pirsing.kje?

<< | 1 | 2
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: pirsing.kje? 12.8.2010 11:38
ja js sm se odločla da si ga grem v jezik delat Smile
sam mat mi pa v jezik nikakor ne pusti... zdej če si ga grem tko delat da ne bo vedla bo pa po moje pol enkrat vidla al pa neki -.- k že vidim kak mi bo zatežila no :/
pa tko bom vrjetno neki dni bol tih k ne bom mogla neki velik govorit pa to...pa se ji bo že to čudn zdel...
nevem ka naj no :/
drgač pa še študirav za v nos če bi si ga dala
Smile
Re: pirsing.kje? 12.8.2010 12:43
men je ful zakon v ustnci.
drgač ga mam pa jaz v popku (:
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: pirsing.kje? 2.12.2010 15:41
Bella pravi:

a te je ful bolel? Very Happy

men je ful lepo u popku *.* u ustnici ma pa tak ful folka tko da mene tud ful mika da bi tja dala sam nebom lih zarad tega . mogoče brada al pa vertical labret fuuul lepo zgleda Smile
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: pirsing.kje? 2.12.2010 19:19
sweetbadgirl pravi:
fallenangel pravi:
kje se vam zdi najbolj sexy da ma punca pirsing? Very Happy

jst razmišljam za jezik al pa popek pa se ne morm čist odločt :F

odvisno je če lahko preneseš bolečino, ker v jezik sploh ne boli, v popek pa dosti bol kot jezik. če ne preneseš bolečine ti bol priporočam za jezik

u popku drgač sploh ne boli .
Re: pirsing.kje? 2.12.2010 20:12
PerFecT pravi:
Bella pravi:

men je ful lepo u popku *.* u ustnici ma pa tak ful folka tko da mene tud ful mika da bi tja dala sam nebom lih zarad tega . mogoče brada al pa vertical labret fuuul lepo zgleda Smile

ej a za vertical labret mogoče veš kok časa rab da se zaceli...če ga ven uzameš?
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: pirsing.kje? 3.12.2010 18:28
Babyshoes pravi:
PerFecT pravi:
Bella pravi:

ej a za vertical labret mogoče veš kok časa rab da se zaceli...če ga ven uzameš?

ne nevem . najbol da greš v piercing studio prašat Smile
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: pirsing.kje? 3.12.2010 20:47
Ustnca.! Enostauno zak00n je.. Smile
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: pirsing.kje? 3.12.2010 22:46
PerFecT pravi:
Babyshoes pravi:
PerFecT pravi:
Bella pravi:

ne nevem . najbol da greš v piercing studio prašat Smile

ja ja bom šla..ne sm sam mislla da mogoče veš. :]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.