Rojstni dan.. nasveti?<< | 1 | 2• crazyy
• Od: 23.7.2009
Re: Rojstni dan.. nasveti?
24.10.2009 16:01
Jaz mam večinno doma , prvo remo na bowling al pa v kino pol pa domou.
In mamo 2 nadstropno bajto in doli majo stari gori pa mam jaz svoje stanovanje.Sicer mam kuhno pa vse gori samo kosilo pa doli jem xd. In pol gori je moje stanovanje tak da mamo lepo vse gori.Mamo sem prepričala da nam je kupla bandidose tak da je blo super.Prvo smo šli bowlat pol pa smo prišli k meni domou. Smo se najedli pa to.Pogledli grozlivko pol pa smo šli dancat in pol smo še šli flaša resnice in je blo super . drugač pa sem stara 14 . =) . Tak da super je blo in stari niso na srčeo nič težili aja pa pol so še pri meni prespali pa so bli nasledni dan nekje do 5 pri meni pol pa so odišli -.- _________________ You have only one life to live ! • marusha
• Od: 13.7.2009
24.10.2009 18:10
kam gre svet stari xd pr 13 bi se folk kr sprehajo po mesti pa u kino šou pa to..sam res. pr 13 še alkohola videt nesmete drgč pa se lahk grete kako tako uno igro ko je bla.. bigbrother ne jezi se? • Smutzy
• Od: 12.4.2009
24.10.2009 20:46
marusha pravi:kam gre svet stari xd pr 13 bi se folk kr sprehajo po mesti pa u kino šou pa to..sam res. pr 13 še alkohola videt nesmete
drgč pa se lahk grete kako tako uno igro ko je bla.. bigbrother ne jezi se? Jaoo... Lepše je lohk sam še to, da rečeš, da sem ena mulka -.- Jst tudi če bi se šla sprehajat po mestu ne bi blo kej kruto ker je mesto izredno majhno in edina reč tuki je ena diskoteka, kamr pa še neki let ne morem it. Alkohol? Sploh si ga ne želim. Bigbrother ne jezi se? To je slučajno drugo ime za Človek ne jezi se? -.- • Marilyn
• Od: 25.11.2008
25.10.2009 17:20
Igrejte se flašo resnice (resnica ali izziv). Še vedno zakon in popularna igra.
• marusha
• Od: 13.7.2009
25.10.2009 21:58
Smutzy pravi:
marusha pravi:
kam gre svet stari xd pr 13 bi se folk kr sprehajo po mesti pa u kino šou pa to..sam res. pr 13 še alkohola videt nesmete
drgč pa se lahk grete kako tako uno igro ko je bla.. bigbrother ne jezi se? Jaoo... Lepše je lohk sam še to, da rečeš, da sem ena mulka -.- Jst tudi če bi se šla sprehajat po mestu ne bi blo kej kruto ker je mesto izredno majhno in edina reč tuki je ena diskoteka, kamr pa še neki let ne morem it. Alkohol? Sploh si ga ne želim. Bigbrother ne jezi se? To je slučajno drugo ime za Človek ne jezi se? -.- pač ja no:D bigbrother ne jezi se je blo pa tej tsto ko je usak figurica pa hodi okol..na usaki postaji more pa neki naret:D pač sestajt morš to prej.. pa pol kake naloge pa to .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.