LAUFANJE :))<< | 1 | 2 | 3 | >>• ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: LAUFANJE :))
7.7.2010 14:31
Eay pravi:a bi po ravnem kolesarla al v hrib..k tam se vrjetn bolj namatraš..hmm ja bi moglo uspet a ne:Dhehe
umm... tko veičnoma po ravnem oz. je kr neki tko d bi u breg mogla kolesart. že mam naštudiranih velik poti in pr usaki je kr večinoma v breg za gonit ampk ne ono neki ful. xD • nejchula
• Od: 30.6.2009
7.7.2010 15:51
heej
da ne bom glih nove teme odpirala bom kr tuki napisala no jst bi tut ful rada začela tečt..da dobim mal kondicije..ampak ne bi rada shujšala če ma kdo kšn predlog kok dobim kondicijo brez da shujšam _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • hubabuba
• Od: 4.7.2010
7.7.2010 17:55
jz sm se tud odločla d tečm tku zvečer..
pa ne zatu d zgubim na teži ampk zto da pridobim mau kondicije (: • sabrina94
• Od: 12.6.2010
7.7.2010 18:36
Jaz laufam 3x na dan Ko je šola: zjutraj, preden grem v šolo, potem ko pridem domov, pa zvečer Ko pa je vikend, pa počitnice pa to, pa enako, samo da zjutraj malo pozneje pa saj, drugač nimam neke dolge razdalje.. 5km je, tak da sem hitro gotova • Eay
• Od: 25.4.2010
7.7.2010 22:20
sabrina94 pravi:Jaz laufam 3x na dan
Ko je šola: zjutraj, preden grem v šolo, potem ko pridem domov, pa zvečer Ko pa je vikend, pa počitnice pa to, pa enako, samo da zjutraj malo pozneje pa saj, drugač nimam neke dolge razdalje.. 5km je, tak da sem hitro gotova kk dovgo lavfaš da prelavfaš 5km? • sabrina94
• Od: 12.6.2010
7.7.2010 23:48
Eay pravi:
sabrina94 pravi:
Jaz laufam 3x na dan
Ko je šola: zjutraj, preden grem v šolo, potem ko pridem domov, pa zvečer Ko pa je vikend, pa počitnice pa to, pa enako, samo da zjutraj malo pozneje pa saj, drugač nimam neke dolge razdalje.. 5km je, tak da sem hitro gotova kk dovgo lavfaš da prelavfaš 5km? odvisno od dneva • Rexona
• Od: 18.4.2010
8.7.2010 9:23
ursiii95 pravi:a lhko mau uporabm tole temo, da nbom nove odpirala. xD
a če kolesariš usak dan zvečer po kako urco al p mau več, a to tut kaj shujšaš + pravilna prehrana? jst sm lan kolesarla + se prauilno prehranjevala pa sm ful shujšala ;D zdej pa laufam zjutri pa bom še zvečer tko da 2x na dan pa občasno grem na kolo, usaj enkrat na teden na eno daljšo turo ;D • hotgirl123
• Od: 12.7.2010
15.7.2010 0:42
Meni se je tudi uspelo znebiti 15 kg s tem da sem od začetka samo hodila na sprehod potem pa sem to začela nadgrajevati po isti poti sem začela tečt. Sprva mi je bilo zelo hudo ker nisem bila navajena. sedaj je od takrat minilo 4 mesece in lahko pretečem celo progo [počasen tek - samo tam kjer je cesta ne ker je preveč nevarno za psa in ni pločnika.] Gibanje mi je pršlo v navado če saj 1x na dan ne grem na sprehod in obenem letat mi je nato zelo žal. Potem pa je tu še prehrana za tiste ki želijo shujšati čeprav to ni tema za hujšanje. Meni je pomagal da sem normalno jedla samo MANJŠE KOLIČINE samo zajtrk je najbolj obvezen, nato malica kakšno sadje, kosilo jejte normalno samo v manjših količinah. za malico tudi zopet kako sadje. Večerjo pa pojejte kakšno sadje, navadni jogurt ali pa sadni napitek slednje priporočam tudi lahko kot zajtrk. Predvsem je pa tu potrebna še voda ki čisti naše telo. spijte jo 2 - 3 l na dan med aktivnostjo si raje nesite pol litra vode zraven ker je telo lahko dehidrirano preden mi to začutimo. Čim bolj boste pili vodo bolj se vam bo zagabil sok [ meni se je zelo] No to je nekaj mini nasvetov kako shujšati. AKTIVNI PA MORAMO BITI TAKO ALI TAKO V VSAKEM PREMERU, ČETUD NIMAMO PROBLEMOV Z TEŽO.
• Lepi
• Od: 28.4.2010
15.7.2010 0:47
Citat:kdo tuki teče? zvečer/zju3 ? kok ste tekl na začetku?
hvala ** Jaz tečem vsak dan po 18km in to zvečer. Začel sem z 18km. Ni problema. • Rexona
15.7.2010 9:07
hotgirl123 pravi:Meni se je tudi uspelo znebiti 15 kg s tem da sem od začetka samo hodila na sprehod potem pa sem to začela nadgrajevati po isti poti sem začela tečt. Sprva mi je bilo zelo hudo ker nisem bila navajena. sedaj je od takrat minilo 4 mesece in lahko pretečem celo progo [počasen tek - samo tam kjer je cesta ne ker je preveč nevarno za psa in ni pločnika.] Gibanje mi je pršlo v navado če saj 1x na dan ne grem na sprehod in obenem letat mi je nato zelo žal. Potem pa je tu še prehrana za tiste ki želijo shujšati čeprav to ni tema za hujšanje. Meni je pomagal da sem normalno jedla samo MANJŠE KOLIČINE samo zajtrk je najbolj obvezen, nato malica kakšno sadje, kosilo jejte normalno samo v manjših količinah. za malico tudi zopet kako sadje. Večerjo pa pojejte kakšno sadje, navadni jogurt ali pa sadni napitek slednje priporočam tudi lahko kot zajtrk. Predvsem je pa tu potrebna še voda ki čisti naše telo. spijte jo 2 - 3 l na dan med aktivnostjo si raje nesite pol litra vode zraven ker je telo lahko dehidrirano preden mi to začutimo. Čim bolj boste pili vodo bolj se vam bo zagabil sok [ meni se je zelo] No to je nekaj mini nasvetov kako shujšati. AKTIVNI PA MORAMO BITI TAKO ALI TAKO V VSAKEM PREMERU, ČETUD NIMAMO PROBLEMOV Z TEŽO.
jst sm tut enak delala in ja shujšala sem čez 20 kg... • Lepi
• Od: 28.4.2010
15.7.2010 13:16
Citat:AKTIVNI PA MORAMO BITI TAKO ALI TAKO V VSAKEM PREMERU, ČETUD NIMAMO PROBLEMOV Z TEŽO.
To pa je se kako res, treba se je z necim ukvarjat ! Zdrav duh v zdravem telesu ... • KateySixx
15.7.2010 20:36
hej jst sm kkšn mesc nazaj laufala s prjatlco k mi je velik VELIK lažji z družbo jst bi se zlo rada znebila odvečnih šlauhou na trebuhu(niso tok veliki sam so dost ;D), okrepila noge, učvrstila rit... in zdej mi poča ratuje. stem da mam nekak nrjen razpored. delam pa tut najmn po 50 trebušnakov na dan. dons sm bla bol u kondiciji sm jih nrdila 150! pa tut zdej morm na prehrano gledat. sm obsedena s sladkarijam in se probam brzdat-težko je ja!! sam če hočš ti uspe • Rexona
15.7.2010 21:37
a če laufaš pa tko lahk res fejst okrepiš rit, stegna pa tam pod kolenom, ne vem kok se reče hhh da bi mau shujšala pa tko ? ;O
• KateySixx
15.7.2010 22:22
Rexona pravi:a če laufaš pa tko lahk res fejst okrepiš rit, stegna pa tam pod kolenom, ne vem kok se reče hhh da bi mau shujšala pa tko ? ;O
ja itak da loh. pa to ni lih hujšanje. to špeh spremeniš u mišice :Đ • Rexona
16.7.2010 8:36
KateySixx pravi:
Rexona pravi:
a če laufaš pa tko lahk res fejst okrepiš rit, stegna pa tam pod kolenom, ne vem kok se reče hhh da bi mau shujšala pa tko ? ;O
ja itak da loh. pa to ni lih hujšanje. to špeh spremeniš u mišice :Đ ja jst zdej čez poletje laufam zjutri in zvečer...za zimo pa dobim sobno kolo xD ja sej mišice itak dobiš sam a se tut kej obseg zmanjša?xD • fireflie
• Od: 1.6.2010
16.7.2010 10:17
jst tečm usak dan...(nimam izbire)
pač treniram tak šport da so treningi zloo zahtevni..pač tut tko po 1o km na enkrat in to zelo hitr tempo:S pač zalublena sm u ta sport in pač če morm laufat za to bom pa laufala:D celulita res nimam nč skor..ampak noge mam pa tko..dost nabite in stegna mi res niso ušeč xD tko da. hočm povedat da samo trening ni dost da bi mele suhe noge(nažalost)-.-'' • sugarhills
• Od: 23.8.2009
18.7.2010 1:17
jaz sem zdaj nekaj časa prakticirala hitro hojo in morm rečt da sem zadovoljna čist tak, a ma katera 50 cm al pa več obsega stegen? • icekiss
• Od: 17.7.2010
18.7.2010 10:00
PerFecT pravi:hoj hoj .
sm šla gledat pa ni še nobene teme prov o tem velik prjatlc je začel tečt in zto sm se tud jst odločla da bom začela vsak večer, da mal mišic dobim tud po stegnih d se nebo tok use tresl noo in dons sm začela pa me že bolijo mišice na nogah kdo tuki teče? zvečer/zju3 ? kok ste tekl na začetku? hvala Mene je tut na začetku ful bolelo ampak saj mine čez neki časa • sixpack
• Od: 6.8.2011
9.8.2011 15:45
Heii jst sm lanski let laufala vsak dan ,5 mescu (junij-oktober) lan sva z pejatlco vsak jutr laufale in sm res ful utrdila postavo pa to...dons sm šla pa spet po dougmu cajtu laufat... am ja, lan sm prelaufala usak dan 4 km! • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
9.8.2011 16:23
mene pa nekaj zanima.. vidim da vas kar veliko teče.. kam pa večinoma hodite tečt? ker mene tudi ful mika da bi začela (sicer malo pozno,glede nato da gre poletje in to skoraj proti koncu) pa ne vem kje naj tečem.. ker bi rada nekje laufala kjer ne bi blo folka pa tko..
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
9.8.2011 18:15
jaaaaaaz tečem, res ful odvisna od teka xD
nisem iz mesta, tak da mam dost narave na voljo, hvalabogu drugače pa tekam nekje 2 uri dnevno, ponavadi več. odvisno od dneva res. zjturaj 20 minut HIITa nardim pol pa hitro 40 min zmernega teka. popoldne/zvečer pa 80 min ob videndih pa ponavadi 2 h 15 / 2 h 30 (če gledam kakšen film, dva) aja mam pa tud pavzo 1-2x na mesec • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
9.8.2011 21:13
hey
ja jst sm začela tečt skor pred 10-imi dnevi ampak sm mogla umes dele prekint zarad menstre pa dežja drgač pa hodm sam zutri laufat in to 2 km počasnega teka dele ga fulj pogrešam ker že 4 dni nism šla • onaSem
• Od: 27.1.2010
11.8.2011 0:33
Ojla
Jaz tud tečem že od začetka počitnic in sicer zvečer,1 uro pa pol,pa na vsake 20 minut naredim pavzo in naredim al trebušnjake,al se mal raztegnem. Zjutrak grem pa ponavadi še s psom na sprehod za 1 uro,samo to je pač hoja ne laufanje No,jaz sem bla prej BREZ kondicije,kar nekaj odvečnih kil sem mela. Zdaj sem pa pogruntala da če grem laufat zvečer in jem bolj zdravo,je to boljše zame. Punce,kile so šle dol ko nič. S športom pa primerno prehrano se vse da (: Pa srečno,če je men uspelo,lahko tud vam • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
11.8.2011 12:11
Js sm pa neki časa trenirala košarko ampak sm mogla nehat zarad problemov s kolenom.
In zdej sm se odločila da bom začela laufat ker s kolenom je že kr dost uredu in pač bi rada si mau polepšala stegna pa rit. Sam js sm že res ful suha in usi praujo da se morm za ene 3 kile zredit in res ful jem pa to pa se nemorm zredit sam me pa skrbi da če bom tečt začela da bom tut shujšala. -.-" Ker k sm košarko trenirala nism shujšala ampak sm dubla več na mišični masi tko da sm šla pou kile gor. In to bi rada tut s tekom pa pač da lepo oblikujm stegna. Torej.. kaj menite ? O.o |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.