kako navezat stike???

<< | 1 | 2
• mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 12:52
pridna pravi:
ka pa npr. zdej se velikrat furamo/vozmo s kolesom mim njegove hiše..
sam problem je k ga nikol ni uzuni,...
a mislte de bi blo vredi, če bi šle kr do njegove hiše pa pozvonile (živimo
mal bl ven iz mesta)...
sam nevem ka nej rečem, če odpre njegova mama, sestra al pa ate....
pa ka predlagate, grem SAMA pozvonit al s SOŠOLKO (k je tut v njega)

pa ka nej rečem če kdo drug ofne vrate, pa ka če celo un..
pa če me njegova mama praša zaka sm pršla, ka
ji nej rečem....

sicer ma en motor k je baje na prodaji, sam pa je reku, de ni,.. a nej
kej glede motorja ga uprašam....

a se vam zdi preveč usiljivo/posiljeno , de grem kr pozvonit na vrate??? Embarassed

drugač mam njegov fejs, (tamgor nimam slik) neki sma se menla,, (kero
šolo hod pa tak....) tak de itak nevem kaka sm....
na netlogi mam pa fullll slik(to ni pomenbno)

Js mislm d bo najbolš da greš pozvont sama. Pozvoniš, počakaš da nekdo odpre vrata. Če bo tisti nekdo on tolk bolš zate. Takoj začneš govort o motorju in da si ga že slo dolg želiš. Pol k ti ga bo pa skor ziher pokazu ane ga pa mal tko dvoumno pogledaš pa rečeš kej dvoumnega. Nevem recmo ... ga prašaš za ceno .. pa ti jo pove .. pa rečeš a tok drag si ?? Razz al pa kej tazga d bo dojeu d kej mislš met z njim. Če ti pa odpre kdo drugi ... pol pa samo vprašaš če je doma in da ga rabiš nekaj glede motorja. To je to Smile

Sporoči kak je blo Razz
• mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 12:54
pridna pravi:
mojcka pravi:
KateySixx pravi:
če na avtobus hodš s prjatlco pa bo on tut na tistmu avtobusu bi te lahko prjatlca vanga porinla.alpa da bi on sedu na notranji strani zravn pa ne bi blo nobenga pa te porine. lahko bi se pa zaletela vanga pa ta ti torba alneki pade na tla. Smile on ti jo pa pomaga pobrt in se začneta pogovarjat ... Razz Razz

heheheh .. ej sam tole me pa že mau na kšn pocukran film spominja xD xD kua je problem ?? Greš do njega pa si neki zmislš. Recmo če si na bowllingu rečeš če bi loh 1x zate vrgu ker si fuul slaba Wink

čauu***

tebe mojcka, bi pa mela rada vedn zarm sebe, kr maš take ideje,
(vedn se neki fajnga spomneš)...
če maš enga takiga zram sebe ti vedn da lahk kak predlog Wink

[color=indigo]Heheheh Pridna Razz hvala za kompliment xD pa mi na zasebca napiš msn al pa fejs pa se bova kej zmenle Razz Razz a veš da nisi prva k je rekla da je fajn met mene zraun sebe ?? Razz[/color]
• pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 13:02
mojcka pravi:
pridna pravi:
mojcka pravi:
KateySixx pravi:
če na avtobus hodš s prjatlco pa bo on tut na tistmu avtobusu bi te lahko prjatlca vanga porinla.alpa da bi on sedu na notranji strani zravn pa ne bi blo nobenga pa te porine. lahko bi se pa zaletela vanga pa ta ti torba alneki pade na tla. Smile on ti jo pa pomaga pobrt in se začneta pogovarjat ... Razz Razz

heheheh .. ej sam tole me pa že mau na kšn pocukran film spominja xD xD kua je problem ?? Greš do njega pa si neki zmislš. Recmo če si na bowllingu rečeš če bi loh 1x zate vrgu ker si fuul slaba Wink

čauu***

aja??? Shocked
fajn to

tebe mojcka, bi pa mela rada vedn zarm sebe, kr maš take ideje,
(vedn se neki fajnga spomneš)...
če maš enga takiga zram sebe ti vedn da lahk kak predlog Wink

[color=indigo]Heheheh Pridna Razz hvala za kompliment xD pa mi na zasebca napiš msn al pa fejs pa se bova kej zmenle Razz Razz a veš da nisi prva k je rekla da je fajn met mene zraun sebe ?? Razz[/color]
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 13:27
alo mojcka, a si kej dubila, kr sm ti poslala, men pa piše de ti nism nč Mad
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 13:42
pridna pravi:
alo mojcka, a si kej dubila, kr sm ti poslala, men pa piše de ti nism nč Mad

ja, ja ja sej je ok-ey zdej mi pa piše
končn Laughing
• Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 17:24
Hehe, to mam tut jst vedno probleme.

Na morju zdej ko smo bli sm vidla enga fuuul luštnga. In pač tko sm ga skos gledala pa neki. Pol sm se pa začela s svojim psom igrt pa sm mu žogico vrgla čist tja k nemu. Pol pa jst tko: Oo, sorry. Pač k ni biu slovenc. Pol je pa reku če lohka poboža Chillyja (pač moj ps) in pol sva se tko mal pogovarjala. Sam... pol je pa ena bejba pršla na plažo... In on tko mi jo predstav, da je to njegova punca Laughing Jah, škoda, ne... Pa drugič Razz

Zanč sm pa enga vidla u mestu. Pa pač. Nism si upala nč <.< Beda.
Re: kako navezat stike??? 31.7.2010 15:06
ka pa npr; če ma kdo kak predlog... zdej ma un
namreč roj, dan, a mislite de mu nej kej na zid na fejsi
napišem, pa ka, al sam :vse najboljše, al še kak srček al pa kej....
(ma punco)
• JanjaTHEsprousesWife • Od: 31.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: kako navezat stike??? 31.7.2010 15:22
Ja tale fora s psom ponavad užge če je samski. In bi jo rada gdaj poskusla, sam v moji okolici use poznam, kr nism lih z mesta... Pa ni neki lušnih fantou tuki okol, na morje pa psa ne jemljemo kr je prevelk...
Ampk je pa fajn če maš šanso tkole narest s psom ja ;D

Sicr pa tud js ne vem kk te stike drgač u normalni situaciji (brez psa ;D;D) navezat...
Na morju enkrat bl v začetku julija sm vidla enga k je biu tt slovenc, ful je gledu proti meni in meni je biu zlo ušeč p to.. Pa si ni8sm upala do njega stopt, kr res nism vedla kaj bi rekla p to >.< Rolling Eyes
• JanjaTHEsprousesWife • Od: 31.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: kako navezat stike??? 31.7.2010 15:23
pridna pravi:
ka pa npr; če ma kdo kak predlog... zdej ma un
namreč roj, dan, a mislite de mu nej kej na zid na fejsi
napišem, pa ka, al sam :vse najboljše, al še kak srček al pa kej....
(ma punco)

Ti kr napiš srčka zraun, itak lej. Tista punca tud če vid ti nima kej rečt. pa tt če.. sej nisi najbrš edina poleg nje k ti je ušeč ne?
Upej si napisat karkoli. Kar bi res rekla. al mu pa na msnju vošč, al pa če se da v živo bo najbolš ;D
HF ;*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.