opravljivka-gossip girl<< | 1 | 2 | 3 | >>• pinkbubble
• Od: 14.7.2009
Re: opravljivka-gossip girl
23.9.2009 20:19
PorceLan pravi:
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
Ja meni je tui GG bolše ko Bones. (:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) js gledam 3. Jaaa, taki pravi jee*ač jepostaal (: Meeni je istoo lušn tak kot Naate zaj. prej paa mi je neki burek bil ×D (: Pa kaj ti še boš naprej gledala 3.sezonoo? (: pa ja itq da bom hehhe jaa jas tudii.. samo jas niti nisem gledla cele 1.sezone.. samo kake 6 delov sem, pol pa kr druge ker sem pač na enem drugem forumu ko je to ful popularno pa so me okužle z 2. pa 3. zdaj. (: saaamo dan meni zmagaa heheh. (: Jas tui gledam na akanalu ja. (: Danes totega dela npr še nisem ne, edino brala sem.. samo Blair je taka pra*ica ne, samo meni je vrei taka. nesramna pa to (: pa jenny je lušnaa.. samo v 3. ma lepšo fizuro meni =P js sm 1. pa 2. del prebrala.. sam je čiiist drugač v filmu-nadaljevanki whatever (: in to se mi še ni zgodilo da bi mi biu film bolš kt knjiga - tu pa ga zmaga ej (film) tole glede blair pa jenny se pa strinjam =P sam jenny ma itq vedn drugo čupo -zj ma fajno ja • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.9.2009 20:27
Jooj ja hehe.. Tule mi je Dan tak fajni:
[link] Pa eej.. baje da bojo do 8 sezone snemali brez paavz.. wiiiiiiiu ×D =P Pa Chuck mi je vse bolj ismpatičen pa fajni..Na začetku mi pa ni bil kaj preveč (: Pa Georgina mi je tui vrei.. Takoj za Blair (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
23.9.2009 21:09
PorceLan pravi:Jooj ja hehe.. Tule mi je Dan tak fajni:
[link] Pa eej.. baje da bojo do 8 sezone snemali brez paavz.. wiiiiiiiu ×D =P Pa Chuck mi je vse bolj ismpatičen pa fajni..Na začetku mi pa ni bil kaj preveč (: Pa Georgina mi je tui vrei.. Takoj za Blair (: omg haha kaka je serena... ja Dan pa ceu zaj*ban na sliki- car je a ti to resno?? glede snemanja pa pauz? oujea ei js nwm zdei kaka je georgina .. čizt so me zmedl - a je ona že spet taka prasica al ne?? :$ pa tnx za link, supr je • PorceLan
23.9.2009 21:24
Jaa, pa če ona ma pomoje umetne joškee no×d
aam ja, georgina ko georgina pač.. taka bijač je pač (: just like blair (: siicer pa, kaj tii misliš da tota gossip girl ne.. pač ko jo Kristen Bell bere ne.. kaj misliš da se bo kdaj pokazala? al kak to sploh gre? da je to kao ena oseba ko bo v nadaljnih serijah mela pač eno vlogo, al je to samo za interees? (: Jas nea vem kak si naj razlagam (: Pa ja, jas sem tak čula da bojo naredli 8 sezon ja. (: XOXO Gossip Girl aaja pa georgina hoi z daanom.. pač 2. pa tote fore ,) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
23.9.2009 22:02
PorceLan pravi:Jaa, pa če ona ma pomoje umetne joškee no×d
aam ja, georgina ko georgina pač.. taka bijač je pač (: just like blair (: siicer pa, kaj tii misliš da tota gossip girl ne.. pač ko jo Kristen Bell bere ne.. kaj misliš da se bo kdaj pokazala? al kak to sploh gre? da je to kao ena oseba ko bo v nadaljnih serijah mela pač eno vlogo, al je to samo za interees? (: Jas nea vem kak si naj razlagam (: Pa ja, jas sem tak čula da bojo naredli 8 sezon ja. (: XOXO Gossip Girl aaja pa georgina hoi z daanom.. pač 2. pa tote fore ,) jaaa ko sm Dana pa G vidla skp sm skor s stola padla xD ... sam ona je bla drgač umes tk uredu pa sm misnla da je spet (Georgina to) drgač pa mislim da bo mela opravljivka vlogo ja - če je že nima me zanima kk se konča v knjigah XOXO (to je tabolš aja glede umetnih jošk pa nwm. mogoč maš pa prou haha • PorceLan
24.9.2009 13:32
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
aam ja, georgina ko georgina pač.. taka bijač je pač (: just like blair (: siicer pa, kaj tii misliš da tota gossip girl ne.. pač ko jo Kristen Bell bere ne.. kaj misliš da se bo kdaj pokazala? al kak to sploh gre? da je to kao ena oseba ko bo v nadaljnih serijah mela pač eno vlogo, al je to samo za interees? (: Jas nea vem kak si naj razlagam (: Pa ja, jas sem tak čula da bojo naredli 8 sezon ja. (: XOXO Gossip Girl aaja pa georgina hoi z daanom.. pač 2. pa tote fore ,) jaaa ko sm Dana pa G vidla skp sm skor s stola padla xD ... sam ona je bla drgač umes tk uredu pa sm misnla da je spet (Georgina to) drgač pa mislim da bo mela opravljivka vlogo ja - če je že nima me zanima kk se konča v knjigah XOXO (to je tabolš aja glede umetnih jošk pa nwm. mogoč maš pa prou haha Jaa saj G je vrei.. samo pač za druge je vprašanjee ne Tak kot B pač. prasiiica neka (: sao je vrei (: Neveem no, ker je mela manjše zaj ma pa večjee v 3.. tak se mi zdi no (: Pa zajle sem se spomnla eno izjavo od B iz 2 epizode ko mi je čisto zmagala. (: Pač ko je ugotovila da sta z G cimri ne pa jo je askala zakaj ni več j jezuseovem kampu, pa ji je G rekla da sta z jezusom redefinirala kao odnos... pol pa ji je B rekla: Hočeš reči, da je ugotovil, da si satan!.. hhaha.. meni pune zmaga blair (: Ja jas upam da bo mela kristen kako vlogo (:.. pa da jo bojo pač razkrili pa to _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • kikiii
• Od: 16.9.2009
24.9.2009 14:49
pinkbubble pravi:men je to dbest nadaljevanka ever
jaa js tud gledam zdej 3. sezono • pinkbubble
24.9.2009 17:26
PorceLan pravi:
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
aam ja, georgina ko georgina pač.. taka bijač je pač (: just like blair (: siicer pa, kaj tii misliš da tota gossip girl ne.. pač ko jo Kristen Bell bere ne.. kaj misliš da se bo kdaj pokazala? al kak to sploh gre? da je to kao ena oseba ko bo v nadaljnih serijah mela pač eno vlogo, al je to samo za interees? (: Jas nea vem kak si naj razlagam (: Pa ja, jas sem tak čula da bojo naredli 8 sezon ja. (: XOXO Gossip Girl aaja pa georgina hoi z daanom.. pač 2. pa tote fore ,) jaaa ko sm Dana pa G vidla skp sm skor s stola padla xD ... sam ona je bla drgač umes tk uredu pa sm misnla da je spet (Georgina to) drgač pa mislim da bo mela opravljivka vlogo ja - če je že nima me zanima kk se konča v knjigah XOXO (to je tabolš aja glede umetnih jošk pa nwm. mogoč maš pa prou haha Jaa saj G je vrei.. samo pač za druge je vprašanjee ne Tak kot B pač. prasiiica neka (: sao je vrei (: Neveem no, ker je mela manjše zaj ma pa večjee v 3.. tak se mi zdi no (: Pa zajle sem se spomnla eno izjavo od B iz 2 epizode ko mi je čisto zmagala. (: Pač ko je ugotovila da sta z G cimri ne pa jo je askala zakaj ni več j jezuseovem kampu, pa ji je G rekla da sta z jezusom redefinirala kao odnos... pol pa ji je B rekla: Hočeš reči, da je ugotovil, da si satan!.. hhaha.. meni pune zmaga blair (: Ja jas upam da bo mela kristen kako vlogo (:.. pa da jo bojo pač razkrili pa to hahaa jaaaa ta izjava je tabolš sam men se zdi da ona ne bo prou igrala... da bo prej kera druga k to ne bi blo fore pol ker bi si pol uis takoj gor pršl da je to ona...če bi Georgina hodla u to high sql ku so tti prej bi rekla da je to ona... sam tk pa nwm no js sm drgač misnla da bo konc GG ko sm gledala konc 2. sezone-pač ko so se odločl da bojo ugotovil kera je GG...k sreči niso ker drgač bi blo skor 100% konc...pač tk se men zdi (: ... sam kk sm pozijala ko so rekl da je tip xD - sm pru pom isnla da je Chuck (: sam ga je GG prevečkrat zasrala-sam se verjetn ne bi a ne • pinkbubble
24.9.2009 17:29
kikiii pravi:
pinkbubble pravi:
men je to dbest nadaljevanka ever
jaa js tud gledam zdej 3. sezono js tuut - takoj u torek ... pa tut če ob 10. zvečer xD • kikiii
• Od: 16.9.2009
24.9.2009 19:16
pinkbubble pravi:
kikiii pravi:
pinkbubble pravi:
men je to dbest nadaljevanka ever
jaa js tud gledam zdej 3. sezono js tuut - takoj u torek ... pa tut če ob 10. zvečer xD jaaa itaak • baraba
• Od: 30.8.2009
25.9.2009 6:58
jst tut oprauliuko gledam sam nwm kje bi se dal kak del serije dubit.. pomoje kje na jutubu .. • lyra
• Od: 21.8.2009
25.9.2009 17:48
iaz lovam toto nanizanko.
prvo je nism marala ampak pol pa sm ujela en del na aju in sem se zalubla! naj sta mi jenny pa chuck.-taylor pa ed • PorceLan
25.9.2009 20:07
baraba pravi:jst tut oprauliuko gledam sam nwm kje bi se dal kak del serije dubit..
pomoje kje na jutubu .. Ja dol si jih lahko potegneš(partis, eztv, mininova... ) Vsaki torek prie novi del.. pač v ZDA v pon zvečer.. včasih pa tui kaki teden ne (: pač vse nadoknadiš _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • FrEaKx3
• Od: 20.10.2008
2.10.2009 23:36
gossip girł ne... spłoh nevem kaj nej rećm..
konc huda najjaćaaa serija ever seen...pa še to pomnožte z 10000000 pa še nebo dost pohval drgać pa jaa..js tut głedam..in res..joj..prou derem se zravn k to głedam k je res..OBOOOOL DOBRA SERIJA noooo... men tut usi..adeej prebol..kr neki...sej pol te bo pa minil..lalala...TIHOO..SERIJA JE PREHUDAA..KONCC !!!!! Men so p prou sui igralci hudi...mislm B, N, C, D, J in S.. pa fuuuul mi je dobr kdr sta B in N in love..sam mi je pa bed kdr nista..sam mi je pa pol ful hudo k je B z C in pol je N lubusumn k ni z njem..k je pa z N je pa C lubusumn..HUDO NE Drgać ta deu k je biu dons mi je biu pa tok leeep..k sta bla nakonc B in N ćiiiiis IN LOVE...js sm kr ponorela pred TVjom..sm misnla d se bom kr stopila XD Aja..p mene tut to zanima glede downloudanja...a pliss napišš točne naslove strani pa.. a to en pa po en del morš al lahko js nvm celo sezono dol zloudam ???? Ajaa..skor bi pozabla..brala sm tut knigo opravljivka oz. use 3 dele..tut kniga čis PREHUDAAAA TOTALNOOO MAJKE TII...sam je dost drgač u knigi kt po TVju.. No ja spet sm vm js na doug zamorila.. you know you love me, xoxo gossip girl • PorceLan
4.10.2009 10:25
FrEaKx3 pravi:gossip girł ne... spłoh nevem kaj nej rećm..
konc huda najjaćaaa serija ever seen...pa še to pomnožte z 10000000 pa še nebo dost pohval drgać pa jaa..js tut głedam..in res..joj..prou derem se zravn k to głedam k je res..OBOOOOL DOBRA SERIJA noooo... men tut usi..adeej prebol..kr neki...sej pol te bo pa minil..lalala...TIHOO..SERIJA JE PREHUDAA..KONCC !!!!! Men so p prou sui igralci hudi...mislm B, N, C, D, J in S.. pa fuuuul mi je dobr kdr sta B in N in love..sam mi je pa bed kdr nista..sam mi je pa pol ful hudo k je B z C in pol je N lubusumn k ni z njem..k je pa z N je pa C lubusumn..HUDO NE Drgać ta deu k je biu dons mi je biu pa tok leeep..k sta bla nakonc B in N ćiiiiis IN LOVE...js sm kr ponorela pred TVjom..sm misnla d se bom kr stopila XD Aja..p mene tut to zanima glede downloudanja...a pliss napišš točne naslove strani pa.. a to en pa po en del morš al lahko js nvm celo sezono dol zloudam ???? Ajaa..skor bi pozabla..brala sm tut knigo opravljivka oz. use 3 dele..tut kniga čis PREHUDAAAA TOTALNOOO MAJKE TII...sam je dost drgač u knigi kt po TVju.. No ja spet sm vm js na doug zamorila.. you know you love me, xoxo gossip girl (: zaj ti bom vse dobesedno povedla... (: 1. No pač gre na thepiratebay.. (http://thepiratebay.org/).. 2. Klikni na tv shows in se ti odpre tole : [link] 3. Poiščeš nadaljevanko ki te zanima. (v tem primeru GG). Torej se ti odpre to: [link] 4. No pa maš zaj tu vlko epizod / delov .. poslali so jih pa različni uporabniki.. Enih par jih odpri, poglej uporabniško ime.. (bolj na desni).. zraven so še neki zeleni pa roza znakci.. pa idi na njih pa ti napiše VIP pa TRUSTED --> toti so fajni.. med njimi je pa tui EZTV.. Poglej tudi cifre pod uporabniškimi imeni - višja cifra kot je, bolji torrent je.. pač pomeni kolko ljudi deli tisti del na netu.. pa spet več kot jih je, pomeni da boš mela prej dol potegnjeno.. Lahko pa greš tudi na eztv.. (http://eztv.it/) Pa si tam poiščeš.. (http://eztv.it/shows/109/gossip-girl/) Na začetku sem si pa jas tu dol vlekla: [link] Tak.. upam da se kaj pomagala pa uživaj ob gledanju (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
17.10.2009 14:47
omg a je že kdo slišal leighton meester (blair) ko poje? :O
ker glas ma žeska ej tule naprimer poje: [link] men je tale pesm took zakon • PorceLan
17.10.2009 15:29
Jaaa meni ma ful dobri glas..
Tota mi je dora: [link] pinkbubble... ti gledaš 3. sezono ne če se prav spomniim? (: Tule mam promo s Chuckom ko se z dedom kušne (tak bolj na koncu je): [link] Jas komaj čakam toreek. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
18.10.2009 14:56
PorceLan pravi:Jaaa meni ma ful dobri glas..
Tota mi je dora: [link] pinkbubble... ti gledaš 3. sezono ne če se prav spomniim? (: Tule mam promo s Chuckom ko se z dedom kušne (tak bolj na koncu je): [link] Jas komaj čakam toreek. (: omg js tut - še 2 dni - če to je predolg • PorceLan
29.10.2009 21:54
fak, jas sem komaj danes pogledala...
wtf? kaj je blo tak kratko? kaj so kaj ven rezali al kaj? jas ničesa v trenutku nisem zastopla, ko je blo takoj vse z blair pa chuckom vrei, pa policaji so neke okoli skakali... sem šla dvakrat isto pogledat pa meni ni nič jasno.. B.Bass prie nazaj yeeah. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • andy15
• Od: 28.8.2009
29.10.2009 22:03
bart bass je danes vmru • PorceLan
29.10.2009 22:04
ja samo jas to naprej gledam... (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • andy15
29.10.2009 22:06
pol dejansko ni umru :O
• PorceLan
29.10.2009 22:10
andy15 pravi:pol dejansko ni umru :O
aha _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • andy15
30.10.2009 21:49
prosim mi poveš.. kaj se dogaja od tega dela naprej • PorceLan
31.10.2009 0:31
andy15 pravi:prosim mi poveš.. kaj se dogaja od tega dela naprej
(: ja pač L pa R ga greta iskat, pa jima oni ko so ga posvojili rečejo da je kao umrl v prometni nesreči. Pač vbistvo pa je umrl oni pravi njun otrok, ne pa toti. Pač njemu je scott ime, pa ve da je sin od njiju pa gre v ny k njima, pač da bi jima povedal da je to on pa da bi se zbližali.. najprej se pač proba štekat z D pa mu neka pisma pošilja (pozabla sem že malo), polek se pa še z V spoprijatelji.. pa pol tui z R.. ker ga je pač prosil naj ga nauči igrat kitaro ker je bil njegov vlki fan.. no pol na poroki pa L pa R zveta da je scott vbistvo njun sin.. Pa kaj ti je zanimivo to gleat zaj če že veš kak bo? (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.