emo sux???<< | 1 | 2• pikapikapika
• Od: 26.12.2009
Re: emo sux???
3.1.2010 15:06
Lanikaaa pravi:
pikapikapika pravi:
sam zarad tega ker je zdej emo huudoo so usi ratal..a res gdo vrjame da ma usak 14 letn emo ful neke probleme?brezveze res neki se fulerajo pa hočjo dobit pozornost z rezanjem k so ubistwu sam praske k si jih nardiš z škarjami...jst dam prov čefurjem pa usm k jih zbrcajo če jih kje vidjo..drgač pa mislm da je to sam en glup trend k bo itak kmal propadu...taprawih emotov itak ni weč...pa še te njihove črne čupe čez oči faak..kko sploh kej widjo?pa a misljo da bojo bl neeopazni če bojo oblečeni u črno pa črte pa kockice..sori sam tko se jih še bl opaz....uglawnm EMO suxxxxxxxxxxxxxxxxx
joj ej čim več takih... be več emo tipov zame ostal.^^ XOXO p.s.: zakaj ne pustiš emotov prmir če te tok motjo? ti kr poberi emo tipe če hočš bit u zwezi ti tip hahaha sej jih pustim namer sam napisala sm kar si mislm..jst se sploh neukvarjam z njimi ker je za take budale škoda zgublat cajt • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
3.1.2010 16:16
js nimam nč proti emotom. njihovo življenje. pač nauadn člowk . nč kej tazga. (:
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
3.1.2010 18:20
Lanikaaa pravi:
pikapikapika pravi:
sam zarad tega ker je zdej emo huudoo so usi ratal..a res gdo vrjame da ma usak 14 letn emo ful neke probleme?brezveze res neki se fulerajo pa hočjo dobit pozornost z rezanjem k so ubistwu sam praske k si jih nardiš z škarjami...jst dam prov čefurjem pa usm k jih zbrcajo če jih kje vidjo..drgač pa mislm da je to sam en glup trend k bo itak kmal propadu...taprawih emotov itak ni weč...pa še te njihove črne čupe čez oči faak..kko sploh kej widjo?pa a misljo da bojo bl neeopazni če bojo oblečeni u črno pa črte pa kockice..sori sam tko se jih še bl opaz....uglawnm EMO suxxxxxxxxxxxxxxxxx
joj ej čim več takih... be več emo tipov zame ostal.^^ XOXO p.s.: zakaj ne pustiš emotov prmir če te tok motjo? ti, lanika. ti si ziher 10, 11, 12 let star froc (pa itak vem da boš prišla vun z idejo da si 15, 16, 17 al pa več, samo pomoje da nisi drugač.. emo nemotijo me ljudje, ko majo razlog, za bit želostni. motijo me pa otroci, ko še prav iz plenic niso (ne pravim da sn neka odrasla pa bla bla) pa se že majo za neke emote. grow up! pa če se ti že da prepirat z mano, pa mi s svojimi besedami, ne da boš od vsakega neke prekopirala, povej kaj sploh emo je? P.S. ne pravi, naj jih pustim na miru, ker živimo v demokratični državi, pa mam pravico met svoje stališče, pa ga zagovarjat • LZyMN
• Od: 29.11.2009
3.1.2010 19:08
sam neki bi reku. niso vsi emoti k majo ''frizurco cez oci'' • Soundbox
• Od: 23.11.2009
4.1.2010 2:50
legenda91 pravi:tisti k tok zagovarjate te boge emote an k so nadnaravno obdarjeni z čustvi in lepoto pričesk, kaj pa ko vidite tipa u beli trenirki pa lasmi namazanmi z gelom? boste rekli glej ga čefurja.. zakaj tko?? lohk da je navadn člouk, ki ima ful velike probleme in je ful čustven pa se rad pač tko oblači..
word • ...<3
• Od: 4.1.2010
4.1.2010 18:13
jz mislim d se emoti na nek način mečejo vn. kao hočejo bit neopazni sam s svojim stilom izstopajo. sei če si žalostn pa se režeš pomeni d se že morš tut oblačit tko k emo? pomojem ma velik ljudi večje težave kot emoti. pomoje pa veliko emotov sploh nima nekih posebnih težav. so le najstniki, ki rabijo pozornost. drugač pa je emo stil že tuk razširjen d če bi bli usi s tem stilom pravi emoti bi mogl bit že pol pou slovenije depresivne. mislim da je ta stil krneki.
sam moje mnenje • pikapikapika
• Od: 26.12.2009
4.1.2010 20:52
miaTHEshoe pravi:
Lanikaaa pravi:
pikapikapika pravi:
joj ej čim več takih... be več emo tipov zame ostal.^^ XOXO p.s.: zakaj ne pustiš emotov prmir če te tok motjo? ti, lanika. ti si ziher 10, 11, 12 let star froc (pa itak vem da boš prišla vun z idejo da si 15, 16, 17 al pa več, samo pomoje da nisi drugač.. emo nemotijo me ljudje, ko majo razlog, za bit želostni. motijo me pa otroci, ko še prav iz plenic niso (ne pravim da sn neka odrasla pa bla bla) pa se že majo za neke emote. grow up! pa če se ti že da prepirat z mano, pa mi s svojimi besedami, ne da boš od vsakega neke prekopirala, povej kaj sploh emo je? P.S. ne pravi, naj jih pustim na miru, ker živimo v demokratični državi, pa mam pravico met svoje stališče, pa ga zagovarjat hahah legeeeenda • Soundbox
5.1.2010 14:59
zakaj ni emotov nad 20?
ker do takrt že pogruntajo da je to en bullshit in totaln nesmisu. • ...<3
5.1.2010 15:13
Soundbox pravi:zakaj ni emotov nad 20?
ker do takrt že pogruntajo da je to en bullshit in totaln nesmisu. se čizz strinjam • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 1:44
Fak it - Emoti so totalno sfaljeni ljudje. Še posebej s tistim rezanjem • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 14:54
I'm sitting on the fence. proTi njim nimam nč, ne moTjo me, sm je pa res, de zDej sebe in svoje probLeme obešajo na veLk zvon in pousoD je neki od emoTu. pa emo kitty, emo nwm kaj...
sm tisti, ku praute, de emo sux, morTe pa priznaT pu eni sTran, de so ti emo pasovi, emo frizure pa tu cooL. tku de pusTmo emoTe nej živijo, sej so tut ljudje, emoTi pa se nej mau manj izpostauLajo (: • Insane
• Od: 12.7.2009
22.1.2010 21:06
emo sux!
kot je že en reko.. če si kdo upa kaj 'drugačnega' oblečt so to metalci, gothi, punkerji.. ne pa neki jokcavi emoti.. prej so bli čist normalni. potem pa en tupač postavil neka 'pravila' kot; emo se mora rezati, emomora biti žalosten.. in vsi ki so se imeli za 'nekaj več' so to naredili in postali žalostni, se začeli rezat. si puščali laske čez oči.. ma daj. wtf? a bo to on pameten človek naredo? noot! če pa gledaš tak že.. a je ker emo pameten? noben! mislim zaničujejo življenje.. eni stradajo, umirajo zaradi takih in drugačnih bolezni, trpijo nevem kako grozne izgube.. tile bedaki bi se pa jokcali zaradi stvari da te kap ukne. get a life! • ...<3
23.1.2010 15:06
Sparkl pravi:Fak it - Emoti so totalno sfaljeni ljudje. Še posebej s tistim rezanjem
hahaha ja se strinajm =D • Blueberry13
• Od: 30.6.2010
30.6.2010 11:23
miaTHEshoe pravi:
Lanikaaa pravi:
pikapikapika pravi:
joj ej čim več takih... be več emo tipov zame ostal.^^ XOXO p.s.: zakaj ne pustiš emotov prmir če te tok motjo? ti, lanika. ti si ziher 10, 11, 12 let star froc (pa itak vem da boš prišla vun z idejo da si 15, 16, 17 al pa več, samo pomoje da nisi drugač.. emo nemotijo me ljudje, ko majo razlog, za bit želostni. motijo me pa otroci, ko še prav iz plenic niso (ne pravim da sn neka odrasla pa bla bla) pa se že majo za neke emote. grow up! pa če se ti že da prepirat z mano, pa mi s svojimi besedami, ne da boš od vsakega neke prekopirala, povej kaj sploh emo je? P.S. ne pravi, naj jih pustim na miru, ker živimo v demokratični državi, pa mam pravico met svoje stališče, pa ga zagovarjat Folk zdej misl da če ti je emo stil ušeč to pomen da si zaje** svoj lajf in da s tem stilom hočš to pokazat usm ukol sebe.. to ni res, ker se večina ponavad najstnikov odloč za ta stil samo zato, ker so jim naprimr ušeč ubleke k jih emiči nosjo, al pa čupe al pa kaj jst vem kaj.. sam ne zdi se mi pa zdej prou da jih zato vs "not emo" folk zaničuje,... Prouzaprou je zdej že nekakšen stereotip, da če si emo pa to pomen da se režeš,.. nehte s tem k sm prepričana da ma usak med vami nekakšen stil, ki pa nekomu drugmu pač ni ušeč in kaj zdej? a se boš zato spremenu stil? se mi zdi da ne.. emo stil pač bo ostal in vedno se bojo najdl ljudje k jim bo stil ušeč---tut men je biu.xD Kar se tiče pa tebe----miaa emo pomen emotional kar pomen "biti čustven". • RoaRx3
• Od: 4.3.2010
30.6.2010 22:07
Jzt rečem sam tkole:
Emoti, ampak ne samo ti, tudi hipiji, vamp kidi, goth people itd. me ne bojo nikol motli! Jzt mam svoj lajf in me more zanj skrbet ne pa, da se umešavam v lajf drugih. Res je, da imam svoja mnenja kot npr.: da rezanje samega sebe ni dobro. Vendar če si oni tko želijo naj bo. Mene nemoti ker se tudi ne zanimam za njih. Glede teh emo / scene čupc je pa tko, da so mi ušeč in sem se tudi sam ravno danz tko postrigel. Pa naj rečejo drugi whatever, men je ušeč. Ajde usi. • Soundbox
1.7.2010 1:11
najbl mi je pa smešn da se neka subkultura imenuje po neki taki splošni stvari.. vsak človek je čustven..
• RoaRx3
• Od: 4.3.2010
1.7.2010 10:45
Ni nujno, da si emo sam zarad čupe pa oblačil onih dark. <.<
Jzt mam tud tako čupo, pa nism kr emo. Je pa več teh stvari povezanih z emo: -Emo moda / scena (jzt naprimer. -Emo glasba -Pa prava emo subkultura. Mi mamo na šoli povno punc in fantov ko se takole oblači pa se: -NE REŽEJO -NE POSLUŠAJO EMOCORE / EMO GLASBE -IN SPLOH NISO EMO |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.