Istospolni partnerji imajo lahko otroka?

<< | 1 | 2 | 3 | >>
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 17:34
PROTI

tut jest nimam nc prot istospolnih partnerjih sam za utroke sm proti.
zdi se mi bol naravn če ma utrok mt pa fotra kokr pa 2 fotra al pa 2 mtki
u šol pa pousot bo zafrkavan usi ga bojo grdo gledal..itd itd. pa tut za uzgojo ga morta naučit starša ( ženska,moški) sj utroku bi se zdel nurmaln sam tak utok bi biu skos sam ..
sej moj mene je tak kokr ud ustalih k so proti Very Happy

moje mnenje*
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 20:34
anchika96 pravi:
in še to. kko bo ko bo deklica odraščala ob dveh očetih, k ji ne bom mogla oz. upala razlagat o menzi pa sexu pa tko.
js mislm da je to delo mame. in ne očeta.
enako pri fantu.

ja pa sej se lhk s frendicami pogovarja o tem. sej zto so tuki prjatlii <3
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 20:38
PorceLan pravi:
d3vi1 pravi:
PorceLan pravi:
anchika96 pravi:
NE. PROTI!

sej ne da mi grejo na žiuce, sam otrok se mi smili.
ta otrok bo od svojih vrstnikou tok zafrkavan da mu bo žou da žvi.
sploh ni debate u tem. pa ne mi govorit o človekovih prvicah.
sej je OTROŠKA prvica tut to, da maš oba starša. sam ne istospolna.

js vem da so geyi, najboši ženski prjatli in tko. in tut niam nč proti njim. pa tut proti lezbam ne. sam otrok k bo meu take starše se mi smili.

še enkrat: NE! definitiuno NE.

boga revica Rolling Eyes

????

smisli se ti, ker ma swoje mnenje in ga zagovarja?

meni se pa pol ti zdiš boga, ker ne sprejemaš nasprotnih misli twojim.

sicer pa da mam za starša 2 geja? pol pa bi se kr shoot myself, poženščen ono ful ded x 2? no thanks.

ne, smili se mi ker ma tak omejeno razmišljanje. jih sprejemam, pokomentiram pa tut.. ( bi še več napisala kot samo dve besedi samo se mi ne da trenutno kregat)
ja pa kaj, nebi te pač blo, not big deal

se strinjam s PorceLan..mislim kaj pa če boš ti istospolno usmirjena??
kaj pol tebe ne bomo sprejeli al kaj?
kaj je met slabo 2 očeta?? pomoje d sploh ni tko slabo...=D
nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 20:41
jes sm skorj neutralna....a vseen je najbolš starši-mama in oči..

zarad družbe(če si sm pradstavlam kako bo mogu otrok trpet v družbi zarad staršu-čist jih bi iz družbe metal)
zarad drugačne vzgoje in bi pol še oni ratal npr. gej-sej ne da bi blo kej narobe...sm že tako bi ga izpostavlal zarad staršev..pol pa še zaradi obnašanja...

ljubezn, skrb od staršu ma pa vseen lahko...
zarad tega ker se to počne prvič...in se to šele uvaja bo za te otroke ZELO TEŽKO...

js skoraj rajši pravm..ne...bolje da se ne začne s to posvojitvijo...
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 20:41
Zimbzze pravi:
danalana pravi:
moje mnenje je NE!!! o tem sem tut sama dost razmi�lala pa noben mi nebo spremenu mojga mnenja Twisted Evil no mislm �e zarad tega ker je to krivično do otroka. mislm, nč nimam proti istospolnim partnerjem itd. sam pač dejstvo je da bi se večina otrok, ki ma take star�e počutila drgačne pa odrinjene, kar bi verjetno tudi bili v svoji dru�bi. mislm predstavlite si, da pride v va� razred nov so�olc, k ma dva star�a ki sta istega spola. itak ,da bi ga večina ljudi opravljalo, in ga ne bi sprejeli medse, čeprav sam ne bi bil kriv zato. ampak bil bi preprosto...drugačen. Crying or Very sad pa tut recimo poglejte v vseh osnovnih �olah, ko dajejo učitli vpra�anjo kot so;koliko sta stara tvoja mati in oče/kdaj sta se spoznala/kak�ne slu�be opravljata...al pa kasnej pr anglci ko se pogovarjate o tem... pa vsi odgovarjajo; moja mama jih ima 37, moj oče pa 40(npr.). predstavlej si kako se počuti�, ko more� pred celim razredom odgovorit; moj prvi oče jih ima 37, moj drugi pa 38. mislm se ne počuti� lih prijetno a ne? sploh pa drugi razlog da ne pa je, da dva geja v nobenem primeru nemorata dobiti otrok po naravni poti. tak je zakon narava, in mi ga nesmemo spreminjat. če hočta met pa dve lezbijki otroka naj ga pa nrdita, sej je mogoče. medtem ko mo�ki in �enska lahko naredita otroka po naravni poti.(zakon narave xd Twisted Evil Twisted Evil )tako, da če neka �enska ni plodna, je to �e vedno 1 od tisočih, torej naj posvoji otroka, medtem ko dva mo�ka nikoli ne morta nrdit otroka. Embarassed tako da ne. sej nimam nč proti istospolnim partnerjem, naj so skupi če hočjo. ampak otrok pa nej nimajo, lahku si jih nardijo po naravni poti če čjo...tako da [color=red]NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE!

1. DRUGAČEN?! dajte no ljudje! dam primer: Ti zavračaš otroke gejov medtem kot tovje prijateljice k ma drugačno barvo las kot ti in je recimo manjša al pa večja in ma ne vem postrani nos pa je ista kot ti. Nje ne poimenuješ drugačna!

2. Tukaj se kaže diskriminacija do pedrov... Ostajate v neki preteklosti, zdaj je novi vek! veste kolko ljudi je bilo v starem, srednjem veku gejov in so jih normalno sprejemali. A zdej pa so pedri neka fobija in neki čudaki... ah dejte no! Dam primer:
Črnci- onni so bili dikriminirani dokler se niso uprli dokler niso stopili v stik z svetom in dokler jih ni vet spoznal! Zdaj so črnci extra carji in igralci in najbolši košarkaši... dokler eden ne bo začel posvajat otrok, dokler jim ne damo možnosti da pokažejo da so taki kot mi, le da se razlikujejo po spolni usmerjenosti (kot črnci po barvi kože) se bo en k***c spremenilo. In JA prvim otrokom po težko kot je blo črncem režko ko so jih trapali v rezarvate in u ne vem kakšno sranje še ampak zdele so sprejeti in prav tako bodo tudi otroki gejov in družba se bo navadla na njih kot se je na črnce kot se je navadla, da ne hodijo več peš al pa z kočijamo po mestu ampak z avtom...

3. Zakaj bi dva "normalna" človeka imela pravico posvojit otroka, k ga ne morsta naredit medtem ko dva pedra k ga prav tako ne morsta naredit pa ne?

jap..res jee..se strinjam 100% =D
danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 9.4.2010 14:35
Zimbzze pravi:
Hi my people! Razz

Stvar je taka... mene zanima, kako mnenje mate vi o zakonu:
- istospolnim partnerjem otroka

ALi se s tem strinjate?
Zakaj Ja/Ne
al je to vaše mnenje že od začetka la vas je kdo prepričau?

moje mnenje je DA
Ker ima vsak državljan naj bo tak ali drugačen pravico do otroka.
IN veliko ljudi reče, da majo pravico ja, pa nej si ga naredijo sami, ob tem se mi poraja vprašanje: kaj pa tisti tako imenovani "noramalni ljudje" ki ne morejo narediti otroka zaradi neplodnosti in ostalega... kaj pa oni? oni pa lahko posvojijo otroka al kko? potem naj tudi njim rečejo "naredta si ga sama!"
druga obramba: ljudje proti rečejo, da to škodi otroku, ker nima moškega vzora ali pa ženskega. Ni res! otrok ne rabi neke predstave, on rabi toplino, neko pozornost, učenost in pravilno vzgojo kar mu lahko nudi vsak istospolni partner in tukaj pride še ena primerjava istospolni partnerji z "normalnimi ljudmi". Kaj pa tisti pijanci in narkomani, ki jih ima toliko otrok za starše. Kdo je bolši oče oz. mama. Tisti, ki je narkoman in pijanc ali pa mlati svoje otroke in ne pozabimo JE NORMALEN, ali tisti starš, ki lepo skrbi za otroka, ga pravilno preživlja, mu nudi tosto kar otrok rabi a ne pozabimo tudi tukaj JE GEJ!
To so nekako moja mišlenja, mišlenja ki mislim da se bodo pokazala v prihodnosti ko sveta ne bodo zavirale religije, ki nam napovedujejo življenje.
Smile

ja pa pomisl a bi ti mela take starše? da bi bla zarad njih v drućbi zavrkavana itd.
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 9.4.2010 19:41
am, moje mnenje je ne Wink

ajde, naj bojo skupaj, naj se poročijo, naj delajo kaj hočejo, ampak otrok pa naj ne vpletajo no. pa nič nimam proti gejem pa lezbikam, no pravzaprav mi ni glih kul tam gledat dveh dedov ko se tam šlatata pa žvalita pa nevem kaj, ampak dobro no.
meni to ni všeč no.
zakaj smo pol na svetu ženske in moški? grobo rečeno da se razmnožujemo Very Happy pa tudi nimam nič proti neplodnim ženskam in moškim, ker to je na nek način naravno, ker si sigurno ( no ja, v večini primerov) niso zaželeli : tak, jas pa bi bla / bil neploden/a. ampak geji & lezbike to je pa pomoje nenaravno Very Happy
pa tudi otrok ma pomoje kaj od tega. saj ne rečem da ga nebi mela rada, pa mu nudla najboljše, ampak glej če si recimo fant, pa celo življenje ( dokler se ne odseliš) gledaš tam 2 geja garantiram, da od tega potem nekaj odneseš.
ja pa tudi družba nevem kak bi ga sprejela. saj je že brina rekla da je odvisno od osebnosti pa to, samo vseeno pomoje smo / so ljudje preveč nenavajeni sprejemat drugačnost. Pomoje bi ga tudi tak vzgojila, da bi se znau branit & prenest žalitve, samo se vam ne zdi da če se celo življenje nekdo norca dela s tebe ( ne pravim da vsi, 2, 3je so čist dovol) maš potem neke posledice?

fak kak nakladam Very Happy
Fashionholic.... <3 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 23
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 9.4.2010 23:08
A ni bolš da maš dve mami al pa dva očeta kot pa mamo/očeta samohranilca oz. da si sirota.
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 10.4.2010 21:28
jas sem za!

vsi tisti ki pravite da deklica nebo mogla odraščati normalno pri dveh očetih ker ji ne bosta vedela ničesar razložiti..
kaj pa punčke ki jim umre mama? a tiste pa se rodijo s tem da vse vejo al kako?
snemite že ta očala in si nehajte metati pesek v oči no.. vsi samo gledate kaj bo če bo.. ampak ne. dajte jim možnost. zakaj bi bili slabši očetje oz. matere?
verjamem da se bodo bolj trudili kot pa marsikateri drugi t.i. 'normalni' pari.. in zakaj bi jih vrstniki zafrkavali?
jas gotovo ne bi zafrkavala sošolca ki ima 2 očeta..(: tisti idioti ki pa ga bodo pa so pač kreteni.. vedno bodo ljudje ki bodo nasprotovali.. ampak kdo nima sošolca ki ga ne **** pol šole? pa ma recimo čist normalne starše.;D
ampak pač je čuden.. ne zna se postavit za sebe.. če pa bo nek otrok ki bo imel dve ammi oz. dva očeta se bo gotovo znal postavit za sebe saj ga bodo še vzgajali tako.Wink in ga ziher nebo noben več ****.Wink
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 10.4.2010 21:34
Insane pravi:
jas sem za!

vsi tisti ki pravite da deklica nebo mogla odraščati normalno pri dveh očetih ker ji ne bosta vedela ničesar razložiti..
snemite že ta očala in si nehajte metati pesek v oči no.. vsi samo gledate kaj bo če bo.. ampak ne. dajte jim možnost. zakaj bi bili slabši očetje oz. matere?
verjamem da se bodo bolj trudili kot pa marsikateri drugi t.i. 'normalni' pari.. in zakaj bi jih vrstniki zafrkavali?
jas gotovo ne bi zafrkavala sošolca ki ima 2 očeta..(: tisti idioti ki pa ga bodo pa so pač kreteni.. vedno bodo ljudje ki bodo nasprotovali.. ampak kdo nima sošolca ki ga ne **** pol šole? pa ma recimo čist normalne starše.;D
ampak pač je čuden.. ne zna se postavit za sebe.. če pa bo nek otrok ki bo imel dve ammi oz. dva očeta se bo gotovo znal postavit za sebe saj ga bodo še vzgajali tako.Wink in ga ziher nebo noben več ****.Wink

agree with u.Smile
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 10.4.2010 21:51
Insane pravi:
jas sem za!

Ja se strinjam z napisanim.
Sj če ga nebi zafrkaval ker ima dva očeta, bi ga pa zato ker ima očala, ker ma preveč kil...če hočeš nekoga prizadet ni težko najdet razloga.
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 11.4.2010 14:29
MilosR pravi:
Insane pravi:
jas sem za!

Ja se strinjam z napisanim.
Sj če ga nebi zafrkaval ker ima dva očeta, bi ga pa zato ker ima očala, ker ma preveč kil...če hočeš nekoga prizadet ni težko najdet razloga.

tako je...(:
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 11.4.2010 15:29
NE pa basta...
ful bo fajn enmu frocu zram dveh pedrov, po možnosti še štarejšim...pa da bo še kdaj vidu kk se bota zaliznala al pa neki... frocu bo udarl na psiho se bo fadirbu še predn bo orng odrastu... mal se postavte v to kod da ste otrok dveh pedrov, nebi vam blo lušn... mogoč je stvar pr lejzbah drgač, jih je bolš videt pa use...je pa problem če so dobre da bi se frocu pol ko že kokr tok odraste zaluštal it zram igrce špilat pa spt nebi blo uredu... tk da ni to u nobenem primeru uredu!
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 11.4.2010 16:12
Insane pravi:
jas sem za!

jaa..strinjam se s tabo!! =D prou maš
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 11.4.2010 17:10
Hey! moje mnenje je ne... pač zaradi mene naj se poročajo , žvaljo po ulicah, oz delajo kar hočjo, sam prosm ne upletat otrok v to.Ker se mi ne zdi pravično da bi istospolno usmerjeni partnerji posvojili otroka samo da bi potešili svojo potrebo po materinstvu... Tako mišlenje se mi ne zdi "starinsko al kakor kol ste ga nekatiri označli" ampak mislim da otrok potrebuje očeta in mater...vem da bi ga dva istospolno usmerjena partnerja ravno tako dobro vzgajala ampak to pač ni to...ker kaj bo potem ko bo otrok malo odrasel... ta otrok bo žrtev posmehovanja in zaničevanja, ker pač živimo v taki družbi v kateri večina tega ne odobrava (vsaj ne še) Nevem no... to je samo moje mnenje Lp Wink
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 11.4.2010 17:19
Ja, živimo v družbi ki je sestavljena tudi iz ljudi, ki razmišljajo kot ti in še bolj konzervativno...Ampak družba se spreminja, če ti je prov al pa ne. In ti otroci bi imel bolj liberalen pogled, počasi bi družba začela sprejemat tud otroke geye.
Mimogrede, vsi nasprotniki, veste da so bli otroci, ki niso imeli poročenih staršev, pankrti? Nesprejeti v družbi, stigmatizirani? In ne tako dolgo nazaj, nekaj desetletij. Ampak je potrebno naredit korak, da se kaj spremeni.
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 12.4.2010 15:14
mene osebno ne moti če je kdo otrok istospolnih parnerjev, ne moti me niti če je sam istospolno usmerjen oz kakorkoli, sama to sprejmem brez problema saj usi smo ljudje in vsak ima pravico da živi kakor hoče, ampak večina pač tega ne odobrava in kokr si reko ,da bi se moglo kej spremenit, itak da bi se moglo ampak se do zdej ni kej dosti za naprej pa tud nevem (bol slabo kaže...) uglaunem v tej situacij, v takšni družbi, se mi zddi da bi otok veliko pretrpel... tega si pa nihče ne zasluži
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 12.4.2010 19:29
jst se popounoma strinajm s tabo..ampak bi še dodala da mormo prvo prpravt družbo na to...ne pa da so poj otroci žrtve posmehovanja in podobnega..drgač se pa čisto strinjam s tabo...
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 13.4.2010 19:27
ODLOČNO NE!
Homoseksualnost se je v preteklosti naključno pojavljala pri določenih osebkih. Ker pa le ti niso mogli zaplodit otrok, so propadli(jih je narava dobesedno ubila) in tako so se pojavljali čez vso človeško zgodovino (ponavadi na naključnem kraju ob naključnem času).
Torej, če so homoseksualci obsojeni na propad, potem jim je pomoje brez veze dajati neke pravice glede otrok.
Otroka naj imajo takrat, ko ga bodo lahko zaplodili oz bo vsaj majhna šansa(recimo bar 1%), da ga zaplodijo.
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 14.4.2010 19:17
Hej!

Predsodki, predsodki, predsodki Mad
Res je, da drugačni kot taki - homofobni torej - ne morte bit, glede na to da vm že od rojstva možgane perejo z tem. Okolica, starši, vrstniki. In vsak k pa ni strejt je pa nenormaln al kaj?! Precej ozko razmišlate... Confused
Homoseksualnost je neki čist normalnga. Pojavla se v naravi, pr ljudeh... Jah mogoče še ne veste ampak t.i. homoseksualnost se pojavla tudi pri živalih.
Torej... jaz odločno rečem ja. JA, JA, JA. Zakaj pa ne? Če se mata dve ženski/moška rada, sta psihično in drugače pripravljena skrbet za otroka in ga normalno vzgojit, zakaj ne? Če pa vzamemo ženske pa sploh... Sej telo je naše in vsaka ma pravico postat mama. Zakaj pa zarad splošnih ljudskih predsodkov queer ženska ne bi mela otroka, če si ga želi? Al pa a se vm ne zdi krivičn da nekatere zarad svoje usmerjenosti nimajo otroka, zato ker se bojijo, da bo ta otrok zatiran, zarad tega kar one so. Al pa oni konc koncev. Zakaj pa ne bi posvojil enga? A mislte da jim je bl luštn u zavetiščih pa sirotišncah? Japajade Evil or Very Mad
Sploh sm pa sigurna da lohka dve lezbijki al pa geja otroka vzgojita velik lepš kukr pou strejt parov. In ta otrok lohka rata zelo dobr človk, sploh zato ker ga niso že od rojstva zatiral z raznimi predsodki.

Torej... še enkrat JA. In totalno mi grejo na živce take nestrpnosti in predsodki. Zamislte se mal. Zarad tega pa so pol vojne pa to pa uno. Zarad nestrpnosti do drugih.
Pa nej bo to taka al pa drgačna. Pol po drugi strani pa vsi cvilte po ulcah 'peace, peace' pa une znake noste. Pa dvomm da se dejansko zavedate kaj sploh hočte s tem povedat Rolling Eyes

Lp,
Coreliee
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 15.4.2010 11:00
prvo kot prvo večina folka tu mislim, da ni homofobov, ampak so mnenja, da za otrokovo normalno otroštvo,življenje, sta potrebna oče in mati. pa ne mi s tem, da pr 2 istospolnih da bi otrok bil celo bolj normaln pa bla bla,itd, ker to so samo domneve, kaj vsak posameznik oz vsi skupaj mislite, vi mislite, ne veste pa če je oz bi blo to res. in ne mi metat primerov, slabih seveda v normal familijah, ker samo slabe omenjate, dobrih pa seveda ne. in mene nebo noben prepričal, da bi bil otrok bolj normaln če bi mel 2 mami al pa očeta, ker za normalni razvoj, pa ne mi s5 s tem, da sm zadi za cajtom oz ne vem kaj vse, ni res, ampak otrok potrebuje očeta in mater, pa to so tudi psihologi, strokovnjaki, itd, potrdili Wink

sicer pa če je tu xxxxL folka za oz proti, če neki 2 ženski hočeta otroka ga bota dobli, drugo je pol glede posvojitve, če bo oz je to dovoljeno, tisto pa odločajo oni dosti višje od vas in vaša beseda, na žalost čisto nič ne šteje.

ajd peace xd [sorry Coreliee, samo se nism mogo zadržat, da nebi tega napisaw Razz]
THECookieMonsterX3 • Od: 15.4.2010 • Prispevkov: 8
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 15.4.2010 18:23
moj prvi post pa bom že ******** eno tretino folka na forumu (brez zamere)

No vglavnem vsi ki pišete ne veste iz prve al pa vsaj iz druge roke kk je to.

Stara sem 15 in sem hčerka istospolnega para. Ja, če prav ni v zakonu ma veliko isto spolnih partnarjev otroke. In da razbijem to trapasto miselnost da je za vzgojo otroka potrebna MOŽ pa ŽENA, jst sm čist normalna, v gimnaziji mam povprečje 4,8, v moji družbi prijateljev nisem nič nenormalnega in dejstvo da mam dve mami na splošno ljudi ne moti. itak da se najdejo izjeme, ampak zafrkavajo te od časa do časa tut če si otrok ki ima mater in očeta. In še neki, mojo ful dobro friendico je vzgajala samohranilka, torej samo njena mater in je ena od najboljših ljudi ki jih poznam!

torej moj odgovor je JA, ampak to že itak dolgo obstaja in vedno še vedno bo. Edini problem je, če moja mama, ki je uradno moja mama, umre preden postanem polnoletna. To bi pomenilo, da bi me država vzela stran. IN TO je problem ki obstaja v Sloveniji. isto spolni partnerji imajo otroke in jih bodo imeli, ampak če zakonska mama, oče umreta, ga država vzame...
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 15.4.2010 19:12
THECookieMonsterX3 pravi:
moj prvi post pa bom že ******** eno tretino folka na forumu (brez zamere)

No vglavnem vsi ki pišete ne veste iz prve al pa vsaj iz druge roke kk je to.

Stara sem 15 in sem hčerka istospolnega para. Ja, če prav ni v zakonu ma veliko isto spolnih partnarjev otroke. In da razbijem to trapasto miselnost da je za vzgojo otroka potrebna MOŽ pa ŽENA, jst sm čist normalna, v gimnaziji mam povprečje 4,8, v moji družbi prijateljev nisem nič nenormalnega in dejstvo da mam dve mami na splošno ljudi ne moti. itak da se najdejo izjeme, ampak zafrkavajo te od časa do časa tut če si otrok ki ima mater in očeta. In še neki, mojo ful dobro friendico je vzgajala samohranilka, torej samo njena mater in je ena od najboljših ljudi ki jih poznam!

torej moj odgovor je JA, ampak to že itak dolgo obstaja in vedno še vedno bo. Edini problem je, če moja mama, ki je uradno moja mama, umre preden postanem polnoletna. To bi pomenilo, da bi me država vzela stran. IN TO je problem ki obstaja v Sloveniji. isto spolni partnerji imajo otroke in jih bodo imeli, ampak če zakonska mama, oče umreta, ga država vzame...

no evo. to je živ dokaz! [če je seveda res.(:] in vsi tisti ki govorite da ne vemo točno če je res tak pa nevem kaj vse.. ja vi pa veste da če bo nkedo mel 2 mami da bo to zaj slabo??xD mislim nehajte bit tak zafrustrirani in jim dajte možnost!
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 15.4.2010 19:35
No jst sm provzaprov hotla rečt neki tazga kot THECookieMonster (btw ful fajn napisan). Mislm, ja ne vidm sploh problema, v tem da nimaš fotra. So what, sej je velik otrok ko majo mamo samohranilko, jih precej tut poznam in so zlo uredu, usi. Okej, to ni čist isto, ampak sej pačč... fora ni u tem da maš fotra pa mamo. Fora je u tem da pač odraščaš ob ljubezni, da se doma počutš varn, blablabla... Pač to a ne. In zdej ko ste neki govoril o tem, da nemorm vedt kako je to. Sej jst tut nevem, ampak okej zdej mate kle primer.
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 16.4.2010 9:34
Rada bi povedala par stvari glede NORMALNOSTI, na katero se sklicujejo zagovorniki tradicionalne družine in vrednot, za katere sta oče in mati edina NORMALNA skupnost v kateri lahko otrok zraste v NORMALNO osebo.

Naj še tako zatrjujejo svoje, je vsakemu razmišljujočemu človeku jasno, da se to, kaj je NORMALNO, skozi zgodovino spreminja.

Primer: sto let nazaj je bilo NORMALNO, da so starši, učitelji, župniki otroke tepli za vsako malenkost, danes se to več ne razume za NORMALNO. Danes se je treba z otroki pogovarjati in jim razlagati kaj so naredili narobe.

Še pred 50, 60-imi leti je bilo NORMALNO, da je oče hodil v službo, mama pa je bila doma, skrbela za otroke in gospodinjstvo in bila pokorna možu. Danes to več ni NORMALNO in vsako žensko, ki ostane doma z otroci se gleda postrani. Se pa smatra za NORMALNO, da ženska hodi v službo, je samostojna, služi svoj denar in ima iste pravice, kot moški.

Takih primerov je seveda še veliko. Glede na to, da se pojem NORMALNEGA skozi čas spreminja, se bo skozi čas spremenil tudi odnos do istospolnega partnerstva. Le-to bo to postalo del NORMALNEGA, ena od opcij pač, pa če se tradicionalisti postavijo na glavo.

Veliko bolj bistveno je, da s(m)o otroci deležni ljubezni in sprejemanja od ljudi, ki so nam blizu. Razdajanja ljubezni in občutka varnosti otroku, pa so sposobni tako ženske kot moški.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.