Hip-Hop, R&B, Rap.<3<< | 1 | 2 | 3 | >>
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Hip-Hop, R&B, Rap.<3
30.11.2009 17:27
RAP4LIFE pravi:
005 pravi:
No tuu pa napišiTe kire pesmi od naštetih treh zvRsTi[Hip-Hop, R&B, Rap.] naJrajšiii posLušaTe in bi jih "priporočali" tui drugiim...
HaveFun.^^ U-KAN, MRIGO, IMMORTAL TECHNIQUE, NOTORIOUS BIG,.... vsaj nekdo k ma mal več pojma.. u-kan se more pa sam še č ž š naučit pa bo super, ker je malo moteče k ne zna rečt č in namesto tega reče c. ****, men še vseeno sede kdaj pa kdaj poslušat plato.. velenje dela hud šit (illtape in to, jani ubija s podlagami), pol pa še nemir pa ghet in ostali.. res noro.. tekoči kru so pa tut nori.. emkej in i.c.o pa res ubijata.. na slovenski sceni me edin mal mot da Gramatik nima neke večje produkcijske vloge, ker ma za moje pojme ene najbolših bitov v SLO. Paj je tut zlo zanimiv.. Cesta, Hud dan, Naveza, itd. hudi komadi, pa še hude bite model dela.. immortal t-ja se pa ne da neki ful na polno vedno poslušat, k ti mal zamori sceno.. da bi ga non stop poslušu mi ne gre, mam par komadov v plejlistah to je pa to.. včasih zasede in samo njega poslušam recimo.. ampak poredko.. biggie ma pa itak hud unikaten flow da je dost hud. ampak je še velik bolših.. Komi čakam 25.12 ko bo Golden Era rapetek.. • RAP4LIFE
• Od: 9.6.2009
1.12.2009 22:49
Soundbox pravi:
RAP4LIFE pravi:
005 pravi:
No tuu pa napišiTe kire pesmi od naštetih treh zvRsTi[Hip-Hop, R&B, Rap.] naJrajšiii posLušaTe in bi jih "priporočali" tui drugiim...
HaveFun.^^ U-KAN, MRIGO, IMMORTAL TECHNIQUE, NOTORIOUS BIG,.... vsaj nekdo k ma mal več pojma.. u-kan se more pa sam še č ž š naučit pa bo super, ker je malo moteče k ne zna rečt č in namesto tega reče c. ****, men še vseeno sede kdaj pa kdaj poslušat plato.. velenje dela hud šit (illtape in to, jani ubija s podlagami), pol pa še nemir pa ghet in ostali.. res noro.. tekoči kru so pa tut nori.. emkej in i.c.o pa res ubijata.. na slovenski sceni me edin mal mot da Gramatik nima neke večje produkcijske vloge, ker ma za moje pojme ene najbolših bitov v SLO. Paj je tut zlo zanimiv.. Cesta, Hud dan, Naveza, itd. hudi komadi, pa še hude bite model dela.. immortal t-ja se pa ne da neki ful na polno vedno poslušat, k ti mal zamori sceno.. da bi ga non stop poslušu mi ne gre, mam par komadov v plejlistah to je pa to.. včasih zasede in samo njega poslušam recimo.. ampak poredko.. biggie ma pa itak hud unikaten flow da je dost hud. ampak je še velik bolših.. Komi čakam 25.12 ko bo Golden Era rapetek.. Slučajno veš če bo letos HIP HOP REUNION v Štuku • impulz
• Od: 12.10.2008
2.12.2009 2:21
INSANE a ti hodš na ta forum zato, da se delaš norca lej če nimaš nč pametnega za povedat o tej temi jo spust ne pa, da kr neki pišš ker s tole "SCENICO" si sam dokazal-a kok si otročja in nedorasel-la stvarem.
pa brez zamere • Soundbox
2.12.2009 3:16
Insane pravi:meni so te muzike taki bed ne.. sry ampak sploh ne morem tega poslušat.
morš še mal v šolo hodt pa se naučit govort. muzika/glasba = neštevn samostalnik • Soundbox
2.12.2009 3:17
RAP4LIFE pravi:
Soundbox pravi:
RAP4LIFE pravi:
005 pravi:
HaveFun.^^ U-KAN, MRIGO, IMMORTAL TECHNIQUE, NOTORIOUS BIG,.... vsaj nekdo k ma mal več pojma.. u-kan se more pa sam še č ž š naučit pa bo super, ker je malo moteče k ne zna rečt č in namesto tega reče c. ****, men še vseeno sede kdaj pa kdaj poslušat plato.. velenje dela hud šit (illtape in to, jani ubija s podlagami), pol pa še nemir pa ghet in ostali.. res noro.. tekoči kru so pa tut nori.. emkej in i.c.o pa res ubijata.. na slovenski sceni me edin mal mot da Gramatik nima neke večje produkcijske vloge, ker ma za moje pojme ene najbolših bitov v SLO. Paj je tut zlo zanimiv.. Cesta, Hud dan, Naveza, itd. hudi komadi, pa še hude bite model dela.. immortal t-ja se pa ne da neki ful na polno vedno poslušat, k ti mal zamori sceno.. da bi ga non stop poslušu mi ne gre, mam par komadov v plejlistah to je pa to.. včasih zasede in samo njega poslušam recimo.. ampak poredko.. biggie ma pa itak hud unikaten flow da je dost hud. ampak je še velik bolših.. Komi čakam 25.12 ko bo Golden Era rapetek.. Slučajno veš če bo letos HIP HOP REUNION v Štuku ne vem a bo al ne..nism nč zaslediu nikjer.. • miki
• Od: 15.12.2009
50 ceent
28.12.2009 17:59
jp men j pa to cool
npr. 50 cent(wansta,in da club,....) flo rida (sugar,low,..) ........ • naastja
• Od: 22.11.2008
28.12.2009 18:44
rap rap rap rap .. !!! <3 <3 <3 <3
• RAP4LIFE
28.12.2009 19:01
limonaa pravi:R'N'B mi je najbooolši od ush :] drgač mi je pa tut hiphop pa rap
najbolše so mi pa ; - od Keri Hilson - Written on her - Jay Sean : skor use muske od njega <3 - Scandalous - Colby O'Donis - Rihanna - Flo Rida : sploh pa zadne muske k jih ma še z drugimi so mi najbolše =) - LIL WAYNE pa zmaga =P : I can transform ya ft. Chris Brown =D pa še in še TO JE VSE KOMERCIALNI SHIT • RAP4LIFE
28.12.2009 19:01
limonaa pravi:R'N'B mi je najbooolši od ush :] drgač mi je pa tut hiphop pa rap
najbolše so mi pa ; - od Keri Hilson - Written on her - Jay Sean : skor use muske od njega <3 - Scandalous - Colby O'Donis - Rihanna - Flo Rida : sploh pa zadne muske k jih ma še z drugimi so mi najbolše =) - LIL WAYNE pa zmaga =P : I can transform ya ft. Chris Brown =D pa še in še TO JE VSE KOMERCIALNI S*** • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
29.12.2009 1:52
RAP4LIFE pravi:
limonaa pravi:
R'N'B mi je najbooolši od ush :] drgač mi je pa tut hiphop pa rap
najbolše so mi pa ; - od Keri Hilson - Written on her - Jay Sean : skor use muske od njega <3 - Scandalous - Colby O'Donis - Rihanna - Flo Rida : sploh pa zadne muske k jih ma še z drugimi so mi najbolše =) - LIL WAYNE pa zmaga =P : I can transform ya ft. Chris Brown =D pa še in še TO JE VSE KOMERCIALNI S*** Agree! Kaos Effect - Prasi++ za Pof+++t [povezava] Pol pa še ena smešna muzka Byz - Do You wanna fuck [povezava] Obe 2 muzki sta že zeloooo stari (=povprečni • limoncello
• Od: 30.5.2009
29.12.2009 18:38
Soundbox pravi:
limonaa pravi:
R'N'B mi je najbooolši od ush :] drgač mi je pa tut hiphop pa rap
najbolše so mi pa ; - od Keri Hilson - Written on her - Jay Sean : skor use muske od njega <3 - Scandalous - Colby O'Donis - Rihanna - Flo Rida : sploh pa zadne muske k jih ma še z drugimi so mi najbolše =) - LIL WAYNE pa zmaga =P : I can transform ya ft. Chris Brown =D pa še in še lil wayne je ena opica k skače pred mikrofonom in se dere vanga ko kura k ji bojo lihkar glavo odrezal. produkcija je pa tut čist plastična. Flo Rida pa ne paše sploh v ta žanr če mene vpraša kdo kej. recitiranje besedila še ne pomeni da je to rap. in še enkat ponavlam. hip hop ni zvrst muske hahahahhaa...maš prou ja, a ni 50 cent reku da je lil wayne palčk al neki tazga in je cela štala bla zaard tega hahahahah....sam tip res zgleda kt ena opica.. Citat: • Soundbox
30.12.2009 14:53
ma ne da zgleda k opica..sam tko se obnaša..
sj fiddy je pa tut klasa zase..sam on ma moj spoštovanje useen zrd tega kar je naredu (power of the dollar plata pa uni starejši posnetki) pa iz česa je pršu.. • Soundbox
28.4.2010 9:38
[povezava]
Če vas zanima dober hip hop. V Tovarni Rog (Ljubljana), se bo odvil hip hop dogodek, ki bo del HipHop Tedna. Se vam splača pridt pogledat in čez dan v Skejtpark Ljubljana in potem na afterparty v Rogua (vstopnina: daš kokr se ti zdi) • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
30.4.2010 10:49
nism neka ljubitLca teh zvrsti, ampk dobr, u anketi sm zbraLa hip hop & rap 50 cent - candy shop cool T & one T - magic key trkaj - dihi z mano ... še keei? xD ja, pa Juliette Justin & Zlatko - Hip Hop • avanii
• Od: 11.7.2009
2.6.2010 22:32
Trkaj je kul, pa še faca je • rebelde
• Od: 14.2.2010
15.8.2010 23:12
ok js bi komenterala glede lil wayna.. am men je sicer ušeč... njgovi komadi ok.. sam ni mi ušeč d govori namest d bi peu... najbolš od njega mi je tisto pr jay seanu k poje down tisto je usaj mau petju podobn... izgled... mi je kr ušeč... pol karakter..tko učasih mau čudn ampak smisu za humor pa ma.. tuki naprimr.. [link] .. ampak se mi je pa totalno zasrou k sm zvedla da je v mn k letu dni naredu 3 otroke.. celo v 1 dnevu 2..... se mi je pa zagabu. no pač zamerla sm mu sm mislla d je uredu tip... pol pa ko k-u-r-b-i-r
• Soundbox
16.8.2010 18:49
noben k ma autotune na vokalu ne poje čeprou ta nov komad je kr u redu od waynea..sam nema veze..js ga vidt ne morm.. ta gay pop kermu zdej pravjo hip hop, ni hip hop..sam treba je služt od ovc k to poslušajo pa pol to delajo..jbg • TheGodSon
• Od: 26.2.2010
4.9.2010 17:25
V MOJEM SLOVARJU SO SAMO:
• Machkica
• Od: 25.11.2010
2.12.2010 1:14
-lil wayne
-eminem -kanye west -nicki minaj -lil mama -chris brown -2pac -t-payne -50cent -t.i. -rick ross -flo rida -new boyz -tyga -... • Soundbox
2.12.2010 19:22
Kanye West ni raper. On je umetnik, genij!
• TheGodSon
:P
20.12.2010 17:51
KAnye west ja ful je on umetnik NOTTT
a še noben ni ču za doggpuond(DAZZ DILLINGER PA KURUPT) al pa EAZY-E-ja? REDMANA? SNOOPYA? DR.DREja? NOTORIUS BIG? XZIBITA? CYPRESS HILL? LENCH MOB? ICE CUBE? EMIENM? mc ren? THE GAME? ICE-T? JAY-Z? 2PAC? NWA? D12? če ne poznate njih ne poznate rapa! Nazadnje urejal/a TheGodSon 20.12.2010 17:53; skupaj popravljeno 1 krat • TheGodSon
20.12.2010 17:52
ko ste kanye westa,lil wayna omenli me je srat prtisnavo.
ko sm pa za flo rida ču so me pa v bolnico skor pelal. • TheGodSon
Re: :P
20.12.2010 17:57
TheGodSon pravi:KAnye west ja ful je on umetnik NOTTT
a še noben ni ču za doggpuond(DAZZ DILLINGER PA KURUPT) al pa EAZY-E-ja? REDMANA? SNOOPYA? DR.DREja? NOTORIUS BIG? MOBB DEEP? XZIBITA? CYPRESS HILL? LENCH MOB? ICE CUBE? EMIENM? mc ren? THE GAME? ICE-T? JAY-Z? 2PAC? NWA? D12? če ne poznate njih ne poznate rapa! • TheGodSon
20.12.2010 17:58
TheGodSon pravi:
TheGodSon pravi:
a še noben ni ču za doggpuond(DAZZ DILLINGER PA KURUPT) al pa EAZY-E-ja? REDMANA? SNOOPYA? DR.DREja? NOTORIUS BIG? MOBB DEEP? XZIBITA? CYPRESS HILL? LENCH MOB? ICE CUBE? EMIENM? mc ren? THE GAME? ICE-T? TO JE RAP JAY-Z? 2PAC? NWA? D12? če ne poznate njih ne poznate rapa! • TheGodSon
20.12.2010 17:58
TheGodSon pravi:
TheGodSon pravi:
a še noben ni ču za doggpuond(DAZZ DILLINGER PA KURUPT) al pa EAZY-E-ja? REDMANA? SNOOPYA? DR.DREja? NOTORIUS BIG? MOBB DEEP? XZIBITA? CYPRESS HILL? LENCH MOB? ICE CUBE? EMIENM? mc ren? THE GAME? ICE-T? JAY-Z? 2PAC? NWA? D12? TO JE RAPPPPPPPPPPPPPPPPP če ne poznate njih ne poznate rapa! |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.