SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?!

<< | 1 | 2 | 3 | >>
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 14:07
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
ja jas sem samo misla da se boš pač fajn počutla, ker če to nebi bil tvoj stil pol pač.. (:

ja kaj mozole maš al kaj (:
saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš.

korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom

ja no, jas nimam glih s tem problemov samo jih ma kolegica pa ji nea glih kaj preveč prekrije.. (: itak je pa vse odvisno od proizvajalca pa oblike (tubica/šminka) (:

ah ja tola je use **** xD težko je biti lep

Razz težko je met prave pripomočke za vizualno lepoto (:

hmmm to je že zakomplicerano pripovedovanje btw kk ti ie ime?
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 14:38
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
ja jas sem samo misla da se boš pač fajn počutla, ker če to nebi bil tvoj stil pol pač.. (:

ja kaj mozole maš al kaj (:
saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš.

korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom

ja no, jas nimam glih s tem problemov samo jih ma kolegica pa ji nea glih kaj preveč prekrije.. (: itak je pa vse odvisno od proizvajalca pa oblike (tubica/šminka) (:

ah ja tola je use **** xD težko je biti lep

Razz težko je met prave pripomočke za vizualno lepoto (:

hmmm to je že zakomplicerano pripovedovanje btw kk ti ie ime?

pripovedovanje ja Razz
brina, tebi? (: (zakaj to Very Happy )
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 17:09
ammm jst sm saša
ma ne sma ko prašam ane d wem z kom se sploh pogovarjam xD
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 20:13
pupaa94 pravi:
ammm jst sm saša

ahaa heh (:
torej kdaj misliš it v šoping? Very Happy
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 20:17
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
ammm jst sm saša

ahaa heh (:

hmmm z frendicam k se bomo zmenle upam da čimprei:D
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 20:25
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
ammm jst sm saša

ahaa heh (:

okej (:
drugače si pa lahko elle kupiš pa boš vidla kaj je zaj v modi (:
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 20:30
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
ammm jst sm saša

ahaa heh (:

okej (:
drugače si pa lahko elle kupiš pa boš vidla kaj je zaj v modi (:

<adej tist k po revijah kažemi je dost stvari ful grdih pa načičkanih xD
no k smo že tok užgal tole temo amm... pa morm prašat še to a ma še kera ful lektrične lase jst nevem kaj nej nrdim z nimi skos so naelektrene
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 21:01
mislim da obstaja prav en sprej proti naelektrenosti.. nevem sicer od koga ampak, ampak lahko vprašaš (:
meni se ponavadi naelektrijo če mam suhe, pa si jih pošpricam z glisskurom pa je vredu.. lahko pa tui da je kaj od fena odvisno..
sploh pa tisto ko greš kdaj v trgovine, pa si kaj probaš, jas vedno priem iz garderobe ko strašilo, ker se mi te naelektrijo tudi.. =S (:
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 21:09
Tri kile pudra pa Ceco na telefonu.. boš takoj začutla kaj še rabš Wink
Karakterja tuki ne rabš, tko da maš eno velko skrb manj..
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 23:40
Soundbox pravi:
Tri kile pudra pa Ceco na telefonu.. boš takoj začutla kaj še rabš Wink
Karakterja tuki ne rabš, tko da maš eno velko skrb manj..

hmmm ceca...hahaha ona ma velke joške veš pa dej to je balkan torej je use srebro i zlato xD
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 12.12.2009 23:40
PorceLan pravi:
mislim da obstaja prav en sprej proti naelektrenosti.. nevem sicer od koga ampak, ampak lahko vprašaš (:
meni se ponavadi naelektrijo če mam suhe, pa si jih pošpricam z glisskurom pa je vredu.. lahko pa tui da je kaj od fena odvisno..
sploh pa tisto ko greš kdaj v trgovine, pa si kaj probaš, jas vedno priem iz garderobe ko strašilo, ker se mi te naelektrijo tudi.. =S (:

jaaaaaaaaa to tut pr emn rpou žiucera to xd
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 14.12.2009 19:29
sam morš vedt,da če si nawajena na športne cune da se en cajt neboš fajn počutila v čist neki druzga...zto bolš d greš počas...zdj odwisn kok športn si oblečena,k use kr ti pade na pamet nemorš nase navlečt ane.razn če ti je ful všeč ta drug stil,se boš kmal nawadla.js npr.še wedno ne morm oblečt unih hlač na koren k mi niso ušeč niti nwem če bi mi pasal.js mam še wedno une hlače na zvonc pa adidas bele čevle une ožje bl.pa črno bundo k je na zun material kt svila na videz...in mi je čist ql tko...pa še tut nwem ful mi ni za kake petke pa to fensi k nism wajena in čist ql mi je tko.za tipe mi je pa itk wseen k mam swojga xD stara sm 18 p stojim za tem d oblečem kar mi paše,ne pa kr majo drugi.in tko je najbolš za vse,važn d je teb ql.pa še to k prawte da če si bl majhn d je težje...po mojm ni,pač maš drugačne kroje...nemore wsem wse pasat.
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 14.12.2009 21:25
anchycka pravi:
sam morš vedt,da če si nawajena na športne cune da se en cajt neboš fajn počutila v čist neki druzga...zto bolš d greš počas...zdj odwisn kok športn si oblečena,k use kr ti pade na pamet nemorš nase navlečt ane.razn če ti je ful všeč ta drug stil,se boš kmal nawadla.js npr.še wedno ne morm oblečt unih hlač na koren k mi niso ušeč niti nwem če bi mi pasal.js mam še wedno une hlače na zvonc pa adidas bele čevle une ožje bl.pa črno bundo k je na zun material kt svila na videz...in mi je čist ql tko...pa še tut nwem ful mi ni za kake petke pa to fensi k nism wajena in čist ql mi je tko.za tipe mi je pa itk wseen k mam swojga xD stara sm 18 p stojim za tem d oblečem kar mi paše,ne pa kr majo drugi.in tko je najbolš za vse,važn d je teb ql.pa še to k prawte da če si bl majhn d je težje...po mojm ni,pač maš drugačne kroje...nemore wsem wse pasat.

hmmm zlo logično sam bom mal spremenila rada imam izzive =) waaa hlače na zvonc ti si naša bejba jst tut ne nosm na kurenčk dzej k je to in mam pol une k so ravn kroj kr kuren mi ne putegne xD
hil4ry • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 29.12.2009 23:44
mislim zakaj bi sploh menjavala stil? kaj je narobe s tem da se oblačiš komot in kar tebi paše? ok nima veze.

po mojem mnenju bi morala imeti v omari.
-plašček
-če gledamo letošnje trende: črn blazer, usnjeno jaknco
-balerinke
-teniske (ne neke nike ampak lacoste, neki u tem stilu)
-čevlje z visoko peto KI NE SMEJO BIT U NOBENEM PRIMERU ŠPIČASTI!!!!!!!! (najbolše črni)
-škornje (priporočam usnjene, ker s semišem so sami problemi Very Happy)
-LBD (little black dress)
-kavbojke (dovol ozke da jih lahko daš v škornje in nosiš na visoke pete)
-cardigan (jopca al neki u tem stilu, najbolše črna)
-bodi/bluza
-absolutno moreš imet tudi uredu spodnje perilo (priporočam svilo)
-navadna črna majca
-torbica najbolše črna. (moja naj chanel 2.55)

glede make upa in las:
en dober puder (tekoči)
maskara
barvica za oči (priporočam sivo namesto črne Wink )
in šminka/gloss
ostalo pa kot hočeš.
krtača z naravnimi ščetinami
obročki/traki za lase
pomoje je to to Very Happy

uhhh. še bi se našlo. mi je pa pomagau ta seznam ugotovit kam js usako leto vložim par tisoč eurou XD (useno mi ni žau) ;P
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 29.12.2009 23:47
underberg pravi:
evo ti kr povem, ker men pa to ful ni ko so ene kr tk neki navlečene, mam tut rad eleganco Very Happy so pa tut nekatere ko so ful bombe Very Happy
evo da kr začnem od odspodi:D
Morš met neke spodobne čevle, kake špičake s petko pa to, odvisn kk si cela obleče pa ne gre use križem skup.
Pol za hlače so kake kavbojke, morjo bit pa oprijete, ne sme kr tk neki viset, lahk še pa kej bol elengatnga. Priporočliva je tut kaka minika, lahk oprijeta, al pa tut one na šroko ko so. Za zdej pozimi bi pršl prav kaki štunfi u stilu minike, pa tak mal pisani bi lahk bli. Pa tu zram minike grejo še grejo špičaki.
Zgorn del pa oprijete majčke, poleti bol pomanklive majčke Very Happy, zdej pa pač tte bol zimske, neki takega, pač kar ti paše pa da te ne bo zebl Very Happy Lahk pa tut srajca, ti bi mogoč tut pasala. Pol še pa eno fajn jakno.
Evo tk si js to predstavlam, pa ko vidim kake take pa pol gledam pa ka bi se še dal zbolšat pa to Very Happy
Sam to bi mogu js prvo te videt pol pa govrit, ker pač usakmu pa ne paše use. Pa fajn bi blo da si mogoč mal bol visoka, ne tk ko zdej ko so use tam pr 150, da maš uredu postavco pa bol temnolasko, ker barva elegance je črna oz. bol temna. Tk da če si temnolaska, pa mejčeken višja si nareta za to, če ne je pa mal težje kej zlo elegantnga naredit iz tebe. Lahk se še pa zmeri zlo dober zrihtaš.
Pa sj u trgovini majo dost robe pa povej ka holeš pa ti bojo pomagal, morš it pa u pravo trgovino.
Pa uso srečo pr tem Wink

ZRAVEN MINIKE GREJO ŠPIČAKI???? upam da se ****š Wink ker to niti prib. ne drži. sicer pa špičasti čeulji so že davno iz mode.
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 29.12.2009 23:49
hil4ry pravi:
mislim zakaj bi sploh menjavala stil? kaj je narobe s tem da se oblačiš komot in kar tebi paše? ok nima veze.

-plašček
-balerinke
-čevlje z visoko peto KI NE SMEJO BIT U NOBENEM PRIMERU ŠPIČASTI!!!!!!!! (najbolše črni)
-bodi/bluza
-navadna črna majca

glede make upa in las:
en dober puder (tekoči)
maskara
in šminka/gloss
ostalo pa kot hočeš.
obročki/traki za lase

uhhh. še bi se našlo. mi je pa pomagau ta seznam ugotovit kam js usako leto vložim par tisoč eurou XD (useno mi ni žau) ;P

wow to ap je enih stavri hmmm...ke nje začnem?
sam veš neki mi ne ratuje sm bla u štacuni gledma same lepe modne elegantne cotke take za finočke in najdm nek ene strgane kavbojke ful so ble uredu mogle so bit moje
AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 30.12.2009 23:03
huuh to pa je projektt Smile

predlagam da oblečeš kavbojke na ''korenček'', ki naj bodo kar precej oprijete saj poudarijo tvooje noge Razz, majčko, ki je lahk tud bolj na tvoje telo sam vem da ni glih fajn če je use tko stisnjeno Confused. ne oblači si majčke ki imajo velike izreze in so zlo široke Exclamation . no prihaja moj najljubši del Very Happy
MODNI DODATKI IN ČEVLJI:
jaz izbiram modne dodatke tko da pašejo zravn k tistemu kaj imam oblečeno. AMPAK: ne bodi preveč obremenjena če npr. nimaš modre ogrlice zraven k modrim kavbojkam ali majčki, saj veš da se vsakemu oblačilu poda črna barva. predlagam tudi uhane (če jih nosiš), ki naj bodo uni veliki saj te naredijo zlo elegantno ( vem da te bodo mogoče bolela ušesa, ampak za lepoto je treba potrpeti Laughing ).
ČEVLJI: zdaj v zmiskem času ti predlagam ''majhne škorenjčke'' (nisem našla pravih besed Laughing) to so tisti ki ne segajo do kolen. predlagam da si kupi škorenjčke ki so sive, črne, rjave barve lahko pa jih tudi kombiniraš z bundo ali plaščem. V plašču boš izgledala bolj elegantno, seveda Smile.

UPAM DA TI BO MOJ NASVET KAJ POMAGU Very Happy
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 30.12.2009 23:43
AmandaBynes pravi:

predlagam da oblečeš kavbojke na ''korenček'', ki naj bodo kar precej oprijete saj poudarijo tvooje noge Razz, majčko, ki je lahk tud bolj na tvoje telo sam vem da ni glih fajn če je use tko stisnjeno Confused. ne oblači si majčke ki imajo velike izreze in so zlo široke Exclamation . no prihaja moj najljubši del Very Happy
MODNI DODATKI IN ČEVLJI:
jaz izbiram modne dodatke tko da pašejo zravn k tistemu kaj imam oblečeno. AMPAK: ne bodi preveč obremenjena če npr. nimaš modre ogrlice zraven k modrim kavbojkam ali majčki, saj veš da se vsakemu oblačilu poda črna barva. predlagam tudi uhane (če jih nosiš), ki naj bodo uni veliki saj te naredijo zlo elegantno ( vem da te bodo mogoče bolela ušesa, ampak za lepoto je treba potrpeti Laughing ).
ČEVLJI: zdaj v zmiskem času ti predlagam ''majhne škorenjčke'' (nisem našla pravih besed Laughing) to so tisti ki ne segajo do kolen. predlagam da si kupi škorenjčke ki so sive, črne, rjave barve lahko pa jih tudi kombiniraš z bundo ali plaščem. V plašču boš izgledala bolj elegantno, seveda Smile.

na preprost način ful odbr izgled to mi je ušeč=)

ok še ena težava kaj pa make up?? kok debelo kaka farba gre name?
fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
če hočš elegantno 31.12.2009 0:53
amm. tisto kar je blo prej omenjen je blo use bolj sexi.
jzt naprimer se oblečem tko da si dam neke barvne žabe in pol nek tak daljši pulover da ti pride do sredine meč. u mangotu pa zari pa tm se take dobi. in pol neko velko črno torbico mam za zvezke in to. za čevlje pa mam sfejkane ugg pa tiste ko se dobi v h&m. tiste nizke ko so podobn ko allstarke.
glede modnih dodatkov ne komplicirij. kšn hud obročk in toj to ^^
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 6.1.2010 18:16
pupaa94 pravi:
AmandaBynes pravi:

MODNI DODATKI IN ČEVLJI:

na preprost način ful odbr izgled to mi je ušeč=)

ok še ena težava kaj pa make up?? kok debelo kaka farba gre name?

no na make up sm pa pozabla. se opravičujem Wink
predlagam da si namažeš trepalnice z maskaro saj ti poveča volumen tvojih trepalnic in če želiš si lahko namažeš oči tudi z barvico. nikoli ne uporabljaj črne barvice saj so tvoje oči potem še manjše. Exclamation najlepše je če si oči namažeš samo z maskaro in mogoče še 2 x prevlečeš oči da se trepalnice še podaljšajo. za ustnice predlagam labelo Razz ker so tvoje ustnice dlje časa sijoče. lahk pa tudi kak glos ( jst uporabljam takega ki je take barve kot ustnice [PRIBLIŽNO] saj rjavi npr. men ni tko všeč in se mi ne paše ). aja.. če želiš si lahko na lička daš malo rdečila, sam ne preveč, k boš potem ko Barbie Smile ali kaj hujšega Very Happy .

mislm da to kar sem ti predlagala ni preveč sexy ampak v tem zgoraj naštetem se poudari tvoja lepota, tvoje obline in bla bla bla Razz

UPAM DA TI BO MOJ NASVET PRIŠEL PRAV Wink
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 28.1.2010 22:23
pupaa94 pravi:
hil4ry pravi:

-plašček
-balerinke
-bodi/bluza
-navadna črna majca

glede make upa in las:
en dober puder (tekoči)
maskara
in šminka/gloss
ostalo pa kot hočeš.
obročki/traki za lase

wow to ap je enih stavri hmmm...ke nje začnem?
sam veš neki mi ne ratuje sm bla u štacuni gledma same lepe modne elegantne cotke take za finočke in najdm nek ene strgane kavbojke ful so ble uredu mogle so bit moje

oprosti ker malo pozno odgovarjam...
ma realno gledano imam kr veliko zalogo oblačil ja Razz ampak tudi dobra kombinaija je pomembna pri menjavi stilou veš Very Happy tko da tui kašne strgane kaibojke pašejo umes Razz
js jih mam kr dosti, pa tui kašno felpo, uničene teniske,...
manDariina • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 42 • Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 28.1.2010 22:28
jst se oblačm sk8.border pa se nemislm spreeminjat ker mi je tko ušeč..nočm bit zej tm ena barbika?k to pač nism jst;D
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 28.1.2010 22:34
manDariina pravi:
jst se oblačm sk8.border pa se nemislm spreeminjat ker mi je tko ušeč..nočm bit zej tm ena barbika?k to pač nism jst;D

Tko se goovori!! Very Happy

no saj jst se oblačm še zmerno ''elegantno'' sam mogoče se iz mojega nasveta razbere glih obratno in pride ven ena pink stisnjena barbiika Razz Razz
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 29.1.2010 19:34
a ve kera kje bi loh kupla kšn plašč ?
pa pomožnosti u lj. kšn rudnik al pa BTC
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?! 4.2.2010 18:17
durex pravi:
a ve kera kje bi loh kupla kšn plašč ?
pa pomožnosti u lj. kšn rudnik al pa BTC

si pogledala v zari?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.