srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj
17.1.2009 18:28
Pix pravi:
DeViLgIrL pravi:
Citat:
ja to je prov stresno XD
sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna. aja to pa nism vedla čaki, odločaš se med oblikovno pa medijsko? pa iz kočevja si XD amislš pol jit u internat jap • Pix
• Od: 14.1.2009
17.1.2009 22:42
a lahk sam prašam..
a za ublikovno so obvezni sprejemci..al so točke dos? • DeViLgIrL
19.1.2009 16:13
Pix pravi:a lahk sam prašam..
a za ublikovno so obvezni sprejemci..al so točke dos? ja kolkr vem so sprejemci obvezni...kr nism še sliašla da bi kdo pršu gor ne da bi sprejemce naredu... • Ashley
• Od: 31.10.2008
19.1.2009 18:30
okj...ja mene tut ful zanima oblikovanje npr. spletnih strani pa logotipov pa tega...mam domišlijo zmislm se use živo rada ustvarjam pa rišem pa ful rada razskujem...kšna tehnična šola kokr je elektro me ne uleče ampak me zanima kuko je stem šoam oblikovnim pa to...kakšni pa so sprejemni a je to res da sprejmejo sam une tanajbl nadarjene...res bi rada u lajfu delala neki k bi me veselil...u šol sm na mej med praudobrmu pa odličnmu...a bi useen loh šla na kero od teh oblikounih šol...tut mene to zloooo zanima...do tkt ma še 2 let ampak useen XD
HUALA ZA UDGOVORE ŽE ZA NAPREI!! • julchy
• Od: 19.1.2009
19.1.2009 21:44
Jz tut upam d bom Łohka šŁa na SMGŠ ŁjubŁjana - Medijska & Grafična pa me zanima č kdo kj ve kdaii so InformaTivni denvi...?
=) • DeViLgIrL
20.1.2009 17:18
julchy pravi:Jz tut upam d bom Łohka šŁa na SMGŠ ŁjubŁjana - Medijska & Grafična pa me zanima č kdo kj ve kdaii so InformaTivni denvi...?
=) hmm..a vam niso še nč u šoli sporočili? ja iformativni dnvi naj bi pršli na petk pa soboto, mau sm pozabljiva glede datumou sam kukr se mi zdi pridejo na 13. pa 14. februarja naj me kdo porapravi če sm narobe napisala:) • AnItkA
• Od: 2.11.2008
21.1.2009 9:55
... mene pa zanima za obliovno v ljubljani kda jso sprejemci???
hval za odgovor • DeViLgIrL
21.1.2009 10:59
AnItkA pravi:... mene pa zanima za obliovno v ljubljani kda jso sprejemci???
hval za odgovor hmm...kukr vem so enkrat marca...sej drgač pa use piše v razpisu, al pa če pogledaš na njhovi spletni strani.. drgač pa..a vam vaša psiha nč ne pove v šoli? nas stalno opozarja • AnItkA
21.1.2009 11:15
DeViLgIrL pravi:
AnItkA pravi:
hval za odgovor hmm...kukr vem so enkrat marca...sej drgač pa use piše v razpisu, al pa če pogledaš na njhovi spletni strani.. drgač pa..a vam vaša psiha nč ne pove v šoli? nas stalno opozarja ja em.. jz sm že na eni srednji šoli to me zanima za sestrično... ful je nadarjena tko da upam da bo sprejeta ..u šol jim pa nč ne povejo .. tko da jz mal rihtam pol hvala za odgovor • DeViLgIrL
21.1.2009 11:17
AnItkA pravi:
DeViLgIrL pravi:
AnItkA pravi:
hval za odgovor hmm...kukr vem so enkrat marca...sej drgač pa use piše v razpisu, al pa če pogledaš na njhovi spletni strani.. drgač pa..a vam vaša psiha nč ne pove v šoli? nas stalno opozarja ja em.. jz sm že na eni srednji šoli to me zanima za sestrično... ful je nadarjena tko da upam da bo sprejeta ..u šol jim pa nč ne povejo .. tko da jz mal rihtam pol hvala za odgovor aha:P lpoo • Pix
23.1.2009 21:42
akdo ve, kdaj je treba mislm kam je treba dat prijavo za sprejemce.
ko baje je neki treba do 18 februarja? • julchy
• Od: 19.1.2009
12.2.2009 18:46
A Gre kdo iz tLee na Medijsko in Grafično?
• Pix
14.2.2009 18:59
a gre kdo tuki na oblikovno?
• DeViLgIrL
15.2.2009 15:08
Pix pravi:a gre kdo tuki na oblikovno?
amm ja jst grem..no upam da bom nrdila sprejemce... drgač pa ja..amm..do 18. februarja morš oddat prijaunico za psrejemce...jst sm jo oddala že na informatiunm...mislm da jo lahk tut po pošti pošleš... FSM • Pix
21.2.2009 11:27
DeViLgIrL pravi:
Pix pravi:
amm ja jst grem..no upam da bom nrdila sprejemce... drgač pa ja..amm..do 18. februarja morš oddat prijaunico za psrejemce...jst sm jo oddala že na informatiunm...mislm da jo lahk tut po pošti pošleš... FSM mm ja sej to mam. Na kire smeri pa greš • DeViLgIrL
22.2.2009 22:55
Pix pravi:
DeViLgIrL pravi:
Pix pravi:
amm ja jst grem..no upam da bom nrdila sprejemce... drgač pa ja..amm..do 18. februarja morš oddat prijaunico za psrejemce...jst sm jo oddala že na informatiunm...mislm da jo lahk tut po pošti pošleš... FSM mm ja sej to mam. Na kire smeri pa greš amm jst grem delat sprejemce za grafičnega tehnika al kaj je že tisto-modna smer...pa pol tut za fotografskega tehnika sicr bi rajš šla na modno smer kt fotografsko...tko da upam da bom sprejeta pa ti ? • Pix
24.2.2009 17:19
okul.
ami das na pm msn? da nom tm lih sama XD jst grem za foto pa gimnazijo^^ • Bexxie
25.2.2009 14:33
Pix pravi:okul.
ami das na pm msn? da nom tm lih sama XD jst grem za foto pa gimnazijo^^ jz grem tut za gimnazijo(: sam mene je toook straaah O__O xD • Pix
25.2.2009 16:06
Bexxie pravi:jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****? tudi jaz grem na likovno.smer (: &tut mene je ful strah. In pomoje bom u čet in pet. ko mam sprejemce zamudila bus, nebom najdla šole in pol bom jokala sred glavne XD že kr vidm <_< • Bexxie
25.2.2009 20:22
Pix pravi:
Bexxie pravi:
jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****? tudi jaz grem na likovno.smer (: &tut mene je ful strah. In pomoje bom u čet in pet. ko mam sprejemce zamudila bus, nebom najdla šole in pol bom jokala sred glavne XD že kr vidm <_< jah,se ti pridružujm-.-'' jz isto..sicr šolo bom najdla..sam k grem sama z vlakom,ziher bom **** kj..uh.. • Pix
25.2.2009 20:56
ha. ja to so pa živci (:
• DeViLgIrL
3.3.2009 18:43
Pix pravi:okul.
ami das na pm msn? da nom tm lih sama XD jst grem za foto pa gimnazijo^^ a si dubla moj msn prek privatnega?? aja pa..a veš točn kdaj je za foto sprejemni?..ob keri uri?..kr baje da je blo na netu nek narobe napisano..zdej pa usak drgač govori..pa bi rada vedla točno..ob pol 3h popoudan pa naj bi blo • Pix
3.3.2009 21:30
ja sm te doddala.
v četrtek 14:30 so ja (: jst sm tok živčna ..*_* • Bexxie
5.4.2009 12:00
kai zj, ste nardil sprejemce? : D
• DeViLgIrL
22.6.2009 2:07
hey.. zdej k je to že use over...
a ste sprejeti na sšof? jst sm sprejeta..pa bi rada spoznala kakšno/kakšnga novo/bouga sošolca/sošolko... kero smer grete?... jst nameravam modno smer pa te fore xD... FSM!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.