Kaj narediti, ko ti je hudo?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.1.2009 21:20
js pa grem u tistm mumentu vn ker vem d se mi bo ****, lih zdei z nou let mi je n bed **** pa me je tip sam ubjeu. Men enostavn že sam objem pomaga, če je pa res ful hudo nabijem kšn schranz k me sprau u dobro voljo, al pa pomislm na to kolk sm loh srečna ker mam zlo dobro prjatlco k ji loh povem marsikei pa tud če je še tolk tabu tema ona ve. Al se p spomnm na kšne moie neumnosti k jih kdai izrečm pa se začnem smejat.
shoot • Od: 31.12.2008 • Prispevkov: 28
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.1.2009 23:15
hmm..če bom poslušala glasbo me bo use vleklo da si dam tiste žalostne komade gor zto gledam kak film sam da je res tak zanimiv ..al pa zaspim...najbol pomagajo pogovori sam ne na to temo ampk bol o nečem smešnem ...hmm kaj še...
GreenSmoki • Od: 1.1.2009 • Prispevkov: 2
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 3.1.2009 0:04
ko pa ie men hodo pa rem poslust musko, brat, se zjocem...al pa kai taqega pol pa remspilat igrice na compu al pa rem na msn....naibol pa mi pomaga....Three days grace-pain Sad
OnlyMe • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 3.1.2009 4:43
nwm vrzem se na poslo in se zjocem, če sm sama doma seveda naglas Razz Very Happy
ehm, da poslusam zalostno musko mi ga se bol zabedira Very Happy rajs poslusam kaj bol veselga Very Happy
ponavadi tud risem, sam ne na papir Very Happy po rokah, nogah Very Happy vecinoma pomaga
pomaga tud pogovor z prjatlco Smile
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 4.2.2009 22:33
poslušam musko pa se zjokam pa sama seb mal zasmilim. :] pol je pa čez cajt bolši. ;]
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 5.2.2009 8:58
jst se zjokam, učas koga pokličem pol pa uzamem tablete in grem spat.
pa muziko mam nažgano une nežne komade ..
Miska • Od: 14.12.2008 • Prispevkov: 3
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 15.2.2009 18:08
Sad jaz nemorem nikoli it poslušat glasbo al pa kaj podobnega. meni je enostavno preveč hudo! najraje bi se v tistem trenutko rezala ker res nimam drugega izhoda! Crying or Very sad
anchek95 • Od: 25.2.2009 • Prispevkov: 2
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 25.2.2009 2:42
ja no pr men j pa precej kumpliciran! Very Happy najprej sm tečna, pol se začnem **** na folk na msn.ji(nubenem itaq ni nč jasn), pol se skregam z dumačem, se zaprem u sobo, nabijem musko, grm ležat in jokam!!! Rolling Eyes mugoče u tistem trenutki pumaga, ampak pol se še kr spuminjam in se sprašujem zaka se to glih men dugaja!! Crying or Very sad
to se mi ravn zdej dugaja. skregala sm se z zlo dobrem frendam. na msn.ji me j bloku(sploh nwm zaka). njemu j čist usejen za mene, ampak men pa ni! Crying or Very sad ceu dan sam razmišlam kuk sva se mela fajn in berem zguduvino pugovoru.. Confused
ampak jst trenutn sam upam de bo use skp minil, de me bo odbloku in bova spt frenda!! Smile

užiwiite in rešte svoje prubleme.. Razz
Miska • Od: 14.12.2008 • Prispevkov: 3
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 25.2.2009 11:35
anchek95 saj bo enkrat konec. Wink glavo pokonci ne sekiraj se preveč! Upam da bota z tistim frednom spet kolega pa da bo vse po starem. Pa čim manj takih trenutkov...
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.3.2009 21:39
am....jokam.....poslušam musko....nekomu povem problem včasih je fajn če komu poveš in se zjokaš men pomaga...tist sam pomislm bom povedala frendici ona mi bo pomagala pa je že bulš...Smile pol sm pa spet happy hehe
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.3.2009 22:09
SanyŁiŁ pravi:
hmm ... za to ma usak drugačne načine ... jes kamnčke mečem v vodo, jem čokolado, jokam, piham milne balončke pa kašna počasna muska (najbol mi pomaga: Evanescence: my imortal<3) use je res ... <3<3 ... pomaga Smile

totalno se strinjam.. evanescence so res.. za take momente.. meni res pomaga če se zjočem..x) metal poslušam ko sm dore volje xD ne morm pa ga ko sm žalostna.. takrat MORM poslušat bol mirno muziko.. ko odteče zadnja solza gredo počasi tud skrbi z njo.. pol mam bol tak občutek - da se mi za vse ****. kar je pol ql, lažji pozabm.. pol pa ja.. mal s frendicami debata .. Cool pol je takoi bolš.
sucker • Od: 19.3.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 19.3.2009 20:12
vidim da sam punce odgovarjaste
naj povem o moških
biv sm zaljubljen zavrnila me je in bla bla bla
sprva sm res pomislu na jok....
toda ne
napolnil sm se z jezo
reku sm si da tega ne bom več nobeni dopustu da se norčuje iz mene kot ona
prebolel sm jo mogoče jo mam še vedno kaj rad vendar ne bi reku lepa pa mi je še vseenu
življenje gre naprej
najbolj se pomirim ko igram košarko
čudno kajne to me osvobaja
na svetu je še 3 milijarde žensk tak da nima veze se za eno ubit kot sm vidu eno forum SAMOMOR wtf
punce pa en nasvet
joške vn tangice obleč dobiste tistega ki hočeste
če pa hočeste iskrenega si skrijte vse to in bomo vidli kdo vas ima rad
ali pa kdo je nonstop ob vas
SaLLe82 • Od: 19.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 19.3.2009 22:30
sucker pravi:
vidim da sam punce odgovarjaste
naj povem o moških
biv sm zaljubljen zavrnila me je in bla bla bla
sprva sm res pomislu na jok....
toda ne
napolnil sm se z jezo
reku sm si da tega ne bom več nobeni dopustu da se norčuje iz mene kot ona
prebolel sm jo mogoče jo mam še vedno kaj rad vendar ne bi reku lepa pa mi je še vseenu
življenje gre naprej
najbolj se pomirim ko igram košarko
čudno kajne to me osvobaja
na svetu je še 3 milijarde žensk tak da nima veze se za eno ubit kot sm vidu eno forum SAMOMOR wtf
punce pa en nasvet
joške vn tangice obleč dobiste tistega ki hočeste
če pa hočeste iskrenega si skrijte vse to in bomo vidli kdo vas ima rad
ali pa kdo je nonstop ob vas

svaka čast caree:D jest mam pa u kletu vrečo ann in pol si predstavlam da je tista useba vreča pa pač ker treniram Taekwon Do (borilne veščine) pa lpo fajn zbrcam pa zboksam vrečoVery Happy
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 19.3.2009 22:37
Emm..jest punavad kšno žalostno musko puslušam..tok da se zjokam..k mi res ulajšaaa bulečino...pol grem pa vn z takimi frendicam..k se skos smejimo pa zajbavamo..pa k se mamoo res hudoo..pol pa puzabm:D
LeGeNd • Od: 7.2.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 20.3.2009 16:03
js pa pac nabijem musko k je primerna mojemu razpolozenju Very Happy
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 20.3.2009 20:00
Ko mi je hudo, mi najbolj pomagajo frendice, tiste najboljše, da me mal spravijo v dobro voljo in me nasmejijo, pol mi je pa hitro boljše. Ko jih pani, pa največkrat poslušam musko, pa se zraven večkrat razjokam. Drgač pa mislim, da so na prvem mestu, ko ti je hudo, res najboljše frendice.
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 21.3.2009 11:37
Joj!
Jaz pa poslušam musko pa čokolado jem pa sladoled da pozabim.
Kot pijanec hehe samo da namesto alkohola pa čokolado jem.
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 21.3.2009 14:39
MUSKAA.<333* numb.1.!^^

then Friendss.. my besties.<33*
.
.
. ChocoLate.. pomaga zmerom. Very Happy
AngeeL • Od: 21.3.2009 • Prispevkov: 6
.. 21.3.2009 18:01
ja odvisn...zaprem se vase,musko poslušam,grem na čik,na sprehod,jokam...kar koL sam d se sprostim pa pozabm:)
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 25.3.2009 2:12
Fish pravi:
Naštimam si glasbo, ki najoblj opiše moje razpoloženje, potem pa grem igrat brezvezne igrce na kompu, ki nimajo pomena. Wink

js isto, pa razmisljam pol prewec.. sam to ne pomaga glih Confused
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 25.3.2009 19:37
zadne cajte se rezm ce mi je hudo :/
ja vem bolano ampk kaj cm ...

nobody understands what meens pain </3
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 26.3.2009 19:43
Ka mi je reeez (FUL) hudo.
Grem poslkušat tako bl merno musko pa tako da res upiš tko najbl natančn kar se da moj razpoložejne in učas se zravn še zjokam in mi rezz fuul fuul fuul poMaga.
Tko da vm svetujem da probatee.
haah.

Pa js sm naivečkrat žalostna tko zarad love p tko.
No uglaunem men pomaga d pšoslušam Musko.
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 1.4.2009 21:39
jstpa kr enga dolita zvijm pa j buls Very Happy tut c sm full zmurjan.
ucas ku s nism pohu pa sm lhka dleu kar sm hotu pa sm biu s kr zmurjan, sploh c sm biu u depresij. sm laufu, ampak je sam z kako uro pumagal, muzko nbiju, kei smesnga gledu, ampak sm biu duobr vuole sma ku sm gledu, puol pa spt nc.
drugac m j pa drzal, da bi kei rzbiju c sm biuziucn. ampak sm duons pusinu d j ztu fain banbintin nbijat. bul ku nbijes buls je pa buls s pucuts. Wink tjab pa ludem kul tjabe pa ni nc Smile Very Happy PROBITE!! Rolling Eyes
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 2.4.2009 20:14
poslušam bolj žalostne muske in se pogovorim z frendicam, pa razmislim o tej stvari(kar koli je ze blo) SadSad
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: Kaj narediti, ko ti je hudo? 7.4.2009 21:33
jzt se ponavad poskušam zamotit s čem..sam je naibolš če se zjočš..usaj men to pomaga..p če maš nekoga k je zroun tebe p ti pomaga čez to..ob muski se nekak pomirm p si razložm pojme d se je tko moral zgodit in tko je pč blo..na rezanje nikol nism pomislla..ne bom rekla d se mi to zdi bolano kr ljudje k se režejo enostun rabjo sam pogovor p osebo k se ji lahk zaupajo..p bo bolš..
whatever happen..life willl always go on..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.