1. sex

<< | 1 | 2 | 3 | >>
• tinak • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 3
Re: 1. sex 3.5.2010 17:07
am... js sm se pa dala pr 14... pa mi ni blo žau... čeprau un k sm mu dala me je mev sm zato... sm mi useen ni žau sj sm se z njim mela ful lpo =)
• kalasnik • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 1
Re: 1. sex 5.5.2010 10:11
[quote="NothingYours"]vem da je že veliko tem o sexu odprtih..
vseeno pa me zanima pri kolkih letih ste se prvič dol dali.. pa tisti ki še niste, kolko ste stari&kdaj nameravate prvič..

jaz sicer nisem več nedolžna..
me pa malo zanima, kako vi gledate na to..pri kerih letih je vam blo primerno itd., je blo sam iz radovednosti,..

lahko se malo razpišete, ker sem radovedna & se ful rada pogovarjam o takih stvareh.. ;$ xD

uživejte. Wink[/quom

mene zanima kako si se pred sexom zadovoljevala Twisted Evil
• anckka • Od: 28.3.2010 • Prispevkov: 26
Re: 1. sex 5.5.2010 14:00
pri 13 ..skupaj sva bla 8 mescev in to je blo eno leto nazaj.. še zdaj sva skupaj & starejši je 2 leti :] se zavedam da je blo kar hitro skoraj prehitro morda, ampak !! bla sem pripravljena in blo je s tapravim :]
• shinyStar • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 5
Re: 1. sex 5.5.2010 17:27
nisem še, bom pa hmal. mam tipa še 3 mesce, je 1 leto starejši pa sva vbistvu delala že vse, sam dol se še nisva dala pa to sva se zmenila pa bova ob naslednji priliki. mau me je strah da bo bolelo pa da bo ful krvi, samo to tud pač treba skoz dat Very Happy
• NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: 1. sex 5.5.2010 21:53
[quote="kalasnik"] NothingYours pravi:
vem da je že veliko tem o sexu odprtih..
vseeno pa me zanima pri kolkih letih ste se prvič dol dali.. pa tisti ki še niste, kolko ste stari&kdaj nameravate prvič..

me pa malo zanima, kako vi gledate na to..pri kerih letih je vam blo primerno itd., je blo sam iz radovednosti,..

lahko se malo razpišete, ker sem radovedna & se ful rada pogovarjam o takih stvareh.. ;$ xD

uživejte. Wink[/quom

mene zanima kako si se pred sexom zadovoljevala Twisted Evil

s prsti.. Wink
zdaj pa pač tič al pa vibrator..hehe.. Razz
• helaukiti • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 6
za nothingyors 8.5.2010 15:49
oi..mene oa neki zanima..kje sta se z fantom prvič dala dol..ker jaz in moj fant to misliva narediti v kratkem času,in sva razmišljala o parku,ker nimava primernejšega prostora in res neveva kje...
lp in hvala za vse odgovore Smile
Re: za nothingyors 8.5.2010 21:14
helaukiti pravi:
oi..mene oa neki zanima..kje sta se z fantom prvič dala dol..ker jaz in moj fant to misliva narediti v kratkem času,in sva razmišljala o parku,ker nimava primernejšega prostora in res neveva kje...

hmm..park je malo tak.. jas sem prvič na javnem wc-ju..hvalabogu da je bil večji in je super šlo..
drugače pa sem tudi že v parku, v temi&na samotni klopci, samo sva s fantom celi čas okrog gledala da ne bi kdo prišel..in ni tak ql, ker nemoreš biti ravno sproščen..
• Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: 1. sex 9.5.2010 10:30
probaj v oblačilnici v trgovini z oblekami (samo tak glej da je daleč stran od trgovk - tam nikej v kotu =p ). Lahko tudi (če si dovolj stara) najameš hotelsko sobo za 1 dan, ali pa preprosto greš v nek gozd samo rabiš koco polek xD
• helaukiti • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 6
Re: za nothingyors 9.5.2010 15:37
NothingYours pravi:
helaukiti pravi:

hmm..park je malo tak.. jas sem prvič na javnem wc-ju..hvalabogu da je bil večji in je super šlo..
drugače pa sem tudi že v parku, v temi&na samotni klopci, samo sva s fantom celi čas okrog gledala da ne bi kdo prišel..in ni tak ql, ker nemoreš biti ravno sproščen..

uff javi wc pa ni lih fajn...to je pol moglo bit na kakem dogotku,ali??ker pri nas so samo takrat javni wc-ji postavljeni..drgač pa ja če ni druge možnosti je tut to ok...---a tebe je ful bolelo??---..sori če si to že kje napisala pa sen spregledala...
--no park se mi pa ne zdi tako slaba reštev,ena moja prijateljica se je tut v parku na klopci,pa so bili nekaj metrou vstran ljudje :/ .. in so nekateri pomoje vidl dogajanje,to pa alkohol nardi...ampak jaz drgač ne pijem in sem ful proti alkoholu,ker ni dobr pit zdaj ko se še razvijamo..
Re: za nothingyors 9.5.2010 20:12
helaukiti pravi:
NothingYours pravi:
helaukiti pravi:

uff javi wc pa ni lih fajn...to je pol moglo bit na kakem dogotku,ali??ker pri nas so samo takrat javni wc-ji postavljeni..drgač pa ja če ni druge možnosti je tut to ok...---a tebe je ful bolelo??---..sori če si to že kje napisala pa sen spregledala...
--no park se mi pa ne zdi tako slaba reštev,ena moja prijateljica se je tut v parku na klopci,pa so bili nekaj metrou vstran ljudje :/ .. in so nekateri pomoje vidl dogajanje,to pa alkohol nardi...ampak jaz drgač ne pijem in sem ful proti alkoholu,ker ni dobr pit zdaj ko se še razvijamo..

ne..jas sem mislila normalne wc-je.. a se jim ne reče tudi javni wc? ker tudi vsi grejo tam na potrebo..saj veš, kak so v nakupovalnih centrih itd. normalen wc pač..
no, in midva sva šla v en nakupovalni centerr..pa so bli fajni, ta večji wc-ji, in sva tam..
ne, skoraj nič me ni bolelo&niti krvavela nisem..
• sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: 1. sex 10.5.2010 15:02
meni pa se tak zdi.brez veze da tak hitite počakajte raje onega pravega.da vam nea bo žal jas še tui nisem pa bom stara 15 pa bom ko bom mela tipa pa ko bo čas če si pa želite sexa alpa neka pa pol se raj samozadovoljujte ko pa da se date iz enim dol pa vam bo žau tako je moje mnenje drugače pa nea vem kolko moraš bit star nekih mej ni samo jas nebi kar tak pri 15ih čepraf pravite da je takrat najbolš nea vem ko bo čas prišo pa si bova želela.pa če bo to pri 18ih pa pač bo do takrat pa se lahk samozadovoljujem. Razz drugače pa nea vem f kakem autu na zadnjih zicih ali pa na sprednjem pa ga tak podrite sedež mislim.pa polej tam opravte lah greste f gozd.lah naredte to tui na haubi alpa f odprtem prtljažniku tak f sede samo bo pomojem mraz lah tut f gozdi na tleh samo dajte na kako dekco.alpa nea vem na wc-ju ja alpa f hlevi na skednju alpa nea vem dosti je tega lahk tudi na parkirišču f autu bol ponoči nea vem dosti mate teh placof. pa veliko užitkof. =)
• magicboy • Od: 10.5.2010 • Prispevkov: 9
Re: 1. sex 10.5.2010 18:36
16

Nazadnje urejal/a magicboy 14.4.2012 23:34; skupaj popravljeno 1 krat
• princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: 1. sex 10.5.2010 19:35
GreenJess pravi:
js tut nism še. xD
junija bom sTara 15, in se še dooougu ne misLm doL dt:
1. spLoh še fanta nimam
2. zakaai bi hiteLa? še ceLo mLadost mam pred sabo. (:
nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D

jst tut tko mislim
lepo si pouedala..xD
• iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: 1. sex 11.5.2010 12:01
princessme pravi:
GreenJess pravi:
js tut nism še. xD
1. spLoh še fanta nimam
nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D

jst tut tko mislim
lepo si pouedala..xD

tnx.! (;
sej drgač sm pa tut sama še nezreLa za te sTvari. xD
misLm ogroomnu se smejm no, spLoh pa če samu kej sLišm o tej temi. xP
• princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: 1. sex 11.5.2010 19:08
GreenJess pravi:
princessme pravi:
GreenJess pravi:
js tut nism še. xD
1. spLoh še fanta nimam

jst tut tko mislim
lepo si pouedala..xD

tnx.! (;
sej drgač sm pa tut sama še nezreLa za te sTvari. xD
misLm ogroomnu se smejm no, spLoh pa če samu kej sLišm o tej temi. xP

ja sej js nism nix drugačna xD
Very Happy
• LadyCindy • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 12
Re: 1. sex 14.5.2010 21:41
js pa mam tipa že 8 mescu..
stara sma oba 16, sam se še nisma dala dol..
in že mal tko oba razmišlama če bi se dala Smile.. drgač pa se mi nikamor ne mudi Smile .. xD sam k sma skupi se pač drug drugmu težko uprema hehe Very Happy
Embarassed
• fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: 1. sex 1.6.2010 11:30
jas sem tui že.. pri 14 letih pa mi ni niti malo žau Very Happy
sem pa z zelo dobrim frendom Embarassed oba sma bla malo pijana samo sma se zawedala kaj delama . je pa blo bolj iz radowednosti ne iz ljubezni :S sam ni mi žau ker sma še zaj dobra frenda pa ni to najinega odnosa čisto nič spremenilo . mogoče naju je celo zbližalo Smile
• afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: 1. sex 1.6.2010 13:41
16 nism še nebom še neki časa ;D;D just waiting 4 the right one
• masaerror • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 53
Re: 1. sex 1.6.2010 14:11
NothingYours pravi:
vem da je že veliko tem o sexu odprtih..

uživejte. Wink

15-17 let.
Nikamor se ne mudi :3
• sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: 1. sex 1.6.2010 16:49
Maika pravi:
js sem stara 17 in sm že - pri 15ih
zgodlo pa se je s fantom z katerim sva hodila 1 leto in ni me čist nč bolel pa kj

in še vedno sva skup - 3 leta pa 7 mescu sva že par pa sva še vedno fuuul zalublena Smile

no tole mi je pa všečVery Happy
• scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: 1. sex 1.6.2010 17:47
hooj Smile
jst se zdj vidm s fantom za vikend pa že dost časa razmišlam a bi al nebi .. pa me zdj zanima kko se je pr vam vse zgodil? Smile
• to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: 1. sex 1.6.2010 18:35
no js sm pa 14, hmau bom 15 in mam tipa že kar neki časa. mava se res ful rada. on me nikamor ne sil in tud sam se še ni nikol dol dau. je pa str 16, zdele bo 17. zdi se mi pa da sm prpraulena, sam milsm še mau počakat, ke da bom 15. me pa res kr mau skrbi kko bo prvič..
Re: 1. sex 25.12.2010 16:55
pri 15 sem jo .... zakon blo (y)
• gospod nihče • Od: 19.9.2010 • Prispevkov: 26
Re: 1. sex 25.12.2010 21:57
Exclamation

Nazadnje urejal/a gospod nihče 17.10.2011 16:17; skupaj popravljeno 1 krat
• afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: 1. sex 26.12.2010 12:30
magicboy pravi:
jas še tudi nisem pa sem 18 star mi je kar malo bed Sad

najbrž nisi edini tko da naj ti ne bo bed sej ko bo bo ane Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.