Kaj jeste na dan<< | 1 | 2
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Kaj jeste na dan
20.6.2010 19:49
ja če ma levo obrv tak gor ;D ja saj, nikoli se ne ve s čim se preživlja haha ;P eh čudna je_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
20.6.2010 19:55
haha nice one ;D
• Boris
• Od: 17.4.2010
20.6.2010 20:01
jst mam 184 centi pa sm 14 star, jem pa kar se najde oz. kar mi zapaše, prou en drek me briga kua je. drgač sm pa suh, kar sm pa po fotru uzeu. zredit se glih kei welik nemorem xD, sam shujšam lahko pa kokr čm in me prou en drek briga, še rajš sm suh kokr pa debeu sei praum, kar se najde, prou useen mi je • Anna232
• Od: 3.5.2010
11.7.2010 12:40
js sem stara 14 let, 163 cm & 43 kg..
ka jem čez dan? za zajtrk obvezno kosmiče, ker brez tega pač nemorem živet.. pol za kosilo ponavadi jem solato z tuno, al pa si skuham kako jajce, al pa juho.. pa potem kako sadje, pa ob šestih zvečer še kak jogurt.. pa sej nebo več dolgo trajalo to, še kak mesec, pol bom vrjetno začela več jest • teich1596
• Od: 1.2.2010
11.7.2010 16:45
js sm stara 14, vlka sm 164 cm in mam 58kg ;S
in res morem začet hujšat(telovadit, manj jest) zdej ko je poletje mam prb. 2 -3 obroke na dan, ponavadi kosilo & večerja. redko je pa da mam še zajtr. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
11.7.2010 22:37
zajtrki: ovseni kosmiči z mlekom ali jogurtom, sadje, vglavnem ogljikove hidrate
malice: sadje, zelenjava, včasih kakav kosila: beljakovine + vlaknine večerje: zelenjavo, če se pregrešim pa sadje ali pa kakav skupaj od 700 do 1300 kcal, odvisno koliko se gibljem takrat včasih samo 1 uro kolesarjenja ali pa 1 h sprehod ali pa šoping.. ponavadi pa 1-2 uri kolesarjenja + 1 h pilates + nek sprehod + kaka kolebnica ali košarka/odbojka, nekaj da sem celi dan v gibanju pač |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.