ljubezen na daljavo

<< | 1 | 2 | 3 | >>
Sparkl • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 31
Re: ljubezen na daljavo 21.1.2010 20:33
Hmm ena znanka v družini se je nedavno tega celo poročila z Indijcem, pa tudi sedaj še živita ločeno, saj on dela v Indiji, ona pa v Sloveniji.

Pa jim čisto normalno uspeva. Vidita se kar pogosto, tudi on dostikrat pride v slovenijo na obisk in se mamo kr fajn.
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: ljubezen na daljavo 7.3.2010 0:07
lolipop12345 pravi:
a mislite da je taka ljubezen mogoča'??
preko msnj-ja sem spoznala fanta ki je tko dobr in še rad me ma...
njemu veš da lahko zaupaš, zato ker če mu ne bi bilo za zaupat mi ne bi zaupal najbl žalostnih stvari v njegovem lajfu.....
sicer mi je reku daaa me ma fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul rad..in da me še ne ljubi..ampak če bom tko nadaljevala me bo kmau začel...
pa vsak dan se zgovarjava po msnju po kamerci...in enkrat se je skor zjokou ampak sem ga potolažila.....reku je da ma samo mene u življenju...da sem ga razumela poslušala..itd...in reku je da bi rad z mano biu do konca živlena...=)..leta 2011 je reku da pride k men za poletje al pa za celo leto......
on mi pomen VSE....
in teh 600 km me že ne bo ločl od njega...
edin če bo on tko hoteuu..kar upam da ne......(
pliss povejte mnenja....a je mogoča taka ljubezn na daljaovoo ( ubistvu če se bova mela še rada...kmalu ne bbo več na daljavo, ker bom šla k njemu)

Drgač po moiih izkušnjah js sm mela enga k je biuu ress z delč pa sva se mela tko ress rada pa usee pa je tud pol pršu u slovenijo sam to ni to..men verjem bool da ga čim prej pustiš in pozabš sploh če je iz tujine...js sm mela pač enga iz tujine in sva se kumaad dobr poštekala pa use pa tko lajk 5 mescou sva bla skup poznala sva se pou leta pa čiz usak dan tipkala paa usee..sam k ni znesl..men vrjem prej al slej bo tko...da ti neuš več zdržala al pa on ne...js sm pol spoznala kle enga in se mu res nism mogla upret..in je blo pol tko da sm unga pustala pa mela tega k je saj iz kle...in tud tko č sta 2 skup rabš ga kdai pa loh saj pride pa te ubjame un je pa iz nek dl bogu za ritjo pa nemore pridt usak cajt..js sm tud misnla da bo use ql pa naavaadn pa da bova ceeu lajf skup sam k pol ugotoviš da to ni to in res ni..đabe je...verjem men Wink
katttttt • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 5
Re: ljubezen na daljavo 24.3.2010 22:36
tako izkušnjo sm mela tut jz zdej pred kratkim.. Pač sem še v osnovni šoli in sicer 8. razred in sem stara 13 let in se je en tip name napaliu ki je bil v 2. letniku . Pa tko iz sosedne vasi al kak nej rečem .. podružnce naše vasi.. In pač sva začela hodt pa se nisva nč poznala in ob sobotah so na naši šol mel tekme fuzbala in je on prhajou in tko sva se 1. vidla in pol me je prašu in pol sva začela hodt. On je mel med tednom še 2x treninge na naši šol popovdne tko da sva se vidla.. Potem so usi zvedel in čestital pa to in tko sva en mesc hodila čeprou se nisva velikrt vidla ker ima vsak svoje obveznosti. Ampak klub temu sva se mela ful ful rada. In pol je bil on skus neki žalostn in men je blo bedno ker se mava tok rada sam se nč ne vidva in to naju že ob živce spraula k skus sam mislva na to kdaj se bova vidla. In tko sva še 2 tedna hodila , potem pa mi je povedu da ne bo več teh tekm ob sobotah in da mu tastari težijo nej se iz fuzbala izpiše in potem se nebi nč vidla zato sva nardila konc. Pač men je blo ful hudo,ker sva se mela ful ful rada pa to. k men ne mora pridt k nima prevoza , s kolesom bi , sam ne more ker zadne čase skus dežuje. Tko da je vreme u **** , prevoz u **** , plac u k. , cajt u k. in pač niso primerne razmere. In pol sva se dogovorila če se bova polet večkrt vidla ker bo on skus tle , bova mogoče spet kej poskusla , ker narazn nisva šla zard tega ker sva **** zvezo , ampak ker je zveza **** naju =S Zdej pa ko sva narazn so pa podalšal tekme do aprila . hahaha
lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
Re: ljubezen na daljavo 9.4.2010 0:28
jst mam tako izkušnjo...in je ful teško..najbolj pa kadar dragi ni ob tebi, da bi ga objameš in ga ful potrebuješ...a on je daleč Sad((
nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
Re: ljubezen na daljavo 9.4.2010 15:17
po mojem je možna ljubezen na daljavo..s tem da si ga že tok spoznala da mu zaupaš...
če pa ne...je pa pol mal dvoma v to...pa če neki-če ti laže....ker čez net je vse možno... tud tist k sploh ne pomislš...
pa še ena fora je...al takrt ka se ne pogovarja s tabo gleda za drugo punco...al mu zaupaš???in če on zaupa teb...

to se vpraš...Very HappyVery Happy
dogajajo se pa tud slabe stvari zarad neta..pa tega dreka...
mal bod previdna...in ne preveč naivna...
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
hmm.. 9.4.2010 20:44
jst ti bom tko rekla..pa si misl kar si čš
ti si si ustvarla eno slikco o njem in si zalubleno u to tvojo predstavo..
poznaš ga tko k da bi knigo o nem prebrala k to je le msn..
ne veš kako on v realnem življenju odreagira na stavri..napisat je spt drgač..
preberš kokr teb paše...on moge povzdigne glas ko ti to tko ne prebereš...
marsikšn flk sm spoznala prek msnja in sm bla razočarana pa z nobenim nism ne vem kaj pol mela...ampak so tud izjeme..ampak dejansk mislš da ga poznaš ubistvu ga pa ne...
tko da ti bo tko rekla...na msn loh napišeš kar češ...loh pišeš pa govriš kakršne kol zgodbe...pa se jokaš pa ne vem kaj...k men se ni težk zj zjokat če se hočm...pa sploh ne vem zaka bi se...ampak ni se težk...lahko se dobita..to bi nrdila na tvojmu mestu..ampak takrt bi ga šele začela spoznavat..k mogoč bo pa oddaju tako energijo k ti sploh ušeč ne nebo..
no to je z moje srani upam da si zakapirala ka sm ti hotla povedat...
light • Od: 5.1.2010 • Prispevkov: 28
Re: ljubezen na daljavo 9.4.2010 23:03
Evoga jst mam eno izkušnjo s temi vezami prek msnja no z enim tipom sma se tko začela menit prek msnja no in mi je poslal svojo pixo in mi je bil full lep pa to no uglavnm se menma en cajt na msnju pa mi začne ta tip neki full bluzit kak me ma kao rad pa kak sm lepa pa te fore xD no ok se menma že ena 2 tedna ko mi ta tip reče če bi se dobla in jst b***** naivna sm rekla JA!!!no dobr se zmenma full vse kje pa ob kateri uri se dobima xD No jst pol doma čist nestrpna komi študiram kak bom oblečena pa zrihtana xD no pol pa se končno dobima s tm tipom mislim jst sm pričakovala da bom spoznala enga zlo lepga tipa pa dokaj zgovornega ane no in kaj sm vidla?!?enga navadnga luzerja ko nima osnovnga bontona dobesdn nism vedla kva bi se znim menla kr mi je bil pa res tak bedn da joj bolš da bi šla tisto uro domov spat bi mela več koristi pa kar je najbol Neverjetn ona pixa ni bla niti najmanj podobna oni v živo!skratka naj raj bi mu takrat rekla j*** ** pa šla ampak iz osnovnga bontona sm sm se pol komi menla znim tam počutla sm se pa ko ena neumnica f***!in ta tip mi še zdj skos klika na msnju pa mi neki blefira tako nima pojmu o pojmu.No uglavnm nauk te zgodbe je Ne verjemi vsem virtualnim ljudem na netu kr taki ko se ti delajo neki osladni taki so ponavad največji p*****!!!(seveda pa to ne vela za vse "virtualne" tipe)
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: ljubezen na daljavo 23.4.2010 14:56
no js mam tut eno zanimivo izkušno (: že od vedno sm bla proti ljubezni prek neta. zdela se mi je otročja in nemogoča. pred dvema letoma pa sm na netu spoznala tipa.. začela sva se pogowarjat in se pogowarjala usak dan. klicala sva se in si powedala praktično use.. vedu je za usako malenkost. do njega sm čutla neki posebnga. ne znam povedat. to se je vlekl dve leti. umes sm mela tut tipa, on pa punco. use sva si powedala in loh rečm d sm mu zaupala u nulo. še zj nevem kko je to možno.. ampak je. pred kratkim sva se dubila u živoo. takoj je bla ena kemija med nama.. spet neznam powedat xD mela sva se preeeelopo. obnašala sva se tko kokr d sva že od vedno skp, k brt pa sestra k se sicr zalizujeta p to Very Happy .. s tem tipom sva zj skp. usak viknd prhaja u lublano in mu res use zaupam. tko d js mislm d je ljubezn prek neta mogoča, sam more bit tut stik u živoo. nemogoča se mi zdi p ljubezn samo u slikco in lepe besede =/ treba je človeka POZNT ne pa si narest eno lepo predstavo o njem.
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: ljubezen na daljavo 24.4.2010 16:20
glej..ti povem iz mojih izkušn.. mela sm tipa kje 150km stran od mene . je mal drgač ker mam tm sorodnike in sm učasih tm ampak šeusen misnla sva da bo zveza uredu pa se je podrl..enostavn ni šlo naprej..zdj sva ful uredu frenda in sva se zmenla da enkrat k bova lahko bova skupi kdr bova oba a resno zvezo . tud men prav d me ma ful ful rad in da kdaj se vidva . zdj k se vidva bova srala in to je to . če bova ohranla stike bova pol skp zdj pa itak še nč nemorva..tko da nevem . počaki mal časa da dobi vozniški izpit in tkt boš tud že starejša in ti bojo vrjetno pustil da prespiš pr njemu al pa on pr tebi k se vidta . probita mogoče bo uspel če pa ne pa ne.. life goes on : )
lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
Re: ljubezen na daljavo 23.6.2010 12:08
hvala za vaše komentarje......res nevem kaj naj naredim... :/
Re: ljubezen na daljavo 23.6.2010 14:00
no khm.. ugotovila sm, d lubezn na daljavo ni glih mogoča. oz. je, če se lahko usak dan vidš s tem človekom..
mela sm tipa k je živeu na Jesenicah js pa u Lublani. na začetku je blo use uredu, pol pa je šlo use u k.u.r.a.c. težko je če nemorš človeka objet pa veš da mu je grozn.. ne morš mu v oči pogledat pa mu rečt da ga maš rd. to zame ni tip. to je prjatu (:
to izkušno sm dala skos in morm rečt da sm f.a.kin trpela. usako noč sm jokala... pa sploh nism vedla zakaj. enostauno nism mela ob seb nekoga k mi je velik pomenu. in točn to je bolel.

Nazadnje urejal/a soonck 24.6.2010 17:08; skupaj popravljeno 1 krat
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ljubezen na daljavo 23.6.2010 15:13
soonck pravi:
no khm.. ugotovila sm, d lubezn prek na daljavo ni glih mogoča. oz. je, če se lahko usak dan vidš s tem človekom..
mela sm tipa k je živeu na Jesenicah js pa u Lublani. na začetku je blo use uredu, pol pa je šlo use u k.u.r.a.c. težko je če nemorš človeka objet pa veš da mu je grozn.. ne morš mu v oči pogledat pa mu rečt da ga maš rd. to zame ni tip. to je prjatu (:
to izkušno sm dala skos in morm rečt da sm f.a.kin trpela. usako noč sm jokala... pa sploh nism vedla zakaj. enostauno nism mela ob seb nekoga k mi je velik pomenu. in točn to je bolel.

s temlim postom se pa bol nebi mogu strinjat. točno to te je_be k nemoreš met tiste posebne osebe pr sebi, katero bi lahko poljubu pa jo ob težkih trenutkih objeu al ji pa ouse powedu kar te muč tiste čase. enostavno povedano: ne moreš ji izpovedat svoje ljubezni! in točno to zje_be mlade pare k majo ljubezn na daljavo. pomoje ljubezn na daljavo nemore bit, razen če se osebi usak dan vidta. če se usak tedn vidta to ni nč, kr medtem ma pa lahko en al pa drug drugo/druzga, kar je pa enostavno povedano: varanje. in noben noče tega v svojem lajfu medtem ko je u zvezi. pol pa folk joka pa trpi pa se reže pa nwem kua še use se dela današne cajte k so bli tok zalubleni u to osebo pa jih je ona izneverla pa jih je prevarala al pa zapustila kr je obupala. morde se zdle sliš to use kruto povedano, ampak tko pač je, ljubezen na daljavo pomoje v današnjih časih nemore bit... ni mogoče.

se opravičujem za kruto pisanje, ampak sam izražam svoje mnenje... sorry.[/u]
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 17:35
MilosR pravi:
600 km je pa res mala malca. Res se lahko vidta enkt na tedn al pa dva. Če sta si res všeč pa se ujameta bo šlo. Moja punca je skor 9000 km stran in je nism vidu skor pol leta. Sva bla pa prej pol leta skp in se mava ful rada, tko da se nekak da sfurat.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
9000km ka boš ti prvi slovenc na luni al ka?
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 17:37
babylove pravi:
Em....

No naj vam jst povem svojo zgodbo.....

Res sm spoznala fanta prek neta ,,,, in sm se fulllllllllllll zaljubila vanga ... In on ''vame''
govoru mi je da me zeloooooooo ljubi in da sm njegov lajf...
Pol sm jst mogla v nemčiji k tm zivim ... in sm bila v slo sm za počitnice .... pol sm mu povedala da morem daleč it .... in da ga zeloooooooo ljubim... in da se naj meniva prek neta ... pa prek mobiča .... in da takoj ko bom polvnoletna da bom šla k njim....
Pol res da sva se neki tednov se še prek neta menila... pol sm ga klicala se ni oglasu...
In pol me ša net je bolkeral ....

IN ZARADI NJEGA SM ZBOLELA IN SM U ŠOLI DUBIVALA 4 ,3 KAR JIH NIKOL V ŽIVLJENJU IN SE NISM MOGLA SE Z NOBENIM SE VEČ MENT VSE SM IGNORERALA ŠE DROGERALA SM SE NEKI MESCEV .... POL ME JE FOTER PSIHIJATRA NAJDU IN SM SE MENILA SM USEN SM SVOJ LAJF UNIČLA .... SKUS SM SAMO JOKALA .... FOTER MI JE REKEL DA JE VELIKOV MOŠKI...

NO TO SE MI JE ZGODILO MENI!!!!

IN ŠE VEDNO KO SE SPOMINJAM ME V SRCU ZELOOOOOOOOOOO BOLIIIIIIIIIIIII!!!

KAKO SM SE LAHKO V ENGA SE ZALJUBILA!!!!!

šit eni ste pa res psihiči
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 17:41
MilosR pravi:
S Kitajske. Sj jo res ful pogrešam, ampak prežvet se pa da. Itak, da nisi edina. Je pa res, da včasih preveč pričakujemo od človeka k ga še nismo vidl. Upam, da se ti izide:)

s kitajske?preklet komunist!pa bejž tota živet če ti v sloveniji med tavžnt babami prave ne najdeš.
Shocked Shocked Shocked Shocked kaki kreteni ste eni svaka čast
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 17:55
TheGodSon- s tem se pa nebi strinjala (: poznam veeeeeeeeeeeeeeelik tipou.. kšn luškan, pamtn, intiligentn,itditditd.. ampak JS SI ŠE VEDNO ŽELIM SAM ENGA. tko pač je. in zakaj se nekdo nebi mogu zalubt na kitajskem?? a ni noro no? Very Happy ko se enkrat zalubš, te boli k-u.r.a.c če je okol tebe miljon lepih, pametnih blabla osebic.. tkrt hočš samo enga (;
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:07
soonck pravi:
TheGodSon- s tem se pa nebi strinjala (: poznam veeeeeeeeeeeeeeelik tipou.. kšn lamtn, uškan, pintiligentn,itditditd.. ampak JS SI ŠE VEDNO ŽELIM SAM ENGA. tko pač je. in zakaj se nekdo nebi mogu zalubt na kitajskem?? a ni noro no? Very Happy ko se enkrat zalubš, te boli k-u.r.a.c če je okol tebe miljon lepih, pametnih blabla osebic.. tkrt hočš samo enga (;
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:08
soonck pravi:
TheGodSon- s tem se pa nebi strinjala (: poznam veeeeeeeeeeeeeeelik tipou.. kšn luškan, pamtn, intiligentn,itditditd.. ampak JS SI ŠE VEDNO ŽELIM SAM ENGA. tko pač je. in zakaj se nekdo nebi mogu zalubt na kitajskem?? a ni noro no? Very Happy ko se enkrat zalubš, te boli k-u.r.a.c če je okol tebe miljon lepih, pametnih blabla osebic.. tkrt hočš samo enga (;

ja pa kitajci so komunisti **** no!
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:10
stereotipi!! Mad
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:20
soonck pravi:

pa majkemi da ti tut ne kapiraš!če si greš babo s kitajske rihtat to najbrž pomeni da s to zavestno nardiš.ne pa da se ponsreči zalubiš v eno s kitajske.prej mrš mavo po šoli al pa po šihto al pa po mesto pogledat.
pa tut nvm kk tak tip pol izgubi nedolžnost.
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:21
AmyAmy pravi:
stereotipi!! Mad

ka bi rada povedava?
Re: ljubezen na daljavo 4.9.2010 18:40
se strinjam z AmyAmy (: čis en čedn stereotip. ne štekaš??
ja nwm no sam povedala sm svoje mnenje in se mi neda naprej razpraulat. sam pač pravm, da pr lubezni ni glih tok use zavestno.. če se zgodi, se pač zgodi. in use je mogoče.
Re: ljubezen na daljavo 5.9.2010 19:52
saj se mi smilite srotiji eni Sad Sad Sad
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: ljubezen na daljavo 5.9.2010 22:54
hahahah spet ena tema, k padam v smeh..
svaka vm čast..
tm k una jamra da ji je fotr psihiatra najdu! hahaha kva to prbija ej xD
kdo misliš **** da ti verjame?
in če ma kdo tuki kkšne pametne komentarje je to TheGodSon...
pošten povedan!!!
u'te vi zamerkal po čem so suhe žemle! (:
hahaha iz kitajske (:
**** jz mam punco iz afganistana al iz pakistana sej ne vem točn.. hhahha xD
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: ljubezen na daljavo 6.9.2010 16:35
Jok3r pravi:
hahahah spet ena tema, k padam v smeh..
svaka vm čast..
tm k una jamra da ji je fotr psihiatra najdu! hahaha kva to prbija ej xD
kdo misliš **** da ti verjame?
in če ma kdo tuki kkšne pametne komentarje je to TheGodSon...
pošten povedan!!!
u'te vi zamerkal po čem so suhe žemle! (:
hahaha iz kitajske (:
**** jz mam punco iz afganistana al iz pakistana sej ne vem točn.. hhahha xD

hm kaj tep ni jasn? a se tko nevrjetno sliši če ma kdo punco na drugi strani sveta? mislim no sej ne morš kr rečt da se ne boš zaljubu u enga samo zato ker je iz drugih krajov! zakaj se norčujš iz ljudi ki so se samo lepo razpisal?! če se vsm k so tle pisal to, to zdi normalno potem je nekej narobe s tabo in ne z njimi! pa če že hočš mnenje nam povedat piši vsaj približno normano kr pou usga ne razumm... drugač pa če se ti temu smejiš se kr smej tega ti nobedn ne zamer Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.