za suhice ki ful jedo ;)<< | 1 | 2 | 3 | >>• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: za suhice ki ful jedo ;)
17.1.2010 22:40
bleedingstar pravi:hh smeh tema
ja no uglavnem jst sm še pred začetkom prvega letnika gimnazije mela okol 46 kg a visoka sm bla okoli 173 cm ... vem full je blo premalo, zto sm pač se začela redit ... in tko sm rabla 10 mescou da sm prišla na 56 kg ( in visoka sm neki čez 175 cm)... in zdej ki sm drugi letnik mam še vedno isto kil in se ne morem več zredit ... a jem pa nonstop in ful različno hrano, usaj kolkor se da xD saj če maš 56 kil te se nea rabiš več zredit _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
17.1.2010 22:41
jas sem tuji za 2 tedna nehala, pol sem pa samo žrla, pa sem si pemislila okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD • PorceLan
17.1.2010 22:43
miaTHEshoe pravi:jas sem tuji za 2 tedna nehala, pol sem pa samo žrla, pa sem si pemislila
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
17.1.2010 22:51
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
jas sem tuji za 2 tedna nehala, pol sem pa samo žrla, pa sem si pemislila
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha ahaha xD samo, te nebi biu bicikl nič fraj, ker sem jas obsedenec haha • PorceLan
17.1.2010 22:53
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha ahaha xD samo, te nebi biu bicikl nič fraj, ker sem jas obsedenec haha haha doro, vsaka na eno ono taco al kaj je pa je _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
17.1.2010 22:54
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha ahaha xD samo, te nebi biu bicikl nič fraj, ker sem jas obsedenec haha haha doro, vsaka na eno ono taco al kaj je pa je vsaka pol, babi pa dobi rep, pa bomo vse 3 fit • PorceLan
17.1.2010 22:56
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha ahaha xD samo, te nebi biu bicikl nič fraj, ker sem jas obsedenec haha haha doro, vsaka na eno ono taco al kaj je pa je vsaka pol, babi pa dobi rep, pa bomo vse 3 fit eh ne babi je preveč debela da bi bla fit haha mam jas rep namesto nje ×D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
17.1.2010 22:59
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
okej deal, prijem xD a po možnosti naj bo še fitnes trenerka, pa bom še pokurla vse pa bom samo težja super babi haha xD hahah ja če pune doro kuha haha (se jas tui haha×D) ja se ma oni bicikl ma ko goniš veš v sobi pa jas lepo zraven tv gleam pa si po 15 min tak kot da nei sploh jedo haha ahaha xD samo, te nebi biu bicikl nič fraj, ker sem jas obsedenec haha haha doro, vsaka na eno ono taco al kaj je pa je vsaka pol, babi pa dobi rep, pa bomo vse 3 fit eh ne babi je preveč debela da bi bla fit haha mam jas rep namesto nje ×D bi jo midve tak natrenirale, da bi bla fit • PorceLan
17.1.2010 23:01
ne ni, moj je haha _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
17.1.2010 23:02
babico boš pa stradat pustla!? xD
• Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
17.1.2010 23:13
to je use v genih.
• nejchula
• Od: 30.6.2009
18.1.2010 15:11
whatever.. pravi:Ja jas sem velka tam enih 168 pa mam 45 kg. Zdaj če je to normlano al ne meni se zdi da je
jst sm velka 170cm pa sm težka 50kg in je premal..res..in tut ti nis normalna.pač presuha si..sorry..jst fuul jem ampak se ne morm zredit in sama vem da sm presuha..sm že razmišlala da bi šla jst u bolnco pa bi tam oprauli z mano kr jst bi se res ful rada zredila in mi je že dosadno kr mi usak reče da sm jst ful suha in nwem kaj ampak vrjetnu en bom šla u bolnco..se bom probala sama potrudt u stegna bi se ful rada zredila..pa valda bi tut mal večjo rit pa večje joške mela xD dejte mal predlagat..a čm se probat sama doma potrudt pa se zredit sicr bi se rees ful težko al nej grem u bolnco -.- pa se tam zredim k tam te res pregajnajo da moorš jest in vrjamem da se res zrediš vem da sm mal čudna k si želim u bolco ampak jst bi se ful rada zredila..al pa če predlagate kuk se lahko zredim..hvala <3 • danalana
• Od: 29.11.2009
18.1.2010 17:15
js sm tut dost suha, pa se mi zdi da dost jem k bi se rada zredila pa se ne morem. kok jst jem:
-zjutrej ko ustanem doma: popijm mleku, pa pojem en jabuk pa še dva kosa kruha z namazom(nutella, pašteta...) -v šoli za zajtrk: mau čaja, pa pač tistu kar je za zajtrk(kos kruha z namazom, rogliček, kosmiči...)včasih pa še kkšn jabuk al pa banano... -v šoli za kosilo. tistu kar je;ponavad juha pa meso pa krompir pa še kkšna sladica... -doma za kosilo: eno pico, al pa špagete al paribo al pa meso pa krompir(različno skratke). če mi paše si za sladico nardim še palačinke z nutelo... -"predvečerja": kkšn jogurt pa okol dva kosa kruha z namazom al pa mislije ali pa čokolino itd. -večerja. neki si prpravem;mlečni riž, kruh z namazom, pica, čokolino, misliji(neki od tega kar mi paše). no tuk js v povprečju pujem na dan. gibam se pa bol mau. pa nobenga športa ne treniram. včasih grem tko na sprehod, sam drgač sm bol len tip... • nejchula
18.1.2010 21:19
no drgač pa jst tko jem:
zajtrk:jogurt malca:kar je ušol za malco (kruh pašteta sadje...) kosilo u šoli (krompir mesi...) kosilo doma:makaroni omaka solata... pol umes mam skos neki u ustih(oreščki.čokolada.sadje) večerja:(sendvič) pa po večerji še kšno sadje no mislm da jst kr dost pojem in se sploh ne morm zredit pa bi se ful rada • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
18.1.2010 21:22
PorceLan pravi:
bleedingstar pravi:
hh smeh tema
ja no uglavnem jst sm še pred začetkom prvega letnika gimnazije mela okol 46 kg a visoka sm bla okoli 173 cm ... vem full je blo premalo, zto sm pač se začela redit ... in tko sm rabla 10 mescou da sm prišla na 56 kg ( in visoka sm neki čez 175 cm)... in zdej ki sm drugi letnik mam še vedno isto kil in se ne morem več zredit ... a jem pa nonstop in ful različno hrano, usaj kolkor se da xD saj če maš 56 kil te se nea rabiš več zredit ja ni veš ... jst bi mogla met tipo najmanj 60 kg za mojo višino ... usi zdrauniki mi to govorijo, celo ortodontka -.- mi je to rekla -.-" ugl pač sej zaenkrat sm si okej tko in niti se kai dosti ne trudim glede teže xD ne da se mi • babylove
• Od: 9.5.2009
18.1.2010 22:07
No men usi govorijo da sm kaw presuha
in jem skori non stop sm hip hop plešem pa to mam tm nekje 40 kg visoka pa sm 178 pa sploh nism suha • nejchula
18.1.2010 22:34
babylove pravi:No men usi govorijo da sm kaw presuha
in jem skori non stop sm hip hop plešem pa to mam tm nekje 40 kg visoka pa sm 178 pa sploh nism suha ej ženska i si anoreksična majkemi • Insane
• Od: 12.7.2009
20.1.2010 20:04
Fake0riginaL pravi:to je use v genih.
eh nič ni v genih. to je znanstveno dokazano.. moja2 sta oba bolj močna pa jas nisem debela.. pa babica pa vsi.. v naši familiji sploh ni neke suhih.. pa mama se ni po tem ko je bla noseča zredila ampak je bla že prej bolj debela.. tak da to sploh ni res da je v genih.. ja konstrukcijo podeduješ ja.. ampak če se ti trudiš da shujšaš ti to uspe.(: • babylove
20.1.2010 22:27
nejchula pravi:
babylove pravi:
No men usi govorijo da sm kaw presuha
in jem skori non stop sm hip hop plešem pa to mam tm nekje 40 kg visoka pa sm 178 pa sploh nism suha ej ženska i si anoreksična majkemi ma ne nism kwa vam je da mi usi govorite da sm in zdravnik in usi šit ej sej sploh nism • nejchula
20.1.2010 23:27
ja neee fak..če ti usi to govorijo pol more bit neki na tem ane..pa če ti še zdraunik reče to..
sej men tut reče ampak jst nimam 30 kil premal halooo • babylove
21.1.2010 19:11
nejchula pravi:ja neee fak..če ti usi to govorijo pol more bit neki na tem ane..pa če ti še zdraunik reče to..
sej men tut reče ampak jst nimam 30 kil premal halooo Sej nimam 30 kg premal omg da bi bila 70 kg šit • nejchula
21.1.2010 20:49
ja če si velka 178 pol bi mogla met 68 kil..če pač tko zračunaš..drgač pa najmn 50
že jst k mam 10 kil premal mi govorijo da sm fuul suha sicr če si kle na eetaq zračunam mam normalno telesno težo.ti pa prenizko..in 70 je res preveč..tko da vsaj 50 no • nejchula
21.1.2010 20:49
mislm tut odvisn kolk si stara..jst sm zračunala kukr da si 14..če si več pol je pa normalnu če maš 70 kil
• babylove
21.1.2010 21:23
nejchula pravi:mislm tut odvisn kolk si stara..jst sm zračunala kukr da si 14..če si več pol je pa normalnu če maš 70 kil
15,5 sm stara ne ne bom nikoli mela 70 in pikaaa!!!!!!!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.