Kako naj se sprijaznim s tem, da sem majhna?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
Re: Kako naj se sprijaznim s tem, da sem majhna?
29.1.2009 16:25
kylie minogue je tut majhna, pa je najbolj sexy bejba na svetu
pa to ne pravim sam jaz • shoot
• Od: 31.12.2008
29.1.2009 18:34
pile pravi:Nimaš se kej sekirat za to da si mala
se strinjam s tabo =)
• zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
29.1.2009 22:20
ne se sekirat glede višine k je res brezveze. jst sm tud majhna in če mi kdo kej reče, mu enostavno odgovorim, da se v majhnih stekleničkah skriva strup al pa kej podobnega. dobr, sej ne rečem da ne bi bla rada 5cm višja, sam še zmeri sm rajš tko mičkena ku sm ku pa velika. pa še fajn je (vsaj meni), k me pol vsi 'pazijo' k sm tko mičkena msf • straso
• Od: 5.12.2008
30.1.2009 12:30
nč hudga če si mejhna... js sm bil tut pa sm med počitncam za ene 8 cm potegnu... ne se sekirat. nm je učitl razlagu kaku je bil on v OŠ najmanjši zdej je pa ene 195 cm visok... drgač pa če te izzivajo mogoče so ti pa fouš • katka95
• Od: 6.1.2009
30.1.2009 15:41
ej sploh se ne sekirat hh... js sm tut trinajst stara pa nism vlik veča ud tebe sm tut sam 155 vlka • pam2
• Od: 12.10.2008
31.1.2009 19:31
eh to se usi sekirajo..
js se tut sekiram k sm velika 172 sam dobr pč tak si in tacgate morjo sprejet če te zajbavajo frendi poj niso glih tvoji frendi..nuem drugi so ti mogoč fouš da si mjhna oni pa ne ej pa sei pč bo minil pa te bojo nehal **** pč an zj jim je to "u modi" fsm • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
31.1.2009 20:36
pam2 pravi:eh to se usi sekirajo..
js se tut sekiram k sm velika 172 sam dobr pč tak si in tacgate morjo sprejet če te zajbavajo frendi poj niso glih tvoji frendi..nuem drugi so ti mogoč fouš da si mjhna oni pa ne ej pa sei pč bo minil pa te bojo nehal **** pč an zj jim je to "u modi" fsm zakaj pa se ti sekiraš če si 172 wlka? sej pa ta višina je super za punco,še kaki cm nena škodi • Tasha
• Od: 9.2.2009
• Kraj: Japan (wnb ^^)
9.2.2009 16:18
Sploh se ti ni treba sekerat!
1. Nisi edina 2. U sredni šoli sploh ni tok ''velikih'' ljudi, odvisno od generacije 3. sploh se ti ni treba sekerat, usai problemou za valeto ne boš mela, da bi biu plesauc manjši od tebe 4. To si pač ti, tako te morjo ljudje okol sebe sprejet have fun! Tasha* • AnGeL
• Od: 9.2.2009
9.2.2009 16:54
na tvojem mestu se spoh nebi obremenjevala s tem..sei smo si itak usi različni,...
pa lei ti boš še zrasla..poglei si nekatere zvezdnice ki so vlke 155..pa se s tem ne obremenjujejo.. • monja
• Od: 10.11.2008
9.2.2009 16:56
majhni več vidijo
• d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
9.2.2009 17:05
Tasha pravi:2. U sredni šoli sploh ni tok ''velikih'' ljudi, odvisno od generacije ja no,eni wlki ful,eni pa mali ful xD zadne cajte so fsi ful neki mali kao 5 klas osnowne xD Tasha pravi: 3. sploh se ti ni treba sekerat, usai problemou za valeto ne boš mela, da bi biu plesauc manjši od tebe ja zakaj pa bi mogo bit plesalec wečji? to s5 en stereotip xD hf • Daisy
• Od: 8.2.2009
9.2.2009 17:36
hm.. js sm stara 12 let in sem visoka 160 cm.. do zdej pa sm bla vedno najmanjša v razredu, pa so se mi prav tako norčeval.. če nimaš kakše bolezni ki bi te ovirala pri odraščanju, boš sigurno zrasla, če ne zdaj, potem za 2,3 leta. jaz sem zdaj tako naglo rasla, da sem dobila migreno in krče v trtici. res je to hudo :S ampak dobra plat tega je, da sem trenutno 4. največja od punc (11 nas je)
• vanci
• Od: 19.10.2008
[:
9.2.2009 23:23
ne skrbi .. tak da bodi vesela da si majhna • Dancer
• Od: 28.3.2009
29.3.2009 0:16
Sweety. pravi:sm stara 13 let in zlooo mejhna (to ni fer) ja velika sm 150 cm to res ni pošten.ja in pol so u naši sql itak usi tok zabiti da me izzivajo. in mi res ni niti mal prijetn. kai bo pol šele u srednji sql tm usi veliki jst pa....
Človeek stara sm 14 let pa sm velika 157 tko da.. Nč tazgaa MEJHNI ga ruuulaamoo Sploh paa: STRUP JE U MEJHNIH STEKLENIČKAAH • somegirl
• Od: 20.3.2009
29.3.2009 0:47
Sweety. pravi:sm stara 13 let in zlooo mejhna (to ni fer) ja velika sm 150 cm to res ni pošten.ja in pol so u naši sql itak usi tok zabiti da me izzivajo. in mi res ni niti mal prijetn. kai bo pol šele u srednji sql tm usi veliki jst pa....
razumm d ti ni glih prijetn..ne sekerej se k maš še cajt d boš še zrasla,sploh pa ne zmen se zanje in jih ignorerej al pa jim dej kajlo nzaj.recimo: en tip teb reče:lej jo kok je mejhna hihihi pa take, ti pa sam reč: ja in k d je važn č sm velka al pa mejhna, sam grem stawt d maš mejhnga k se tok pamtnga delaš (pač pa take kajle daji nzaj). lej pa tud u sredni ni drgač..podobn je in bistvo je d se sprjaznš pač kakršna si in toj to in si rečš: nobedn ni popoln, ampak useen sm lepa.najd neki stvari k so ti na seb ušeč,recimo: uči al pa lase al krkol in boš bl zadovolna,lej sej jst sm mela drgačne prubleme.mene je pač ker pač nism mela popolne postave (so what?) zafrkaval en sušolc,ampak ni biw sam en in sm se dowg sekerala in sm vidla d s tem nom nč nrdila in d jim dajm razlog za veselje in sm pr seb razčistla d bom zase poskrbela in jim kajle nzaj dajala... men je tko reku sušolc : ja ke si blazinca, in js rečm: lej pejd se učit R al pa kerokol drugo črko izgovarjat k bom prej js shujšala kokr pa ti se naučiw ( on ni znal izgovarjat par črk normalno,recimo L pa R pa take in js sm mu nzaj dajala kajle ko me je ****)..hočm rečt d se mej rada in to bo to in se ne pust,pa magar lohk udarš..upam d sm ti kej pomagala • Duda
• Od: 12.3.2009
4.4.2009 20:47
Hej punca, sej boš še zrasla • Dancer
• Od: 28.3.2009
6.4.2009 18:16
Pix pravi:hh. Jst sm 14, pa sm velka 163. Pa sm skor najmanša u razredu..
In ponavad se še s starejšimi družim.in pol ko hodmo po ulci zgledamo kokr sestra pa brat/sestra k so usi veči XD ubistvu je bedno bit mejhn ja <_< Saam.. mene tolaž to da pr ljubezni ni velikost pomembna. Če pomislm, je biu moj tazadn 196 velik XD [pa isto je 14 star No to ni glih nwm kok Jst sm stara 14 letos bom 15 in sm 157 • Petarda.
• Od: 1.11.2008
6.4.2009 21:37
jesT sm pa veselaaaaaaaa FUUUL da sm velika 16o. Čeprou me dost folka neki skos zajbava..kašn je svet ud spodi pa take scene....sam ne uzamem tok resn usega..pa use na smeh ubrnem..• SaBiii
• Od: 10.10.2008
7.4.2009 16:26
Ah ne se sekirat..sej js sm tut vlka 155 pa sm stara 14..Pač se morš sprjaznt..Itak je pa bolš bit mejhn ku pa vlk(vlki so bol štorasti). Tut js sm se full sekirala ampak sm ugotovila de je full lepih pa slavnih MEJHNIH • sjaraa
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 16:36
sss pravi:ja res se bv sekiraš.. jaz mam 14 let pa sem tudi 150
čeprav me včasih zafrkavajo vse spremenim v hec in je potem vse ok sicer pa bo moja sestra ki ima 18 let kmalu manjša od mene (ona je 155).. tak da. nič skrbet ee, pri meni je enako, sm tud 14 let stara pa okol 150m, pa se ne sekiram kaj mi drugi mečejo v glavo, ker vem da majo sami z sabo večje probleme • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 17:19
Jas nisem neke preveč vlka pa mala tudi ne 160cm. samo jas mam pa problem da so mi sami mali tipi všeč xD pa ni zaj to ono kar neke rsno sami mali so mi všeč. joo kaj bi jas dala da bi bla 150 ;D resno! • malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.7.2009 17:31
jaz sem tut samo 153 vlka pa bom 14 v jesen pa sem najmajnša v šoli pa se mi norčujejo pa se pač jaz norčujem iz njih pol pol pa ugotovijo da je bvz pa me na miru pustijopa ko smo bli v šoli v naravi pa je bla še 1 druga šola so bli vsi ful vlki(naš class je pač mali vsi smo mali) razn 2 pa še sta ble večji od mene pa se nisem sekirala
• disketa
• Od: 26.7.2009
28.7.2009 11:26
jaz pa ponavadi sprejmem foro in jo še dodelam ko me kdo zafrkava, tako da potem ostanejo brez besed al pa se skupaj smejimo.. 1x sva recimo s kolegom hodla ob cesti pa je tko za foro reku 'ej mala pazi da ne padeš pod avto če te taknem ki si tako majhna in lahka' in js mu odgovorim nazaj da me itak nebi mogu povozit ker pašem v profil od gume pa še en drugi kolega (samo ta fora je rahlo ogabna XD) je reku da se ful splača met majhno punco ker.. in je tko gledau v svoje mednožje.. (sej štekaste kaj je kle mišljeno??) in pol sem js nadaljevala da ja in da more met še ravno glavo da lahko gor postaviš pivo, ne? ;P tko da ja, mam 18 let pa 152 cm pa mi čisto nič ne fali.. če dobro pomislim niti ne vem, če si želim bit kej večja • Domina
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 12:29
Ženska dej se nesekiri. Stara si ŠEL 13 let.
Jz mam 15 let pa sm velika komej 160 !!!! Pa me boli kurac. • blondi
• Od: 23.6.2009
28.7.2009 14:04
jst sm velika 165 [15let] pa sm bla skor naimajnša u klasu na osnouni...in kei pol xD
ubistvu sploh nočem več dost zrast kr že zdei nsmem previsokih petk obut d n tipa prerasem xP bujš bit majhn...ti usai pol nbo treba iskat kšnih pretjrano visokih tipou k bi ih mogla če bi bla recimo 175 [pa s tem nism mislna nobenga užalit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.