Se naličite za v šolo in kako?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• lelzz
• Od: 24.2.2009
Re: Se naličite za v šolo in kako?
24.2.2009 20:07
Ja no js pa pač mam skor vedno barvico gor, kr se mi tko kot so že nekatere rekle pač poudari oči..
drgač pa puder, če mam kak mozolj drgač ne Ja pa maskara, čeprav vem, da nekrateri rečejo, da ti pol trpalnce izpadajo Ja pa pač labelo, če mam suhe ustnce, sam to ne spada lih med lišparije ali pač • hil4ry
• Od: 19.10.2008
make up...
8.3.2009 22:41
za šolo se vedno namažem...
puder(l'oreal infalible 235 al pa maybeline 16) + maskara (define a lash maybeline) včasih še svinčnik-črn zgoraj z notranje strani(bourjois) , šminka (pupa) pol nohte mam vedno nalakirane in dolge... najraje mam viola, viola z bleščicami, rdeče al pa roza-bež parfum za šolo ne uporabljam, samo deodorant drugače pa parfum mam najraje Elisabeth Arden: With Love...Hilary Duff (drugače še Flower by Kenzo in Rock'n'Rose Valentino)... parfum je odv. od počutja • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
u
10.3.2009 18:17
kako se vi naličite z barvico??
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? • lelzz
Re: u
10.3.2009 21:35
tanjatanja2 pravi:kako se vi naličite z barvico??
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? Ja ne vem lahka, da se ne namažeš prav, al pa da maš kako čudno barvico... Odvisn je tut od kvalitete tak, da. ne vem no.... • partygirl
• Od: 10.3.2009
15.3.2009 10:07
men pa mama pa ata itq sploh ne dovolita da se mažm ... če se pa ž tk na skivai pa mam kr neko kazn • tanjatanja2
15.3.2009 11:05
lelzz pravi:
tanjatanja2 pravi:
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? Ja ne vem lahka, da se ne namažeš prav, al pa da maš kako čudno barvico... Odvisn je tut od kvalitete tak, da. ne vem no.... kako se potem sploh mažeš prav? • Screaam
• Od: 14.3.2009
15.3.2009 11:06
no ja men tut neke ne pstita sam ju ne poslušam res se ne veliko.. pač mau z barvico pa maskaro da podarim oči.. kako senčilo k se ujema z cotami.. pa gloss.. pa mam čist dost. • lelzz
15.3.2009 13:26
tanjatanja2 pravi:
lelzz pravi:
tanjatanja2 pravi:
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? Ja ne vem lahka, da se ne namažeš prav, al pa da maš kako čudno barvico... Odvisn je tut od kvalitete tak, da. ne vem no.... kako se potem sploh mažeš prav? Ne vem probi si pač na debelo namazat, da bo res čist črno, pa magar si pol kmal spet namaž al pa kej. Če se pa ne morš na debelo in na fjst namazat je pa pol kot sem že rekla neki narobe z barvico. Al pa si pol tut ne sam v očko namazat, ampak tut tak spodih pod trpalnicami (upam, da boš razumela kaj mislim), pa pol razmaž, usaj men to tut deluje. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
15.3.2009 14:22
ja jst se tut lišpam sam tko bol normaln ane mal barvico pa maskaro pa labela pudr pa kokr kdaj
pač ane kero fermo se uporabla..najbolj je dt kšn evro več pa d maš vrnk fermo kr to niso tko k cote k ti je u dveh mescih use premejhn ane ampak moraš pazt mal kaj se nanaša na kožo.. lakeram se ne kr mam namen it na zdravstveno l me sprejmejo tm pa to ni dovoljen:D itak pa tut tko met nafto na nohith ni glih najbolj prijetno xD sam punce ne se tok mazat mlade ste še pa to mate use lepo kože sm pa ke kšn muzol sam usejn ane pol se rajš bol lišpite k bote bol stare pa nagubane xD vm bo bol prou pršlo k pa d si zdej ful kožo uničujete k bote mele pa 30 let bote pa na vidz k babice mislm halo! • tanjatanja2
16.3.2009 16:23
lelzz pravi:
tanjatanja2 pravi:
lelzz pravi:
tanjatanja2 pravi:
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? Ja ne vem lahka, da se ne namažeš prav, al pa da maš kako čudno barvico... Odvisn je tut od kvalitete tak, da. ne vem no.... kako se potem sploh mažeš prav? Ne vem probi si pač na debelo namazat, da bo res čist črno, pa magar si pol kmal spet namaž al pa kej. Če se pa ne morš na debelo in na fjst namazat je pa pol kot sem že rekla neki narobe z barvico. Al pa si pol tut ne sam v očko namazat, ampak tut tak spodih pod trpalnicami (upam, da boš razumela kaj mislim), pa pol razmaž, usaj men to tut deluje. ja zdej sem poskusla še tko bl odspod in sem mal razmazala in je uspelo. tnx za nasvete • pokerface
• Od: 29.3.2009
11.7.2009 20:58
[quote="DeViLgIrL"]
barby999 pravi:aiooii...blagor vaam!!
fsm-te[/quote hajoooj to more bit pa bed ou ti matr... js bi dorektno crknla če se ne bi smela mazat... drgač se pa js za v šolo namažem pa našpricam z vsem vragom... -barvica za oči--->obvezno -puder (sam ne glih tulk da zgledam ko tista barbika...) -lip gloss!!! -uno rdečilo za ličke (čist mal...da je videt bol narauno) -deo--->trenutno uporablam od rexone dance power (al dance energi...pozabla sm ne da se mi it iskat)) pa fuuuuuuuuul lpo diši!!!RES! -pa nohte mam tut skos nalakane (al mam čist nežne bolj kožne barve (nežno roa) al pa žive (živo pink, črna...)) to je "to"... fsm----------->tvoja šminkrca! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.7.2009 15:05
Hja.. jas sem se navajena mazat že od 8 al kerega klasa.. 7? nevem no..
Ja najprej si dam puder od Loreala(Infalible).. pol si naredim črto z barvico(spodaj in zgoraj).. pol si pač namažem veke.. ponavadi si naredim temno zeleno črto spodaj, zgoraj pa črno.. al p ačrno-zeleno.. odvisno kak sem oblečena.. pa zaj zadnje čase si tu notri naredim belo črto • ani4
• Od: 7.7.2009
13.7.2009 21:18
am ja usak dan strogo namazana..
z SHE tušom potegnem črto na veko.. Potem z nekimi bleščicami ponavadi : S-HE.. maskara od manhattna.. pa puder obvezno.. čeprav nimam niti enega mozolja.. imam pa pegice, ki mi res niso všeč in rada nanesem toliko pudra da imam čisto popolno kožo potem.xD včasih pustim kak vikend brez da se malo spočije obraz.. pa deo od rexone.. parfum pa : christina aguilera. • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
14.7.2009 10:01
...***heh***...Ja jst se pa sam sz svinčnnikom za oke(trenutn mam maybeline,pa je ful dora no neka expression...haha) drgac pudra res ne uporablam k se pol cez kej let k si star ce bl koza zgubana in to..baaa u bistvi no.=D.
pa prfuam valda uporabla pomojm skor usaka ne. uziviteee.. lp zivaa • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 18:10
tanjatanja2 pravi:kako se vi naličite z barvico??
sj vem neumno vprašanje, samo js ko se z barvico se mi skoraj nič ne pozna? meni se je že zgodl da mi ni pisala samo poglej gor či slučajno piše eyebrow ko pol maš za obrvi • malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.7.2009 18:55
jaz se včasih namažem če se mi da ponavadi sam maskara pa črtalo za oči,prinas se vsečina maže je pa ena taka ki bi se vrjetno zjokala če bi se mogla namazat • sjaraa
• Od: 21.7.2009
22.7.2009 13:18
jas se tud zmerej namažem.ponavad z barvico,eyeliner,maskara, mogoče senčilo pa vse v črni barvi, mogoče senčilo kašna vijolčna(:nohte mam pa ponavad odštekane (modra,rumena,,rdeča,oranđna,zelena) • missbauer
• Od: 14.6.2009
22.7.2009 20:40
Lansklet sm se za u šolo usak dan obvezno! maskara, eyeliner, puder pa mal senčila...
letos me je minil...samo še maskara puder in to je to druga je ko grem vn, tkrt se bl konkretno, dodam še tuš mogoče al pa bleščice... od parfumov mi je najbolši Daisy od Marca Jacobsa pa Midnight Fantasy od Britney Spears. Trenutno uporablam oba plus Naomi Cambel Cat Deluxe at night pa enga od Huga Bossa. • crazyy
• Od: 23.7.2009
23.7.2009 1:35
Em . Jaz si dam malo pudra pa trepalnice da bi se pa kaj bolj mazala pa ne.Ker tudi pri nas učitli malo drugač gledajo na tiste ko se res mažejo mislim nimajo ravno dobrega pogleda na njih . _________________ You have only one life to live ! • MissBarbi
• Od: 11.3.2009
31.1.2010 13:42
Hmm js pa.. najprej si zmešam kremo pa tekoč puder pa si razmažem čez ceu obaz... nardim smoky eyes al pa kaj podobnega eno lepo pol eye liner.. ubistvo sm učasih mela barvico ki se je kr tkoj zbrisala sredi pouka in mi ni kul eye liner ostane, pa je bla barvica od maxfactorja.... poteem še labela pa prek kšn gloss deodorant valda • onaSem
• Od: 27.1.2010
31.1.2010 17:55
jz se takrt k se mi zlub alpa če mam mal več cajta..
veke namažen z eno tako barvo da so kokr bleščice,ampak ni preveč vpadljiva. maskara&barvica.toj to. eyeliner pa rajš ne bi ker se men tok roka trese da nebi potlej mela čisto use razflekano na uču xD aja pa učash med menstro kdr mam res ful rdečo kožo si mal pudra v prahu dam.sam res čis mau ker mam čudn filing če gaj ful.. pa kkšn parfum tist k se mi zapaše (: ps:tut men se nohti lomjo.kkšn easy nasvet kko nj si jih urihtam?grizem si jih ne.. • Bella
• Od: 23.4.2009
31.1.2010 18:07
js se vedno namažem.
mam eyeliner in senčilo. učas mam tut za trpalnice. gloss ne uporabljam mam samo labello ki je nevidna. pa tut parfum : playboy al pa puma • anabellca
• Od: 1.4.2009
31.1.2010 20:37
jaaaa ni ga dneva de nebi bla. Naličim se odvisno od priložnosti tui barve tko zbiram ponavadi senčilo,eyeliner,korektor,maskara in tudi malo barvice. Labella brez barvno samo de se svetlikajo ustnice in prfum in deo pa itaak to bi tko al tko mogu usak.
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
2.2.2010 18:02
js sm namazana učas..pa še to sam barvica pa maskara nevem, ne počutm se dobro da bi bla usak dan s senčilom al pa pudrom.pa tut dost se s športom ukvarjam in tle ličila ne pašejo • whatever..
• Od: 29.6.2009
2.2.2010 19:02
Ne mažem se za šolo, občasno korektor pa labela..
Drugače pa ko gremo ven pa maskaro prozorno samo da da trepalnicam lepo obliko, labelo, korektor pa parfum.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.