Paranormalno

<< | 1 | 2
klepetulja • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 22
Re: Paranormalno 23.12.2009 19:55
film je dejansko bedn-.-'' vrjamem da se to res lahko dogaja ampak mene ni prestrašlo al pa kaj..skoszi ceu film sem zehala ker je dolgočasen-.-
pLaying • Od: 24.12.2009 • Prispevkov: 4
Re: Paranormalno 24.12.2009 17:29
simpleeboran pravi:
a mi lahko kdo pove kakšen je konec? bi lepo prosila za opis (:
huala <3

aam ja pač na koncu se teej babi zmeša, pa zakolje svojga fanta. pol pa 3 dni skup sam sedi ob postli pa se ziblje sem & tjaa, pa drži nož v roki, majco ma pa krvavo. pol pa pridejo kiflci pa jo ustrelijo. ><
pol k se film konča, pa napiše; V spomin na Kate & Micah. tko d ja. ><
finta u filmu je pač to, da se vse sm zard njee to dogaja. & pol Micah na podstrešju najde sliko od Kate, k je bla še majhna. k so še živel v prejšnji hiši. fora je pa u tem, d jim je kao cela bajta pogorela & ni nč ostal ><
meen ni nvem kko grozljiv film -.-
limoncello • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 17
Re: Paranormalno 24.12.2009 23:16
pLaying pravi:
simpleeboran pravi:
huala <3

aam ja pač na koncu se teej babi zmeša, pa zakolje svojga fanta. pol pa 3 dni skup sam sedi ob postli pa se ziblje sem & tjaa, pa drži nož v roki, majco ma pa krvavo. pol pa pridejo kiflci pa jo ustrelijo. ><
finta u filmu je pač to, da se vse sm zard njee to dogaja. & pol Micah na podstrešju najde sliko od Kate, k je bla še majhna. k so še živel v prejšnji hiši. fora je pa u tem, d jim je kao cela bajta pogorela & ni nč ostal ><

a ni štos filma da je ta **** ceu lajf mela blis sebe tega demona al karkol je že in da jo je hotu ubit k je bla že mejhna..kr umes se s tipom skregata kr mu ni hotla povedt kaj je blo u preteklosti..drgač ta zgodba je bla predstaulena kšn let nazaj u oddaji haunting.. in so tm razložil da je ta **** k je bla mejhna klicala višje sile al neki tazga in da se ji je pol use maščeval..
TheSecondOne • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 20
Re: Paranormalno 25.12.2009 15:25
Drugač ma ta film 3 različne konce. Film ni neki ful strašn, sam če pomislš da je posnet po resničnih dogotkih ti pa kr mal bed rata. Drgač se ša takšne stvari loh usakmu zgodijo k se igra z višjimi silami. poznam prjatlco... In res ni dobr se s tem igrat.
pikapikapika • Od: 26.12.2009 • Prispevkov: 11
Re: Paranormalno 26.12.2009 13:09
FILM NI POSNET PO RESNIČNIH DOGODKIH!

drgač pa ni strašn,dobijo te edin na foro na začetku k mislš da sta to res dva doma posnela..drgač so pa velik bolše pa bl strašne grozlivke kokr tale.
film posnet za ful mal keša,zarad reklame so pa ful zaslužl...
brezweze..
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Paranormalno 26.12.2009 17:12
^^ ubistvo je to res en sam doma posnel za foro, pol ga je pa dal na filmski festival pa je vido toti režiser steven spielberg, ki je pač ful dobri in je tak uspel.. (:
Re: Paranormalno 26.12.2009 20:12
PorceLan pravi:
^^ ubistvo je to res en sam doma posnel za foro, pol ga je pa dal na filmski festival pa je vido toti režiser steven spielberg, ki je pač ful dobri in je tak uspel.. (:

To je posnel Oren Peli. Snemal je v LASTNI hiši. Proračun filma je znašal 15.000$.
Kolikor vem, je vse kar ma Spielberg s tem filmom veze to, da je Orenu predlagal drugačen konec, ker se mu prejšnji ni zdel OK.
Film je kar uspešen glede na to, da je zaslužu že več kot 100 milijonov $.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Paranormalno 26.12.2009 21:04
rakun pravi:
PorceLan pravi:

To je posnel Oren Peli. Snemal je v LASTNI hiši. Proračun filma je znašal 15.000$.
Kolikor vem, je vse kar ma Spielberg s tem filmom veze to, da je Orenu predlagal drugačen konec, ker se mu prejšnji ni zdel OK.
Film je kar uspešen glede na to, da je zaslužu že več kot 100 milijonov $.

ja saj sem rekla da je en posnel sam doma. spielberg itak "vsak" film naredi v "uspešnico" že zaradi svoje znanosti.. v filmu je pač videl nekaj novega kar se mu je zdelo zanimivo.. (: neki sem prebrala da ma baje 3 različne konce ja, jas sem gledala tistega kjer ona omori samo njega in je konec, sem pa vidla da ste eni tu pisali da se še sama na koncu ubije.. neveem jas (:
Re: Paranormalno 27.12.2009 14:07
limoncello pravi:
pLaying pravi:
simpleeboran pravi:
huala <3

a ni štos filma da je ta **** ceu lajf mela blis sebe tega demona al karkol je že in da jo je hotu ubit k je bla že mejhna..kr umes se s tipom skregata kr mu ni hotla povedt kaj je blo u preteklosti..drgač ta zgodba je bla predstaulena kšn let nazaj u oddaji haunting.. in so tm razložil da je ta **** k je bla mejhna klicala višje sile al neki tazga in da se ji je pol use maščeval..

mah jaa. pač meen ni nč groznga. ^^
LonaaLoveSummer • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 40
Re: Paranormalno 27.12.2009 22:14
Nooo drgač iee čis udvisn kok se bojiš sam ies se ful pa smo šli u kino gledat pa ceu film smo bli tih poj nek u sred smo se režal nakonc pa čis tazadn prizor zacvill...men ni biu film neki wow grozngaa Very Happy
LollyPop2 • Od: 1.6.2009 • Prispevkov: 16
Re: Paranormalno 27.12.2009 22:21
dons sm gledala pa sm se uživela in je res supr men no...
Daisy • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 30
Re: Paranormalno 28.12.2009 16:49
men je ful supr pa če je posnet po resničnih dogodkih al ne.. pač res film u nulo, napeto, tut če ni po resničnih dogodkih sta ful ful dobr zaigrala micah pa katie ne.. res splača se pogledat .. sicr men ni biu nekak ful strašn no.. sam se je nekaj dogajalo, pa se ni končalo s srečnim koncem kot večina ameriških filmov.. kul je ja, vredn ogleda
JUSTaKID • Od: 28.12.2009 • Prispevkov: 17 • Kraj: nekje daleč XD
Re: Paranormalno 29.12.2009 10:16
... gleam odlomek za film si mislim SUPERCA Laughing , k ful rada gleam grozlivke z duhovi... gledam film PA BEDA OD BEDE, men je ful bedn pa nwm ka ga vsi kr neki hvalijo na naši sql... jao kk je grozn pa take... Rolling Eyes ... k men ni mau se vrata premikajo pa take fore... škoda cajta za to grozlivko res, raje si oglejte kakšno boljšo, kr ta je res bedna!
Ampak to je sm moje mnenje Wink
Re: Paranormalno 29.12.2009 13:31
glede na to kak so ta film prikazovali bo mogo bit res WOU .. ampak nič od tega.. sploh ni nič takega .. ampak vsaj všeč mi je blo da ni biu tipičn konec da bi bila srečna ampak sta umrla Smile ( vsaj nekaj Wink )
new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Re: Paranormalno 29.12.2009 14:50
...jest sm pa sm kokr tolk noči gledala, tko k sta spala pa je kamera snemala..drgač tizga k je blo pa podneu sneman pa nism, razn takrt k sta skup posnetke gledala...
...jest drgač ful ne maram grozlivk gledat.((souražm ih))...sm to sm pa mau pogledala ka me je zanimal kai je kei notr posnet...
..res je blo nekje mau bl grozn...konca pa rai nism gledala...k pol še tri dni skup neb mogla zaspt...zato smo mi pa drugi povedal.(:

...sm to mi sploh ne deluje k film...bl kukr en dokumentarc, no tko nekak
Lanna • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 10
Re: Paranormalno 6.3.2012 20:43
Ja jst mam ful rada gruzliuke pa tko,sam tega se mi pa ne da gledat,ker sm ful takih komentarjeu slišala,da morš ful doug čakat da se kej zgodi pa da se pou filma sam neki vrata udpirajo pa da je slaba grafika.pa še to,da use strašne prizore dajo v trailer,kjer film zgleda res najaći,očitno pa ni.Very Happy[/b][/quote]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.