kako ga naj osvojim!?<< | 1 | 2• sky
• Od: 13.6.2009
Re: kako ga naj osvojim!?
26.9.2009 11:37
hejah.no jz mam tut pač en problem sm še oš. in hodm u 9.klas pa mi je en tip pač tut 9.klas ušeč ane.tko poznava se že kr en čs,ampak nevem anee na netlogu sm mu en komentar npisala pa ni odpisou..drugim pa usem piše comente.velikat je biu na moji strani zdej kr ne več.. na msnju je velikat kliknu pa sva se tipkala (tkt mi še ni biu ušeč ampak sva se usen tipkala normalno ane) zdej pa u šol če ga vidm ga pozdravm pa use ane.on pa nazaj,ampak se mi zdi da mu je pred negovimi kolegi nevem nerodn al kaj ker tkt nč noče če sva pa sama bi se pa učas kr pogovarju ampak pol kr ostane brez besed,in jz tut ratam čist mehka če sva recmo sama ane k se je že zgodl d sva šla skupi dam ampak to še ne pomen nč ane.prosm pomagite mi kaj nej nardim..d bi se pogovarjat začela uno več ker se mi zdi da je ful čuden zdej..nevem zmer je ful guvuriu pa to zdej pa bol tih nevem al ga je sram al kaj?
prosim odpište!! • sky
26.9.2009 13:06
jaja sevede gozdni čaj,nariš si brado!
• Screaam
• Od: 14.3.2009
27.9.2009 9:39
am ja no mogoč mu je nerodn mau ... pa je ugotovu d kej več čuti do tebee pa se je ustrašu.. al pa je kje zvedo d si u njega al pa kej pa se tak ko usak nedozoreu tip začne čudn obnašat. počak enmau.. pa boš vidla če je vredn tvoje pozornosti. napiš mu še kje kak koment. klikn ga še kdaj pa pozdrau pol ga pa pust en cajt pr mir. če te hoče bo že sam pršo do tebe (: good luck. • sky
27.9.2009 17:19
Screaam
hvala.(: ja zdej ga že en čs nism kliknla nazadne nevem ene 3 dni nazaj ampak sm neki zarad šole rabla in sva se pogovarjala sam kratk čs.ja nebom klikala in počkala če bo kej hotu bo že sam hotu.(: hvala. • Screaam
• Od: 14.3.2009
28.9.2009 16:38
ni kej.
k ponavad tipi so taki d "jim ni ušeč če je kira vanjga" al pa pač si nočejo priznat kr jih je strah al pa karkol če je karkol od tega te ni vredn sporočaaj kak bo • sky
28.9.2009 19:43
bom sporočala če bo kej nouga ja.do zdej sicr ni nč novga.Dons sm ga u šol vidla 1× ampak ni pozdravu pa nč sej mislm da me ni vidu.bomo vidl in bom sporočala sprot.(:
hvala še 1× lp. • princessMJ
• Od: 7.7.2009
11.10.2009 18:58
kako pa naj ga jz osvojim?
no da vam povem svojo zgodbo..... torej enkrat davno že maja sva se spoznala k sm pršla v družbo sestrično pozdraut in se mi je tko lepo predstavuu no in pol se nismo nč vidl p nč... in tud sestrična in še en 'skupni' frend sta mi povedala da tko sploh se neki ne pogovarja s puncam, da če ga oseba ne zanima ji ne nakloni niti mal pozornosti in sm se itk sprjaznla s tem d je brezveze sploh kej... pol pa smo enkrt bli skupi zuni in sva se res pogovarjalaaa tko uno ful pol pa pč enkrt sm mu dala svojo cifro ker mi je reku d me bo dam pelou ane in zto d me bo lhk poklicu kdaj greva ane.... uglavnem pol sm dobla drug prevoz ampk on je meu mojo cifro.... pol pa enkrat me je pršou iskt k smo nekam šli in me je pč mogu poklicat ane in torej sm dobla tud jz njegovo cifroo pol sm mu pa čez neki časa poslala en sms pa ni odpisu.... torej... kko nj jz njega osvojim? kko nj mu dokažem d nism premlada, da sem dost odgovorna, odrasla in vse za svoja leta.... ker se mi je zdel d sva se res ujela.... ampak kj več pa ne pokaže in tud ne nardi.... sicer frend tud prau d nikol ni neki meu punce, da 'ne upa' nč z nobeno.. d pr vsaki najde kkšn 'igovor'...... a mu morm res dokazat da punce nismo neki ful 'bau bau' ? uf.... -.- ne me prosim imet za **** najstnico pa hvala za pomoč** |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.