Ljubezenske pesmce =P<< | 1 | 2 | 3 | >>
• Boris
• Od: 17.4.2010
Re: Ljubezenske pesmce =P
6.6.2010 12:58
ursiii95 pravi:Oprost mi, kr te preuč rada mam.
Vem d ti ne čutš tko, ampk useen mi je. Hočm te, hočm d si moj, Nbom te pozabla, nočm te! Sanjam, d si ob meni, d mi govoriš kok rad me maš. Ampk to so sam sanje…neuresničljive sanje. Mogoč, k prebereš to, boš drgač začutu, se kj zamislu, ampk nočm nč tazga… Hočm sam d veš kk rada te mam. Ti, k te mam najraje. Morn ti povedt d brez tebe nočm živet, pomenš mi use. Čeprou rečm, d mi je useen… mi NI! K pomislm nate, mam tk čudno – lep filing… Sorry za use, ampk jzt hočm sam tebe! ----------------------------------------------------------------- kok se vam zdi? impressed... wau badgirl356, tud dobr s napisala • Boris
6.6.2010 13:05
Ti si se morala v drugega zaljubiti,
mene ubogega v solzah zapustiti. Ti si me zapustila, v temi žalujočega pustila. Nikoli te nebom pozabil, za vedno te bom ljubil. Vedi, da boš ostala kot grenek spomin, v srcu polnem starih žalostin. Pozabi name ne vračaj se mi, ker pri meni ne boš našla več pretekle ljubezni... Rima - addict • soonck
• Od: 16.2.2010
6.6.2010 13:12
Eay - mjaa.. sm že probala met druzga.. misnla sm, da ga bom z njim prebolela. težko je k ga skos vidm. k ga vidm se mi u tistm trenutku tok spominouu odvrti u glavi. prou grozn je. sploh nwm zakaj je to tko.. k mi gre drgač res na žiuce. ampak kadar na kšni prireditvi vidm njegovo punco, me tok zaskeli use.. prou tišči me u trebuhu. najraj bi stekla nekam dalč. p.s.: fuuul dobre pesmi pišete! • cicy
• Od: 25.10.2008
6.6.2010 14:32
no tole pesem sicer nisem napisala js ampak moja frendica...men je ful faina...zj pa še vi povejte kk se vam zdi... zdaj ti rećem stop, ker med nama je konec. brez veze vseh muk in depresije. bila sem samo punćka ti, ti pa meni ćlovek, ki bolšega ni. res imel si nekaj napak vendar saj jih ima vsak. nisem hotela te popolnega samo rada bi se poćutila ljubljena. vem še vedno sem ti odveć vendar jaz ćutim do tebe nekaj već. ne morem niti opisati mogoće tvoja lepota to naredi. ljubila sem te moćno, vendar vse je v vodo padlo. ker za pupiko si me imel in tega nikoli ne bi smel. res je lepota me ni obdarila, kot je druge punce lala. in kaj bi ti jaz sedaj takšna sem in kaj zdaj. sploh ne vem zakaj sem se vate zaljubila, in tako del sebe ubila. sedaj samo depresija zame obstaja še. ne noćem već tako vendar vem da pozabit te bo težko. vendar s tabo je gotovo. štela bom ena dva tri in pozabljen boš. ko bi le bilo tako lahko vendar vem da nekako mi bo šlo. in to ponižanje bo odšlo. ćao. • Eay
• Od: 25.4.2010
6.6.2010 20:38
Prosim objavlite še pesmice:) fajn jih je pisat kr izpoveš vse svoje misli čustva.. men jih je zlo fajn brat..pa tut sama mam še namen kakšno objavit ko jo napišem • Boris
6.6.2010 20:48
Eay pravi:Prosim objavlite še pesmice:) fajn jih je pisat kr izpoveš vse svoje misli čustva.. men jih je zlo fajn brat..pa tut sama mam še namen kakšno objavit ko jo napišem
jst sm zdej zaenkat brez idej ti kr objav svoje, radi prebiramo • Eay
6.6.2010 22:01
Moje srce te pogreša,tebe ljubi moj,
moje oči se jočejo ker tebe ni,ljubi moj, pridi spet k meni in bodi moj samo moj! Ljubim te in le tebe si želim, le tebe in da spet bi biv moj. • lowe
• Od: 7.2.2010
6.6.2010 22:10
Na ena moja ... preveč hudo mi je Zakaj bi še zivela?? Če me le še bul ubije Sei nobenemu ni mar.. kko se počuti Če me kei muči Če me kei ubija .. Ampak se globoko motijo.. Ni mi do lajfa če ne morem bit z tabo!!! Zakaj ne umrem izginjam iz tega prekletega sveta?? Zakaj mi je tko usojeno? Zakaj me vedno bul ubija in vedno bul trpim... Widem da sm u tem svetu odveč .. Zato uzela sm noz... In si začela rezat zile v zapestju... Bolelo me je bolečino nism čutila.. Večjo bolečino sm u srcu imela ... Rezala sm se dokr nism začutila olašanje.. To ni bilo olašanje ampak začela sm omedlet .. Zbudila sem se u bolnici .. bil si nad mojo pojstlo in govoril '' oprosti mala moja .. nism hotel da bi ti zaradi mene naredila'' ''Mislu sem da ti bo brez mene lazje..'' '' miška morem ti preznat .. oprosti varu sem te zato sm te zapustu'' In si šel .. Mislu si da nism prišla k sebi.. Bolelo me je začela sm jokat kričat .. So prišli zdravniki so mi dal pomirilo da sm nazai zaaspala .. Ko sem se zjutraj zbudila .. sm izvedla da te je avto povozu.. Zame je bilo to smrt .. Tko sm jokala in kričala ... Nism te hotela zgubit ... Bolelo me je ... Pol ko sm šla domov iz bolnice.. Sm se vrgla u pojstlo in gledala najne slike ... Objemala tvojo majico.. Neki let te nism vidla .. Po 2 letih ... Sm slišala zate da si srečen in maš punco... Nism hotela vrjet.. Ampak sem se na laste oči se prepričala .. Vidla sm te z punco šla mimo tebe se dotaknila tvojga ramena.. Ti p niti pogledu me nisi .. Več krat prideš pred našo šolo tvojo punco čakat... Videš me... Se mi nasmehljaš .. Zgleda kot da si me prvič vidu .. Kod da me ne poznaš.. Zdei ona je tvoja mucika miška .. Jst sem zate preteklost .. Vedi sam to ljubim te vedno boš u mojm srcu.. No ne rima se glih sam use moja čustva so .. in del moje zgodbe Nazadnje urejal/a lowe 6.6.2010 22:15; skupaj popravljeno 1 krat • Boris
6.6.2010 22:14
lowe pravi:Na ena moja ... preveč hudo mi je
Zakaj bi še zivela?? Če me le še bul ubije Sei nobenemu ni mar.. kko se počuti Če me kei muči Če me kei ubija .. Ampak se globoko motijo.. Ni mi do lajfa če ne morem bit z tabo!!! Zakaj ne umrem izginjam iz tega prelketega sveta?? Zakaj mi je tko usojeno? Zakaj me vedno bul ubija in vedno bul trpim... Widem da sm u tem svetu odveč .. Zato uzela sm noz... In si začela rezat zile v zapestju... Bolelo me je bolečino nism čutila.. Večjo bolečino sm u srcu imela ... Rezala sm se dokr nism začutila olašanje.. To ni bilo olašanje ampak začela sm omedlet .. Zbudila sem se u bolnici .. bil si nad mojo pojstlo in govoril '' oprosti mala moja .. nism hotel da bi ti zaradi mene naredila'' ''Mislu sem da ti bo brez mene lazje..'' '' miška morem ti preznat .. oprosti varu sem te zato sm te zapustu'' In si šel .. Mislu si da nism prišla k sebi.. Bolelo me je začela sm jokat kričat .. So prišli zdravniki so mi dal pomirilo da sm nazai zaaspala .. Ko sem se zjutraj zbudila .. sm izvedla da te je avto povozu.. Zame je bilo to smrt .. Tko sm jokala in kričala ... Nism te hotela zgubit ... Bolelo me je ... Pol ko sm šla domov iz bolnice.. Sm se vrgla u pojstlo in gledala najne slike ... Objemala tvojo majico.. Neki let te nism vidla .. Po 2 letih ... Sm slišala zate da si srečen in maš punco... Nism hotela vrjet.. Ampak sem se na laste oči se prepričala .. Vidla sm te z punco šla mimo tebe se dotaknila tvojga ramena.. Ti p niti pogledu me nisi .. Več krat prideš pred našo šolo tvojo punco čakat... Videš me... Se mi nasmehljaš .. Zgleda kot da si me prvič vidu .. Kod da me ne poznaš.. Zdei ona je tvoja mucika miška .. Jst sem zate preteklost .. Vedi sam to ljubim te vedno boš u mojm srcu.. No ne rima se glih sam use moja čustva so .. in del moje zgodbe OMG • lowe
6.6.2010 22:20
Boris pravi:
lowe pravi:
Na ena moja ... preveč hudo mi je
Zakaj bi še zivela?? Če me le še bul ubije Sei nobenemu ni mar.. kko se počuti Če me kei muči Če me kei ubija .. Ampak se globoko motijo.. Ni mi do lajfa če ne morem bit z tabo!!! Zakaj ne umrem izginjam iz tega prelketega sveta?? Zakaj mi je tko usojeno? Zakaj me vedno bul ubija in vedno bul trpim... Widem da sm u tem svetu odveč .. Zato uzela sm noz... In si začela rezat zile v zapestju... Bolelo me je bolečino nism čutila.. Večjo bolečino sm u srcu imela ... Rezala sm se dokr nism začutila olašanje.. To ni bilo olašanje ampak začela sm omedlet .. Zbudila sem se u bolnici .. bil si nad mojo pojstlo in govoril '' oprosti mala moja .. nism hotel da bi ti zaradi mene naredila'' ''Mislu sem da ti bo brez mene lazje..'' '' miška morem ti preznat .. oprosti varu sem te zato sm te zapustu'' In si šel .. Mislu si da nism prišla k sebi.. Bolelo me je začela sm jokat kričat .. So prišli zdravniki so mi dal pomirilo da sm nazai zaaspala .. Ko sem se zjutraj zbudila .. sm izvedla da te je avto povozu.. Zame je bilo to smrt .. Tko sm jokala in kričala ... Nism te hotela zgubit ... Bolelo me je ... Pol ko sm šla domov iz bolnice.. Sm se vrgla u pojstlo in gledala najne slike ... Objemala tvojo majico.. Neki let te nism vidla .. Po 2 letih ... Sm slišala zate da si srečen in maš punco... Nism hotela vrjet.. Ampak sem se na laste oči se prepričala .. Vidla sm te z punco šla mimo tebe se dotaknila tvojga ramena.. Ti p niti pogledu me nisi .. Več krat prideš pred našo šolo tvojo punco čakat... Videš me... Se mi nasmehljaš .. Zgleda kot da si me prvič vidu .. Kod da me ne poznaš.. Zdei ona je tvoja mucika miška .. Jst sem zate preteklost .. Vedi sam to ljubim te vedno boš u mojm srcu.. No ne rima se glih sam use moja čustva so .. in del moje zgodbe OMG Ja to je del mojga lajfa Njemu ni mar da trpim.. on kot zgleda me več ne pozna • Eay
7.6.2010 13:20
Ko sem se zjutraj zbudila .. sm izvedla da te je avto povozu..
Po 2 letih ... Sm slišala zate da si srečen in maš punco... Ka to kr neki..=? a ni kao umr? • lowe
7.6.2010 15:07
Eay pravi:Ko sem se zjutraj zbudila .. sm izvedla da te je avto povozu..
Po 2 letih ... Sm slišala zate da si srečen in maš punco... Ka to kr neki..=? a ni kao umr? Če čoveka avto povoz ne pomen da umre .. p nikje nism napisala da je urmu ... napisala sm da zame je bilo to smrt .. in ne da je un umru • Eay
7.6.2010 16:50
aja oo:) js res nism vedla kko je blo to mišlleno, • Mojchq
• Od: 27.7.2009
7.6.2010 17:49
jst jih drgač ne pišm kr pač nimam talenta za pisanje pesem..razn če že res morm pr domači nalogi..xD
vaše so mi pa res full ušeč...ZAKON so.. • Eay
7.6.2010 18:06
Mojchq pravi:jst jih drgač ne pišm kr pač nimam talenta za pisanje pesem..razn če že res morm pr domači nalogi..xD
vaše so mi pa res full ušeč...ZAKON so.. ne rabiš talenta • Pačupa
• Od: 7.5.2010
8.6.2010 14:04
pred pol leta sem to napiso. je v ang samo upam da je tudi tak vreji ^^
Her singing voice is like perfect choir, Her beautiful face is always required, To when she looks at me with her eyes, I don't know what to say to her anymore. And I admire her soul and her fire, Within the momment when she tuches her lips And sends me some kiss, With all the love of her heart. Ref: Uuuu…. Love is hard, love is good, Love is tough, love is freedom, With no love theres only hate, But with no hate there's no love She's my angel, she's my love, She don't know that but she is smart, She's my freedom, she's my life. All my wishes, all my prayers come alive, When I see her oh my god. You make my dreams come true, But now what should I do? She hardly know me, she don't know I love her, And i would give her all my heart. But now what should i do my God, my Jesus? I lost ,my hope, my prayers comming dark: Does she love me or she hates me? I don't know but I don't denine, That I'm asking you for answer: Why she can't be mine? Please make a sign if she loves me? I can't tell that, my eyes are blind, I don't see her mind. When we meet on street she just passes by. I say hi but she hardly say good bye, But look in her eyes is still nice and warm. Will all thoes kisses one day come alive, Out of fantacy my God ? Will I one day saw her in front of me and ask her: Do you love me my angel my love ? Ref: Uuuu…. ….. Will she be my light on my path??? Will she ever give me her lovely hart, And say I love you !!! I LOVE YOU !?! • Boris
8.6.2010 14:58
woooaaa Luccas, zakon je zakon napisano • Eay
8.6.2010 16:38
men se tut fajn zdi. še več takih • miss12
• Od: 27.5.2009
9.6.2010 15:57
evo šena pesmcsa:)
Vedno rada sem te imela, Vedno spraševala sem, Čeprav te nebi smela. Vedno sem verjela, Tem tvojim lažem In tem tvojim rjavim očem. A sedaj nastal je hud problem, ko spoznala sem, Kako poteka v resnici, Tvoj kruti sistem. Le eno dejstvo je, Da mlajša sem od te In ko to izvem, Da preveč otročja sem zate, Takrat, ti zagotovo lahko povem, Da kruto prebodel si moje srce, Saj sploh spoznal nisi me, Le videl tam izpisano moje si ime in takrat ustrašil si se. Ne vem, če kriv si sam, Ne vem, kaj čutiš res do me, A vedi le eno, Da še vedno ljubim te In moje srce, Zaradi tebe žalostno je, Saj ve, da le ti potolažil boš, Moje nesrečno ime. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
10.6.2010 14:16
me veseli da vam je všeč drugač že pišem novo pesem pa tudi na kitaro probam nekaj skup spravit za toto prvo xD bom jo probo še danes dokončat • princessme
• Od: 27.1.2010
10.6.2010 15:28
on je on
ne more bit jazz oddaljen je kot vesolje nedotakljiv nedosegliv nepopustljiv a ljubljen je moje srce zanj bije le in zdej ti greš proč v svet res hvala ti za strto srce..to je use kar dobila od tebe sm le.<3 se vidva čez vrsto let :'( • princessme
• Od: 27.1.2010
10.6.2010 15:31
ljubezen boli..
zakaj nas tega noben ne nauči? zakaj trpet mormo mi sami in zaljubljeni • Eay
10.6.2010 18:19
zlo všeč sta mi:)fajne rime..
• ucauca
• Od: 16.9.2009
11.6.2010 15:58
prebrou sm 2 pa se mi ne da več da tole pišete dobri ste z eno besedo vs lahhko upišem"norci" sploh nwm ke se to spomnete;) • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
11.6.2010 17:08
js tud pišem pesmce. ponavad douge, kdaj pa tud kratke, zato sm se odločla, da sm kr eno kratko prlimam; euo jo:
useen mi je za vse, tud če se ceu svet podre, rada bi se sam s tabo fajn mela, skupaj ob večerih bi se grela, v nebo bi gledala in zvezde štela, v tvojem objemu bi zaspala, zutri zbudila bi se ob teb in spoznala, da vse je resničnost postala. uglavnem ti si čist zmešu me, to kar čutm do tebe sigurn neki več je. napisala pa sm jo pred pou leta, k sva se začela z mojim zdejšnim tipom spoznavat pa zalublat in tko (: _________________ live for the moment. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.