Kaj mislite o kajenju?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: Kaj mislite o kajenju?
18.3.2009 16:42
ma sm fuuul proti kajenju.. mislim nism še probala in ne widim nobene želje po tem.. niti ne widm dobene potrebe po tem d če že usi kadijo d bi še js.. • Juliet013
• Od: 3.2.2009
18.3.2009 17:19
Kajenje? no thanx.
Pr nm ih ful kadi. Zanimiu, večinoma punce. Le zakaj? večina že kr kšn let. In use ualda govorle: 'neee jz pa neee, kjee.' pol naslednič je blo: 'ma sj mau mi nau škodl.' pol je blo: ' pa kaj če kadim, sj nism odvisna'. Zdej pomojem nebi mogle kr tko nehat. In nuem, že itak si usakodneuno uničujemo lajf z razno umetno hrano (k sploh nmorš več uredu dobit), onesnaženim zrakom ipd. Pol da pa še čike kupuješ?! Očitno folk res hoče bit bolan. Drgač se pa strinjam da ih večina zard družbe začne. Predstaulejte si da vs je par prjatlou in mate usi svoj auto. Rečmo da fičote. In pol kr naenkrat pride v vašo družbo en z nuem kašnim Audijem alpa BMWjem al pač neki dobrga. Neki cajta si boste govorl da vs ne gane, da mate vi svoj mali auto k vm je dost. Sam pol boste začel pa že mau premišlevt da bi ga mogoč pa lah zamenal. In počas bojo usi mel dobre aute. Okej mau bedn primer, ampk je res. Družba dela svoje. Believe me or not. Ne, ne maram čikou. In upam da ih nikol ne bom. • lelzz
• Od: 24.2.2009
18.3.2009 17:58
Juliet013 pravi:Kajenje? no thanx.
Pr nm ih ful kadi. Zanimiu, večinoma punce. Le zakaj? večina že kr kšn let. In use ualda govorle: 'neee jz pa neee, kjee.' pol naslednič je blo: 'ma sj mau mi nau škodl.' pol je blo: ' pa kaj če kadim, sj nism odvisna'. Zdej pomojem nebi mogle kr tko nehat. In nuem, že itak si usakodneuno uničujemo lajf z razno umetno hrano (k sploh nmorš več uredu dobit), onesnaženim zrakom ipd. Pol da pa še čike kupuješ?! Očitno folk res hoče bit bolan. Drgač se pa strinjam da ih večina zard družbe začne. Predstaulejte si da vs je par prjatlou in mate usi svoj auto. Rečmo da fičote. In pol kr naenkrat pride v vašo družbo en z nuem kašnim Audijem alpa BMWjem al pač neki dobrga. Neki cajta si boste govorl da vs ne gane, da mate vi svoj mali auto k vm je dost. Sam pol boste začel pa že mau premišlevt da bi ga mogoč pa lah zamenal. In počas bojo usi mel dobre aute. Okej mau bedn primer, ampk je res. Družba dela svoje. Believe me or not. Ne, ne maram čikou. In upam da ih nikol ne bom. Se popolnoma strinjam s tabo.. tak da ne bi mela nč za dodat. Tut men se zdi, škoda dnarja zapravlat za čike ko dejansko nimaš nč od tega sam škoduješ seb naravi in svojemu bančnemu računu... Tak, da glede da družba dela svoje, to tak itak... tak da si dejansko povedla use, kar bi js tut... Tut js ne bom kadila, to je to. =) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.6.2009 21:08
Mja. Jas kadim od 13 leta. Torej eno leto.. redno..Drugače ne tak vlko.. kake 4,5 čikov na dan.. če sem pa v družbi pa tui kdaj kako škatlo.. drugače mama, ata, očim in helena kadijo.. taak da.. iap. mama tui notri.. tak da jas tui v moji sobi, ker tak nea ve.. drugače je vedla da kadim pa sem ji rekla da nea več.. zaj pa nevem.. pa to glede raka pa to.. raka lahko drugače tui dobiš, ne pa samo od čikov ne..
• crazyx
• Od: 21.6.2009
21.6.2009 21:11
Ne ne kadim. Probala sem že pa ni nevem kaj . In vidim ko so moji sošolci zasvojeni s tem pa osnovno šola . Halo ??. Mislim to je meni čisto OUT. Ne rečem v srednji in pol odrasli ampak osnovna (8 class) to pa nevem kaj. Mam sošolca ko mu mama govori da naj ji da hitro oblačila da opere da nebo ata zavoho. In pol še mu včasih čike kupi. No meni tak ko sem že goraj napisala čist OUT._________________ You Have Only Life To Live . • Tweaker
• Od: 14.6.2009
24.6.2009 0:13
Čiki se mi gnusijo, sam za travo pa morm rečt, da zmaga.
Pa resno čiki so... gnuus • Munda
• Od: 30.5.2009
24.6.2009 15:16
js sm kadila in na srečo ko sem začela z biušim sem končala zrad nega, če neb blo njega bi še kr kadila naprej
mi je ušeč da sem nehala trauco pa se ko je družba drgač pa ne • Janna
24.6.2009 16:24
Ja leejte..
tkle je. :] js pa kolegice kadimo in nam to nam ni problem.nam je čist kul. >< stare smo pa 14. nam je paač uredu... itak ne redno sam useen...nam je to kul ;P havefun. • whoami
• Od: 13.6.2009
24.6.2009 18:48
vi, 14 leti stari kadite sam tolk iz radovedosti pa ker vam je všeč pozornost ki jo ljudje umserjajo v vas ker pač kadite tak mlade. frajerke jake !
ko ne bote mogle se več odvadit tak ko jas pol bote a tut frajerke ja. ni fajn to ko ne moreš več dneva brez čika tak da nehajte preden še lahko ! • anch1234
• Od: 30.11.2008
25.6.2009 12:05
pam2 pravi:ja men se čiki gnusjo pa smrdijo,no nuem sam pomoje nikol nam probala,sam sj veš praujo da nkol ne reč nikol--->sam če bi se zdej mogla odločt bi rekla NE
se čist strinjam • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
25.6.2009 15:34
čiki so živa ****.
"ti pa tvoje kolegice pa ostali frajerji in frajerke k vam je itak "chiisT qL"" mi greste dotalno na kurac. Ne morte verjet kolk mi grejo taki ldje mim. Ne morem verjet koliko mularije se tega loti z vstopom v srednjo šolo. In SAMO in ZGOLJ zato, da bi spadli frajerji. Čisto vsi. Matr, otročaji. Tut js sm že probala, ne da ne, ampak znam reči ne. In čeprav imam klapo, kjer kadijo vsi, pa razred, kjer kadi večina, ostajam nekadilka. Ker znam pritegnt pozornost s svojo osebnostjo ali čemurkoli, ne pa s tem, da se delam "odraslo". Ogaba. • tt_
• Od: 25.6.2009
25.6.2009 17:41
ja kadim :S :S :S sicer pa je to zarad fotra ki, je kadil doma sem pa proti travi in pa proti drogam • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
25.6.2009 18:56
simpleeboran pravi:
GreenBlondie pravi:
čiki so živa ****.
"ti pa tvoje kolegice pa ostali frajerji in frajerke k vam je itak "chiisT qL"" mi greste dotalno na kurac. Ne morte verjet kolk mi grejo taki ldje mim. Ne morem verjet koliko mularije se tega loti z vstopom v srednjo šolo. In SAMO in ZGOLJ zato, da bi spadli frajerji. Čisto vsi. Matr, otročaji. Tut js sm že probala, ne da ne, ampak znam reči ne. In čeprav imam klapo, kjer kadijo vsi, pa razred, kjer kadi večina, ostajam nekadilka. Ker znam pritegnt pozornost s svojo osebnostjo ali čemurkoli, ne pa s tem, da se delam "odraslo". Ogaba. ma si ena ... rekla si da ti gredo taki na kurac a pol rečeš da maš klapo kjer usi kadijo...ja čudn da jih ne pošleš k hudiču use. ne delaj se pametne tle..k veš da zarad tega ne boš..kar se pa osebnosti tiče me pa s tako kot si jo zdle pokazala čist nč ne prtegneš. omg čist si me potolkla. Jočem. saj jih pošljem. vsakič, ko kadijo v moji bližini. ampak frendi so frendi. če želim koga prtegnt se potrudim. Tako kot ti s čikom, ne? sicer pa, to je moje mnenje. Ga imaš pravico podrejati svojemu? • Tweaker
28.6.2009 1:15
Na živce me gre folk ki kadi pa so proti travi in proti drogam...
pa čiki so droge ****! • Janna
29.6.2009 13:47
GreenBlondie pravi:čiki so živa ****.
"ti pa tvoje kolegice pa ostali frajerji in frajerke k vam je itak "chiisT qL"" mi greste dotalno na kurac. Ne morte verjet kolk mi grejo taki ldje mim. Ne morem verjet koliko mularije se tega loti z vstopom v srednjo šolo. In SAMO in ZGOLJ zato, da bi spadli frajerji. Čisto vsi. Matr, otročaji. Tut js sm že probala, ne da ne, ampak znam reči ne. In čeprav imam klapo, kjer kadijo vsi, pa razred, kjer kadi večina, ostajam nekadilka. Ker znam pritegnt pozornost s svojo osebnostjo ali čemurkoli, ne pa s tem, da se delam "odraslo". Ogaba. onaabed.__ men pa grejo tti totalno na kurac, na kurac... koda da kadim zarad tega d bi pršla u družbo.NOOOOOT. vrjetn si ti tak način zbralaa pa ti ni uspelo a... res ti je na bed ko vidiš kakega 13 letnika kadit.. zihr reš kr do njega pa mu zatežiš a... zihr neeeee..k si tkle pogunmna sam ko po tipkounci toučeš pa pišeš mi greste totaln na kurac.. drgač pa ja..kadim k men paše..ne pa ko paše mojim kolegom,mojmu tipu,prjatlcaam.. pa znam rečt ne k mi ne leži...pa vrjetn oš zle napisala ti pa usi ostali ja to zle govriš ka pa pol ko boš že odvisna a..jaa se bom se še bol potrudla..bom sama poskrbela za moje težave, probleme. vem do kam lohka grem, vem kje so meje... pol p ti poveej kok si ti stara pa pr kokih si probala.. • annche
• Od: 24.7.2009
24.7.2009 21:37
hei.
umm...kadila sem zlo doug ampk sem nehala. u pomoč mi je bla predvsem moia naibolša prjatlca, k mi je ubistvu dala ultimat, da če ne neham kadit da z mano ne misl met nč. Dokler nism nehala kadit sploh nisem opazila kok mi smrdijo use obleke. In predvsem opažam zdej odkar mamo prepoved kajenja v barih, da je kajenje lahko res moteče. Npr. ko sem bila nazadnje na Nizozemskem me je v vsakem baru dušil od smradu po cigaretah, predvsem po tem k sm nehala. +takoj ko sem stopila iz železniške postaje V Amsterdam se je vohalala trava in cigaretni dim. moram rečt d je amsterdam res čudovito mesto, ampk ga vonj popolnoma uničuje. Moram pa še rečt da če boš reku človeku ki kadi že okoli 5 let naj neha kadit je popolnoma nesmiselno, če človek nima volje. Jz sm jo na srečo mela, in sm zlo ponosna na to da sem nehala in res iskreno hvaležna moji najbolši prjatlci. Tko sm ugotovvila da lahko zjutrej kavo spijem tut brez cigareta. Sicer pa se tut počutm velik bolj zdravo in odkar sm nehala sem tut v velik boljši formi. • whatever..
• Od: 29.6.2009
25.7.2009 5:00
Js trenutno ne kadim, sm pa že probala pa mi je pasal pa sm neki časa kadila sam mi je pol tip reku d se neu več žvalu z mano k mi smrdi z ust. XD
In ja pol sm nekak nehala, sam morm priznat d ni blo čist nč easy ..Sm se mogla res kr zlo potrudt. Zdj sm pa srečna k sm nehala in res k se žvalš z nekom k je prej kadiu je res ogabn tko d priporočam prej žvečilne al neki .. Drgač pa nimam nč prot tismtm k kadijo, pač usak ma svoj lajf pa sam odloča kj bo delu pa kj ne bo. (: • fLomaster
• Od: 1.7.2009
25.7.2009 16:17
js sm 2x probala in mi ni blo ušeč. stara sm bla pa 13. am. u našmu klasu jih večina kadi in učas mi je blo to ful bad, zdj se mi pa fučka. • JustMee
• Od: 26.7.2009
14.8.2009 18:49
Neja pravi:Sem 1. letnik in včasih kerga povlečem, ko je kaka fešta še tulk bol.. Js bi bla bi bla lahko odnvisnik (čeprav to itak samo pol pride, da sploh ne veš), če moja mat in frendi (nekateri) neb bli tko tečni, ampak se ne sikiram.. Mlada sm in mladi ga pač žuramo. Ko bom pa enkrat pršla v zrela leta bo verjetno moje mneje čist drugačno.. Zdej me pa boli.. ***
ooouwjeeee....tkooo se govoriii! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jst bom pa zdeii začela kadi...oz useei probala bom...drrgač pa iaa družba dela svoje!!in hvala za družbo!!! • gojko
Re: kajenje
14.8.2009 22:29
poisongirl pravi:kako je vaše mnenje o tem. razpište se če se vam to zdi prav pa to, če ste kadilc/ka, če ste že probal in kdaj je to blo, zakaj ste to nardil in takoj naprej..
js sm že probala pa se mi ni zdel nčposebnga. probala sm pr 14ih ubistvu zarad družbe zdej pa ne kadim kr ne čutim nobene potrebe po tem. razn seveda če gremo vn pa da res vsi kadijo pol nočem bit edina k ne. ampak to pač skadim pa se ne spremeni nč. nočem postat odvisna pa to. kadilci me ne motjo. gre mi pa na živce če hočjo s tem dokazovat kaki frajerji so pa podobno kajenje je BOLNO • dorotejaaaa
• Od: 27.6.2009
15.8.2009 0:18
ne kadim. sm probala parx iz radovednosti itd.
ampak mi čiki smrdijo. usi govorijo, da se navadiš itd. ampak js neb mogla trept da bi mi cunje pol smrdele al kkr kol. zato sploh NE bom začela, in se mi tud odvajat nebo treba.. drgač pa tud ko sm pjana ne kadim, ampak sm še bol proti XD *proud* • Insane
• Od: 12.7.2009
15.8.2009 1:24
msgipsy pravi:mm js kadim. pri 5 letih mi je stric ponudu čik, pa sm se skor zadavu
jaz sem čist isto.;D ko sem bla mala mi je skor vedn šlo na bruhanje ob tem.. zdej k pa sem mau starejša pa tut sama tu pa tam potegne. • nomis010
• Od: 15.8.2009
• Kraj: Maribor
15.8.2009 1:40
ma ja.. jas tui kadim zai.. prej sn bil proti čikom pa vse.. sao ko prideš v sredno pa pred šolo vsi kadijo je itaq vseeno če si kadilec al nekadilec kr itaq smrdiš po čikah pa ziher vdihneš v sebe par dimov..
fora je bla v tem da sn že enkrat nehhal.. zakaj?.. zarad frendov ko niso kadili.. in sn dejansko puno škatlco vrgo čez okno.. no pol sn pa vido porklete talente kadit ne.. in se mi je spipalo dejansko.. pa sn na novo začel kadit.. tak po malem.. prvo 2 al pa 3 čike na dan.. potl 5 al pa 6.. no zai sn pa pr minimalno 6 al pa 7..pa ne da sn ponosn na to.. sao ko si pa malo živčn al pa bilokai.. pa ni bolšiga ko pa en čik pržgat pa si pomirjen pa lahko dalje živiš.. .. drugač ko pravijo da cigareti ubijajo..pa ko gor na škatle limajo tiste nalepke kao kajenje ubija.. zaka pa te nea na steklenico od piva al pa vodke al pa nečesa napišejo: ALKOHOL UBIJA?! .. v čem je fora tega.. sj če kadiš ti je tak vseeno kai piše al kai ne piše.. če pa ne kadiš pa si itaq neš čikov kupo... pa čiki niso zdravi .. kai pa je dans sploh zdraavo?.. če si v mestu je zrak taki ko tisto ka ti vun pihaš ko kadiš... če voziš 160 po avtocesti tui ni zdravo kr te lahko ubije.. voda je klorirana pa tui ni zdrava zarad tega.. fora je samo v tem da je klor majn strupen za nas ko pa bakterije ko jih uniči... tak da se je za zamislt če je to res tak hudo škodlivo al ni...sj sam čutim posledice ko nekaj delaš.. nobena mišica te nea kritično boli al pa bilokai sao dihaš pa malo težje ko drugač.. pa kai.. ko se pa folk nažira s tabletami pa antidepresivi pa to je pa ful zdravo ... sorry za litanije.. soa to je moje mnenje ... =) • Ziggy
• Od: 14.8.2009
15.8.2009 12:38
js sm bla fuuul proti čikom..
zdej med počitnicami.. pa sm probalaa in mi je blo fajn no =] zdei občasno kadim. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.