THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!

<< | 1 | 2 | 3 | >>
anchuuu • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 28.3.2009 13:53
sam jz res nimam nobene potrebe probat tega sranja alpa kej... še alkohol mi je bv... pa use tko rekoč "prepovedane substance"... nevem kaj vidjo na tem :S
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 28.3.2009 16:02
Moje mnenje je takole: če si frajer ko si ga pržgeš pa to..bodi frajer tud pol ko si na THC testu, ne pa da stisneš p**** . Wink
Moje mnenje.
Užiwiite.!
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 28.3.2009 16:27
jst tut poham Very Happy
zakaj??
đoint je manj nezdrav kot pa alkohol in pa cigareti. in se zasvojen ne postanes Smile
ne poham redno(vsak dan). poham samo v petkih in soboto, ali pa ce sem zamorjen ku fulla pumaga. tako, da nisem nek drogeras, ki sem odvisen od tega. tako, da je to neke vrste dogodek ne pa obicajna stvar. petke cakam ,tako kot smo pri 12 cakali, na cigaret.
rekel sem si, da ne bom vec pil; samo se v kaksnih dogodkih(rojcih, pocitnice....); kadim pa tudi ne vec.
LEGALIZE IT!!! Very Happy
za THC pa nimam pojma Laughing
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 11:41
un strokovnjak al karkol že k je pršu k nam na šolo, je reku da je joint šebolj nezdrav kot cigarete, ker je ubistvu ista sestava + THC... tkoda nevem ane.. Very Happy Najbl zdrav je itak če sploh ne kadiš? Polpa nekateri prvte da je kajenje marihuane bolj zdravo, pol bi lah rekl recimo tut da je alkohol zdrav, recimo borovničke... sej so borovnice not, to so vitamini Laughing Laughing
frida • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 13:49
nalepka pravi:
hei!no jz mam en velik problem...in sicr to d me je mt dala na thc test, in je biu (itak) pozitiven, pol mi je pa še rekla, da me bo dala še enkrat na ta test (čez kšne 8 dni.). No mene zdej zanima če obstaja kakšna varianta da 'prelisičm' ta test. Kr sošolka mi je rekla, da če spiješ res FUL vode pa Ful limon poješ, d je test pol kao negativn pa čeprou pohaš. Sam na internetu ne najdem nobenga tazga članka k bi mi to razkriu in bi res prosila da če kdo kej ve o tem da me obvesti Exclamation

Reč ti matki, da se thc v krvi vidi tri mesce in naj počaka s ponovno "preizkušno"! Razz
potem maš tri mesceee, da boš razmislila, kako boš v školko potunkala tisto palčko na katero lulašVery Happy
če pa daješ kri, pa nažalost ne moreš nikakor jih prelisičiti Wink
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 13:57
miisHy pravi:
ja samo res.. v čem je poanta tega da to kadite ? ne rečem za tiste ki majo astmo.. tisti lahko kadijo ker je to za njih zdravilo.. drugač pa.. ni to brezveze ? denar pa to.. =) Very Happy

probaj 1x:)SmileSmile
xdiamondx • Od: 20.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 15:16
frida pravi:
miisHy pravi:
ja samo res.. v čem je poanta tega da to kadite ? ne rečem za tiste ki majo astmo.. tisti lahko kadijo ker je to za njih zdravilo.. drugač pa.. ni to brezveze ? denar pa to.. =) Very Happy

probaj 1x SmileSmileSmile

jst sm probala sam se sploh nč bolš nism počutla ane.
sam skos sm skrbela okrog tega če bodo tastari ugotovil pa to... :s
tistih neki trenutkov se počutiš čist mal bolš pol pa sam slabš..
tkoda men je to bvz. -.-
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 16:49
otroc
mladi pa butasti
sam še useen si pa frajer, to pa nejveč pomeni
Bexxie • Od: 2.11.2008 • Prispevkov: 20
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 18:29
če nekateri pač pohamo, je to naš problem.
tema sploh ni o tem, ampk punca sprašuje nek čiz druzga.
in zdei to komentiranje da je to slabo in nevem kaj še res nič ne pomaga XD..
drgač pa nevem .. najbolš je, če daš vodo od tistga k ne poha,ne..
jz druzga še nism problala (:
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 29.3.2009 20:19
ne trava ni kr neki to če hočš al nočš rata tvoj "way of life "... če že tko gledaš religija rastafari travo celo časti in ji daje posebn rispekt....odvisno pa je od človeka do človek akok bo posegu vanjo sam js si skor ne prestavlam lajfa brez nje :] hf*
Darjica • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 6
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 30.3.2009 0:30
Velik nasvetov o testiranjih in trikov najdete na drogartovem forumu v posebnem sklopu.

Lp
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 1.4.2009 20:28
anchuuu pravi:
un strokovnjak al karkol že k je pršu k nam na šolo, je reku da je joint šebolj nezdrav kot cigarete, ker je ubistvu ista sestava + THC... tkoda nevem ane.. Very Happy Najbl zdrav je itak če sploh ne kadiš? Polpa nekateri prvte da je kajenje marihuane bolj zdravo, pol bi lah rekl recimo tut da je alkohol zdrav, recimo borovničke... sej so borovnice not, to so vitamini Laughing Laughing

hehe. saj se v soli vse napihuje. moje mnene je, da smo mladostniki ekspirementalni in neglede na to kaj pravjo starsi moramo poiskusiti na svoji kozi. ce ne drugace , ker so to rekli starsi al pa ucitelji(vsaj v vecini je tako)
drugace pacsaka sola nekaj stane
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 1.4.2009 20:31
deijte mi povedat koliko casa se pozna v krvi??(sem slisal, da 6 mesec)
v lasu se pozna eno leto
v urinu pa en tedn ce se ne motim
kaj pa vi naredie, da nimate rdecih oci, ko spohate? jst n nrdim nc Rolling Eyes Wink
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 4.4.2009 16:46
xdiamondx pravi:
frida pravi:
miisHy pravi:

probaj 1x SmileSmileSmile

jst sm probala sam se sploh nč bolš nism počutla ane.
sam skos sm skrbela okrog tega če bodo tastari ugotovil pa to... :s
tistih neki trenutkov se počutiš čist mal bolš pol pa sam slabš..
tkoda men je to bvz. -.-

bediralo te jeeee:D zato ker se nisi odločila v tistem trenutkuu sama kadiiiti, ti je negdo predlagaal:) a ne tako?
pa te je bilo obenem strah ko si kadilaa... zato te j ev bed vrglo...Very Happy neveeš kaditi pačVery Happy
so ljudi, ki jim trava paše in so ljudje, ki jim neeee:D
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 4.4.2009 16:52
love9bitch pravi:
anchuuu pravi:

hehe. saj se v soli vse napihuje. moje mnene je, da smo mladostniki ekspirementalni in neglede na to kaj pravjo starsi moramo poiskusiti na svoji kozi. ce ne drugace , ker so to rekli starsi al pa ucitelji(vsaj v vecini je tako)
drugace pacsaka sola nekaj stane

seveda, da si je marihuano 1x mesečno zdravo skaditi...Very Happy
ubije ti one stare, sive, počasne celice v možganih, da lahko pol ove zdrave normalno naprej delujejoooo:D
glede alkohola pa je tak, da alkohol gre skoz prebavni trakt pa to... kar bolj škuduje kot trava, ki gre samo v pljučaaaa!Smile
In še to; po alkoholu maaaš mačka, po travi jih pa nimš!Razz
in eni travoooo sprejeeemajo neveeem ko neko drogo pa neekaaj:D
po nekaterih državah je pa to PREDPISANO kot zdravilo:D gluparija:)

LP
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 12.4.2009 10:59
moje mnenje je , da marihuana ni neverm kaksna droga. je res, da je droga, ne pa taksna, kot se govori.
sem za legalizacijo kanabissa Laughing
Moica • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 18 • Kraj: Kran
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 12.4.2009 21:50
folk ma tok za povedat čez travo, pa večina tistih k govori kok je trava krneki pa kko jo lah folk kadi, pije alkohol. alkohol pa je saj po mojmu mnenju bl škodljiv od trave, glede na to, da zarad trave še nuben ni umru, zarad alkohola pa že zlo velik ljudi.
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 12.4.2009 22:55
Moica pravi:
folk ma tok za povedat čez travo, pa večina tistih k govori kok je trava krneki pa kko jo lah folk kadi, pije alkohol. alkohol pa je saj po mojmu mnenju bl �kodljiv od trave, glede na to, da zarad trave �e nuben ni umru, zarad alkohola pa �e zlo velik ljudi.

neeeee. zarad trave še noben ni umru? wake up Exclamation Oboje je škodliv in od ush teh stvari so in še bodo umiral.
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 0:29
quote="anchuuu"] Moica pravi:
folk ma tok za povedat čez travo, pa večina tistih k govori kok je trava krneki pa kko jo lah folk kadi, pije alkohol. alkohol pa je saj po mojmu mnenju bl �kodljiv od trave, glede na to, da zarad trave �e nuben ni umru, zarad alkohola pa �e zlo velik ljudi.

neeeee. zarad trave še noben ni umru? wake up Exclamation Oboje je škodliv in od ush teh stvari so in še bodo umiral.[/quote]

ud trave s enuben ni umru!!!! tu je preerjerno Exclamation pa sei res je zaradi tega. in zaradi tega, tut nekoliko lazje kadim[
basket4life • Od: 13.4.2009 • Prispevkov: 13
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 12:37
Zalostno je ko nekateri menjate travco ki jo vi kadite s tisto, ki je dosegljiva tut v lekarnah. Imate vec vrst travce. Ta k jo vsi kadijo ima se dosti drugih snovi zravn primesanih da te bl zadane in da te bolj zasvoji. V Amsterdamu dobite domacico (ki jo goji drzava, kdor pa doma goji travco tam, je se huje kaznovan kot v SLO), ta velja za najbolj cisto travco, katero pa je v sloveniji skoraj nemogoce dobit. Tut uni k doma gojijo travco nimajo te domacice, ampak hibridno travco ki je ze prekrizana z marsicem.

Res je tut da noben od travce ni crknu, je pa zato dosti tistih, ki so s travce presedlal na trse droge.
In travca lahko zasvoji tako kot vsaka druga snov. Dokazano je da ce katerokoli snov jemljes dlje od 1 tedna, se z njo zasvojis. In taki, ki so zasvojeni NIKOLI ne ozdravijo, ampak samo abstinirajo. Kdor pac abstinira do konca lajfa, je to zanjga dobr, sam je se zmeri biu ceu lajf zasvojen. Pac travca te psihicno zasvoji... lhko si govoris da bi komot nehu ce bi hotu, a je ravno to zasvojenost ker si govoris da noces nehat ker nekaj "v tebi" se zmeri hoce tist filing ko ti dogaja.

Sicer pa me ne moti ce kdo poha, sej je njegov uzitek. Mene osebno ne vlece da bi redno pohu, sicer na ksni zabavi zakaj pa ne, vse dokler to ni redna navada Smile

Glede THC testa:
Ce pomislimo, da se THC veze na mascobe, je definitivno nekaj na tem, da moras piti dosti vode in nikakor ne jesti mastnih stvari. Torej tisti predlog kruh + voda cisto mozno da drzi. Tut savna lahko pomaga, ker tko al tko razstruplja telo.
Na kratko: velik gibanja da se presvicas in velik vode (na silo treba pit)
Pa srecno.
lunasaa • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 3
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 18:27
moja prjatlci se je ena polulala v flašo pol je pa tist nesla. pa si je prej neki z vžigalnikom grela tist, da je bol resničn zgledal. pa jo pol itak mela negativno.
drugač ti pa raj priporočam, da mami raj poveš, da si pohala pa ji natvez da kak ti je žal pa da si spoznala, da je to res brezveze delat, ker nimaš nič od tega pa da boš nehala.. pol pa upi, da ti bo nasedla
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 18:44
jah najbols bi blo ce bi za zmeri nehala. sam vem kk je to, kr pac enostaun ne mors nehat...
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka...

BOT POGUMNA! Wink
js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene.

velik srece.
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 19:22
anchika96 pravi:
jah najbols bi blo ce bi za zmeri nehala. sam vem kk je to, kr pac enostaun ne mors nehat...
lej sprjazn se, pac te bojo dal u en dom kjer se bos odvajala. sej ni tko hudo, sm bla js tut tam pa sm ful frendou spoznala. pa itk ta odvajalna bolecina traja sam kak dan al pa dva. tastari te tut pomoj ne bojo ubil, sam od zacetka se bojo pi*dl pol ti bojo pa kr naenkrat ful daril nosl pa tebe mel za najlupsga otroka...

BOT POGUMNA! Wink
js sm bla in zdej mi je ful sranje ze sam slisat za to. enostauno bruham ce pride kej od tripa u mene.

velik srece.

amm a to si bla zarad trave u temu domu, al zarad kšne druge stvari?
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 19:31
anchuuu pravi:
Moica pravi:

neeeee. zarad trave še noben ni umru? wake up Exclamation Oboje je škodliv in od ush teh stvari so in še bodo umiral.

[link]

Wink
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!! 13.4.2009 19:45
Moica pravi:
anchika96 pravi:

BOT POGUMNA! Wink

velik srece.

amm a to si bla zarad trave u temu domu, al zarad kšne druge stvari?

bl zrd h-ja. sej vem da se gre tuki za travo sam useen lah povem mojo iskusno ane?
pa bla sm u nemciji u domu.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.