehal zanimat zame 6.8.2010 13:47
jz tut ne rzumm zkj se če mu gremo pol tok n jetra še ukvarja z nami.. res mi ni jasn.. sam razložu tut nau sam izbrou bo en najbl čudn nčin d pride okrog mojga prašanja pa me začne s5 žalt..
Re: med počitnicami se je fant nehal zanimat zame 6.8.2010 13:48
thefuckingking pravi:
fallenangel

Vidiš, to je konkretna razlika med nama. Ti žališ brez argumentov in kritiziraš na račun... še sama ne veš česa. Jaz iz tvojih/vaših postov razberem, kakšni ste. Kako pa lahko vi iz mojih razberete kdo sem jaz, mi pa ni čisto jasno, glede na to, da brez skrbi, tudi jaz pišem po facebooku/msnju v pogovornem jeziku. Glede na to, da me opedeljuješ kot starejšega, si si itak sama kontrirala, kajti to pomeni, da me imaš za pametnejšega od vas. Sploh se ne spravljam na nikogar, saj ste vi tisti, ki odgovarjate na moje PROVOKACIJE (PROVOKACIJA =//= ŽALITEV). Kaj, a nimaš prijateljev, da bi lahko delila mnenje z njimi? Kako žalostno. Pa nehaj uporabljate moje fore, ker ne zveniš nič bolj 'kul', to lahko samo jaz delam.

Še 2 stvari
-Tvoj prispodoba z življenjem je neumna, meji že na absurdnost.
-Tvoj pregovor je zanič.

pogovor je slovenski ljubica.
težek si težek.
in sama sebe, mi je prou žal kaj si ti mislš, nimam za neumno. gotov si bil ti v takih letih bolj. (:
po možnosti si kšn trgovc al pa avtomahankar Very Happy
ne za pametnejšega. ampak za bolj izkušenega.
z leti pač nisi pametnejši. vedno manj razumeš vedno manj znaš vedno manj si se sposobn naučit. seveda, razen tebe. ti si itak perfection (:
kakšne tvoje fore?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.