Starši mi ne pustijo ven hodit!

<< | 1 | 2
• tt_ • Od: 25.6.2009 • Prispevkov: 56
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 25.10.2009 18:20
ajjojj mate eni stroge starše! jas pa pridem ob 3eh 5ih zjutraj domu pa doben nič ne reče
• Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 25.10.2009 18:35
Men duvulijo sam do pol desetih učasih mal dl. Ja nevem... mal jamri kok usi lohk vn hodjo pa da si čiz brez družbe pa to... Nevem. Mal izsiljuj. Pa spomn jih na kkšne dobre ocene če jih maš (al si pa zmisl). Hm no neuem.
Jst sm drgač 13, no novembra bom 14 tkoda usaj da mi bojo za eno uro podalšal...
Drgač pa se pač z fantom zmen. Nimam druge ideje. Al pa **** pa telefon ugasn xD
• andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 27.10.2009 11:00
Dokler pridem domov trezna in čista mam možnost vsega.
In s časom,sem dobla pri starih zaupanje ;da prhajaš domov točno,se javlaš na telefon in to.
Probite, ko stari ugutvijo da ste resni,odprasli pa da vam lahk zaupajo marsikatera meja pade (:
glede tipa pa : ja kako ti bo že preprečla da ga nemoreš met? Very Happy Ne pusti te vn, waw po šoli se dobiš znim, pred šolo. al pa greš k "prjatlci". (:
• pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 12.12.2009 13:14
Taiiixx pravi:
pa pr frendici nmorm..sm že probala.pugovorl smo se p mi rečejo d pr 15 nimam kj u mest delat.k mi2 bi šla u mest.pa fak no.jutr bi šla sam je tok ****.sj razumu bi,sam js hočm it,k bi rada hudila vn.

majkemilo jst mam isti problem pol pa še tkt k pustijo vn ih zanima skom kam kdaj zkaj...
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 12.12.2009 13:23
pokerface pravi:
ma mene tt nikamor ne pustita... (hodm v 9. class...se prau sm 14...)
no pravzaprau me ata skos pusti, mama pa nikamor...pa reče tak d morm bit do osmih doma p d sm premlada d bi mela že fanta pa take fore...Mad
kak bi pa teb pomagala p nwm...če še seb ne morm Sad

hehe pr men jepa glih obratn fotr nikamooor pr mtki bi pa blomal svobode a da umenm fanta ma ubiće me
• riba • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 14.12.2009 18:13
ja sej ka pa majo froci pr 15 za ven hodit, hh ok resno lej zder se na tastare, razjez jih, ignoriri jih, pejt, pr men je šlo, sej prvih 2-3x ti bojo ful težil sm ne se dat, preprosto pejt, jst sm mel isti problem zej pa vsak vikend žuram h.k. 16 let
• trixxsalomon • Od: 3.12.2009 • Prispevkov: 10
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 26.12.2009 21:27
PorceLan pravi:
princessMJ pravi:
res jamrate vi k ste 15 let stari.... jz sm 17 pa mam tok **** mat d ne smem vn.... no ja sm učash hudila skor usak vikend ampk sm mela uro do 10ih. pa je zmer guvurila da k bom 17 bom pa lahko do 11h... zdej k pa sm 17 mi pa sploh ne duvol vn it....
sploh newem.... **** itak ne morem ker sm predelč od vsega ( žvim dost preč od mesta ), prevoza pa tud nubenga nimam....
najprei se lepo probam pogovarjat pa ji use povem kam, s kom.... pa ne popusti pol nakonc se pa itak konča s kregom in jz ne grem nikamor, zaprem se v sobo in jokam....
ZMERI mi use ****! Mad
sploh newem več kaj nej nardim.... dns se mi je spet to naredl Crying or Very sad pa lih k je priložnost da 'njega' vidm.... ohh Sad

Ja zakaj ji pa te nea svojega poveš, pa greš pač ven, pa bi lahko prišla lepo ob 11.. pa ji pač povej, da je rekla da ko oš 17, da boš lahko ven hodla.. jas bi dala vse da bi bla že zaj 17, pa mi tui mama nea ven kaj preveč pusti, samo pač grem, prej se itak kregama, samo pol ko sem enkrat veni sem srečna, ko priem domoc se kako uro nea menima, pol pa spet vse po starem.. nevem no, jas če bi bla že 17 se ji nebi kr tak pusla, da bi zaj kr tak blo kot bo ona rekla.. če že ne drugega jo vsaj za razlog vprašaj zakaj ne. če bo rekla da pač, ji pa nazaj reči da boš PAČ ven šla.. saj priklenit te nea more, pa rečt da ne smeš, pa ti magari prepove bit na kompu.. saj pol ko boš enkrat sama po svoji volji šla, pa je neoš za vsako malenkost ubogala, bo vidla da more popustit, pa da nisi več 10 let stara.. saj skozi se ji pa tui nebo lublo kregat.. če se bo hotla pogovorit, se zmenita za določeno uro, predvsem jo pa vprašaj zakaj ti ne dovoli. če nima zaupanja v tebe, naredi tak da ga bo dobila, če jo je strah za tebe, ji povej da se znaš "čuvat", pa naredi enkrat tak da prieš 10min prej..
pač jas bi na tvojem mestu že danes šla, bi se magari skregala, pa magari malo potrpela, samo da bi ji kapnlo da nisem neki predmet, ki bi tak stala kot ona reče.. pač (:

nja. moja mat tut neki podobnega, sam če ne gre zlepa gre pa zgrda. ko mi ne psti ven grem pa čez okn. sej pol ko prideš nazaj so problemi ampk se je že sprjaznla.
včasih mi ni pstila make up-a sam sm ji pršla vedno na debel namazana pa se je sprjaznla.
tak da deli kak ti hočeš pa naj ti reče ka če, je pač ne posluši ;D
• Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 26.12.2009 22:40
pokerface pravi:
no pravzaprau me ata skos pusti, mama pa nikamor...pa reče tak d morm bit do osmih doma p d sm premlada d bi mela že fanta pa take fore...Mad

am jaa..pr men je čist isto..ati mi pusti mama pa nikol..in to mi gre na žiuce....
pa sm jaz tut stara 14 sm u 9.klassu.
pa je pr men tut problem ka nism zraun mesta.
pol sm pa vedno domaa...joj beda.
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 27.12.2009 11:46
Bella pravi:
pokerface pravi:

am jaa..pr men je čist isto..ati mi pusti mama pa nikol..in to mi gre na žiuce....
pa sm jaz tut stara 14 sm u 9.klassu.
pa je pr men tut problem ka nism zraun mesta.
pol sm pa vedno domaa...joj beda.

hihi k sm bla jst 9 clas sm mogla bit u 5h duma kr je bla noč tkt mislm ob 5h popoune(17.00) ko da ob 8h je še za zdržat
• PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 7.3.2010 13:58
Paa samee piz*** so z tem tastarimii -.-
js sm drgač 15 pa mi uzun pustijo sam du 11ih..haaloo? takt se šele use začnee...usaai za vikende bi mi loh mau več pustla ne da gnijm duma..pa še tko daa mam tipa an ona ve zanga ga je tud že spuznala je biu na kufetu Smile..pač ma on že auto k je 19 pa usee..paa vedno povem kam grem s kom grem pa se vedno zmenmo za uro..smvedno točna pa use..sam k pa enkat prosm mau za več pa ne 15 si stara nau še vn hudila tok..k boš na svojem pa deli kar čeeš..
aia pa še tko je punavad niti mtki niti fotru ni treba nkamr pelat pa nč ni mi treba dajt dnara pa nč...mam šiht tak pač u šol k mamo prakso pa dubim plačo mam svoj dnar pa tipčk me ponavad voz..tko da res nevidm u čem je prublem k so **** resn -.-...itak men sej lajf šele začeu sam useen bi pa rada bla mal več z moimu pikjm pa mal več ga žurala nurmaln an?
• babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 8.3.2010 15:47
heiii...

ojoj bogi vi k vam sarši ne dovoljijo...

Men osebno foter( z njim ziwim) dovolji use Smile
ozeroma ga sploh ne vprašam sm s tipom grem vn ... sej sm dovol stara sa grem vn ... sej ga ne briga daj grem in kdaj se vrnem doma Smile Twisted Evil

uglavnem mi use dovoli ... k sm njegova ''pridna '' puncka Twisted Evil
• Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: Starši mi ne pustijo ven hodit! 10.12.2010 17:25
a ti zdej že pustijo HASHAH:D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.