moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta

<< | 1 | 2
Jasnaa • Od: 8.10.2010 • Prispevkov: 62
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 14.12.2010 20:22
Shocked Shocked Shocked Shocked

OMG!. Sori ampak tip te ni vredn, tvoja prijatlca pa ne tvojga prjatlsva!. Confused
Jaz bi na tvojem mestu pustila tega tipa, saj si zalužiš bolšga!. Smile
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 15.12.2010 10:10
Hah sei ni bLema... sam tip me ma rd... FuL rd... tko da Ublubu mi je d now meu nč z no tko d Shocked Shocked
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 15.12.2010 16:55
ooo lpo. problem rešen Smile
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 21.8.2011 13:54
no js sm mela isti problem.. celo moja frendica naj je skp spraula pa k da mene ni blo pol zram k smo bli vsi trije skupi in nwm no lahko sm gledala to no k je pač njen brat biu njegov sošolc pa se poznajop od mejhnga pa sm kr spregledala kake take stvari.. zdej se pa sovražta no.. in js pa fant se neč ne pogovarjama glih o njej kr on nima neč proti njej ona pa čist in hoče d grema narazn pa take in mi skos šinfa ga in mi je zlo čudno no.. kr čez noč sta pa čist mim no... tole tvoje je pa še huj no.. ne si zdej zbijat samozavesti glede kilaže pa barve las no jo če si si taka všeč bot take ne pa se zrd tega spreminjat.. njo bi pa zih ubila kr nima nbenga spoštovanja d ti to reče.. prjatlca pa taka men ni no
beax • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 79
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 21.8.2011 14:18
sekica pravi:
no jst mam MaL drugačn Prublemček. Sad
Pač mam eno Ful dobro frednico k se pač malkrat vidva ampak štekava se pa fuLL!
med puLetnimi pučitncam swa se zmenle d pride h men prespat...k je bla veseLica(d bi se kei dugajaL) ... Smile tm je biu pa še moi tip pa sm ju predstawLaa.Smile in pol zvečir k swa šLe sPat tko ona men zin : kua si zdei on misl u men.? Confused
Pa sm rekla d nwm. PA sm ga prašala pa je reku d je čist ok Punca...
In k je ona to zvedla me je uprašaLa d k bi šla midva z mojmu (k swa že 9 mescu skp) narazn d bi ji ga zrihtaLa Confused
nism vedlaa kua nei ji rečem...
in one2 sta skp na busn čakala se je pa ona puštrihala ...
in pol moi men prbije :lase Ma wOOW ... Sad
Men vedno govori d sm LEpa (pa sm drgač grda)
Pa nikol mi ni reku d je na men Kei WOOW .! Sad
pa zdei je una na fb začela use lajkaat ud nega...
pa njegova najlubša glasbena skupina ji je ušeč k ona sPLOH metalskih musk ne pusluša...
HeLp Me...!
Ps. najraj bi jo ubila...pu drug stran je pa še usejen moija frendica... Smile

OMOJBOG,to je pa res "prava" prijateljica ej!!!! kak si lahko bla tih ej .. okej vemo da je tvoja frendica pa da jo maš rada, ampak mislim da bi ji ti hotla najboljše, ker je pač TVOJA prijateljica, ona pa ti hoče ravno slabo , da gresta z fantom narazen , lej povej ji da ti pač to ni všeč al pa neki aveš da bo vedla...
netopane • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 2
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 22.8.2011 12:13
veš kaj jst pravm o ****, da taka k te prevara te ni uredna, tkogih da sploh se ne sekiri, dal bi se tud obratn rečt za tipe, če te prevara te ni uredn, pač kmet, ni kle pogovora, če on resno misl s tabo ti nau kj takega naredu niti pomisu... Člouk k te **** enkrat te bo se 100krat, pa še 100 drugih... Premlada si še za zvezo, ker te use preveč prizadane, in pol si slabe vole, slej kt prej ti bo postal usen za use in bo use eno nočnca Very Happy GL with it
zala123 • Od: 28.7.2011 • Prispevkov: 23
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta 23.8.2011 0:36
zgodba z druge plati
moja best frendicatma fanta pa se tud full stekama veckrat grema sama na kofii
veckrat grema vn skupi itd in vec kdo je ze reku da se mecem po njem pa tud da ji ga hocm spelat sam on je moj frend pa nikol nbi mela kaj z nim tej si rajs dam vrv okol vrata pa adijo svet kopa da nrdim to moji best frendici ceprau sma si fante ucsih podajale pa sma ga na isti vecer kvasale z istiim fantom resnega fanta ji pa nikol neb poskusala spelat

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.