Prsi --> Za Punce<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Enna*
• Od: 29.10.2009
Re: Prsi --> Za Punce
20.5.2010 21:35
Ma moja mama ma vlke.. Sam lej, js mam M že od januarja -- 6 mescov, pa se od takrat ni spremenil nč.! _________________ No music...No Łife • anchika96
• Od: 10.4.2009
22.5.2010 19:24
moja mlajša sestra k je zdei u 8.klasu ma A75. [js mam B75 u 4. letniku)
ve se pa sekirate k mate B. lpo vas prosim no. poleg tega. mal poglejte kake joške majo vaše mame. kr če majo male bote tut ve mele male in obratno. in še razvijale se še boste... če se gre pa zarad tipou...tist k te resnično ljubi ga bk za joške. ostajajo tipi k ne padajo na joške. če je pa s tabo sam zrd tega kr maš velke joške, pol pa tko...:/ • Zajklica
• Od: 10.4.2010
23.5.2010 18:08
Pr ns sm pa jst namlajša pa najbol suha u familiji, pa mam največje.. Še mami prav da v je v mojih letih mela manjše k pa jst.. Mam B75 pa sm stara 14 let.. moja mami ma pa C, k je bla stara tok k jst je mela pa manjše od mojih.. Tko da se bojim da bi znale bit moje kdaj mau prevelke..
Mene pa neki druzga zanima.. A mate ve tut tko mau bl "špičaste", al kuko se nj izrazm.?? • Enna*
23.5.2010 23:03
Zajklica pravi:Pr ns sm pa jst namlajša pa najbol suha u familiji, pa mam največje.. Še mami prav da v je v mojih letih mela manjše k pa jst.. Mam B75 pa sm stara 14 let.. moja mami ma pa C, k je bla stara tok k jst je mela pa manjše od mojih.. Tko da se bojim da bi znale bit moje kdaj mau prevelke..
Mene pa neki druzga zanima.. A mate ve tut tko mau bl "špičaste", al kuko se nj izrazm.?? Ma ja.. _________________ No music...No Łife • sky
• Od: 13.6.2009
24.5.2010 15:35
ka te jamrate jas sn 1.letnik pa sn komaj dobla menstracijo pač nekak zaostajam za ostalimi puncami f puberteti in tui joške imam tak majhne da imajo še kake sedmarke ali pa nea vem šestarke večje od mene tak fčasih me zagrabi in bi mela takoj večje fčasih pa mi je čisto fseno samo nea vem 1,letnik in nimam jošk nea vem. • Enna*
24.5.2010 18:52
sky pravi:ka te jamrate jas sn 1.letnik pa sn komaj dobla menstracijo pač nekak zaostajam za ostalimi puncami f puberteti in tui joške imam tak majhne da imajo še kake sedmarke ali pa nea vem šestarke večje od mene tak fčasih me zagrabi in bi mela takoj večje fčasih pa mi je čisto fseno samo nea vem 1,letnik in nimam jošk nea vem.
Pa js jo mam (že) pou leta pa nč..Nč se ni spremenil niti nč:. _________________ No music...No Łife • Zajklica
• Od: 10.4.2010
25.5.2010 1:20
Pa sej to niti ni ud menstruacije odvisn.. Moja bivša sošolka je bla lani v devetmu edina k ni mela ne ziz, ne menstruacije.. ampak je rekla da je tut njena mama vse skupi šele pr šestnajstih dobila.. Pač te stvari so odvisne tut mau ud genov.. Npr. men, so prej začele rast prsi, še predn da sm dobila menstro.. Ene so dobile pa že u četrtmu klasu menstruacijo, pa so jim šele ene dve let za tem začele rast prsi..
• Enna*
25.5.2010 14:25
Ma moje sorodnice:D majo vse vlke.. Mama nevem kdaj je vse to dobila in se ne mislim z njo o tem pogovarja.. _________________ No music...No Łife • scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.5.2010 13:43
prsi se začnejo zares razvijat šele pr 14,15 letu taam okol . tko da zdj še ni razloga za paniko sploh pa če si 7. razred • Luciiika
• Od: 5.4.2010
27.5.2010 13:52
PerFecT pravi:prsi se začnejo zares razvijat šele pr 14,15 letu taam okol . tko da zdj še ni razloga za paniko sploh pa če si 7. razred
am...sploh ne...vidm 3. razred pri nas na šoli...use že ornk joškarce če lahku tku rečem...sploh pa men so začele kr ornk odganjat u šestem že...tu sploh ni odvisno od starosti ampak kok ti hormoni delujejo... • scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.5.2010 13:54
Luciiika pravi:
PerFecT pravi:
prsi se začnejo zares razvijat šele pr 14,15 letu taam okol . tko da zdj še ni razloga za paniko sploh pa če si 7. razred
am...sploh ne...vidm 3. razred pri nas na šoli...use že ornk joškarce če lahku tku rečem...sploh pa men so začele kr ornk odganjat u šestem že...tu sploh ni odvisno od starosti ampak kok ti hormoni delujejo... ja ubistvu ja . sam k ene sitnarjo pr 12 da majo mejhne .. počaki do 15 • Enna*
27.5.2010 15:02
Pa še neki butastga je tuki..Mooorje booo!! And I hate it! Kopalke..nism suha.. nimam jošk..Kake kopalke priporočate??_________________ No music...No Łife • tjasiiika
• Od: 7.2.2010
29.6.2010 18:17
jst mam 13 let p nimam kej velkih prsi....ene moje sošolke majo kr velike.....rekla bi d mamo jst p moja BFF najmanjše zato naju zafrkavajo (fantje)
govorijo d smo take k di bi 2x na dilo plunu fuuuullll mi grejo na živce sej fantje itk gledajo samo kera ma večje • fallenANGEL666
• Od: 18.4.2010
29.6.2010 19:51
jst vm predlagam smo neki
NE SE OBREMENJEVAT ZARAD JOŠK K JE BREZVEZE!!! bojo že zrstle, če ne pa tudi prow tipi pa itak samo zdej gledajo na "joške" k so pač otročji pol se bojo že še zreslni in pogledli šjoro z druge strani in še neki prednost majhnih prsi je usaj ta d se tipi pogovarjajo s tabo in NE s tvojimi "prjatlcami", k vrjemte ni lih fajn občutek, k te gledajo samo tja... • Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
29.6.2010 20:12
OOOOO js mam pa obratn problem. prevelke mam motjo me. • mjaw
• Od: 17.1.2010
30.6.2010 0:56
js sm u 7klasu mela prsi bol male..in pol so se mi med poleti neke zrasle sam ne ono ful..in pol septembr 8klas so ble mal večje..in pol tm januarja so ble bol večje..tk da mislm d boš ti mela mal večjo prsi u septempru in pol u januarja še večje..
drgč sm tut js močna. pa men rees ni jasn zkj se ti sekeraš..pa še u 7klasu si bog madona..js u 7klasu nism sekerala nč..ko sm na joške gledala in čakala da zrastejo sm si ponavad rekla pa sej niso nis zrasle pa čeprou so..in pol kakih 2mesece nč ne pomislen na joške pol pa u ogledalh pogledm in opazn ka so se res ful zrastle.. tk da manj misli na joške in se ne sekerej..pa čeprou vm da boš. • mjaw
• Od: 17.1.2010
30.6.2010 1:03
glede kopalke pa priporčm glede na to da nisi suha kot js..in nimaš joške..js sm te kopalke mela ko sm bla u 7klasu.
[link] če maš bol močnejše boke nos to kopalno hlačo [link] k skor nč ne vid d si močna..usaj tko je pr men..kopalke za joške pa najbolš d maš te ki sm ti dala zgori link.. boš vidla..u 8klasu med poletnimi se boš hvalila kak hude joške maš.. • beejbii
• Od: 6.6.2010
30.6.2010 9:52
hahha.am ja tut js mam probleme.in to zato ker mam rahlo večje.tko pov sošolcou ne **** is la toyo. -.- kao d sm ji podobna..čeprou mislm d ji nism.tut mau ne.
noja. in js bi mela takkoj manše.laži tečš in use. • Rexona
30.6.2010 11:28
pač jst mam pa en drug problem (: nvm a je to čudn al kwa. jst sm že u 4. klassu dobla dlake-pod pazduho itd. ampak menstruacije še nism mela. in nevem zakaj sem tok hitr to dobla. menstruacijo sm dobla na koncu 6. razreda pa sm jo mela lih do začetka 7. pol pa ne več pa sm jo dobla maja zdj bi jo pa tut mogla dobit in je nism. men je ful čudn. jošk pa tut sploh nimam pa sm 7. razred bla zdj in se kr sekiram ker mam občutk da mi nikol ne bojo zrastle. -.-'
• beejbii
• Od: 6.6.2010
30.6.2010 12:28
leej. pč pru let al pa prve dve leti maš tako ne redno menstruacijo. pč pol pa ščasoma postane redna. (: tut js sm mela na začetku podobn. tko enkrt sm jo mela pa pol dva mesca nč.pa pol spet..pol pa kr čes nevem 14 dni. • Rexona
13.7.2010 9:30
neki me zanima.a če fejst shujšaš, izgubiš tut v joške? o.o
• kikiii
• Od: 16.9.2009
13.7.2010 11:35
anckka pravi:Menstruacija? huhh.. Bla sem stara 8 let
v sedmem razredu se sekiraš? .. hjoj kam gre ta svet.. vse se prej dogaja! maš še čas do srednje šole ! :] jz isto neki tazga,sam da sm menstro u 5m razredu dubila..in učasih si res želim da bi mela c,al pa b..k recmo u h&m-u majo ful lepe modrčke,pa nimajo moje cifre-.- pa kopalke je ful težko najdt pa majce in ja..brezveze xD sam tipu so pa ušeč iaaaa ;D • sabrina94
• Od: 12.6.2010
13.7.2010 11:48
NothingYours pravi:
Enna* pravi:
andrejka pravi:
Sej to tudi meni usi govorijo.. 'Ne se sekirat' Ma se useeno, ki bi res rada večje mela ma se nič ne spremeni..
Tudi ko sm menstruacijo dobila se niso kaj dosti povečale... Eh..Sam k jih res nimam.. Še iz 6r. majo večje ene:) Js sm pa 7.. nwm no..7.r. pa se sekiraš.. jas sem pa 1.letnik pa mam bol majhne..pa se niti ne sekiram..bodo že še zrasle..ok no, včasih me prime, pa se začnem sekirat.. mah bo že zraslo.. to se ti tak celo puberteto razvija.. pravzaprav nebojo • Rocafella
• Od: 24.1.2010
13.7.2010 11:55
Rexona pravi:neki me zanima.a če fejst shujšaš, izgubiš tut v joške? o.o
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe • Rexona
13.7.2010 13:13
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
neki me zanima.a če fejst shujšaš, izgubiš tut v joške? o.o
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.