Naj mu povem, da sem vanj...?<< | 1 | 2 | 3 | >>• flor
• Od: 13.12.2008
Re: Naj mu povem, da sem vanj...?
20.12.2008 21:11
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej • Dul
• Od: 8.11.2008
20.12.2008 21:17
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej Haii No lepa hvala ti sam povei mi kok sta bla vidva narazn u letih misnem?? • flor
20.12.2008 23:39
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej Haii No lepa hvala ti sam povei mi kok sta bla vidva narazn u letih misnem?? 3 leta sua narazn • Dul
21.12.2008 15:24
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej Haii No lepa hvala ti sam povei mi kok sta bla vidva narazn u letih misnem?? 3 leta sua narazn Ja poglej zato ker mi2 sva narazn 5 let in je to čist drgač • flor
21.12.2008 18:15
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej Haii No lepa hvala ti sam povei mi kok sta bla vidva narazn u letih misnem?? 3 leta sua narazn Ja poglej zato ker mi2 sva narazn 5 let in je to čist drgač Ja res je mal drgač..ker ta tip ma vrjetn tut večja pričakovanja od tebe (ne sam držanje za roko in poljubljane)...ampak če je ta prava ljubezn ni nč pomembna starost...pa ponavad so punce zrelejše od fantovo... a nisi ti napisala d sta 3 leta narazn? • Dul
21.12.2008 20:56
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Dul pravi:
flor pravi:
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim Hei lej, jes te čis raumem..res. Kr jes sm bla 100% d bi on hodu z mano p pol ni blo tko tok d sm bla pol kr razočerana. Ei in pol po tem pogovoru mi je p tok bed blo... jes sploh pol nism hotla it u sql nasledn dan kr ga nism hotla pogledat, kr me je blo sram. No pol sm se usen odločla d grem u sql. Ko sm pa u sql pršla sm se tok bala d ga bom srečala...in k sm ga zagledala sm se delala kt d ga ne vidm Jes ti povem d če te bo pol ta tip k mu boš povedala ignoriru al pa se nesramn začeu obnašat do tebe, to je znak da tip ni dovol zreu d bi te razumeu (lei usi smo ludje, usi mamo čustva usi smo bli že vsaj 1x zalubleni in nismo vedl kko to drugemu povedat...) če bo razumeu tvoja čustva bosta ustala prjatla...mogoče bo biu na začetku mal presenečn (al p tut ne In veš POSKUST NI GREH... Fsm ..sporoč k bo kej Haii No lepa hvala ti sam povei mi kok sta bla vidva narazn u letih misnem?? 3 leta sua narazn Ja poglej zato ker mi2 sva narazn 5 let in je to čist drgač Ja res je mal drgač..ker ta tip ma vrjetn tut večja pričakovanja od tebe (ne sam držanje za roko in poljubljane)...ampak če je ta prava ljubezn ni nč pomembna starost...pa ponavad so punce zrelejše od fantovo... a nisi ti napisala d sta 3 leta narazn? NO..ja se nesmomnem sm pč resnica je 5 let an sm on hod žz moio bf tok de tko al tko vem de ni šans • PinkShue
• Od: 22.12.2008
22.12.2008 15:58
No jst bi vs prosila za pomoč..Sama sm u malo drugačni situaciji.Pač jst in ta u katerga sm sva si povedala kaj čutva drug do druzga sam ne osebno.Zdej je od tega minilo dva mesca sm se še zmeri ni nč zgodlu in zmeri bolj se mi zdi da ni več vame čeprou usi dtrdjo drugač.Res se velik družva in use , zloo velikrat se vidva sm nikul ni nč kej resnejšga.Zdej nvm al naj ga uprašam če še kej čut do mene al kaj je zdej ..
Please help me!!! Tnx že u naprej aja katjes velik sreče držim pesti zate ! • katjes
• Od: 29.10.2008
22.12.2008 18:56
PinkShue pravi:No jst bi vs prosila za pomoč..Sama sm u malo drugačni situaciji.Pač jst in ta u katerga sm sva si povedala kaj čutva drug do druzga sam ne osebno.Zdej je od tega minilo dva mesca sm se še zmeri ni nč zgodlu in zmeri bolj se mi zdi da ni več vame čeprou usi dtrdjo drugač.Res se velik družva in use , zloo velikrat se vidva sm nikul ni nč kej resnejšga.Zdej nvm al naj ga uprašam če še kej čut do mene al kaj je zdej ..
Please help me!!! Tnx že u naprej aja katjes velik sreče držim pesti zate ! ti ga kr vpraši.. boš vsaj vedla na čem si.. ja jst sm mu povedla, sam on ni nč kej reku...pa še zaseden je, tk da... pa tut zdj ko se vidma kdaj, še pozdravt noče... no fsm(ejte) pa spotoč, če bo kej novga:) • GreenBlondie
Love Problems-> Plz za nasvet...
22.12.2008 20:18
Hej,
jez sm nova gor tk da ne me preveč nap*** ker sem šla delat novo temo...ker podobne so že ble sam tle je useen mal drgač...pa prosim za komentarje... No, že ful dolg sm noro zalublena u fanta,ki je 9 let starejš od mene. Pa je tak hud tip xD za **** pa to,pa ful se dobr štekava u pogovorih in debatah...saam...jez bi rada kej več. vem, da se bedn sliš, ker je tolk starejš pa to...sam...srce ne izbira xD Kaj menite? Ka bi naredle na mojem mestu? p.s. Pa ne mi rečt, nej pozabim nanj p to...ker tega ne morem sprement *shy* • Dul
Re: Love Problems-> Plz za nasvet...
22.12.2008 20:54
GreenBlondie pravi:Hej,
jez sm nova gor tk da ne me preveč nap*** ker sem šla delat novo temo...ker podobne so že ble sam tle je useen mal drgač...pa prosim za komentarje... No, že ful dolg sm noro zalublena u fanta,ki je 9 let starejš od mene. Pa je tak hud tip xD za **** pa to,pa ful se dobr štekava u pogovorih in debatah...saam...jez bi rada kej več. vem, da se bedn sliš, ker je tolk starejš pa to...sam...srce ne izbira xD Kaj menite? Ka bi naredle na mojem mestu? p.s. Pa ne mi rečt, nej pozabim nanj p to...ker tega ne morem sprement *shy* Oo..no jest mam podobn problem pč sem zaljubljena u 5 let starejšega in se tud tko z njim full dobr štekam u pogovorih pa sva res dobra frenda tko de prebližno vem kak ti je. Sam niki mi poveii kok si ti stara kok pa on? • GreenBlondie
22.12.2008 22:10
jez skor 15, on pa 23 kko je pr teb? • crazyteja
• Od: 21.10.2008
23.12.2008 0:14
js bi ti priporočaala d mu poveš.nimaš kj zgubit-kvečjemu lah kj pridobišjs sm tak naredla in sma pol začela hodt.čeprav ne takoj čez čas pa sma. čeprav sma že konc sma ostala frenda in še kr sm u njega in sm mu to povedala in mu pomagam pri vseh blemih ku jih ma pa te scene. kak boš pa ti naredla se boš sama odločla ampk priporočam ti d mu to poveš. • Dul
23.12.2008 15:18
GreenBlondie pravi:jez skor 15, on pa 23
kko je pr teb? No..vem de je čudn de ke pč jest sem stara šele 11 on pa 16 tko je pr men • GreenBlondie
24.12.2008 12:19
jah, sam tle je razlika še večjaa... • Dul
24.12.2008 13:08
GreenBlondie pravi:jah, sam tle je razlika še večjaa...
ja pa saj to je dobr de sta starjša ka vem da jest res nimam več možnosti an ni tko ?? • GreenBlondie
24.12.2008 13:28
nee!
Več možnosti mata k midva... • Dul
24.12.2008 13:57
GreenBlondie pravi:nee!
Več možnosti mata k midva... Pa zakaii mi vsi to pravte? • GreenBlondie
24.12.2008 14:03
Dul pravi:
GreenBlondie pravi:
nee!
Več možnosti mata k midva... Pa zakaii mi vsi to pravte? zto kr je res! Sicer 11 se-roko na srce-prot 16 sliši mal...ampak 12 in 17 je pravljica o ljubezni... • Dul
24.12.2008 14:51
GreenBlondie pravi:
Dul pravi:
GreenBlondie pravi:
nee!
Več možnosti mata k midva... Pa zakaii mi vsi to pravte? zto kr je res! Sicer 11 se-roko na srce-prot 16 sliši mal...ampak 12 in 17 je pravljica o ljubezni... a res al kaj kje si pa to slišala?? • anchuuu
• Od: 15.3.2009
24.3.2009 17:26
Povej mu, še posebi če je še prost. Ker čas hitro mineva, človk se lah zaljub in ti boš trpela k ga boš gledala z drugimi...
• Dul
24.3.2009 19:49
anchuuu pravi:Povej mu, še posebi če je še prost. Ker čas hitro mineva, človk se lah zaljub in ti boš trpela k ga boš gledala z drugimi...
iaaa...seii too je foraa ker nii...ane...no in pč ena moiie ''frendica'' hod z njim an.,..in je ress Bad an.... • Fuucking.Baby.
• Od: 13.10.2008
24.3.2009 20:38
no,lej DUL
js sn stara 13 in sn 8klas. k sn bla stara 11 sn bla fuuul zatreskana u enga k je 3lete starejši ud mene. tist let je on šu iz šole pa to,in jes sn se zavedla da mu morn povedat. in nekak sn zbrala pogum,z listkami mi ni glih šlo,je blo trebe kr tko povedat. pa on pač na nek način se je du mene tko kt d bi mu blo neki do mene ubnašau pa use.ampak,ubistvu se je zezau. in pol je on šu iz šole in jes čist unoo zanč! sam zdej mi je pa use kul,pozabla sn ga! ni se vredn sekirat zrat tipou. aja pa vš,zdj je 3pa več let fuuul vlka razlika u letih sam čez par let bo pa čist drgač. boš stara nevm.govorim na pamet, ti 18 on 23 po pa sploh nao več taka razlika. sam zdj pa pomojem je,js čist težko vrjamm d bi en tip iz srednje šole meu zvezo z neko 3lete mlajšo,nevm no. edin pa če je res zalublen u njo. sam pr teh letih se fantom gre za kej druga ne tk k so že nektere povedle smo za držanje za rokce,pa pisanje SMS.jou pa srčki po msn-ju,pa kak kiss. pač bi pomojem že radi od punce kej več. ampak,probi če te ma res rd.te bo počakau. uziroma,povedat mu MORŠ. kr lažje ti bo u srcu. se ful opravičujem kr kr neki nakladam u 3dni. sam tako je moje mnenje.(: upam d kej pomagam XD • pupaa94
24.3.2009 20:42
heila... pa elj se prou razmišlaš da mu moraš povedat sam te razumm d te je strah sam lej res pust dele svoj ponos pa mu povej sej pač č ti uspe ane bota srečna skupaj lej jst č bi bla na tvojm mestu bi mu predlagala da bi šla enkrat skup na pjačo al pa č je kšn posebn kraj k ga mata uba rada pa tko d ni kej preveč folka zravn al pa tko kej pa pač začni najprej spomine ubujat pol pa počas napeluj na to temo pa mu povej kr res sam trpela boš skos č boš molčala! • Dul
25.3.2009 21:22
pupaa94 pravi:heila... pa elj se prou razmišlaš da mu moraš povedat sam te razumm d te je strah sam lej res pust dele svoj ponos pa mu povej sej pač č ti uspe ane bota srečna skupaj
lej jst č bi bla na tvojm mestu bi mu predlagala da bi šla enkrat skup na pjačo al pa č je kšn posebn kraj k ga mata uba rada pa tko d ni kej preveč folka zravn al pa tko kej pa pač začni najprej spomine ubujat pol pa počas napeluj na to temo pa mu povej kr res sam trpela boš skos č boš molčala! ja lj....sm ni vse tkoo lahkoo an...leii mi2 se ress fuul dobr štekava pa to pa use sam...pač vem de je lahko govort sm je pa težii to povedat pa nardit...tko de no iest nč vč neuem....prosim pa še za kašne nasvete....ka meen ni za žiuett...
• pupaa94
26.3.2009 16:59
Dul pravi:
pupaa94 pravi:
heila... pa elj se prou razmišlaš da mu moraš povedat sam te razumm d te je strah sam lej res pust dele svoj ponos pa mu povej sej pač č ti uspe ane bota srečna skupaj
lej jst č bi bla na tvojm mestu bi mu predlagala da bi šla enkrat skup na pjačo al pa č je kšn posebn kraj k ga mata uba rada pa tko d ni kej preveč folka zravn al pa tko kej pa pač začni najprej spomine ubujat pol pa počas napeluj na to temo pa mu povej kr res sam trpela boš skos č boš molčala! ja lj....sm ni vse tkoo lahkoo an...leii mi2 se ress fuul dobr štekava pa to pa use sam...pač vem de je lahko govort sm je pa težii to povedat pa nardit...tko de no iest nč vč neuem....prosim pa še za kašne nasvete....ka meen ni za žiuett... ![]() amm... no lej dej ti emn tvoj msn pošl pa se boma pobučale:D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.