Kako se znebit mozoljev - domači napotki?<< | 1 | 2• natasaa
• Od: 26.11.2009
Re: Kako se znebit mozoljev - domači napotki?
29.1.2010 18:29
[quote="PorceLan"][quote="twix13"]ja, vsak vecer si z milom umi faco, pa ko prijez iz sole......pac cimveckrat[/quote]
z milom? ka si ****? nea delaj tega[/quote] milo suši mozolje ;)* • light
• Od: 5.1.2010
11.9.2010 21:31
hmm..domači napotki ti ne bojo dost pomagal...to vm iz lastnih izkušnah ta je to bol tko tko ...najbol sigurno je da greš k zdravniku pa da ti predpiše neko zdravilo.. če še pa to ne pomaga pol pa pojd k dermatologu...mn osebno je najbol pomagala krema skinoren...če prav je mal žgal na začetku ampak je pomagal =)...drugč pa iz domače lekarne pomaga mal da si kožo umivaš s kamiličnim čajem al pa čajem iz kopriv,pol tut zobna pasta naj bi pri nekterih učinkovala...ampak to je bol redko .. sicer pa zlo dobro suši mozolje baby puder.. Drugač pa poznam en recept proti mozoljem in sicer: rabiš sok od limone mal koruzne moke ter žličo medu pol pa to daš na obraz in pustiš učinkovat ene 30 min in spereš z mlačno vodo.. in to je to..drugače pa od kozmetičnih sredstev mi je pa tut kr vredu sprej od lusha = ¨tea free water' to se mi še zdi dokaj naravno in tut kr pomaga .. poskusla pa sem že velk tetih krem pa še nwm kaj vse proti mozoljem pa mi ni nč pomagal ...tak da osebno prisegam na kremco skinoren pa še na na znamko lush. =)
• micyka
• Od: 11.9.2010
11.9.2010 21:56
ma sj ne da mam kj prot sam tto z kozmetičarko...mislim nism še bla tam..sam ka ti lohk una naredi kar si sam nmorš....js sm si kupla tak gel za čiščenje obraza pa tonik pol pa vlažilna krema zju3 pa zvečer pa so mi kr lepo dol šli • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
11.9.2010 22:06
jst mam tonik iz čajevca ki ne pomaga dons pa mal za popestritev dneva probavam zobno pasto ker do zdej še nč druzga ni lih velik pomagal. jst mam mozolje lih med obrvmi in mam zdej čist zlepljene • Amy Lee
11.9.2010 22:08
AmyAmy pravi:jst mam tonik iz čajevca ki ne pomaga dons pa mal za popestritev
dneva probavam zobno pasto ker do zdej še nč druzga ni lih velik pomagal. mam pa mozolje lih med obrvmi in mam zdej čist zlepljene • Amy Lee
11.9.2010 22:10
jooj po nesreči sm citirala to • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.9.2010 0:11
počak enepar let p zginejo XD.. ne sj drgač če te tok mot si faco umi sam z wodo najbl simpl najmn ush kemikali najbl domače.. z wodo nmorš falit .. alpa pejt k kozmetičarki alpa dermatologinji sam tok d ti predlaga kremo al neki pč prou zate.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Amy Lee
12.9.2010 9:19
am sej mam samo tri mozolje ampak se mi non- stop delajo na istm mestu. zarat treh mozoljev h kozmatičarki še nebi šla...
• Tallija
• Od: 10.8.2010
12.9.2010 12:53
Amm, jas si nardim domač peeling s POLENTO, MEDOM (nahran kožo), TEKOČIM MILOM pa OLIUNIM oljem..in si s tem zdrgnem..pa ne deli tega usak dan, dej koži cajt da se obnovi • maja_A
• Od: 27.9.2009
12.9.2010 14:20
glede kozmetičarke, jaz hodim k kozmetičarki že skoraj pol leta pa mi nič ne pomaga, po tej negi še mi bol ven privrejo... zdaj skoraj že en mesec uporabljam glino in mi fuul pomaga tako da lahko probaš s tem.. glede krem od vichy kot je nekdo rekel jaz sem jih uporablala skoraj 2 leti pa mi niso nič pomagale tako da sem za brezevze tolko dnarja stran vrgla, uporabljala sem tudi skinoren, garnier pa vse mogoče ampak ni bilo nobenega učinka, zato zdahj uporabljam glino & parno kopel iz kamilic
_ • Amy Lee
12.9.2010 19:15
o hvala bom tut to probala • vatrena19
• Od: 14.10.2008
12.9.2010 22:43
MAN pravi:heei
imam mozolje borim se že 2 leti...............prosim vas....vem da je možno da jih nimam več pč ne 100%......ampak ))% to pa!! kako se jih lahko znebim......brez krem....pa tablet.....please domači napodtki!! hvala baje ful pomaga ce si z limoninim sokom namazes predele koze kjer mas mozole, pa da si z mineralno vodo cistis kozo cimveckrat na dan da je skos suha da ni mastna, pa zacni se bl zdravo prehranjevat, cim manj mascob, soli, sladkarij, sokov iz tetrapaka in podobnih redilnih snovi, cimvec sadja, zelenjave;) bo zihr bols usaj mal • maja_A
13.9.2010 14:26
vatrena19 pravi:
MAN pravi:
heei
imam mozolje borim se že 2 leti...............prosim vas....vem da je možno da jih nimam več pč ne 100%......ampak ))% to pa!! kako se jih lahko znebim......brez krem....pa tablet.....please domači napodtki!! hvala baje ful pomaga ce si z limoninim sokom namazes predele koze kjer mas mozole, pa da si z mineralno vodo cistis kozo cimveckrat na dan da je skos suha da ni mastna, pa zacni se bl zdravo prehranjevat, cim manj mascob, soli, sladkarij, sokov iz tetrapaka in podobnih redilnih snovi, cimvec sadja, zelenjave;) bo zihr bols usaj mal glede limoninega soka, pomaga ampak se ti koža preveč izsuši kar pa tudi ni vredu • vatrena19
• Od: 14.10.2008
13.9.2010 15:28
majciii pravi:
vatrena19 pravi:
MAN pravi:
heei
imam mozolje borim se že 2 leti...............prosim vas....vem da je možno da jih nimam več pč ne 100%......ampak ))% to pa!! kako se jih lahko znebim......brez krem....pa tablet.....please domači napodtki!! hvala baje ful pomaga ce si z limoninim sokom namazes predele koze kjer mas mozole, pa da si z mineralno vodo cistis kozo cimveckrat na dan da je skos suha da ni mastna, pa zacni se bl zdravo prehranjevat, cim manj mascob, soli, sladkarij, sokov iz tetrapaka in podobnih redilnih snovi, cimvec sadja, zelenjave;) bo zihr bols usaj mal glede limoninega soka, pomaga ampak se ti koža preveč izsuši kar pa tudi ni vredu kako se ti pa lohk suha koza masti, kje je kle logika:S • maja_A
13.9.2010 20:53
vatrena19 pravi:
majciii pravi:
vatrena19 pravi:
MAN pravi:
heei
imam mozolje borim se že 2 leti...............prosim vas....vem da je možno da jih nimam več pč ne 100%......ampak ))% to pa!! kako se jih lahko znebim......brez krem....pa tablet.....please domači napodtki!! hvala baje ful pomaga ce si z limoninim sokom namazes predele koze kjer mas mozole, pa da si z mineralno vodo cistis kozo cimveckrat na dan da je skos suha da ni mastna, pa zacni se bl zdravo prehranjevat, cim manj mascob, soli, sladkarij, sokov iz tetrapaka in podobnih redilnih snovi, cimvec sadja, zelenjave;) bo zihr bols usaj mal glede limoninega soka, pomaga ampak se ti koža preveč izsuši kar pa tudi ni vredu kako se ti pa lohk suha koza masti, kje je kle logika:S narobe si me razumela .. koža potrebuje vlago oz. ne more biti preveč izsušena in zato vedno proizvaja to maščobo ki gre nam na živce .. no nekako tako tak mi je rekla kozmetičarka, še sama je nisem dobro razumela xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.