SAMOMOR

<< | 1 | 2 | 3 | >>
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: SAMOMOR 26.6.2009 23:02
skamla pravi:
XcrazyyX pravi:
skamla pravi:
no ja več krat se m že pomislil tudi 2x skoraj naredil zaradi težav ki niso za v javnost če koga zanima mu lahko kako drugače zaupam to
hvala bratu da me je našel pravi čas in rešil vrvi ter zdravnikom da so me izprali Wink

a si zdej kej bolš?

ubistvu ja ;´sej sem takrat k osem bil drugič v bolnici sem bil tam na psihijatriji zaprt in so me porihtali

no fajn to:) kolko cajta si pa biu notr?
Re: SAMOMOR 26.6.2009 23:26
XcrazyyX pravi:
skamla pravi:
XcrazyyX pravi:
skamla pravi:
no ja več krat se m že pomislil tudi 2x skoraj naredil zaradi težav ki niso za v javnost če koga zanima mu lahko kako drugače zaupam to
hvala bratu da me je našel pravi čas in rešil vrvi ter zdravnikom da so me izprali Wink

a si zdej kej bolš?

ubistvu ja ;´sej sem takrat k osem bil drugič v bolnici sem bil tam na psihijatriji zaprt in so me porihtali

no fajn to:) kolko cajta si pa biu notr?

ammm dobra 2 tedna Wink
sarchiiika • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 1
Re: SAMOMOR 27.6.2009 0:34
Oj
ta teme je restežka in vem, ter vidm kaj vse sm zamudila s tem k sm misnla na samomor pa tud rezala sm se in mi tega ni težko v življenju pokazati, ker s tem k si ti to pretrpel si vidu d so ti drugi stali ob strani ti pomagali in sedaj k je to obdobje mim je cajt d ti začneš pomagat drugim jim svetvt jim pomagati iz krize jst sm mela okul sebe folk k mi je pomagu spoznat d se moreš vsakega dneva veselit vsakega jutr pa če lije dž al pa sije sonce
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: SAMOMOR 30.6.2009 9:33
poisongirl pravi:
Smrt je neki kar pač pride. zgodi se vsakmu. Noben ni izjema. Vsak človek ma sicer svojo predstavo ka se dogaja pol. To je tut odvisn od vere pa to. Kar je je eno... na ta svet ne boš pršu nikol več. Zato naj vsak pred samomorom pomisli, zakj hoče živet, ne pa zakaj hoče umret. Kr poti nazaj ni. Vsak človek ma vsaj eno svetlo točko v živlenju. Morš met upanje, vsaj mal upanja pa mogoče najdeš smisel živlenja ravno v tisti točki. Tut men ne gre vedno čist tak ko bi mogl it. Pa sm tut že vzela kdaj kako tableto d nism razmišlala. Nikol pa nism razmišlala o samomoru, kr mam voljo do živlenja. Ampak včasih jo zgubim. To se dogaja z najstniki, ki pol zarad neumnosti kot npr. d majo nesrečo v ljubezni nardijo kr samomor. Ziher je ena stvar v živlenju k jo delaš dobr. Osredotočte se na svetlo plat živlenja, pa bote živel velik bolše.

PODPIS. Ful lpo napisan...
evitchy • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 15
Re: SAMOMOR 29.7.2009 23:13
js sm tut neki časa nazaj mau razmišlala u tem takkrt sm nmisnla sam da žvim za mojo simpatijo Embarassed tok je blo problemov v šoli pa doma da sm bla čist zbegana
sam zdej je usega konc Wink
Green • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 34
Re: SAMOMOR 15.8.2009 13:12
smrt še prehitro pride... uživajte, dokler ste mladi, če pa ne pa ni druge možnosti kot da počakate na boljše cajte Wink meni se je splačalo =)
Kreizi • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 6
Re: SAMOMOR 15.8.2009 15:15
Am Js mam tud ene par izkušenj s samomori...Prvić sm po mislna na samomor..ko sm mela 11let
Zgodi vem ja...AMPak mene je neki tko bolel pr srćku.d sm msilna d tiste ovire ćlovk ne mroe premagat,
Blo je u KOPALNCI.pA SM LIH NEKI BRSKALA po omari.k sm najdla od stare tablete...
velik jih je blo..pa še moćne so ble...So bla kot neka uspavala al kaj ti js vem kaj...
Pa sm jih lepo pojedla 1škatlco in pol...
In mi dobre 15min.30min...ni blo nć...no poćutla sm se kot d sm pijana p tko...mau velik zadeta...
Pa sm poklicala kolegico...Pa pol ona lih k je pršla do mene...lih je men zaćel na slabš jit..
Pa še zdj mi kdaj razlaga in govorii tole : Js te en bom nikol pozabla kko si ti pršla vn iz svoje sobe s škatlco tablet in tako zanimivem nasmehu kot d si res hotla umret..
Sam nsim an.K je koelgica poklicala staro.Pa rešilce..pa pol sm bla u belnici neki cajta..

Pol k sm pršla domou pa so se problemi res še bol pogosto zaćel dogajat...pa po parih mescih sm si pa zaćela rezat žile...
Ampak s tem nism hotla nardit samomora..ampak sms am hotla d me nekje drugje boli ne u srćku...ker mi je bla tista bolećina..tko grozna kot bi mi nekdo trgau srce vn...

Pa se je tko nadljeval..pa noben ni vedu..Sam polet na morju je blo mau ćudn k sm mela skoz dolge rokave...
Sam pol se je pa mogol tud to zgodit..pa je šla žiletka pregloboko...

No sam zdj d vm povem....Ni me blo Strah smrti...Je lep obćutek tisti ko umiraš...ker veš d en bo noenih problemov ne nć...

Sam Življenje pa 100x boljše..Sam vedt ga morš Živet...
Morš sprejet sam sebe....Morš vedt d na Svetu ni rpoblema k ga Ćlovk ne bi znau rešt...
use se da rešt...sam mal bol se je treba poglobit u to..In ne sme ns bit strah...

Am ja In će še koga zanima...rezanje lahko postane huda odvisnost..Js še zdj po 2letih ko se ne režm već..Velikrat ko mam žiletko u roki...pomislm...**** kaj pa će bi še zadnjić....Sej en bo težko ...sej vem kje ej mera...
Amapk to so le misli...
Pameti mam pa zgleda već...ćprou se je težko zadržat....
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: SAMOMOR 15.8.2009 15:36
..

Nazadnje urejal/a PorceLan 20.2.2011 22:45; skupaj popravljeno 1 krat
Cikita • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 33 • Kraj: Kranj
Re: SAMOMOR 27.6.2010 18:53
mislm sori folk sam tole je pa res že mal bolano. samomor ane. samomor. lahko je rečt : mah **** samomor bom naredu. če se ti take misli pojavlajo mors vedt da je stabo neki hudo hudo narobe. nobena stvar nobena težava ni tok huda da se z samomorom rešuje. HALO. pa dej bodte mal razgledani. folk živi cel lajf u problemih u nasilju u drogah alkoholu. no taki si lohka zamiseljo samomor . k te cel lajf nekdo maltretira. ne pa današnja mladina. FNT ME JE PUSTU-SAMOMOR. MTKA MI NEPUSTI VN- SAMOMOR. RUKNLA BOM KLAS-SAMOMOR. ITD ITD. DEJTE MAL RAZMISLT PREDEN PIŠETE TAKE BEDARIJE. prele sm gor prebrala je napisala ena da je lahko rečt samomor grem narest neki čist druzga je pa da ga dejansko nardis. pa sej še nč niste doživel preživel pa bi se že ubijal pa nevem kva. mislm bolano .to se men zdi totalna ****. še neki bi dodala. kakšn bi bil lajf brez problemov ? da je zmeri use lepo in zategnjeno ? DOLGOČASENNNNNNNNNNNNNNNN. ZELO DOGLOČASEN- in vi k tok o samomorih razmislate. a usak problem k ga boste mel boste rekl ah samomor bom naredu. ma dj dj. KAŠNE BEDARIJE sej niste resni no. MULARIJA
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: SAMOMOR 27.6.2010 19:17
Cikita pravi:
mislm sori folk sam tole je pa res že mal bolano. samomor ane. samomor. lahko je rečt : mah **** samomor bom naredu. če se ti take misli pojavlajo mors vedt da je stabo neki hudo hudo narobe. nobena stvar nobena težava ni tok huda da se z samomorom rešuje. HALO. pa dej bodte mal razgledani. folk živi cel lajf u problemih u nasilju u drogah alkoholu. no taki si lohka zamiseljo samomor . k te cel lajf nekdo maltretira. ne pa današnja mladina. FNT ME JE PUSTU-SAMOMOR. MTKA MI NEPUSTI VN- SAMOMOR. RUKNLA BOM KLAS-SAMOMOR. ITD ITD. DEJTE MAL RAZMISLT PREDEN PIŠETE TAKE BEDARIJE. prele sm gor prebrala je napisala ena da je lahko rečt samomor grem narest neki čist druzga je pa da ga dejansko nardis. pa sej še nč niste doživel preživel pa bi se že ubijal pa nevem kva. mislm bolano .to se men zdi totalna ****. še neki bi dodala. kakšn bi bil lajf brez problemov ? da je zmeri use lepo in zategnjeno ? DOLGOČASENNNNNNNNNNNNNNNN. ZELO DOGLOČASEN- in vi k tok o samomorih razmislate. a usak problem k ga boste mel boste rekl ah samomor bom naredu. ma dj dj. KAŠNE BEDARIJE sej niste resni no. MULARIJA

s temle se pa nebi popounoma strinjou. lajf brez problemov? odlično, super. ti bi rada pol lajf z problemi? usak ma učasih probleme pa pomisl na samomor in ga skor stori, ampak ker se ne upa al ga pa tist glas u mislih premaga pa mu tega ne dovol oz. ga odvrne od tega. jst sm tud že nekeikrat pomislu na samomor ampak se ne upam tega nardit... nimam tiste moči. ne predstaulam si nekaterih ljudi brez mene, ne morem dovolt d bi se pol tko počutl k nebi blo mene ob njih. preprosto me odvrne, ne morem tega nardit. jbg. moje mnenje.
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: SAMOMOR 27.6.2010 21:02
res je čist druga rečt pa naredit....jas sn ži sedo na okenski polici pa sn pol prehitro poštudiral....kaj če bom preživel pa bom prizadet še bo hujše....ka bo hudo ke starim ..pol sn pa te dol šou pa sn pol pač preživo tisto obdobje pa se zaj malo poštimalo sam še vseeno ....preteklost pride za teboj Sad
Re: SAMOMOR 27.6.2010 22:44
lej nebi rada pametovala,sam dejte se raj sčem zamotet k pa da se sami seb smilte pa razmislate o samomorih in raznih bedarijah. Lp
valentix • Od: 21.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: SAMOMOR 28.6.2010 14:27
nooo js sm tut že velikrat pomisla na samomor... js še
imam zdej isto mnenje da je lajf za en kurac da je eno samo
trpljenje...noo 1x sm misla se tablet nažret,velikrat sm
misla skočit iz balkona(kakih 15metrov visok),enkrat
pa sm misla kislino spit,sm že mela stekleničko čist blizu
ust...ampak ko pomislim da se bom stem rešila je vredi,ko
pa pomislim kaj bo z mojo družino,prijatelji potem pa nimam
poguma nič nardit...drugače pa sm se tut rezala(nazadnje pred
kakim mesecem) zarad bolečin ki jih čutim u srcu...
vedn si rečem da ne bom več poskusla delat neumnosti...da
bom še ostala na totem svetu,da vidim zakaj sm se rodila...če
sm sploh za kaj na totem sveti Sad
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: SAMOMOR 28.6.2010 14:45
Cikita pravi:
lej nebi rada pametovala,sam dejte se raj sčem zamotet k pa da se sami seb smilte pa razmislate o samomorih in raznih bedarijah. Lp

ja faq ne... če člouk razmišla o samomorih in to, še ne pomen da se smili sam seb! Halo?
Priznam da sn že kdaj tut jzt pomisla na to, ampk tega zagotov neeb nardila, kr hočm žvet poun lajf, in sm vesela d sn na svetu... čeprou nekatere razumm, k se režejo in pomisljo na samomor? ti nkol nmorš čutt in vedt za njihova čustva, in nmorš rečt kr d naj nehajo z rezanjem insamomori in to.. enostaun ne gre.. nekateri nimajo sam teh problemou k si jih že zgori napisala (slabe ocene pa to...) ampak so tut večji... problemi v družini, probleme s prijatelji.. in to ne taki problemi, k se npr. enkrt spričkaš z bff in to.. ampk res pravi, morš vedt d nekaterih ne sprejmejo u družbo, sam zto k so drgčni, majo radi bl tko musko in stil oblačenja k vlečejo na emo... nekateri prou prezirajo emote in jih majo za nekej manj od sebe... a to boš rekla d je tak problem kt slabe ocene u šoli... povm ti da se hudo motš... morš razumet zaka se emoti režejo in to.. čepprou uem, d so eni emoti sam zto d bi bli frajerji/frajere in se režje tko za foro, d bi bli drugim podobni, ampk večinoma majo nekateri res probleme.. ampk to še ne pomen d je nekej HUDO narobe z njmi... kokr vidm, ti sploh ne razumš tega... če se ti nea režš, ne pomisliš nkol na samomor, to še ne pomen d si popouna...
tut mlajši že lhk majo take probleme.. glih v tem je fora... že v osnovni šoli jih zaničujejo sam zrt drugačnosti... in jih prezirajo.. nmorš rečt d to je kren problem k se lohk tko na izi reši...kok lahk rečš mularija usem? mislim ja.. men je to tut bedno ko so kr ene 13-letnce kao emo.. in se delajo neke frajerke s čupami pa to.. in kao frajerko rezanje... ampk faaq... niso usi isti! tut nekateri 13letniki majo hude težave...

nwm no če me je ker kj zastpu kar sm htela povedt.. Question
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: SAMOMOR 28.6.2010 15:12
ursiii95 pravi:
Cikita pravi:

ja faq ne... če člouk razmišla o samomorih in to, še ne pomen da se smili sam seb! Halo?
Priznam da sn že kdaj tut jzt pomisla na to, ampk tega zagotov neeb nardila, kr hočm žvet poun lajf, in sm vesela d sn na svetu... čeprou nekatere razumm, k se režejo in pomisljo na samomor? ti nkol nmorš čutt in vedt za njihova čustva, in nmorš rečt kr d naj nehajo z rezanjem insamomori in to.. enostaun ne gre.. nekateri nimajo sam teh problemou k si jih že zgori napisala (slabe ocene pa to...) ampak so tut večji... problemi v družini, probleme s prijatelji.. in to ne taki problemi, k se npr. enkrt spričkaš z bff in to.. ampk res pravi, morš vedt d nekaterih ne sprejmejo u družbo, sam zto k so drgčni, majo radi bl tko musko in stil oblačenja k vlečejo na emo... nekateri prou prezirajo emote in jih majo za nekej manj od sebe... a to boš rekla d je tak problem kt slabe ocene u šoli... povm ti da se hudo motš... morš razumet zaka se emoti režejo in to.. čepprou uem, d so eni emoti sam zto d bi bli frajerji/frajere in se režje tko za foro, d bi bli drugim podobni, ampk večinoma majo nekateri res probleme.. ampk to še ne pomen d je nekej HUDO narobe z njmi... kokr vidm, ti sploh ne razumš tega... če se ti nea režš, ne pomisliš nkol na samomor, to še ne pomen d si popouna...
tut mlajši že lhk majo take probleme.. glih v tem je fora... že v osnovni šoli jih zaničujejo sam zrt drugačnosti... in jih prezirajo.. nmorš rečt d to je kren problem k se lohk tko na izi reši...kok lahk rečš mularija usem? mislim ja.. men je to tut bedno ko so kr ene 13-letnce kao emo.. in se delajo neke frajerke s čupami pa to.. in kao frajerko rezanje... ampk faaq... niso usi isti! tut nekateri 13letniki majo hude težave...

ursiii95, mislm d si hotla poweda d ma usak svoje probleme da na to pomisl al pa gre to delat. nekateri res ne vidjo več rešitve, edina rešitu je samomor. in nwem, kokr si napisala, zarad skreganja z bf se res ni treba it rezat al pa z balkona metat kr enostauno bi izpadu debil če bi šu to nardit. zarad kreganja se ubit? wtf? ni logike. če te pa družina zaničuje, karkoli počne s tabo, fant s katerim si bla kašne 2-3 leta pusti, ti kdo k ti je zlo zlo blizu umre... pol pa je za*ebano in kr pomislš na to. naprimer d napišem o tem d te pusti fant s katerim si 2-3 leta. u teh 2-3 letih se navadš na njega, navadš se njegove bližine in kko skrbi zate pa te ma rad, usak dan ga naprimer widš, usak dan ti lupčka da kot izraz ljubezni in spoštovanja, pol te pa enkat sam zanemar, se sploh weč ne zanima zate, enkat te pa pusti. in tega ne preneseš weč, ne moreš si predstaulat žiulenja brez njega, brez tiste ljubezni u kateri si užiwala te 3 leta. enostauno si se preweč navadla na njega in nemoreš weč, ne zdržiš. in pol greš to nardit. nekateri (tisti k so pustl punco) šele pol pokopčajo kua so zgubl. šele potem pokopčajo ka so naredl in da so za to oni krivi. pol se p grizejo z tem s*anjem na vesti.

klinc, usak ma svoj razlog zakaj je šu to nardit al pa zaka bo to naredu. nekateri so res banalni, ampak usak je drugačn.
Re: SAMOMOR 28.6.2010 15:38
Boris pravi:
ursiii95 pravi:
Cikita pravi:

ursiii95, mislm d si hotla poweda d ma usak svoje probleme da na to pomisl al pa gre to delat. nekateri res ne vidjo več rešitve, edina rešitu je samomor. in nwem, kokr si napisala, zarad skreganja z bf se res ni treba it rezat al pa z balkona metat kr enostauno bi izpadu debil če bi šu to nardit. zarad kreganja se ubit? wtf? ni logike. če te pa družina zaničuje, karkoli počne s tabo, fant s katerim si bla kašne 2-3 leta pusti, ti kdo k ti je zlo zlo blizu umre... pol pa je za*ebano in kr pomislš na to. naprimer d napišem o tem d te pusti fant s katerim si 2-3 leta. u teh 2-3 letih se navadš na njega, navadš se njegove bližine in kko skrbi zate pa te ma rad, usak dan ga naprimer widš, usak dan ti lupčka da kot izraz ljubezni in spoštovanja, pol te pa enkat sam zanemar, se sploh weč ne zanima zate, enkat te pa pusti. in tega ne preneseš weč, ne moreš si predstaulat žiulenja brez njega, brez tiste ljubezni u kateri si užiwala te 3 leta. enostauno si se preweč navadla na njega in nemoreš weč, ne zdržiš. in pol greš to nardit. nekateri (tisti k so pustl punco) šele pol pokopčajo kua so zgubl. šele potem pokopčajo ka so naredl in da so za to oni krivi. pol se p grizejo z tem s*anjem na vesti.

klinc, usak ma svoj razlog zakaj je šu to nardit al pa zaka bo to naredu. nekateri so res banalni, ampak usak je drugačn.

hja.. to ja, in tut to kar si ti napisu...
ampk jzt ne zastopm takih oseb kt je Cikita... zgleda, da ona ne pozna nobene prave take osebe ki ma res prave probleme.. in ne tiste ki se rešjo u trenutku...
kokr se men zdi, ona misli da je čizt lahko se nehat rezat in mislet na msamomor, pa tut če maš res vlke, ampk rs vlke probleme.. enostuan ne moreš... poznam neki takih oseb, in jzt pč razumem, in jih ne obsojam, in jim ne govorim d so debilni zrt tega k se režejo pa to... čeprou tut men ni jasno, da se režejo tam 13-14 letnce sam zrt tega, ker so u enga zatrapane in on ni v njih. in ker se je skreala s prijateljico... to je tut men bedno.. ampak ubistu se da tut njih razumet na nek način, čeprou nimajo ono res vlkih problemou... ampak, če je to za njih edini izhod jim ne mormo tega preprečit... lahk da nimajo takšnih prijateljeu k bi jim lahk zaupal pa to.. jzt na srečo mam take k jih lahk zaupam..
in przinam, da sm se že jzt tut poskusla rezat in sm se... pa tut ni biu ne vem kak problem, ampk nisn mogla vč.. in sm pač zarezala, ampak to mi ni na srečo prišlo v navado, in se ne režem drugača, nisem emo... pa tut zdj.. če mi gre kaj hudo narobe in sm žalostna, učasih rajš zadržim u seb in se delanm kot d je use uredu, kr dandanes so osebe, k ti pol zabijejo d se delaš neka bogega in se smiiš samemu sebi, sam zto ker bi rad pozornost al kaj.. rajšp zadržim v seb, kot pa poslušam takšne budale k pojma nimajo kaj govorijo... Rolling Eyes
Re: SAMOMOR 28.6.2010 23:01
Punca, 95 letnik ?. boš že dorasla,pol stavkov k sm jih zdele prebrala so totalne otročarije. bf????????? ej ej če se skregaš z bf? ok.sori - se nimam več kej kle za pogovarjat. brez zamere.
Re: SAMOMOR 28.6.2010 23:06
Cikita pravi:
Punca, 95 letnik ?. boš že dorasla,pol stavkov k sm jih zdele prebrala so totalne otročarije. bf????????? ej ej če se skregaš z bf? ok.sori - se nimam več kej kle za pogovarjat. brez zamere.

faq? kdo je p zdej reku d sm 95 letnik? a to si kr tko nankrt zmisleš?
lj sory če nekaeri razumeo take osebe k se režejo in pomisljo na samomor. če jih ti nea i jzt nmorm pomagat... boš že enkra mogla doumet d jesvet takšn in drugačn.. nekateri pč nmorjo preest več bolečinev seb in se režejo. in ko majo zadost nadijo samomor, čeprou vem, da bi lahk našl kje tut kakšno pomoč.. lohk tut zdravniško al p kj.
okej.. če se nimamo več kj naprej ment..... ampk ne piši d se naj nehajo smilit sami seb, kr jih enostauno ne razumeš! Rolling Eyes
valentix • Od: 21.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: SAMOMOR 29.6.2010 9:59
Urška je čist prou powedla...Citika,sam neki ko si prej napisala
da zarad tega če se skregaš z bff se ne nucaš it rezat al kaj takega...
ojaaa...saj ne veš kolk ena oseba pomeni drugi osebi.lahko ti ena oseba
pomeni velik ena pa malo...js poznam tak primer...in sicer moja bivša
bff se je skoraj rezala zarad mene...js ji nism več hotela bit bff in sva se
skregale...pa sm jo poklicala po telefonu...takrat pa je ona bila že v kopalnici
in držala želetko u roki...če se je skor
rezala zarad mene pomen da sm ji veliko pomenla...sej ti ne morš
vedet čustva drugih...lah je edn ful čustven pa ga
neka stvar ful prizadene,mamo pa tut druge...in ona že nebi ispadla kot
debil al kaj podobnega tak btw...
glej ti sam bodi srečna,da nimaš kakih
težav zarad katerih bi počela kakšne neumnosti...res ti tega ne želim,
da občutiš na lastni koži,kako je ko je,ko hočeš umret,se samo sebe
poškodovat...mogoče si že imela gdaj kakšno težavo zaradi katere si hotela
umret,sam js dvomim...ker te že nebi govorla,da si sam seb smilmo tisti ki
včasih hočemo naredit samomor...
Re: SAMOMOR 29.6.2010 11:55
valentix pravi:
skregale...pa sm jo poklicala po telefonu...takrat pa je ona bila že v kopalnici

sam eno praašanje kok ste stare ?
Re: SAMOMOR 29.6.2010 12:21
Cikita pravi:
valentix pravi:

sam eno praašanje kok ste stare ?

zaka bi blo važn, kolk smo stare? a se o starosti menmo na tem forumu?
*****š kolk sm stara, važn je da mam jzt tako menje kot ga mam o samomorih in teh rečeh, tu nič ne igra vloge starost....... Rolling Eyes
Mravlja • Od: 19.2.2011 • Prispevkov: 6
Re: SAMOMOR 20.2.2011 16:25
Meni se zdi, da je vsak od nas že kdaj pomislil na samomor. Eni večkrat, drugi manjkrat, eni so bol resno razmišljali o tem, drugi pač ne. Ampak vsak je.
Drugače pa mislim, da je samomor res tisto zadnje, ko vse že poskusiš. Ko si že probavaš najti nove prijateleje, poveš nevemkomu da ti je všeč... in ko iz tega nič ne rata, se odločiš za samomor, narediti to prej bi bilo res nesmiselno.
...Ampak rezanje žil in samomor pa res ni isto. Z rezanjem žil samo nakažeš na to, da trpiš. In upaš, da te bo kdo opazil in se pogovoril s teboj. Z samomorom pa pokažeš, da ti niso znali pomagati.
Meni se oboje zdi brezveze. Ker itak je vedno tako da je nekajčasa res bedno, potem pa pride spet nekaj lepega. In potem se to ponavlja...
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: SAMOMOR 20.2.2011 20:15
Ponavad na samomor tuhtajo najstniki,k majo ful problemou in jih nekak neznajo rešt.Ampak tud starejšti pomisljo kdaj na to,k so čist na konc z živci.Ja tud sama sm na samomor pomisla.In rezala sm se.Ampak to nič ne reši.Sicer pa tud tistim,ki naredijo samomor ni nč za zamirit.Majo probleme pa nemorjo nikomur zaupat.Nikomur se nemorjo zjokat na rami,na nikogar se ne morejo obrnt.Nimajo osebe,kteri lahko zaupajo.Učasih je kdo res u krizi in si drugi mislijo ja sej ni nič resnega sej bo cool.Ampak ne ni res!S tem k jih odrivamo stran še bol misljo na to!In tisti ljudje,k govorijo,da so ljudje,k grejo delat samomor butasti v glavo itd. Niso,res niso zbral najbolši pot,ampak so mel že svoj razlog,da to naredijo in zbral so pot,k njim ustreza.In to je važn.Mislili so,da se bojo mel v drugem življenju lepše in ja če po drugi strani gledaš je ubistvu to res.Usi tisti,ki jih ni več,ki so naredili samomor se majo velik bolš,k pa mi tle dol.In ne nočm s tem powedat,da je življenje slabo in da ni lepo!Je lepo,sam naredit si ga morš lepega.Iz leta 2010 poznam 2 primera samomora,2 fanta.... Jokali so za njima,noben pa ni pomislu na to,da jima je gor bolš. In res SAMOMOR NI REŠITEV! Sam,če misli nekdo,da mu bo v drugm življenju bolš je to čist njegova odločitev! Mislim pa,da se še vsejeno splača potrpet v tem kriznem obdobju in prebolet use,ker te v življenju še velik lepega čaka.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: SAMOMOR 20.2.2011 20:21
Mravlja pravi:
Meni se zdi, da je vsak od nas že kdaj pomislil na samomor. Eni večkrat, drugi manjkrat, eni so bol resno razmišljali o tem, drugi pač ne. Ampak vsak je.
Drugače pa mislim, da je samomor res tisto zadnje, ko vse že poskusiš. Ko si že probavaš najti nove prijateleje, poveš nevemkomu da ti je všeč... in ko iz tega nič ne rata, se odločiš za samomor, narediti to prej bi bilo res nesmiselno.
...Ampak rezanje žil in samomor pa res ni isto. Z rezanjem žil samo nakažeš na to, da trpiš. In upaš, da te bo kdo opazil in se pogovoril s teboj. Z samomorom pa pokažeš, da ti niso znali pomagati.
Meni se oboje zdi brezveze. Ker itak je vedno tako da je nekajčasa res bedno, potem pa pride spet nekaj lepega. In potem se to ponavlja...

rezanje žil = samomor (ker si žile ponavad prerežeš z namenom da se krvaviteu nebi ustavla)
rezanje (ne žil) = to kar si ti rekla..

drgačpa je samomor eno tok sebično dejanje.. da ne pustiš nobenmu da ti pomaga.. da jih pustiš same.. weš kok folka bi usen žalval.. kok bi ih mel slabo vest k se do konc lajfa nebi mogl opravičt.. bl sebične stvari nemorš narest res..
Re: SAMOMOR 20.2.2011 20:33
pk4life pravi:
Mravlja pravi:

rezanje žil = samomor (ker si žile ponavad prerežeš z namenom da se krvaviteu nebi ustavla)
rezanje (ne žil) = to kar si ti rekla..

drgačpa je samomor eno tok sebično dejanje.. da ne pustiš nobenmu da ti pomaga.. da jih pustiš same.. weš kok folka bi usen žalval.. kok bi ih mel slabo vest k se do konc lajfa nebi mogl opravičt.. bl sebične stvari nemorš narest res..

Se ne strinjam,samomor ni sebično dejanje,ampak to pot izberejo,kr se jim zdi d jim bo tko najbolš. Drgač pa samomor ponavadi nrdijo tisti,k se nimajo na nobenga obrnt,pa se jim izpowedat se prau,da tle ni nobene sebičnosti. Res ni samomor najbolša pot,sam če folk misli,da jim bo tko najbolš,je to čist njihova odločitu in usaj veš d so srečni. Če pa za svojo srečo poskrbiš,pol pa tle nisi za nič sebičen. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.