Puncee heelp..**

<< | 1 | 2
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: Puncee heelp..** 24.6.2010 15:59
bobrouka pravi:
sky pravi:
bobrouka pravi:
sky pravi:
jas tui rabim pomoč prosim če mi lah keri pomaga!
f nedeljo idem na morje in sn si zračunala.pač men. bom mela komaj tčetrtič
kar pomeni da je nisn mela med 1.in 2. menst. petnajst dni.
potle med drugo in treto tak 19 dni sdaj pa bo nastopla 4.in sn si nekak
zračunala da mi pride rafno ko bom na morji..in jas bi se fule rada kopala
ko gremo samo za 1teden in nea vem ka naredit vem da obstajajo
one kontracepcijske tabletke samo to jih nea morem drugače dobit
ko da rečem mami.to pa vem da bo rekla da se pač nea bom kopala.
ali pa da bom mela tampon samo tak je ko tamponof nisn še niti 1x uporabla
ko nisn niti nea vem čutla potrebe po njih nekak sn se navadla na vložke.
samo res rabim pomoč kak naj mami povem da bi se res rada kopala.
ko bo to edini teden ko bom letos še na morji.in bi bilo res škoda če se nea
bi kopala ne..tak da prosim vas lepo.ka naj naredim.. Sad
hvala vam

ne preustane ti druzga k tampon ane sej u prve te bo bolel pa u druge pol se pa navadš in boš vidla da so ful dobri. maš pa še to šanso pač da greš notr u morje in k pridš vn prublečš kupalke pa tk kr notr v vodi ti kri nebo tekla kr voda zaustavla kri oz jo tok hitr spera da je sploh ni

hvala.to se pravi da se lahk tui brez tampona in brez česarkoli kopam pa pole k pridem iz vode preoblečem kopalke pa pač sam tampon vložek al neka takega?
hvala Very Happy

ja ubistvu zto se probleč da si finke ne rpehladiš pa k boš zuni na sončku al se pejt u gate problečt ane pa daš uložek gor al pa mej sam suhe kupalke(da si je ne prehladiš kr tkt je bol občutliva) pa eno brisačo ukol tok da č kej krvi pride

oke hvala ti pouno.a pa misliš da skačem pa to lahk f vodo.oprosi ker tak veliko sprašujem samo me zanima ne.tak da ja pa če ko bom šla iz vode mi nea bo kar flilo se?
saj to je isto ko če se tuširaš takrat tui ti kar nea teče.in ko prideš izpod tuša da se lepo obrišeš pa napraviš pa tote stvari šele pole dobiš tak da v vodi tui mislim da nebi smela meti problemof drugače pa pomojem da bom kar tote tampone probala fporabljati (:
hvala drugače Embarassed

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.